icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

tilly
autor
21. mar 2010

kkikki a korculujes s neom? ja mam speci na korcule freestyle, ale bojim sa, lebo sice ani nemam korcule (len segrine, co su mi male...), ale aj sa bojim, ze spadnem... mam tu rovno za chrbtom hradzu, ale neviem... aj sme sa uz s chruminkou dohodli, ze pojdeme, len ja sa viem korculovat len na lade, tak ci mi to pojde aj na kolieskach 😀

mne tu sportuje adko... ten si "polozi" po celej obyvacke... bud ako husenica, ze pokrci kolena a vystrie a tym sa posuva po parketach, alebo ide z chrbatika na brusko, na chrbatik, potom na brusko, zas na chrbatik, zas na brusko... uz fakt nechapem...

ukulelembo
21. mar 2010

baby tak co stretko- nic? Septembrovky 08 uz zaplatili aj zalohu na 18-20juna 😨

tinika
21. mar 2010

kiki tak si nas trompfla my spime tak 7-3,30

strapco13
21. mar 2010

dajme si termin do stredy a vo stvrtok to definitivne zajednajme

didiana333
21. mar 2010

tilly,ak vieš na ladových korčuliach,tak ti to pojde aj na kolieskovych...je to podobné 😀 aj ja som tak bola...už behám štyri roky a ešte som sa neskydla ani raz... 😵 (dufam,že som to teraz nezariekla...)

kkiki
21. mar 2010

tilly vies co riskla som to s teutoniou zablokovala som predne a isla super ... s neom to chcem skusit tu , tie predne ma na pruzinach hadam by to mhlo byt oka ... ja som aj kukala taky speci co je na korcule len take velke predne a dve zadne kolesa to ma ... nejaky fesi to predava v malackach za 100 eur ale sak neserem peniaze 😠 ja korculujem odmala a tilly ked vies na lade tak aj na betone ... a ked mas nato aj kociar tam sa hlavne odporuca ta brzda na rukovati ... neboj nevykydnes ho ... odporucam faaaaakt tak to spevnuje to manglave telo azazaz ...

aqua1155
21. mar 2010

Dakujem Vam baby za odpoved, asi este pockame s prkrmami. Este ma zaujima, tie co mate chlapcov ci im stahujete predkozku ? Nazory sa tiez roznia a tak som zvedava, ja zatial nestahujem................

strapco13
21. mar 2010

agua..nestahovat...len raz do dna tak pootvorit na 2 mm..len ci nieje zrastene alebo nejaka spinka 😉

didiana333
21. mar 2010

No my pinďura pri kupkaní tak "požmolíme"... 😀 bože,ale je to smiešne...a malý sa pri tom rehoceeeee 😅 😅

tinika
21. mar 2010

mne kazala pediatrička pri kupani troska ale nie na silu, a umyvat spinky

tilly
autor
21. mar 2010

baby, dik, uvidim kedy sa odhodlam 😀

aqua, nestahovat do 2,5 - 3 rokov...

aqua1155
21. mar 2010

no to je fajn tak to aj robime, bala by som sa mu to stahovat nasilu aby ho to nebolelo 😢

ukulelembo
21. mar 2010

o.k. Strapco ale aj tak by som tam zajtra hodila e-maila alebo tel. hovor, nech sa na nas pripravia 😀

deina
21. mar 2010

Ahojte. 🙂

Ani ja nestahujem, ani starsiemu nie. Starsiemu to vobec nejde, ale ze kym s tym nema problem, ze sa mu tam nerobi balonik alebo co, tak je to ok?

Matkovi zemiak nechuti, ani rozmixovany v mm. Ale mrkvu so zemiakom mi zlupol jedna radost. Inac tie deti maju nejake rychle travenie, ta mrkva bola v plienke uz na vecer. 😀

Jej a konecne prisiel na to, ze pretocit sa da aj dalej ako len na bok. 😅 Sice mu trva, kym sa dostane na ruky (lebo ich ma v puse), ale uz to vie, A tiez by len sedel, potvora, tak ho uz takmer nedavam do lehatka, teraz ho mavam na deke v kuchyni alebo obyvacke (a cudujem sa, ze ho este Misko nepristupil 😅 ), nech posiluje nozicky.

kkiki
21. mar 2010

no baby sak inak co sme tu z ba a oklia by sme mohli dat niekedy hradzu .... co ?

