Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
ahojte ja len na skok lebo mala je nejaka nervna dneska ani papat jej nejako extra nechuti, tak ju musim vlacit len na rukach, len neviem co nato moja crbtica 😠 ........sakura to uz co je, presne to som si aj ja myslela ze aj jej stary si cucne, no sranda 😝 ..... deini no vidis ako to Matko super zvladol, keby to aj u nas tak prebiehalo tak by som bola happy....no lucim sa baby, mala mi tu uz protestuje v lehatku
ahojte koceny... teraz je taky novy serial na prime a su tam babatka, no koniec sveta, tu bulim, ja chcem baaabooooo 😀 adusko uz nie je babatko... uz je to chlapina...
Akosi je tu ticho. Co vsetky Panelak kukate? 😅 Ja sa napchavam zakuskami... 😝 No co uz, jedny z mojich oblubenych, nenecham ich pokazit sa.
Zuzu, no chuda Adamko, zeby ho zubky trapili?
Pocula som aj take, ze deti zle spavaju vtedy, ked sa chystaju na nejaky novy vyvojovy krok (napr pretacat sa, lozit, chodit...), u nas s Miskom to sedelo.
Tilly, mas fotky noveho Hartana? 🙂
No minule som tiez tak pozerala na Matka, ze aky je uz velky... ale este to pre mna je babetko, este ma suncicky, aj licka take gulate, pevne. 😵 Ale co, ked sa odbabetkuje? Potom uz nebudeme mat doma ziadne babetko, az mi je to niekedy luto. ☹
sakura
video 😝 tiez mi to prislo chore 😅
deina
mia tiez nezaspi inak ako na ciciku 😝 uz mi to pekne lezie na nervy,no ale co pre tych drobcov neurobime...
baby dnes sme boli v meste, malu chytilo kakanie v jednom obchode-ked kaka Mia na vzdialenost 3m vsetci vedeli a este hovino po tyzdnii tiez nie je prave vonave ,tak sme rychlo uhanali domov a ako sme vysli z obchodu ,tak mna osrala cajka 😠 a od cajky to je tiez ina supa 😅 tak sme prisli obe osrane 😝 😀 😅 teraz sa uz na tom bavim ,ale ine nervy som mala....
Slovakia. 😀 😀 Budes mat veeela stastia.
slovakia to potečí ale ako deina píše budete mať veeeeľa šťastia
babule hlava mi asi praskne oliver sa zobudi a vresti a vresti a vresti ... ruka v ustach po zapastie 🙄 furt sa toci uz mam v postielke vypodlozene tusim vsetko co sa da ... najnovsie sa chyti mrezky a zdviha sa ... na bruchu nohy pod seba a posuva sa ... zajtra skusim kupit tu vec na jasienka asi ho to boli ... paradoxne vcera mi zaspal vecer o pol 9 a spal do 7 najedol sa a potiahol este do pol9 ... ale ten rev no hruza , po hodine sa ukludni, alebo ho musim nosit na rukach, akonahle si sadnem vresti , polozim na postel vresti az sa mu ksichtik zatlaca na plocho a to prestane kym zo seba nerobim mega opicu ... no aj brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr s jazykom az tak ze ma cervenu spicku co ho tak silne stlaca ... tak som sa lakla ze co to ma krvave ... no a ked okamzite nezacne byt teplo tak ma uz slahne a uplne ma asi jeee.... zo socialnej poistovne, ktora mi zase neviem akym zazrakom poslala ze som dlzna 10 eur a pokial ich nezaplatim tak mi neposlu matersku ... ja uz fakt na nich nemam nervy , do p.... od 8mesiaca tam stale nieco nosim doplacam, milion krat mi povedali ze vsetko mam v absolutnom poriadku a uz je to tu zas ... kazdy mesiac nieco... bordel tam maju jak hovado ... no som sa vyrozpravala je mi lepsie ....
