icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

bodzlomu
20. mar 2010

ahojky babule.
nemam sancu vsetko docitat ani keby som naozaj velmi chcela ☹
sem tam mam cas aspon nakuknut, pisat uz teda po menej, ale stale pozeram co noveho, co deticky a vy mamicky 😵
Väcsinou som sama doma a vsetko je na mne, takze toho casu na net je naozaj velmi malicko ☹ 😔

bodzlomu
20. mar 2010

slovakia - Mie Vilme vsetko dobre...
hlavne vsetkym drobcekom veeeeeeeeeeela zdravicka 😉

Ja este stale kojim a asi aj preto mam menej casu, lebo drobec si poobede niekedy pyta papat aj raz za 2-2,5 hod. niekedy vydrzi aj dlhsie, medzitym sa snazim nieco urobit v domacnosti - Matko sa sice napapa dost rychlo 10min. ale potom ho treba dat odgrgnut, predtym prebalit a trosku sa mu povenovat 🙂 to ubehne aj hodka a potom hodka, hodka a pol casu na ine veci, kym si Matko zdriemne, alebo kym sa sam pekne pohra pod hrazdickou 😎

tatuska1
20. mar 2010

kočeny čaute!!!!!!!!!
Mia Vilmuška všetko naj ty okaňa 😉
slovakia my po očkovaní ok ale tiež je nervná a viditeľne že brrrrrrrrrrrrr nešahat pouze koukat! 😀 drží cumel v ruke lebo si ho vybere a vrieska no čo dúfam že ju to prejde 😀 tie nervičky

tatuska1
20. mar 2010

kde ste?haloo,hu,hu!!!!!!!!!!

caterine
20. mar 2010

ahojte.............. som tu asi len ja tatuska, vsetci sa isli asi vencit lebo je super dneska.....slovakia ockovali nas v stredu dva dni mala teplotku ale zvladala to dobre ani moc neplackala, len dneska je jak cert neviem ci si to vynahradza 😖

tatuska1
20. mar 2010

caterin veď aj naša je dnes ako čertík,teraz spí spapala výživku a trošku mliečka a šla s revom spať 😒

tatuska1
20. mar 2010

my sme boli vonku rano a poobede v Kike tak už som s ňou nešla lebo som si potrebovala vyprať a zavesiť novú dekoračku

caterine
20. mar 2010

tatuška a aku dekoračku si kupila???ja otravujem draheho že chcem tapetu do obyvky, videla som taku krasnu bežovu a hnedy motyli su na nej no krasa, ja som zatazena na motyle, už si zo mna robi srandu že ani okna aby som neotvarala lebo mi odletia 😝............. aj my sme boli vonku a dost dlho ale vobec nespala v kočiku čo inokedy hned zalomi ako vyjdeme von, teraz je nevyspata takže aj nervozna, idem ju uspat lebo mi prasknu bubienky tak plačka

tatuska1
20. mar 2010

caterin mam v obývačke bielu tapetu s čiernym vzorom tak k tomu som kupila bielo čierno dekoračku potom odfotim 😉

adka_praha
20. mar 2010

no my sme vyvenceni, ale kratka moc v kociku nespala, lebo vsetko bolo zaujimavejsie ako spanok... 😅 nooo takze to dopadlo tak, ze bola uricanaaaa, ze ani svokra si ju zobrat na ruky nemohla, lebo akonahle som ju niekomu dala, tak spustila revy jak keby som ju asi nechavala tam alebo co... 😅
v tom prispevku bolo, ze chce aby sme zahlasovali za dietko v nejakej mcdonald sutazi... 😅

adka_praha
20. mar 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 terezka akurat tatovi taku nalozila, ze sa mu az z dasna krv pustila... 😀 😀 😀 mala by som ho lutovat, ale... 😉 😀

strapco13
20. mar 2010

ahojte
je to tu divne...no snad sa tu zorientujem.
Mame na navsteve Matejkovu krstnu..cize mm sestru.
Inak dnes som mala uspesny den....zistila som, ze viem na svoj kocik nakliknut autosedacku...a to sme ho kupili uz v lete 😅 ..snad mi este maly z tej autosedacky nevyrastie, nech tuto novozistenu moznost este vyuzijem 😀

baby..ked pridam fotku k prispevku, hpodi mi to automaticky do albumu..musim vyskusat 😅

janka1874
20. mar 2010

ahojte tak ja som popratala čo sa dalo a Sendy je na ceste domov od babky z ničoho nič začala plakať že chce domov tak ju má dedko doniesť tak ich čakáme, ale ja som aj tak rada lebo bola tam v pohode jednu noc, ale nevadí ja som si stihla okná všetky umyť

strapco13
20. mar 2010

no nikto tu nie je??? ☹
moj drobec este 15 min pospinka a potom bude hladnyyyy, potom sa okupka 😵

inak ja som uz zdravaaa 🙂
a hlavne drobec nic odo mna nechytil 😵

tatuska1
20. mar 2010

čaute kočeny!!!!!!!!!!kde ste kto?

