icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

tatuska1
15. mar 2010

baby čo dávate príkrm koľko vám spapkali prvý krát u nás je to bieda moc jej mrkvička nechutíííííííí a včera sme papkali mrkvičku so zemiačikom už zjedla trochen viac ale nič moc,skúsim bez mrkvičky

ukulelembo
15. mar 2010

Dobre ranko zenusky 😵 Tak šimonko vcerajsie 4 mesiace oslavil spanim 🙂 Spinkal od 21.30 do 7.00 bez zobudenia- pokladik Ale ja som vstala uz o 6.00 sak didiky na prasknutie, tak som si aj 180ml mm zamrazila No dnes ideme na poradnu, ale z ockovania asi urcite nic nebude, lebo šimonko ma soplik, a ked som mu oodsavala tak mal aj krvicku v sopliku, tak dufam, ze nema nejakeho bacila ☹ A teraz uz pol hodku zasa šimonko buva, tak asi ho nieco obchadza 😖

catalin
15. mar 2010

caute baby,

slovakia, ja ta obdivujem ako to sama zvladas, den a noc 24/7 s malou, smekam klobuk pred tebou...ja neviem co by som bez mm robila, teraz prebral uplne nocne, ja spim v druhej izbe..necitim sa dobre, neviem ci je to tlak alebo od chbtice ale normalne mi je niekedy na odpadnutie, toci sa mi hlava, divne vidim...no uzas, uz len cakam na Miin pas a letime domov hned..musim sa dat zdravotne dokopy..

nasa tiez zalomi o 8, o 2 je hore, a s placooooooom, co inokedy len mrnkala ale teraz vstane a dajte mi jest ale hned!!! a potom o piatej a to je pre nu vlastne koniec noci, este oddychuje do takej pol7 a potom ju vyberame z postielky a davame k nam, cela vyrehlena sa vykecava, no uzas.

mame deti cez kopirak robene, asi 😉

ukulele, no uzasne..simonko vie ako ma oslavovat 😉

slovakia13
15. mar 2010

tatuska
dik 😀 ninka je tiez fesanda 😵
ja sa uz neviem dockat vrkocov ,vcera sme uz kupili aj sponky 😀
ukulelembo
tusim zatial si sa iba ty jedna vyspala 😅

gashtanka
15. mar 2010

Ahojte dievcata,

par dni som vas necitala, budem to musiet dohnat coskoro...momentalne sa v poslednej dobe venujem na MK a inde zhananiu informacii o nosicoch. Doteraz sme prilezitostne oprasili babyvak, ale pri mojich 50 kilach uz malinku prestavam zvladat, minule som s nou bola v obchode a to, ze to ide len cez jedno plece, mi to dalo poriadne vyzrat. Este asi pockam, kym mala nezacn viac drzat hlavicku, ale uz sa rozhliadam. Na satku budem asi lava, ale pozdavaju sa mi nosice Liliputi, tak sa chcem spytat, ci tu s tym nahodou niektora z vas nema skusenost...rozhodujem sa medzi ich ergo a mei taiom, ktory sa mi viac paci, len zasa ci to bude tak pohodlne pre malu a jednoduche pre mna, ako to vyzera na obrazkoch...co si o tom myslite?

Este k tomu stretku - ked uz to tu tak vo velkom riesite a ja som sa este nevyjadrila, aj ked netusim, ako sa to vyvrbilo, ale asi sa k vam nebudem moct pridat ☹ Hadam nabuduce.

