Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
ahojte aj mne vlasy zacali padať, ale to sa nam asi hormony buria tak to bude asi tym,ja malu kojim a davam jej kasicku a zacali sme aj karotkovu vyzivu a ta jej chuti najviac, skusala som aj zemiak ale oplula ma nim 🙂
bodzlomu treba skusat aj nove chute nic tym nepokazis... 😉
ahojcek, tak Kajka sa pytala k starkej, lebo prisla z Prahy od sesternicky po tyzdni apol, tak mam veget,, maly prichystany na vychadzku aja tlacim biely sladky jogirt so sladkymi kruzkami. Ja tiez nechcem zacat prikrmovat pokial budem kojit a malemu to bude stacit az do konca 6 mesiaca, a potom zacnem s prikrmami.
Ja mam kupene multivitaminy vćaibrum mamni, a beriem dve denne, zatial mi vlasy nepadaju, tak asi treba doplnat vitaminy, ked kojime.
gabika to máš dobrá moja Sendy totálne začala odmietať chodiť ku našim na noc cez deň v pohode aj tam spí ale v noci to nie a nevieme prečo ☹
Som velmi stastna, ze mozem kojit, klop klop klop, lebo pri Kajke som to stastie zial nemala... Ale pri nej, ked mala 2,5 mesiaca, tak sme sli krstit, tak som bola skoro na povodnej vahe ako pred porodom, a teaz sa nma to desne drzi ani kilo dole, ale musim sa priznat, ze mi vlemi chuti jest a sladke si neviem odopriet. Zatial chodievame s mm raz tyzdenne do bazena plavat a musim pridat nejaky aerobic alebo nejaku pohybovu aktivitu a vecer prestat jest... 😒
Tak hlasim uspech - Matko je presvedceny, ze mrkva je ta najlepsia pochutka na svete. 😀 Vrhol sa na to akoby to bola cokoladova torta a strasny rev spustil, ked som mu nedala viac.
Bodzlomu, no nas Mates ma o tyzden 6 mesiacov. 😉
Hegina, tak presne toto som minule hovorila sestre, ze 40-tka bude super vek, deti odrastene (hm, 12 a 10 rokov 😵 ), este nebudeme nejake dochodkyne, snad bude aj domcek terasa... 😅 😅
kajka mala tiez take obdobie, ale to je prechodne, Janka, lebo to iste je aj pri jej sesterke, ktora chodieva k starkym, kedze svagrinka musi mat pokojovy rezim, a tiez zacala protestovat a nechce tam ist a byt tam. Vlastne si zacinaju uvedomovat, ze nie su s nami a v tych ich hlavickach uz zacinaju tusit, ze ich davame inam...
deina blahozelame... 😀 my sme dnes treti den jedli zemiak a sa dnes tvarila akoby som ju otravit chcela.... 😅 zajtra zemiak s mrkvou...to beriem tu vyzivku, bo budeme labzovat zajtra...
a oskaaarek u nas vysiel... 😀
no, koceny, idem trocha vyvetrat hlavu vonku aj maleho, nech mi obed, kuracia polievka s maslickami, francuzske zemiaky, dva jogurty trosku vytravia a spalim nejake tie kalorie, a adka, aj u nas svieti oskaaareeeek 😀
u nas doteraz chumelilo jak na vianoce... 😲 😠
ahojte!
tak jak som sa vcera rozhodla ze mala bude mat dva poriadne spanky za den,tak si to vzala k srdcu a aj dneska hodila doobeda skoro 3 hodky,teraz isla druhykrat,no tak len dufam ze po 45 minutach nebude vyspata uz 🙂
catalin,noooo a nebudu tie tvoje stavy z niecoho ineho? 😉 😅 (akoze myslim zeby ste "zamiesili " zas) 🙂
slovakia,zlate ste na fotkych na FB a sponky uz aj ja mam nakupene 😀
gastanka,ja veru tiez neporadim co sa tyka nosicov,nasa by to v tej polohe absolutne nezniesla,ona jedine a zasadne na lietadielko-ak sa chce nosit-co ale nastastie nie je moc casto,lebo inak by mi ruky odisli
tilly,catalin, posledni urco nebudete s krstom,my az v lete 🙂
caterine,diky,moc,nausnicky ok,tak revala jak pavian-ale to uz od vojdenia do ordinacie az kym sme nevysli ,ona totiz nejak nema rada cudzie prostredie,inak ok,ani kvapka krvi
no a o padani vlasov sa ani nevyjadrujem,do leta som plechava...