strapco13
20. mar 2010

jej podarilo sa mi to...s inou fotkou mi to neslo 😅

strapco13
20. mar 2010

ono to nehodi do albumu...to je blbe 😠 ..to musim potom nahadzovat 2x 😠

tatuska1
20. mar 2010

strapco no to je fajn že si už v poriadku lebo najhoršie je byť chorá a v horúčkach.
moja už spinká na večeru zjedla 90ml kašu ale na lyžičku a zapila čajikom tak uvidíme do kedy vydrží 😕

tatuska1
20. mar 2010

strapco aj tvoj má take fajne ručičky 😀

didiana333
20. mar 2010

strapco,to su svaly.... 😀 😀 😀 chlapisko jak hora...peknýýýýý...

Náš už spí,ale neviem dokedy,lebo málo zjedol a zaspal...

adka_praha
20. mar 2010

strapco tak super... 😉

boha baby, ja mam adrenalin tak vysoko, ze este kusok a dostanem zradnika....nenavidim dzedzinu a hlavne podaktorych original vidlakov... 🙄 (sry, nie vsetkych, len dementnu rodinu mojho draheho, co byva vo vedlajsej chalupe 🙄)... mm ujko zacal podskakovat do mm, ze vraj sa mu toci na zahone a bla bla bla a ze mu nakope rit...bohatstvo, skoda ze som vonku nebola... 😠 😠 😠 vidlak debilny... 😠 😠 😠 sak ked ho stretnem tak uvidi... 😠 😠 😠 aby nedostal po hube! 😠

didiana333
20. mar 2010

Ta dzedzina sa fakt dá vydržať,ale tí tupci susedi...to je hruuuuza 😒
Ja som vyvesila dnes von prádlo a samozrejme,že 90ročný sused nemá čo robiť,tak si dedo vatru zapálil.... 😠 😠

adka_praha
20. mar 2010

nooo nieco mi vrav...sme otvorili okno a kreteni ("cirou nahodou" ti uz spominani) zakurili bohvie akym bordelom a doma mame smradu jak v nejakej spalovni... 😠 a ani to nemozme vyvetrat, lebo cmudia jak vadni!... 😠 doprdele, neni na toto nejaky paragraf alebo nieco?! 🙄

adka_praha
20. mar 2010

no ako normalne ma klepe od jedu... 😠 fuj... 😠 mu operovali na jar nohu ale tusim mu mali skor operovat hlavu... 🙄

didiana333
20. mar 2010

Adka,nerozčulujme sa pre hluposť iných.... 😀 dlabať na nich...ja verím,že každemu sa to raz vráti...dufam.

deina
20. mar 2010

Ahojte. 🙂

Susedov mi ani nespominajte, byvame v panelaku a to je hroza, co za debilov byvaju pod nami. 😠 😠

Ale dnes bolo krasne, takmer cely den sme boli vonku.

adka_praha
20. mar 2010

my sme boli skoro cele poobedie... 🙂 ale potom zacalo mrholit... 😝 ale tak stacilo, aby ma tohy zacali boliet... 😅

adka_praha
20. mar 2010

ehm nie tohy ale nohy... 😅

didiana333
20. mar 2010

No keby som mala rohy,aj tie ma bolia... 😀 dnes mám brutal migrenu...už som si švacla tri ibalginy...a furt tá búdka bolííííííííííííííííííííí.... 😒

tatuska1
20. mar 2010

adi čo máš proti dzedzine ha?ja som z dzedziny,ale ne najdu sa aj tu origoš debilný gadžovia 😀 a verím tomu že za chvílu aj u nás začnú paliť a čmudiť okolie.mňa normálne ide jeb........keď ideme s kočiarikmi a jedna mudra pindolína na nás vrieska citujem,,ta cooooooooooo už ceplo ta sce še vyrojeli?ta vám hej!!!!!!!!"stara hepa 😠 😠 😠 😠