strapco13
21. mar 2010

tak drobcek spinka..musim ho pochvalit..ani raz mu nevypadol dudlik 😵
nam kompletne rozkopali dedinu..ani nevuem co idu robit 😠

vcera sa drobec pretocil z bruska na chrbatik..ale nie za hlavickou ale cez zadocek..cize uz sa tocime, kade tade uz fakt ho musim priviazat..uz v priebehu minuty je uplne inak ako ho ulozim 😀

kkiki
21. mar 2010

hovorte mi nieco o pretacani 🙂 takto zaspal po neviem kolkom otoceni a dala som mu vankus sa trochen ukludnil ... 🙄

zuzu1980
21. mar 2010

ahojte,
dnes som bola na nakupoch - oblecko a plavky, no hroza. Som si myslela ze ked uz mam takmer povodnu vahu, len nejake kilecko navyse, tak to bude ok, ale vobec. Plavky som kupovala take dvojdielne ale ten vrchny diel taky ako tielko, ze to zakryje brucho. No otras, kym som nasla jedny v ktorych som nevyzerala totalne ako jaternica, tak to trvalo. Ale nakoniec som nasla. Su dost sialene farebne,ale prave preto odputavaju pozornost od vsetkych nedostatkov. Mne to neva, pri najhorsom si ludia pomyslia ze "aka kocka v otrasnych plavkach" vzdy lepsie ako "aka buchta v super plavkach" no nie? 😀 😀 😀

zuzu1980
21. mar 2010

kkiki, pocas spanku nas lezi na boku a nozickami sa prechadza po okraji postielky, ako hodinky dokola 😀

strapco13
21. mar 2010

tak moj sa v noci ani nepohne 😀
ja zatial plavky zatial neriskujem 😅 😠

zuzu1980
21. mar 2010

strapco, moj sa zase nehybe cez den. lenivec lenivy...

tatino dnes uspesne zvladol hodinky strazit drobca, aj mu dal papat zemiak, no uzasny! 😀

strapco13
21. mar 2010

ja som este drobca nikde nenechala bezo mna..len po porode ked tu bola svokra, tak ho 2-3x strazila, ked som musela s mm na urady a na gyndu..odvtedy som sa neodhodlala, som na nom zavisla..ale uz musim

tinika
21. mar 2010

zuzu parada, ja som raz bola cvičit a raz na stretko učtovnikov takze ocino sa zacvičuje, ale to bolo vačšinou ked maly spal večer takze tak

zuzu1980
21. mar 2010

4 hodinky tam malo byt... ja uz som takto bola vonku viac krat 😉

strapco13
21. mar 2010

zuzu..ja neviem ako by som to spravila...cez tyzden som sama cez den, tak ak nieco potrebujem vybavit tak drobec samo so mnou, vecer uz sa mi nikam neche, a cez vikend som rada, ze si mozem odychnut a nie lozit kade tade

zuzu1980
21. mar 2010

strapco, ja len cez vikend, aj to len tak raz za mesiac ak sa podari... a drobec ma totalne odignoroval ked som dosla domov, len na tatina pozeral. Presne toto robi ked som s nim doma ja a tato dojde z prace, tak vtedy len na mna pozera. Proste 4 hodiny ma nevidel a aj zabudol ze existujem... 🙄

strapco13
21. mar 2010

kedze kojim..tak na mna by si urcite spomenul..aj ked ho ma tato na rukach a blizi sa hodina papania..tak uz ma fixuje ocami po miestnosti a otaca hlavu za mnou..

zuzu1980
21. mar 2010

strapco, ved to aj mna... lebo som cely den s nim. Ale sranda ze ked ma par hodin nevidel, tak nezaujem. Akoze kukol ze super, uz som doma, a potom uz len na tatina hadzal usmevy 😀 Inac nas drobec nas ma celkovo na haku uz od narodenia, navstevy si ho podavaju na ruky jedna radost a on sa na tom zabava. Podla mna keby ho nechame tyzden s niekym, tak sa zabavi uplne vpohode. neviem ci by sme mu chybali...

strapco13
21. mar 2010

zuzu..to ta za trest ignoruje, ze si ho nezobrala so sebou

zuzu1980
21. mar 2010

strapco, asi hej 😀
ked on je take pritulne a stastne dieta, jeho vsetko bavi, zo vsetkeho sa smeje (teda ked ho brusko neboli). Ja uz ho v poslednych dnoch provokujem ako to len ide, napriklad mu zakryvam oci, alebo ked kuka TV tak ju vypnem, ale on sa aj z toho len smeje, podareny je.
Ked sme hladali domy, tak ho kamarat pol hodinku strazil na prizemi kym my sme obehli dom, a drobec sa bavil. Som zvedava ci mu to ostane, alebo z toho vyrastie... dufam ze mu to ostane. 😉