slovakia, ideees 😀
deina, to som zvedava aky vyvojovy krok nas caka... ja uz len cakam ked bude moct sediet, lebo teraz ho neviem ulozit. Ked je na chrbte tak sa mu dviha kyselina a place, ked je v polosede tak sa posadi, ked ho dam nizsie do polosedu ze sa nevie posadit, tak sa aspon snazi a potom sa z tych brusakov dogrcka, sediet ho este nechcem davat, len obcas na kolenach ho necham nech hryzie do stola (no najnovsie sa mu zapacili velke noznice, konec!)
ale teraz bol poobede 2 hodinky ako vymeneny, krasne sa hrajkal, bol uplne pokojny, vysmiaty, tak som si to uzila naplno. Vysantili sme sa, ozuzlal mi nos, no parada. Ked bol taky stale, ani som si to nevedela vazit, teraz ked ma svetlu chvilku tak si to uzivam az do poslednej sekundy 🙂
kkiki, presne aj u nas tak... furt len rev a rev, len ked ho posadim tak je ticho. A ked ho nosim. Ale ked si ja sadnem s nim na rukach tak zase reeev... toto zvykol pri refluxe, ale teraz tipujem ze su to zuby. Kokso, neviem, mozno aj vsetko dokopy.
Uz aj mm dnes po vikende ked odchadzal a maly uz 2 hodiny vkuse reval, tak povedal ze ma lutuje, a odisiel si vydychnut do prace 😀
ale chvilku bolo teraz dobre... tak uvidime co bude ked sa drobatko zobudi
boze, pisem ako tatar, neda sa to po mne citat... myslienky idu rychlejsie ako pismenka 😀
kkiki..ani sa necudujem,ze ta boli hlava..urady su pip, pip 😠
zajtra idem na kozne a pozriet kamosku..ma termin 2.4. prisla z anglicka, lebo chce rodit tu...chuda, pribrala uz 25 kg, a asi pojde na cisarsky, lebo ma bielkovinu v moci, vyssi tlak, vyssi cukor, hrozi jej preeklampsia ☹ ...no tak ju potesim, ze ako to bude..maly mi nekakal uz 4 dni, tak snad sa pred nou predvedie 😀
to video..je chore..co je vele, je vela
ja planujem kojit ten rok urcite a potom sa uvidi..kedze chcem druhe babo, tak asi potom postupne maleho odstavim, ak sa nebude darit otehotniet..ak otehotniem, tak ho asi odstavim nejak uprostred tehu, aby sa tcorilo potom mliecko pre potreby mensieho drobca
zuzu..to je blbe..ze Ti drobec takto vyvadza
moj je obcas umrncany, ale vyslovene plac malokedy..ked mu nedam hned jest alebo ked ja nieco robim a jeho prestane bavit cinnost, ktoru prave robi...v poslednej dobe sa nechce velmi hrat sam, viac ho to bavi ked len tak pri nom sedim a obcas mu do hraciek buchnem aj ja, inak mrnci..cize "stiham" domacnost 😅
zajtra by mala moja mamka 55 rokov, uz je to 5 rokov, co zomrela 😔 ...chyba mi, pojdem na cintorin
strapco ☹
baby..pozerali ste tieregionalne spravy na STV, co idu pred hlavnymi..ze u nas je zatvorene detske odd..to kvoli mojej kamoske..ze si dovolila ochoriet..debil riaditel, mame nizke platy, vsetci odisli robit prec a potom to takto vyzera 😠
no idem spinkat..bru noc
baby neviem co som zozrala, ale zacinam mat strach ze to ten maly chlapcek dnes bude mat v noci tazke 😀 😀 😀 narkoza jak svina ....
Chudence deti, nejako sa trapia. ☹ Zuzu, no mne takto krical po ockovani, hrozne to bolo. A nevieme im pomoct.
Strapco, to mi je luto. ☹
Drobci mi este spia, nezvycajne. Ale Matko sa uz mrvil, tak mu ohrievam mliecko a potom Miska zobudim, lebo nebude chciet spat na obed, ked bude teraz dlho spat.