Inac ja s mojou zazivam horory kazdy vecer...cely den papka v pohode, a vecer mi hrozne, ale HROZNE place, pricucava sa na vsetko, od svojej ruky po moju ruku, ale prso nechce...tak mi to trha srdce ten jej plac, ze po hodine co sa snazim sa statocne drzat, uz placem spolu s nou. Netusim, v com moze byt problem, ci je uz tak strasne unavena, ze sa jej nechce tahat, alebo co... flasu jej nedavame, ani to takto riesit nechcem a aj tak by ma asi poslala do haja, kedze ju doteraz nepoznala...tak ja uz neviem, kazdy vecer to je harakiri kamikadze.

tilly
autor
15. mar 2010

liliputi je blbost, to je to, co tu maju reklamu, ze nosia za 20 eur, ze? niekde som citala, ze je to strasna kravina, ja by som ti poradila ring sling (jeden didymos predavam, ak by si chcela) alebo satku, ono to nie je take zlozite naviazat...

len to moje teliatko sa nechce nosit vobec... takze ring sling sme mali dva krat a satku asi tri krat...

on ma teraz fazu, ze sa snazi dat sa na 4... tak to sa fakt tesim... brrr... uz len to som potrebovala... ale tak, hlavne, ze je zdravy...

ukulelembo
15. mar 2010

no konecne som sa vyspala lebo mi sme mali tieto posledne dva tyzdne o nicom Furt v noci chrochkal 😀 dudel vypluval, potom ho hladal, ale dva krat sa zobudil v noci so strasnym revom a nie, a nie sa utisit 😒 Tak asi aj on uz potreboval poriadny spanok 😉 Inak aj my ked sme kojili tak poslednu dobu bol kazde dve hodky hore- to bolo o hubu 😖 Tak dufam, ze vasi drobcekovia budu pekne spavat a nechaju aj vas 😉

slovakia13
15. mar 2010

catalin
k tym ociam....teda ja som zacala divne vidiet pocas tehu a teraz sa to iba zhorsuje .neboli ma hlava ani nic podobne iba mam v zornom poli cierne bodky a strasne ma to znervoznuje-mozno je to blbost a koli tomu ,ze ma doki vysmeje tam ani nechcem ist 😅
klby sa trosku polepsili ....
fakt tie deti jak jedno, asi ze ich mame naraz 😀

tatuska1
15. mar 2010

veď aj naša krásne spinkala od pol siedmej večera do druhej rána potom sa napapuškala a spinkala do šiestej ale včera hrozné.a stále má tendenciu o pol štvrtej ráno mrnčať a musím ju dať k nám ☹

strapco13
15. mar 2010

ahojte
my sme mali super noc..zaspal o 9, vstal az na papanie o pol4, sice s revom, ale takym hladnym, takze to mi neva, potom hned zaspinkala zobudil sa az na hlad o 7,15...to sme uz nespali, ale teraz zaspinkal, da tak pol hodku tipujem
tento system by som brala
mna uz bradavka az tak neboli, teda este boli, ale to uz je nic, uz neplacem od bolesti, ani sa ho nebojim prilozit

kosele som nechala namocene cez noc..zda sa ze to trochu pustilo..ale to uvidim, az ked uplne uschnu
asi pustilo jedno moje cervene tricko..ale predtym mi farbu nepustilo a pouzila som ten gel, co stabilizuje farby..ten je sice cerveny tiez, ale snad od neho sa nic nenafarbi

catalin..nemas moznost si zmerat tlak doma? ale skor by som tipovala na chrbticu..nasi drobci uz dost vazia a este sa sami nepremiestnuju

sisinka76
15. mar 2010

ahojte babule 🙂

tak my mame po krste, Risko bol zlatucky, zo zaciatku plakal, lebo ja som myslela, ze bude haji, ale potom som ho vybrala a hned stichol, oci ako 2 velke gulicky a kukuckoval na vsetkych, najmä na farara, vyskal a hikal tam, no podareny bol 😀 a ked mu farar chcel dat krizik na celo, tak mu zacal odsuvat ruku, vsak ho aj chapem, co mu ma cudzi clovek ist do tvare 😀 a oslava bola fajn, nerobili sme ju doma, vsak to bolo skoro 30 ludi, tak sme sa zabavili a najedli v super restike a potom sa to vsetko rozprchlo domov, takze doma som mala poriadok, co ma veeeeeelmi potesilo 😀