😀 ale ,no,myslim ze uz sa to zmiernuje trocha,ale teda vlasy najdem momentalne na takych miestach.... 😕
hegi,aj tebe diky... 🙂
no,my sme este okrem mliecka veru nic neochutnali,a asi aj pockam do 5 mesiaca,zatial jej staci mliecko...aj ked ma normalne na to asi nalakate 🙂
baby,tak akoze ja som zastancom kojenia ale co je moc to je moc,kuk sem-staci tak cca od 29sekundy ked si to pustite
😝
ukulele, kupovala som ho v cr, bol za 6000 z 12000...
sakura, to uz nie je OK...
tilly,uz som len cakala na konci ze hadam aj stary si cucne... 😝
sakura, ja som ani nedopozerala do konca 😝
a zeby sme zamiesili??asi tazko, lebo tieto problemy sa uz tiahnu so mnou par tyzdnov..ale ina sranda by bola kebyze hej 😀 vychovavam jedno, vychovam aj druhe nie? 😀 😀 aspon sa budu moct spolu hrat 😉
😲 hoho to kolko mali tie deti?
adka,dooost,este ze to nie su chalani,sak by ju aj zavriet mohli 😅
Ahojte maminy...no moj drobec dnes konečne spí dlhšie ako desať minut 😀 zaspal vonku v kočíku a skoro nás aj odfuklo...a teraz ešte spí aj vnutri v kočíku...zatial dve a pol hodky,to je rekord u nás.
Dnes som bola na socialke a potvrdiť papiere na RD...no keby som minule nebola na MK v Paragrafoch,tak ani neviem,na čo mám nárok...tam by ma nikto na to neupozornil...užasne su tam tie ženské...a ked som chcela razitko,že 23.aprila mi končí MD,tak ma skoro tá truba chcela do Popradu poslať,že odtial mám zam a tam mi to potvrdia...som myslela,že tam odpadnem...no ale nakoniec jej to došlo a hodila tam štempeľ...
😅 nooo...ako ja som tam nerozumela ano pol slova, tak ak by si mi to mohla cca pretlmocit, o com tam tocili...?... 😅
adka,neviem,mam vypnuty reprak lebo mi krpci spia,stacilo mi to vidiet.. 😕
Zevraj deti sa same maju rozhodnut, dokedy chcu byt kojene. Starsia bola kojena do 5 rokov a mladsia ma takmer 8 a stale ju koji. A nieco o tom, ake maju na to pekne spomienky, ze su uz dost velke na to, aby si to pamatali a pod. 😅
Pomoooc. Tak sa mi zda, ze nas Matej aby zaspal, si musi v postielke cucnut z mlieka - staci 10-20ml, ale proste musi, inak nezaspi. 😕 Ja to nechapem... co s nim mam teraz robit? Nedam mu tu flasku, tak bude plakat a plakat...dam mu ju a do minuty je tuhy.
deini to ma miesto dudlika asi 😅
deina v pohode mu ju daj nech si cucne a bude spať
no k tomu kojeniu to mi príde už dosť divné a ešte keď som kojila Sendy o tom hovorili aj v dámskom magazíne že prvý imnunitný systém sa uzatvára v 6 mesiacoch potom vraj niekedy okolo roka a potom až nejako na 8 rokov a vtedy tam nejaký dr vravel že to už aj tak nemá zmysel kojiť lebo ak dieťa už všetko je tak kojenie stráca význam
Asi hej, Sakura, dudlik ani nechce. Clovece, ale to sa mi nepaci, zeby mal takto pri flaske zaspavat... ci to ho prejde? Snad ho to prejde...
ahojte,
ste toho dnes popisali, ked som sa zobudila uz bolo 5 stran od vcera... tak som len mrkla zaciatok, teraz netusim o com tocite, hadam neskor stihnem docitat...
my uz tradicne asi tyzden mame pokaslane uplne vsetko. V noci sice papa len 1x, ale medzi tym sa kazdu hodinu kruti, mrnci, takze ja som totalne nevyspata. Cez den zase place od bolesti, ja uz neviem co mu je. Najprv som myslela ze reflux, teraz sa mi zda ze skor zuby, ale obcas grcka tak asi aj reflux, no najlepsie vsetko dokopy. Som zrela do blazninca.
Akurat varim mrkvu, vsak o 2 dni mame 5 mesiacov, a je ciastocne na MM ciastocne na UM, tak dame mrkvu a hotovo.
Musim bezat, drobec sa zobudil, za chvilku zacne koncert !
baby ako kde ste????? 😕
tu soooooom 😀
pojdeme sa kupkat-teda sprchovat po tom ockovani 🙂 😖

babule a vy davate prikrmy aj ked este kojite? Mne doktorka hovorila, ze do pol roka mam len kojit! ale neodolala som a Matkovi som dala stavicku z mrkvicky 🙂 ale to len tak dve, tri tie umele lyzicky 🙂 hadam som nic nepokazila 😨