icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

tilly
autor
14. mar 2010

juj, bambolina, hlavne, ze ste uz zdravi 😉

adka_praha
14. mar 2010

bambolina ☹ normalne som si poplakala s vami... 😢 hlavne ze uz je dobre... 😕

no veru baby tak tak...zaviddte... 😀 ale sak ja tiez nemladnem... 😅 ale ked budem mat 40, terezka bude mat uz 18... 😅 (moji rodicia slavili 40-ku a ja 18-ku... 😀 akosi z toho uz mame tradiciu... 😀 ) no tak este aj pochodime s mm celkom mladi kade tade... 😀 a aj vnucatam budem stihat... 😀 dufam... 😅

sakura77
14. mar 2010

jeej,ozaj,ved aj my mame dneska 4 mesiaciky 😵
bambolina,teeda,tak fajn ze si ho uchranila pred infuzkou
a gratulujem aj vasim 4 mesacnikom 🙂

sakura77
14. mar 2010

a babule,buducu sobotu hlasia 17 stupnov 🙂 🙂 🙂

didiana333
14. mar 2010

Teda baby,tu sa dnes len oslavuje... 😀 😀 😀 takže všetkým babatkam vela zdravíčka k 4mesiačikom... 🤐
bambolina,dufam,že už ste na poriadku,viem si predstaviť,ako si sa cítila... ☹

zachvilku sa pojdeme kupať,ale tento moj jedoť dnes spal len také desaťminutovky celý den...neznášam to...a po desiatich minutách vytreští oči a nebude spať a nebude.... 😝

sakura77
14. mar 2010

tak my dneska doobeda 2-hodinovku a poobede 3,5 hodky 🙂 to by sa mi pacilo kazdy den takto 😉

adka_praha
14. mar 2010

saku to sa ti ani nedivim... 😀
ze 17 stupnov... 😲 no ak fakt tolko bude, tak asi sampanske otvarame... 😀 😀 😀

livit
14. mar 2010

Ahojte koceny 🙂 Boli sme u doktorky v poradni a znova som sa stazovala, ze kojim kazdu hodinu a pol a ze v noci je to cim dalej tym horsie. Viete co mi predpisala ?? Peritol sirup..ked som prisla domov a precitala som si letak, tak som sa az zhrozila a sirupcek odlozila bokom. Mate niektora s tym skusenosti ?? Ale poradila som si sama a od vcera prikrmujem Nutrilonom a ten nam konecne aj chutiiiii, lebo 2 krabice Beby su v kosi a tak dufam, ze sa nam zlepsia noci a konecne budem moct aj cez den niekam sama vybehnut 🙂

Dalsia vec..prvy krat sme boli s nozickami na kontrole teraz po 4-tom mesiaci a nemame este vyvinute jadierka a mam dalsi mesiac balit 😢 Ja som balila 2 mesiace a potom uz nie...neviem ako ste na tom vy. Ked si predstavim to balenie az mi je zle. Ved to moje sidlo sa zblazni ked mu to "navlecem". Neviete ako to vobec s tymi jadierkami je ?? Maju vobec na to postolky nejaky vplyv ????

sakura77
14. mar 2010

livit,my sme boli na kontrole po tretom mesiaci,jadierka uz mame,ale niekde som citala ze to balenie na to vplyv nema,tak neviem...tak ale radsej davaj teda,ked este nema..

janka1874
14. mar 2010

bambolina presne viem čo prežívaš tiež som bola s malou v nemocnici a to už mala viac ako rok a už som mala Viki v brušku no inákáva to bola a tiež som stále s ňou plakala hrpza des ale hlavná vec že už ste doma skoré zotavenie prajeme

ukulelembo
14. mar 2010

Sakura ...spominas takto pred 4 mesiacmi 😵 no my sme furt umrncany, mame soplik, a furt nas presvihuje kakino ale teplota ziadna nastastie- takze urcite nas zubky poctia svojim prerezanim 😒 No a zajtra mame poradnu maju nas konecne ockovat, ale ta jazva po tbc je este nazltla a mame ten soplik tak uvidime ci nieco bude 😖 Asi budeme stym ockovanim posledny 😒

kkiki
14. mar 2010

cavte babulky ... hlasime cerveny nos 😀 zistili sme naco mame kolienka 🙂))) a potom mame novu zabavku brnci perickami a brrrrrrrrrrrrrrrrrr takze mega zaslintany ... a ked to spravim ja brnkame spolu a potom sa natom strasne smeje ... musim ho uz natocit ... no vcera som mu uz aj ostrihala vlasy, dlhe to mal na krku jak jagr ... bleeeeeee ... ja teraz vas tu moc nestiham, sme v piestanoch, chlapci isli do alp a my sme tu ostali same baby a jeden maly stuplik , tak sa tarame hore dole ...
sakura coze je to 33 gratulujem 🙂 a tiez nerozumiem po prvom som bola hned vo forme a teraz vyzeram jak siska kurna .... ja uz radsej rifle neskusam, lebo mi je vzdy do placu ... jedny som nasla v zare kokos ze 42 ... a to brucho no nevyjadrujem sa , ale mam pocit ze uz sa mi stahuje ta ponatahovana koza ...
livit ze peritol, to nam dava na kasel ... a co akoze ma pomoct malemu ten peritol ...

no nemocnioce ked som bola so stellou ked mala rok tak mi tie injekcie nic nerobili, pre mna boli zazrak ... nadej ...