a nas spanok - podobne ako u mnohych vasich deticiek 😒 on kludne zaspinka o 20, ale okolo polnoci uz je hore, napapa sa ,ale nechce spat, ked ho chcem dat do postielky, reve ako pavian, vresti, tak ho musim zobrat k sebe, to uz sa na mna usmieva, hrkuta a sme hore minimalne 2 hodky. a rano uz je od 5.30 hore, no deeeeeeeeeeees. a vraj sa hovori, ze dieta po krste sa "polepsi" v zmysle, ze bude dobre spavat a bude dobrucke. joooooooooj, preco to u nas nefunguje 😀

inak, k tomu stretku, aj ja pojdem veeelmi rada, teda ak nas beriete 😉

ukulelembo
15. mar 2010

Strapco aky gel si to pouzila? ja som puzivala Woohlite ten co reklamuju ze sa nzafarbia handry a fungoval Ale odkedy mam maleho tak Persil sensitive a ked som prala tak som na to zabudla, tak ma mm bledomodre triko s ruzovymi flakmi Ozaj Strapco chcem sa spytat: malinky ma soplik, furt mu v nose skace aj ked mu ho odsajem a dnes pri odsavani mal aj krvicku v sopliku Davam mu len libenar pred odsavanim Dnes idem na poradnu tak uvidim

tilly
autor
15. mar 2010

my budeme asi posledni krstit... 27.3.

sissinka, mam novy hartan 😀

caterine
15. mar 2010

Ahojte kočky tak vidim že ste viacere akože vyspate, my celkom v pohode, ale už tyžden sme mali taky že o desiatej už zalomila spinkala až do rana, ja som sa tak potešila že to tak zostane, ale cez víkend už zasa skor ako o pol noci spat nejdeme, zaspinka o desiatej za pol hodku je hore, uspim ju na rukach, pospi si 15 minut a zasa to iste, no čo už aspom sa utešujem s tym že spim aspom sest hodin, ked to tak čitam že tak často vstavate k drobcom tak vam neni čo zavidiet, ale hadam sa to zlepši, to nebude trvat večne treba len vydržat......catalin aj mna v poslednej dobe boli hlava a o krčnej chrbtici ani nehovorim, tiež mavam nizky tlak, takže všetko nakopu, presne ako pise strapco može to byt aj tym že drobci su už neni najlahši a stale ich nosime, takže aj to ma na tom určite nejaku zasluhu......... inaj cez vikend som sa zaregistrovala do hami klubu a planujem spachat registraciu aj na tej dojcenskej vyžive, lebo aj mne prišiel baliček s tym pokračovacím mliekom tak sa tam asi aj zaregistrujem.....v stredu mame poradnu som zvedava či malu konečne zaočkuju, lebo ešte nieje, ale sa mi zda že tam ma ešte nejake biele bodky na tom očkovani po TBC to asi vadi čiii??? nevadi že neni ešte zaočkovana........no idem odsavat potom sem nakuknem

katka23
15. mar 2010

ahojte maminky🙂 uz som tu nebola dlho tak ani neviem co preberate a ani nemam cas si to docitat. pisali ste tu nieco o stretku ale neviem kde to najdem.mozete mi napisat k tomu nieco? diiiiiik

inak sa mame dobre.zatial len kojime.vikina bola chora.soplik jej stekal do hrdla a tak kaslala ale uz to prechadza. chore babo je hroza 😖 pekny den

ukulelembo
15. mar 2010

jasne Sisinka berieme ta na stretko do partie Zablud do temy stretnutia a zapis sa do tabulky je tam aj link na penzion kde to ma byt 😉

catalin
15. mar 2010

strapco, bola som za kamoskou, ona je zdravotna sestra,merala mi tlak, 110/80 taky mavam bezne, ja tipujem na chrbticu, boli ma aj krcna, aj medzi lopatkami a krize mam "vejpul" z toho nosenia malej.

