Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
Zuzu1980> ja praveze chcem skusit tak pol na pol kocikovat a nosit...minule sa mi podarilo nainstalovat ju do babyvaku tak, ze bola celkom spoko, a to som s nou skoro dve hodiny takto behala po meste, vosla som si do ktorehokolvek obchodu a bola uzasne volna. a ked som sla domov, tak nie preto, ze by bola mala nekludna, ale preto, lebo mne uz odpadavalo rameno 😅 ja tiez chcem prejst na sedaci nosic, ale az neskor, ked bude vediet sedkat, takze zatial iba babyvak, kedze na satku som prilis leniva 😝
Ja s mojou nemam nijaky problem, az na obcasne vecerne bolacky, kedze tie zubky...uz aj koliky nam prestali...Len ju proste chcem nosit, lebo ju nosim rada , je to pekne a dobre 😀 😀 A ak to aj k nicomu nepomoze, tak urcite to ani nikomu neublizi, tak preco nie 😉
ahojte
tak dnešná noc otras od 3-tej bola každú hodinu hore ma išlo poraziť ale keby niečo aj chcela ale len sa zobudila kecala no samo ž aj mňa zobudila že čo sa deje potom si zdriemla a keď som konečne zaspala ja tak zas sa zobudila som zničená že hrúza včera som celý deň pracovala ako včelička celý človek ma bolel večer a ešte taká noc no ďakujem pekne keby že má jedno dieťa tak spí s ňou ale hold nedá sa
jani tak to ti neni čo zavidiet, moja chodi zase neskoro spavat tak uplne zalomi asi o dvanastej medzitym sa budi, ale potom spi do takej siedmej tak sa vyspim, že každu hodinu hore to si neviem ani predstavit, ale ked jej pojdu zuby až potom to bude zaujímave 😅 .... baby ako teraz obliekate drobcov ked sa nam už takto krasne oteplilo, ja ju nechcem moc naobliekat. ale zas aby jej nebola zima sa bojím, my davame ešte aj fusak ale nie taky hruby hunaty,ale taky jarny
sakura nie 5:30?4:30 drahááááááááááááááá 😉 ale potom keď sa pohrala bolo 6:10 keď odpadla a spala do ôsmej aj to som ju nechala v cestovnej postielke v druhej izbe a ja som hneď uháňala to dospať a teraz už znova spinká.
ja neviem či to je z toho očkovania či zúbky lebo lekárka vravela že zubiská jej vyjdu čo nevidieť.nech už je to čokoľvek ale len nech spí v noci prosím 🙄 🙄 🙄 🙄
už som si stihla poumývať podlahy a vypiť teplú kávu konečne 😉
sakura to už čo je, ved sofi sa ti zachvilu posadi, zlatučka je 😀 ...ja ked dam malu sediet, ale iba na chvilu tak sa jej to strasne pači potom ked ju chcem dat už lažkat tak sa jeduje
caterin ja ešte dávam fusak ja mám ako väčšina kočiek tu ten z emitexu a ma na sebe bodinko-dlhý rukáv,mikina a bundička a dole punčošky,nohavice a čiapku už dávam tenkú lebo všetky vecičky ma s kapucňou,deku už na vrh nedávam
sakura presne toto máme aj my doma len sedieť a sedieť srandovná je ako sa o to snaží
caterine ona mi spáva ináč dobe len občas má také noci na nervy ale čo už narobím káva to istí 😀 😀 😀
ja som včera vymenila fusak emitex za deku a obliekla som jej len body s dlhým rukávom a bundičku, punčožky a nohavice a tenkú čiapku presne preto že všetko má kapucňu a hotovo
no tak nejako aj ja malu obliekam... tatuska že vedro 😀 😀 .. no idem ja varit lebo mi prihori ryža ako minule 😝
ja som vcera nahodila este aj tensiu decku-ale mala bola v tieni na terase a v pohode,nebola upotena-inak body,flausovy kabatik,pancusky,flausove gatuse,ponozky a tenka ciapocka a fusak samozrejme
baby,po tyzdni hladania mam prveho kandidata na dovolenku....nic nemozem najst sakra co by sa mi pacilo
sakura tak ja ani nehľadám dovolenku to až keď začnem aj ja pracovať môžem o tom vôbec uvažovať
tatuska tak ja ani z iného kávu nepijem a aj čaj konečne som si tiež kúpila na čaj svoj vytúžený veľký pohár obyč hrnček mi bol málo 😀 😀 😀
ahojte...
saku podel sa so svojim objavom.. 😀
ja som sa tiez bohvie ako nevyspala...isli sme spat neskoro...a som verila ja naivka, ze ked som vcera nechala mm vyspavat do 10-tej, ze dnes necha on mna...a co? hooooouby s voctem... 🙄
malinka si brble na posteli a nacvicuje tam kreacie jak cip...co chvila cakam, ze sa pretoci na brusko...uz jej len kusok chyba... 😀
a vcera sme kupili v tescu hipp dzusik, od 4 mesiacov, slivkovy...ale davame jej ze trosku (tak za 2-3 PL dzusiku a do 50-ky dolejeme prevarenu vodu) a clovece chuti jej to... 😀 ...bud je to zhoda nahod, ale dnes konecne nekakala nejak moc tuho...ako niezeby bola zapecena, ale dooost sa musela snazit pred tym, aby to zo seba dostala... 🙂 a tak...