strapco13
14. mar 2010

byby..docitam vas neskor

napriek tomu, ze ukulembo odmietla 😀 som zalozila novu temu v receptoch...aby to bolo prehladnejsie a boli tam len recepty...na pokec sme stale tu

https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

adka_praha
14. mar 2010

baby ja som po prvom a nemozem sa brucha zbavit...zadok v povodnom stave, stehna sa tiez uz scvrkli... 😅 ale brucho nie... 😝 jedine co sa nemuselo davat do povodneho stavu, su prsia... 😕 😀

adka_praha
14. mar 2010

kkiki terezka to brrrrrrrrrrrrr s perami robi najradsej, ked ma plnu pusu jedla... 😅

livit
14. mar 2010

Kkiki mal by mat vedlajsi ucinok utlm a to mi ma ako pomoct, aby lepsie spal 😒 😖
Ale uz pijeme od vcera nutrilon...konecne ho nevypluva 🙂

deina
14. mar 2010

Caute baby, tak ja som totalne unavena, dalsi hrozny den za nami, Matko nie a nie sa ukludnit... ☹

Sakura, vsetko najlepsie k narodeninam. 🙂

Bambolina, chuda Riccardo, esteze ste uz doma.

Asi idem padnut do postele, len co doodsavam...

A kam to idete na stretko? Musim kuknut.

janka1874
14. mar 2010

adka ja mám brucho ako keby som bola v 5 mesiaci ostatné by som už aj nejako rozchodila nie je to také strašné ale to brucho fuuuuuuuj

zuzu1980
14. mar 2010

bambolina, chuda drobcek. hlavne ze uz ste domka.

aj nam uz asi lezu zuby, drobec mrnci, ma zvysenu teplotu, dasienka na prasknutie... ked je velmi zle tak mu dam gelik na dasienka, ale vacsinou to vcucne a spapa rovno z mojho prsta, nedostanem sa s tym tam kam treba. takze ucinok to ma asi minimalny, asi mu z toho len znecitlivie jazyk (skusala som to dat sama sebe, je to taky oblbovak, tiez som si necitila jazyk)

strapco13
14. mar 2010

juj..nasrata som
nieco mi zafarbilo flakato ruzovo manzelove 2 biele kosele..z toho jedna bola svadobna, a ta bola draha 😠 ...som to namocila do Vanishu,,ale pochybujem, ze to pomoze ☹
asi kupim nejaku farbu na textil a zafarbim mu ich..uz ich viac pokazit nemozem ☹

ukulelembo
14. mar 2010

no Strapco to ,,potesi" vyskusaj savo perex mohlo by pomoct 😉

strapco13
14. mar 2010

inak drobec dnes v noci potiahol do pol5..len skoda ze potom vstal klasicky 6,15, ale po hodke vysvetlovania, este zaspinkal na pol hoku, cize 7,45 sme definitivne vstali

uvidime ako tuto noc

bambolina..chuda male...snad uz je uplne dobre

livit...a radila si sa s laktacnou poradkynou..inak v podstate uz je vek, ze mozes skusit nejaky prikrm..

mne doslo od beby vzorka pokracujuceho mlieka..a ze sa nan zaregistrovat na www.dojcenskavyziva.sk
dostanem nejaky darcek..tak to idem skusit

kkiki
14. mar 2010

strapco aj mne to prislo som sa tam dala mile to je 🙂

zuzu1980
15. mar 2010

strapco, ja som sa kdesi zaregistrovala pravdepodobne minuly rok vo februari ked som zistila ze som tehu, potom som na to zabudla a v oktobri dosiel balik od Nestle s umelym mliekom, ruksakom, flaskou a inymi darcekmi. Potesi 😀

deina
15. mar 2010

Dobre ranko. 🙂 Tak sme mali pokojnejsiu noc, vecer krpcek pekne zaspal, raz bol v noci hore a uplne vstal po pol siestej. No co uz s nim... hlavne, ze vyzera pokojnejsie. 🙂 Manzel bol uz vcera dost zufaly, ja tiez.

tatuska1
15. mar 2010

Dobré ránko vlastne čaute kočeny!!!!!
mne dnes ide roztrhnuť hlavu ale to už od včera večera preto som ani nenakukla čo ste popisali hrozná bolesť a ešte som aj mrchu večer dostala 🙄
my noc fuj 😖 ☹ večer nechcela mala jesť vypila len čajiček a trošku mliečka a šla spať s neskutočným revom spinkala do dvanástej zase plač a o tretej mrnčala potom zase záchvat tak som ju mala pri sebe a o pol šiestej už zase hore samoška s plačom ja neviem čo sa jej porobilo ☹ mojej krásnej toto už veľmi dávno u nás nebolo. A vonku je čo za des?ako náladu mám na bode mrazu keď vidím ten otras vonku chcem teplo,teplučko ☹

slovakia13
15. mar 2010

ahoj
tak mne sa posledne noci mala budi kazde 2hodiny na papanie 😝 uz som max. unavena 😢
ja este mrchu stale nic 🙂 co ma tesi...
uz rozmyslam ,ze na noc by som skusila UM asi jej moje nestaci

tatuska1
15. mar 2010

slovakia to ti verím že musiš byť veľmi unavená moja aj tak ťa obdivujem ja sa ináč nemôžem vynadívať na tvoju Miu tie jej okále no sú nádherné 😵 😵 😵 😵

bleelka
15. mar 2010

ahojte kocky, neviem co sa deje, nase krasne nocne spanie je minulostou, posledne dni sme 3-4krat za noc hore ☹ unavena som ako pes 😒

tatuska1
15. mar 2010

čo tie naše decula sa dohodli či čo??? 😀 😀