Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
bože prečo to menšie dieťa nevie zaspať samo už pól hodinu behám ako jebnutá a nič nerobím len jej podávam ceumel a stále si ho vyberie ja to kašlem a žiadne spanie nebude už mám dosť 😠
janka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 prelepit paskoou 🙂
janka, daj jej zuzlat handricku. mojmu ked nechce cumel, tak zaberie handra, alebo plienka... minule sa na hracej deke uspal sam, ja som len pocuvala ako zuzle, tak som myslela ze je hore, a on spinkal, potvora...
čaute kočeny huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhuhuhuhu 😀 kde ste?
deini hlásim úspech Hippka bola mňamky pre Ninku som šťastná 😀
tatuš,aj Erikovi dnes prvý krát chutilo...zajtra pokračujeme... 😀 😀 😀
ráno ideme na tu neurologiu,no som zvedavá,ako pochodíme... 😉
deina, no myslim, ze tak klasicky 35 cm to ma sirku... je tam dost miesta, ved domco sa v hartane vozil, ked mal vyse 2 rokov...
caute baby cez víkend 18 stupnov to už je jaka parada sa tešim jak male decko, to už hadam ani fusak nebudem musiet dat, som vas prišla len trošku kuk, ale už letim lebo mala je nervava nejaka, tak musime pestovat, sa striedame s mm tak sa majte krasne
my fusak uz nepozivame...
Ja som fusak zrusila asi pred mesiacom, ze uz ide jar... a ta potvora nie a nie prist. 😅
Kedysi davno som mala tento kocik vyhliadnuty: http://www.semwa.de/products/Kinderwagenzubehoe..., nadherna farba, ze? A sedacku ma otocnu. Este byval aj v ziarivej zltej farbe. 😵 Ale nove kolekcie uz nemaju take pekne farby...
javascript:addEmoticon('😅','vBody')
Janka, moja mala potvora tiez tak zaspava, ze najprv bojujeme s dudlom - on ho podudle, vypluje, ja mu ho pridrziavam, lebo potom zacne kricat, ze ho chce, aj tak si ho vytlaci z pusy, potom reklamuje... asi skusim iny dudel.
Tatuska, tak super. 😅 Ta karotka je sladucka, vacsine detom chuti. 🙂
kkiki presne to isté aj mňa napadlo prelepím a bude pokoj
zuzu skúšala som aj to a nezaberá handričku nechce žiadnu
kkiki, sa mi paci presne v tej oranzovej farbe ten maclaren. Kde si ho kupila? Da sa niekde vidiet nazivo?
My este zimny fusak pouzivame ale asi ho zrusim uz aj ja. len neviem co potom dam miesto fusaku do vloznej tasky. Staci len deka? a duhou prikyt babo? 😕
Ale uz bude aj nacase lebo uz je Terezka natesno v tom fusaku. 😀
no ja tiež používam aj fusak
Ink aj Terezka v poslednej dobe vypluva dudel a potom od jedu pluje v postielke a prska. Pocujem do cez babyphone . 😀
A najnovsie zistila ze si vie ten dudlik aj vytiahnut rukou a nie len vxyplut tak dnes som tristvrte hodinu podavala dudel kym zaspala. 😠
Deina aky pekny kocik. Taky u nas asi ani nemaju.
mayka to isté robí aj Viki vyberie si ten dudel ale len málokedy sa jej podarí si ho dať aj naspäť aj to je väčšinou len náhoda ale bez neho cez deň vôbec nezaspí len večer ináč je to zaujímavé nechápem to ale nevadí nemusím všetkému rozumieť no nie?
jani, sak to ani nasa bez dudla nezaspi.
no idem spat. Ktovie aka bude zasa noc. 😝
Dobru nocku vam prajem
mayka ty si senec tak potom by ho mali mat v blave na kosickej pre deti ... ja som ho kupila v trencine pre deti , tam ho ma isto mozes vyskusat ... alebo si brnkni na kosicku a spytaj sa , mali vystavene len ked som tam bola naposledy nejak som nekukala po byggy ...
ahojte
my sme dnes boli u koznej..maly dostal spustu kremikov a aj ja som vyfasovala nieco na bradavky, lebo ma znovu zacala ta jedna boliet...tak som nechala dost vela prachov v lekarni 😠 ..ale ked zaberie, tak mi je to jedno
potom sme boli u kamosky tehulky..termin ma 2.4..uz ma 25kg plus, opuchnute nohy jak slonik, ale chuda ma bielkoviny v moci, vysoky tla aj cukor..cize preeklampsia sa rozvija, a je aj po operacii oci, takze ju caka v najblizsej dobe asi cisarsky...ale este nechce rodit, lebo este nema chlapa z anglicka 😀
Matej sa predviedol..bol take ukazkove babo, len 2x za cely den plakal /bola som u nej od 10-18 hod 😅 /..i to ked pri zaspavani vypadol dudlik a ked sa zobudil hladny a zistl, ze je niekde inde
inak 4 dni mi nekakal, nebol nejaky nekldny az rano , tak sa pucil a nic...tak som mu akoze zmerala teplotu..chcel kakat a zacal plakat a az po chvili placu a pucenia vyslo take dost huste kakino..akoby ho z tuby vytlacal...prvykrat mi plakal pri kakani ☹ ...no ale potom bol vysmiaty, kym som sa najedla a zbalila nas na cely den, tak sa zacal pucit a bez problemov nalozil este raz do cistej plienky 😵
ja mam stale maleho vo fusaku...ale menej ho obliekam..len to co mam doma a navlecem ho do chlpateho overaliku a ideme von...ale uz chcem leto, a ziadne navliekanie..len tak, v com je doma..sup v tom aj von
Ahojte ani nemam cas pisat. Takze vcerajsie ockovanie dopadlo nad ocakavanie vyborne. šimonko bol statocny 😵 plakal asi 1 minutu dokopy, ked mu sestricka vytiahla ihlu uz von, som mu silno rucku zvierala a bala ze ako mu bude 😕 🙂 a ked sme vychadzali z ambulancie uz sa skeril ako slniecko 😅 Nemali sme vobec teplotu, akurat vecer si pchal rucku do pusy a osival sa tak som mu o 20 dala panadol a o 20.30 zaspal v kresielku pokym som mu mlieko zarabala A o 21 som mu dala mlieko vypit ani jedno oko neotvoril, vypil celu flasku, dala som ho do postele a spal az do 5.00 Takze tfuuj tfuuj dobre to zvladol drobcek moj 🙂 Kazdej z vas by som takyto priebeh zelala 😉 a zabudla som : vazime 5910g a meriame 61cm skoro 1kg sme pribrali za mesiac, tak dr. bola spokojna a nutriton pomaha 🙂
Ajojky!tak ja len tak naskok.My sme boli cele poobedie prec a dosli sme az vecer tak maly sa dnes ani nekupkal 🙂 .inak uz druha noc bola fajn,ze zaspal o deviatej a spal do siestej len dva krat si pomrnkal.
