Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
deina a kamoske maly Tadeasko zaspaval pri flaske! Neboj, v pohodicke mu daj, nech zaspinka 🙂
cipus, nestras ma. to skore vstavanie je hrozne. nemoze bÝt prespinkana ked tak vela spi cez den? lebo vcera mi nasa tiez spala doobeda 3 hodky a poobede hodku a pol .
teraz to pekne mne na rukach zalomila. 😀 dospava to asi. 😀
jej suepr mayka pozerala som a nieje tam niekde ako sa to dá aj do lahu dať? inak 163 stupnov je dosť
juuuj mna tak berie n spanok. ale ked ju zo mna prelozim tak bude v momente hore mrska mala.
no ale ked ju nenechám tak spať tsk je mrzutá cez den.ale ved neboj zvyknes si 😀 😀 😀
noooo tak diiiiiik. 😀 😀 😀
nenasla som tam ine video. 😒 ale tiez si myslim zeby to mohlo stacit.
inak ja som sa zamilovala do britax b mobile http://www.bebejou.sk/index.php?page=view&code=...
maju ho v babymarkete. chcem ho ist okuknut.
ten je tiež dobrý a nemáš k nemu aj nejaké video? ako vyzerá zložený a v lahu?
dobre ranko kočky, ja som dneska jak zbyty pes, všetko ma boli, mala v noci zase vyvadzala, som myslela že hned zalomi ved bola hore vyše 4 hodin v kuse ale nie, dala som ju k sebe do postele a plakala a ani nosenie na rukach nepomahalo, a tak sa mi stažovala ked som ju nosila na rukach, čitam že viacerym idu už tie hnusne zuby to bude zabava, kiki a zuzu my to mame presne tak isto len na rukach sa chce nosit ked sa posadim rev, a tiež by chcela len sediet ale to jej nechcem ešte dovolit ked tak na chvilu na kolenach.... inak ktory gel sa može už teraz davat na dasienka, ten cal gel je od 5 mesiacov až, dneska pošlem mm do lekarne nech nejaky kupi, ale vobec nemam v tomto prehlad že ktory fakt zabera, kazala som mu kupit aj chamomilu vulgaris asi jej to skusim dat na noc ked gel nebude zaberat lebo včera tak plakala chudatko......... vidim že zase tu zavladla kočikova mania ja som ešte stale neni rozhodnuta že aky kočik kupit ale mayka a cipuska mate dobry vkus pekne kočiky, ten baby design sa pači mojmu mm, ale mne moc nie, musim ist nejake kuknut ved zachvilu sa budeme moct vozit aj v športaku, tešiiiim...
tak slečna pospala ani nie pól hoďku ale aj to stačí a pôjde spať normálne ako chodieva o 10-tej 😀
mayka našla som aj video na ten kočiarik
http://www.isitetv.com/6a70fc7ba7ab11f53fbbd2f5...
aj my pojdeme hajat o desiatej...
koceny, ja myslim, ze na buginy typu b mobiile a malibu su nase dietky este male... este nesedia, podla mna to este nie su vhodne kociky....
Pekný.... 😀
No tento si dnes same desatminutovky hadže...ma zas porazí...a nezaspí a nezaspí...už dvakrát spal po desať min.... 😖
caute baby,
my hnackujeme, aj mala aj ja. nejaka viroza asi, kedze nic spolocne sme nejedli..mam radost, ku doktorovi chodim ako na klavir..keby aspon jedla poriadne, chudatko, predtym vypila bezne 120ml, a teraz som stastna ked da 70ml.. ale usmieva sa na mna, aj sa hrajka, ale vidno na nej ze je zoslabnuta, lebo ked ju zdviham tak je ako babika..bolesti asi nema, lebo napodiv celkom dobra noc bola, spala od 8, okolo polnoci mrnkala ale zaspala naspat a potom o 3 papkala..a o 6 uz vyskala v posteli 🙂
teraz spinka, tak ja idem vsetko pripravit, aby sme mohli vyrazit ku dokimu..snad nas zoberie 😒
mam jej davat mliecko(pije bezlaktozove) ci len vodicku cistu??
ja osobne si tiž myslím že na buginu je ešte skoro veď v tele nebudú mať ešte ani rok a v zime je v tom zima to sú všetko viac menej na leto robené tie kočíky
ja som sa teraz zamilovala do bumbleride šporťáku ale najskôr budem musieť predať ten náš cam čo moc nedúfam, že sa mi podarí kedže je toľko používaných kočiarov na predaj 😢
dobre ranko baby,tak my sme boli vcera na okovani a mame za sebou prvu akcnu horuckovu noc 😝
vecer mali obe len zvysenu teplotu,obe spali dost nepokojne ,nieco po 23:00h som si alexiu prelozila ku mne,lebo mrncala a stale jej vypadaval dudel,ruky mala uplne ladove ale ona bola uplne horuca,zmerala som jej teplotu mala 39,7 po odratani,chytala ma mierna panika ked som na teplomery zbadala ze 40,2.To uz revala ako pavian.Este ze som mala aspon doma nurofen sirup.
