Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
zuzu to aby si aj adrenalín zažila mne keby povedali a teraz ťa citujem "hento lietadlo v tretom rade druhe z lava, a ides sama do lietadla ani nevies ci si spravne. Len pred odletom ked uz rolujete cez letisko tak zahlasia ze kam leti... " tak ani nechcem vedieť kam by som doletela 😀 😀 😀 😀ja mám príšernú orientáciu v kombinácii z materskou demenciou no dík pekne to by dopadlo 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Baby chcela som si dat temy medzi oblubene a sak to nejde 😠 ze klikni na hviezdicku pri teme, ale sak tam ziadna nie je 😠 😕
ukulelembo teraz keď si v našej téme máš hore v pravo pridaj k obľúbeným a vedľa je Téme nie je OK (máš to) takto je to jednoduchšie
diky Janka mam 😉
v pohode
ženy koľko krát vám denne deti spia ja som z tej Viki úplne šalená bude mať skoro 5 mesiacov a režim skoro žiadny
baby aj so stretkom by sme sa mali konecne pohnut- lebo neviem neviem 🤐 😀
Janka mne posledny tyzden tusim spi len raz poriadne ked sme vonku asi 3 hodky a mozno doobeda a poobede da zakazdym 30 minut ale nema pravidelnu hodinu lebo v noci sa zacal budit vselijako tak rezim mame v prdeli 😖
no my najnovsie spavame doobeda dve hodky a poobede 3-4 hodky-ale ked vstane okolo 16tej,tak mam co robit aby som ju nejak zabavila do kupania..
lm - last minute
ulm - ultra last minute 😉
tilly,no som na materskej uz stvrty rok,chapes... 😀 😀 😀
no,inak to aj ja rozmyslam,predom si vyberiem hotely -nejakych par favoritov a potom to budem sledovat ,aj poslednu som tak riesila a dost sme usetrili veru...
baby, mate niekto recept na tu krtkovu tortu? mohli by ste mi odfotit krabicu? lebo ja som to kupovala v madarsku a akosi po madarsky neviem, tak to neviem urobit 😀
sakura, aj ja som to tak minuly rok urobila, vybrala som si par favoritov a potom som sledovala, mala som to jednoduchsie, ale tento rok nic v ponuke nie je, ja by som chcela bud baleary alebo siciliu, sardiniu, kalabriu... teda ak letecky, inak pojdeme asi na rab alebo do bibione
tilly uz som tu krabicu vyhodila 😒 ale robila osm ju vcera tak mi to v hlave este visi- v receptoch ti napisem postup 😉
dakujem, uz som to videla, urobim ju niekedy
baby kde ste vsetky?????????????????? 😠
Ahojte, ja som tu nova ale citam Vas dost casto uz od konca tehu. Nam a narodil 29.10.2009 syn Tomasko. V podstate som nemala potrebu pisat lebo vsetko co som potrebovala vediet ste tu prebrali a tak som si informacie doplnala od Vas. Teraz by som ale potrebovala poradit. Maly ma za 7 dni 5 mesiacov a v noci sa mi zacal castejsie budit na papanie, tak sa rano budim ako dolamana a nevyspata. Doktorka mi v poslednej poradni povedala ze mozem zacat s prikrmami ovocie a zeleninka. Sme plne kojeny. Kedy ste zacali s prikrmami tie co kojite alebo kedy planujete zacat? Odporuca sa 6 mesiac ale niekde pisu ze sa moze aj skor zacat. A este aj vase deticky tak vela slintaju??Kto uz ma zubky? Sratila som prehlad lebo vela tu pisete a nestiham citat..... 🙂
aqua pokiaľ dobre viem tak tie čo koja ešte nedokrmujú len tie detičky čo sú na UM ale možno sa to zmenilo čo som nepotrehla takže budem hovoriť hlavne za seba ja plánujem plne kojiť do 6 mesiacov a potom začneme s príkrmom...slintať slintáme ako keby nám za to nieko platil (škoda že neplatí aspoň by nejaké euráče pribudli 🙂)....zúbky tu už nejaké detičky majú ale nie je ich nejako veľa