Do bré ránko...my sme hore od piatej... 😖 no neviem,čo si to tak posunul,pekne vstával o šiestej,teraz takato zmena... 😒 som jak zombie...
slovakia,na tvojom mieste tipujem aspon loto... 😀 to bude prachov... 😀
strapco,chapem...aj mne otec chyba...ale ten už 15 rokov...
teraz zalomil,tak som zvedava,že dokedy... 😉
Dobré ránko tak mi už pravidelne vstávame o piatej takže ja už som si zvykla.
včera som trošku hladala golfky na leto a už som si aj vybrala ale este mám dvoch favoritov tak uvidím že čo vyberieme.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B0030...
ie=UTF8&s=baby&childASIN=B0030CLQOE
dobre ranko, tak dnes mse hore od stvrtej hodiny. 😠 Porazi ma. Neviem co jej je. Plna zivota a usmevov. Nechcelo sa jej spat. Zato mne aaaaaaaaaaaaaaaaano. 😀
cipuska vidim ze aj vy tak skoro. To uz dlho? 😕 Ja to nechcem. Snad sa to tou zmenou casu zmeni. 😅
cipuska ten hauck je nadherny. Mas o nom aj nejake udaje technicke? sa mi paci tusim vo vsetkych ponukanych farbach.
Len co ked mne to asi z toho amazonu neposlu. co stoji?
čaute kočeny !!!!!!!!!!!!tak my dnešná noc celkom akurát že skoro vstala o pol dvanastej ale potom spinkala a o tretej zase mrncala dali sme dudku a hurááááááá podarilo sa ju uspať do pol šiestej a v eeeeeeeeeešte do šiestej 😀 😀 😀 potiahla a papkali sme až o siedmej a teraz už buvinka.Tak pijem si kávičku,neviem či sa mi dnes bude chcieť niečo robiť asi len požehlím a uvarím obedík.
kočeny a hodte tip čo ste varili lebo mne už dochádza inšpirácia dnes urobím syr vyprážaný.
mayka aj mne sa najviac páči a splna všetko čo som chcela tu su aj dalšie tech. udaje
http://www.slune-cz.cz/kocarek-hauck-malibu-2010/
mne sa páči v tej tyrkysovej tak uvidime ale aj v tej zelenej je dobrý
aj tu je este
http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...
aha cipus, maju ho aj u nas
http://www.babytrend.sk/hauck-Sportovy-kocik-ma...
asi hopojdem okuknut. Ale tusim njde do uplneho lahu. Sa mi paci vo farbe kiwi.
Ahojte
tak u nás sa už 2x spí ale dnes sme sa celkom dobre vyspali aj Sendy vstala o 7.30 takže super ale to už Viki bola hore asi viac ako pól hoďku tak teraz zalomila uvidím na ako dlho nezvykne takto spávať 😀
no my takto vstávame už dlho no čo už už som si aj zvykla ale chodí spávať ta pred osmou a cez den prespí tých 6 hodín 2-3-1 takže už to neriešim ano je ráno proste už vyspana,tak nám ráno rozpráva že čo sa jej snívalo 😀

kočeny dnes je tu tíško zase vyleziete na nočnú čooooooooooo?
naša dudla už spinká samoška že po kúpaní vystrájala lebo mala jesť ale zvládli sme to.
sakura zabudla som ti popriať všetučko naj,naj a k tomu videu bléééééééééééééé hrozné ja som si to pozrela celé a tiež som čakala že starký sa na ňu vytrepe že stará daj cecku 😀 😀 😀 nech podidam 😀 😀 😀
a so spánkom sme to aj my mali dnes pekné doobeda 2,5hod. a poobede 1,5hod. a neskôr aj na prechádzke v kočíku.
deini no super tak Mates bude jedák 😉 vieš čo no aj ja skúsim tu fľaštičku keď varenú nechcela.