Viktoria mala len 37,6 po odratani, ale preventivne som jej tiez dala nurofen,lebo som sa bala ze jej ta teplota tiez vyleti hore ako alexii.
Okolo 4:00h sme este aj sople odsavali (Viktorii).
Teraz jezibabulky spinkaju maju obe zvysenu teplotu 37,6 tak snad sa im to uz nebude zvysovat,zatial som im rano nurofen nedala.
Baby kolko trvaju tieto teploty po ockovani?
chruminka nemalo by to trvať viac ako 2 dni ináč aspoň zavolaj dr. že čo sa deje ale až po tých dvoch dňoch aj naša Viki sa točila maximum do 38 tak neboj zvládnete to my už máme za sebou aj druhú dávku tak sa vytešujem že je to za nami tretie očkovanie je až neskôr
tily ja to pozerám na leto lebo ja mám športiak Q 12 sle chcela by som ničo lahšie a skladnejšie, a vlete už hádam bude naša slečna sedieť
cipuska sedieť uričte bude ale čo som ja pozerala také kočíky pre staršiu tak to má také dosť tenké a mäkké na chrbticu aspoň to je môj názor a pohľad na také kočíky, ale ak to človek fakt potrebuje len na príležitostné použitie napr do obchodu tak to je asi zas iná vec
chruminka, teplota vraj nie dlhsie ako 24 hodin, inak bez k lekarke aby sa vylucila ina pricina teploty...
ja maleho v lete este urcite do golfiek nedam... mne domco poriadne v kociku nesedel skoro do roka, stale sa zosmykoval dole... my budeme v lete s buzzom brazdit cesty, v tom dieta vlastne nesedi, je tam ako v autosedacke, okrem toho to ma nejaku pamatovu penu, ci co, no to je jedno, ale na to som kupovala buzz, aby nemusel maly sediet... v tom mu je dobre aj teraz uz... sme ho vyskusali v sobotu ked sme lietali po brne a strasne sa mu tam pacilo, taky bol dobrunky...
urcite este potrebuju pevny chrbatik a to 90% golfacov nema...
chrumi 😔 nech to rychlo prejde
chrumi
si ma naplasila,my ideme na 3.ockovanie teraz vo stvrtok 😝 az ste rychlo v poriadku
ja by soim uz lietala po nemocke-som hysterka
cavte baby ... uzasna noc , blazena ... olino zaspal o 8 ... zobudil sa rano o 6 napapal sa pol hodku porapotal a spal az do 10 ... a ja tiez ... to mi dal darcek za vserajsi uhucany den asi ...
no ja som kupila ten maclaren quest , absolutny vitaz ako druhy lahky kocik na dovolenku apod .... polohovatelny, s tvdou opierkou, este aj na nozicky sa da vytiahnut tak aby nevyseli ... maly skladny a ovlada sa jednou rukou ... na pohlad obycajna buggy , ale nie je 😀
kkiki
som si ho vygooglila 😀 fajny
ta zeleno cierna kombinacia je super
Chrumi, drzte sa, dnes sa baby ako maju?
Mne Misulo zase nechce zaspat, potvora mala. 😒 Uz si ale zvykam, ze coraz castejsie cez den nespi... celkom dobre to zvlada, ani nebyva mrzuty potom, tak asi nepotrebuje uz denny spanok (hm, som zvedava, co potom bude robit v skolke...).
Ja by som taaak chcela novy kocik, nejaky pekny sportovy namiesto Concordu, ten by som rada vymenila. Aby som mala otocnu sedacku. Paci sa mi ABC Design Condor, ale predavaju to len s vanickou, ktoru uz nepotrebujem. 😠 Nechapem, ako mozu nepredavat samostatne sportiak... No co uz, musim najst nieco ine.
no mne spia zatiaľ obe naraz tak idem trošku upratať pomoooc zas je tu bordel a poobede idem k zubárke no poteší
Zaspal. 😅 Nachvilku mi spia obaja naraz, ale Matka pojdem pomaly prebudit, nech si este vie hodit aspon polhodinku poobede, inak by do vecera nevydrzal. A dam mu zase mrkvu, idem to pripravit. 🙂
deini a co neo?
janka, drz sa 😉
Neviem, Tilly... az tak ma neoslovil, ja radsej trosku take "konzervativnejsie" a nejako ma to uz dlho taha k Hartanom, ale neviem. 🙂 Vyzeraju dost tazke... A manzel asi nebude nadseny... Zatial este vyuzivame vanicku Concord, ale ked z nej vyrastie, rada by som novy sportak. Ten Concord ABC sa mi velmi pacil, aj sedacka otocna, aj farby pekne, tak ale naco mi bude vanicka?

cipus,
https://www.youtube.com/watch?v=8KieIvJlez0😉