tak prva lastovicka toto:
http://www.zajazdy.sk/46494/
tak ale to este musim popozerat viac,tento sa mi ako prvy pozdava,aj ked stale to este nie je celkom ono
ale aj totooooooooo
len skoda ze nie je priamo na plazi dokelu
http://www.zajazdy.sk/40076/?lm=1zeme[]=227dest...
vojdem sa ti do kufra?... 😀
no a teraz "kukam" na tu Fuerteventuru,tak tam su teda pekne hotely,musim si to blizsie nastudovat,povodne som chcela ist do spanielska priamo,ale ked toto tu tak vidim,asi si to rozmyslim a pojde sa na ostrov 🙂 priamo v spanielsku su same take hotely typu kralikaren,to nemam rada moc
no túto chvíľu si užívam keď obe deti spia 😀 😀 😀 len keby ma tak príšerne hlava nebolela pomooooc
jani,mna tak včera bolele...poznáááám to.....niekedy by som ju najradšej zahodila 😖
uz riesite dovolenky? chcete letiet? ja sa stale neviem rozhodnut, ci letiet, ci co... more musi byt, ale uvazujeme, ci nevybeneme len do chorvatska... neviem, ci s takym krpcom letiet... my v septembri ist nemozeme a v plnej sezone moc ist nechcem, takze mi to vychadza na posledny junovy a prvy julovy tyzden...
adko mi tu teraz dobre serinka 😀 tlaci, az je cerveny...
inak, uz dosiel na to, ako sa udrzat na laktikoch a kolienkach... este ked pride na to, ako sa dostat na dlane, tak koncim, uz sa ani nevycuram... 😀
Ahojte zenusky 😉 tak sa tu vitam na koniku, z ktoreho som mierne jelen 😀 My sme vcera oslavovali Jozefa, este stastie , ze svokor je Jozef, tak my chodime vzdy k nim na hotove 😅 aspon nemusim nic doma chystat 😀 Sakura: vidiet , ze su so šimonkom spolu narodeni 😀 My mame taku gymnastiku uz asi mesiac 😉 a ked spi v nasej posteli a zacne byt hladny tak som sa uz parkrat tak zlakla, ked hladal dudel, ci flasu, ze kto to vedla mna skoro sedi 😀 A tie dovolenky vyzeraju karsne, ta prva lastovicka sa mi paci 😉 Pridavam sa k Adke do kufra 😀 nejako sa tam hadam vcucneme 😀
tilly,no,tak to budes mat pestre zachvilu 🙂 budes hladat ze kde sa nachadza prave 😅
my na dovču jednoznacne letiet,mojho muza by som nenahovorila na auto alebo bus ani nahodou...mala to snad zvladne
Sakura to moj m busom ani za svet tiez 😉 Ale autom sme boli v Bulharsku a ja som povedala nikdy viac tak dlho 26 hod. ale zas sme sa nemuseli na nikoho drzat A ked sme boli v Turecku tak tam bolo asi 3-tyzdnove babo- lebo malo este take ocka prizmurene, ani poriadne nevidelo 😨 takze Sofinka to zvladne lavou zadnou, sak uz bude skoro zena z nej vtedy 😀 😀 Robila som vcera Krtkovu tortu, tak som zvedava ako to bude chutit 😵
u nas je to tak, ze mna mm prehovoril, ze uz konecne chce ist do hr... uz ma prehovara tri roky 😀 a teraz, ked mame take velke auto...
uvidime, ako to bude, ale aj ked poletime, tak jedine LM... alebo ULM...
lm alebo ulm????? 😕
ach jaaaaaaaaaj,teraz som sa docitala ze na ostrovy trva let okolo 4,5-5 hodin.....sakraaa,to je mooooc 😒 som myslela ze to bude tak do 3 najviac ☹ tak zas ine musim vyberat dokelu
🙂 ahojte, konecne vysiel oskarko, dnes sme boli po pol roku opäť v kostole a uz vsetci traja bolo to pekne... 🙂 ale mala cirkusovala tak sa s nou ocko prechadzal...my sa chystame na dovolenku do chorvatska autom prvy septembrovy tyzden...tak verim za to vyjde... 😉
sakura, ze 4 hodiny letu je vela? co mam potom ja povedat, ja sa este tesim ze cely nas let aj s prestupom bude len nejakych 13 hodin, cakala som viac. My sme odmietli vsetky cestovky co nam ponukali Air France, francuzi su strasni co sa tyka deti, boli by len problemy s batozinou a stravou a plne lietadlo ufrflanych francuzov tiez nemusim. Tak ideme cez Maroko, marockym Royal Air, tych mam rada. To su strasni pohodaci, k detom su uzasni, bude zabava. A tesim sa na letisko v Casablanke, tam ta poslu ze hento lietadlo v tretom rade druhe z lava, a ides sama do lietadla ani nevies ci si spravne. Len pred odletom ked uz rolujete cez letisko tak zahlasia ze kam leti... No parada, sa tesiiiiiim
Inac Mamacat leti tusim sama s 2 detmi na slovensko teraz niekedy, tak to je odvaha. Na take by som si asi netrufla.

ahojte 🙂
no vidim ze babatka mali dneska bujare noci,my nastastie fajn,ale zato o pol 7 budicek,co by si akoze v nedelu faaakt mohla odpustit 😠 no co uz,ale lepsie jak o 5.30,tatus,co? 😉 😅
my sme vcera pooslavovali,dala som si si aj sampano,mnam mnam,dozrala sa a mohla ist spokojne spat 😀
teraz krpana spinka,a kiko je s tatinom na dvore,jajaha,konecne sa uz da normalne ist von,tak lieta na motorke a hra sa v piesku