ukulelembo no mi ideme pondelok a tiez nas budu ockovat.no prva do nozicka bola taka ze maly dost plakal ale ani horucka.o tyzden na to bola druha ta bola taka ze trosinku ale to sme maly horucku.a teraz sa mi zda ze zase nas budu ockovat..no naposledy sme boli 15.2 a to sme maly vtedy 5900a 63cm tak som zvedava kolko teraz.a nutriton mame aj my a tiez pomaha
boze pisem ako madar.na prvej sme horucku nemali a na druhej ani neplakal
ahojte,
tak my sme boli u Dr, cize v 5m ma presne 8 kg. To je uz len 400g za mesiac, doteraz priberal 800g, tak som rada ze sa to spomalilo. Konecne to oblecko aj vynosi chvilku. Dr ma pochvalil ze uz davam kasicky, takze tu ich to moc netankuje...
Tiez som sa pytala na to sedenie... teda Dr sa pytal ci maly sedi s oporou, ja ze ano a on ze to je dobre. Nejak som sa zabudla opytat ako dlho moze sediet, lebo som mala kopec inych otazok, a Dr sa vzdy tvari ako ze ma nieco velmi dolezite na praci a strasne ho vsetko otravuje. Ale dnes Adamka vela krat pochvalil, co on nezvykne...asi mal dobru naladu.
My uz mame leto, 12-15 C, ja uz ho supnem tak ako je doma (teplaky, dlhe body) do vetrovky, na nohy nejake topky a tak do kocika, pod nim je hrubanska deka a nad nim tiez, ked je. Ved v tej deke je tak teplucko, ze uz mu viac netreba. Uz som zrusila aj puncosky a overaly a fusaky, vsetko. Nostek aj rucicky ma vzdy teple, a konecne sa nepoti. (jasne, este ciapocku davam...)
zuzu to pocasie zavidim, my ho tu očakavame ako spasenie, ale uz od štvrtka hlasia 15-16 stupnov tak dufam ze tak bude...ja davam do fusaku a balim este do tenkej deky, moja ma rada teplucko a zakrytu tvaricku ked je vonku, inac sme mali dnes fajn den, boli sme sa prejst spala poobede tri hodinky a potom zaspala o pol osmej a spi doteraz a uz som ju bola 2x nakojit...vychutnavam si tento vecer, spi asi druhy krat tak skoro odkedy je na svete...vacsinou zaspi az okolo desiatej a neskor... 🙂
zuzu tu keby povies ze nedavas pancusky tak tetky zalamuju rukamy 🙂
ajajajaaaaaaaj rukami ...
carmen, ked sme sem prisli pred 2 rokmi, tak v marci este byvali snehove burky a -15 C... minuly rok si moc nepamatam... a tento rok je teplo.
strapco, presne takto kaka aj moj uz asi mesiac, ze raz za 4-7 dni, ale potom take blato a veeela... potom zo 3 dni kazdy den a potom zase tyzden nic...
akurat dnes som cakala ci nenalozi u doktora, ale stihol doma doobeda, tak som si vydychla, inac neviem co by som robila
akurat ze sa pri tom nepuci a netlaci, len tisko lezka, uplne nehybne a ja uz viem co sa za tym skryva, hehe.
kkiki, sak ma pod sebou 2 vrstvy hunatej chlpatej deky a nad sebou tiez, a mam fusakotasku tak z vrchu je uzavreta... ale kvoli tetuskam dam nabuduce pancusky... bez teplacikov, heheheeee
jaj a este ked uz sme tu preberali sedenie... bola v cakarni taka mamicka, mala take mini babatko, vyzeralo ako mesacne, ale tipujem ze malo najviac 3 mesiace, hlava mu lietala na vsetky strany, vobec ju neudrzal, ale celu hodinu ho mala striedavo posadeneho na kolenach (chrbat jak lopta) a postaveneho (nohy v kolenach zohnute, jak nevladal, chuda)... ako zase co je vela to je vela, aj pre mna. Zase ked je dieta pripravene a pevne, to je jedna vec, ale posadit si na kolena takuto handrovu babiku, tak to da zdravy rozum ze asi este nie...

tento model mame ale sivo cierny ...
https://www.youtube.com/watch?v=UeARSt3HshA