tilly, my budeme posledni krstit, 2.5. ked dojdeme domov na dovcu, uz sa neviem dockat 😉 nasi nam slubuju ze sa postaraju o malu a my pojdeme s mm na veceru a do kina 🙂 😅 😅 sa tesim ako male decko 😀 😀

sisinka76
15. mar 2010

ukulele, uz to kukam 😉 dik

strapco13
15. mar 2010

ukulembo..sla som kuknut ..lebo ho kupoval mm..palmex color..a ako citam, tak nie je na stabil. farieb 😠 ..no nabuduce kupim nieco ine
pri nadche je viac prekrvena sliznica nosa, preto pri odsavani moze prasknut nejaka cievka....daj mu pred odsavanim este nasivin alebo olynth..aby mu sliznica odpuchla, potom by nemalo krvacat..teraz mu po odsavani kvapni tak 2-3 kvapky klasickeho oleja na varenie izbovej teploty, taky, ktory bezne pouzivas alebo olivoveho..trosku mu to zvlacni tu podrazdenu sliznicu v nose..alebo mozes kupit v lekarni bielu vazelinu..pre starsich uz su rozne masticky..nisita, coldastop a pod, ale u drobca by som zvolila olej alebo tu vazelinu..tie su bez roznych pridavkov a nealergizuju

ukulelembo
15. mar 2010

Tilly takych co nekrstili tu je este zopar mi budeme mat krst 11.4. den pred mojou 30tkou a Sakura bude krstit az v lete 😉 takze si este v limite 🙂

strapco13
15. mar 2010

catalin...mas asi bloknutu krcnu chrbticu..chod k ortopedovi, mozno staci napravit..ja sa viem napravit sama, aj mm som uz napravala, a aj doktorku z ortopedie, ale sebe viem len krcnu, hrudnu chrbticu sa mi samej nie vzdy podari napravit..a cet net to uz vobec neviem, inak by som pomohla 😅

strapco13
15. mar 2010

my sme krstili este pred vianocami 😉

skybaby
15. mar 2010

tatuska u nas to iste ... vcera sme mali prvykrat mrkvu a zjedla asi pat sest lyziciek a viac ani za ten zivy svet ... tak som ju nenutila dala mliecko a dnes budeme v pokuse pokracovat ... ale taku tu mliecno ryzovu kasicku papa ako o preteky 😀

ukulelembo
15. mar 2010

dakujem Strapco za radu a provedu 😅 a kup ten Woohlite a vyskusaj 😉

sisinka76
15. mar 2010

tilly, ty maniacka, aky si kupila? 😀

inak, my sme si ten datum krstu dali taky, aby sme si to pamätali, ked uz bude s mm stari a senilni 😀 takze 14.1. mal krst samko, 14.2. sme mali svadbu a 14.3. sme krstli riska. taka dobra postupka na zapamätanie, len samozrejme rok vzdy iny 😉

inak, kto to mal 33? aj ja gratulujem 😵 ja budem mat 33 este mesiac a potom zase o rok viac. cize 25 😀

ukulelembo
15. mar 2010

babenky ktore kasickujete tak ja som skusala zarabat kasu mam nestle ryzovu nemliecnu a zarabala som ju podla navodu s mliekom a bola riedka Ja som taka ze musim anjprv vyskusat ze co je to a ako to chuti kym to budem davat drobcovi

catalin
15. mar 2010

strapco, kupim ti letenku?? 😀 😀 urobite si prazdniny v irsku...vonku je +12, slnko a zelena trava... 😉

tu sa na ortopeda caka aj par mesiacov, ale zajtra idem s malou k osteopatke, ona je zaroven aj chiroprakticka tak jej poviem nech sa na mna pozrie 😉

sisinka76
15. mar 2010

ukulele, ja som este riskovi nedavala, ale viem, ze tam ryzova je tak redsia, aj ked ju namiesas presne podla navodu. ja som ju samkovi davala cez flasu s velkym dudlom 😀

catalin, aj ja chcem zelenu travu, u nas rano bol na trave snehovy poprasok 😒

slovakia13
15. mar 2010

myslim ,ze ja budem krstit posledna 😀 az niekedy cez prazdniny 🙂

slovakia13
15. mar 2010

catalin
aj u nas krasne slnecno a hlavne teploooooo 🙂