Aqua> ja tiez plne kojim a zatial neplanujem zacat s prikrmami, aj ked som niekedy na pochybach, ci to moje mliecko malej staci, lebo je ho tak pomenej, ale je spokojna a nestazuje sa, tak zatial neriesim 🙂 Zubok sa nam uz nejaki zrejme tlaci, slintame statocne a keby si mohla zjest ruky, uz davno ich nema. A co sa tyka nocneho vstavania, moja uz bola schopna prespat mi krasne bez papania od takej 21-22 vecer do 6 rana, posledne dva tyzdne som ju ja z vlastnej vole zacala budit okolo polnoci na jedno nocne krmenie a potom sa este zobudi okolo tej 4-pol5 na hlad...takze pred mesiacom noc bez papania, po mesiaci zrazu dve papania. Ono sa to meni, je to vraj normalne, treba len vydrzat 🙂
Mas krasne babo, ani sa nepochvalis, ci on ci ona a ako sa vola 🙂
gashtanka a to preco si ju zacala budit, ked evidentne pekne buvala? Mne malinky uz mesiac spal bez prebudenia ale posledne dva tyzdne sa nam to pekne pokazilo 😖 🙄 ani neviem preco ☹ co by som ja dala za to sa vyspat aspon 6 hodin v kuse ☹ Prvorodeny mi do jedneho roku 3-4 krat za noc buntosil 😒
ahojte baby neveriiim ale vdaka korculiam dve kila dole 😀 😀 😀 ale zase kazdy den sme boli ... brucho uplne minimalne ... len koza natiahnuta tak idem brusaky 😀
no nechcem aby ste ma tu zbili ale aj dnesna noc bez budenia o 8 spia 6 30 hore .... tak uz je to tyzden
kkiki: Aj ja chceeeeeeeem 😔 ☹
ahojte..kamoskla mi dnes rano porodila CS synceka 53 cm a 4330g...termin mala az na 2.4..prisla rodit sem z anglicka, lebo tam ju chceli nechat rodit prirodzene a ona je po operacii oci, ma hranicne vysledky a este sa u nej zacala vyvijat preeklampsia..a v anglicku na to, ze to neva, rodit treba normalne 😕
sa tesim..pojdeme cez tyzden kuknut
nam drobcek spi cca od 9 do pol4, potom este pospinka do pol7..ale dnes rano potiahol do pol 10..a ja s nim 😵 ..mm bol odviezt rano svoju sestru na bus, tak nam iba zavidel 😀
že 2.4. to aké veľké bábo by bolo kebyže to je na termín rodila 🙂
kkiki neprovokuj že prespaté noci a potom že 2 kilá dole no to je nespravodlivosť a čo my ostatné
a ja cemm spať celúúúúúúúúúúúúúúúú noc a ešte aj tie dve kilečká dole fňuk!!!!!!!!!!!!!!!§
Ukulele> zacala som ju budit, pretoze po minulomesacnej poradni sa mi zdalo, ze nejao pomenej pribrala, tak ze jej pridam este jedno papanicko...plus je nocne mliecko vyzivnejsie plus som akurat mala lak.krizu, potrebovala som nejako vyburcovat telo, aby tvorilo viac a naco to mrazit, ked to moze mala vypit, aj tak uz mam asi 14 via poharikov v mrazaku 🙂 a ona sa pritom ani nezobudi, pekne si z jedneho potaha a zaspi na nom zasa... sice sa mi vobec nezda, ze by pribrala, ale vsak co, aj tak chodievam spat okolo tej polnoci, tak tomu dam este desat minut, mala je napapana a ja spokojna, ze som do nej natrepala o par ml viac 🙂
Skusame sa nosiiiit v babyvaku, milujem to, asi sa to aj malej zacina pacit, bola som si dnes po instruktaaaaaz u jednej pani, ta tam mala tri deti, dve z nich este koji a aj s manzelom mi poukazovali, ako do toho malu natrepkat :D takze jupiii zajtra vybehnem do mesta bez kocika :D

zuzu 🙂 noo,13 hodin,dost teda,my sme leteli s kikom ked mal 2 roky 6 hodin a teda ti poviem ze som myslela ze nas z lietadla uz vyhodia 😅 tak ale uz je starsi,uz by vydrzal,ale zas kvoli malej som chcela nieco kratsie len,no uvidime kde este nakoniec "doletime" 🙂