icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

strapco13
21. mar 2010

ja som vraj tiez taka bola..kde ma dali, tam mi dobre bolo...teraz si uz trochu vyberam 😉

zuzu1980
21. mar 2010

aj ja som taka bola, som jedinacik, vzdy som sa hrala sama a najlepsie mi bolo ked mi vsetci dali pokoj 😀 mm tiez, takze maly to ma po nas

gabika11
21. mar 2010

ahojtze, nestiham vas vo bec citat, ani neviem o com tu teraz tocite. Ten novy konik je taky cudny, tak ho idem aj odskusat. Samo, ze som zaspala vedla maleho pri kojeni, lebo sa mi budil na najmensi pohyb, a potom som uz zadrichmala nadobro pri nom a to som mala mm pozelit asopn nohavky na zajtrajsiu sluzobku a nejake jedlo prichystat, ale to nehrozi uz teraz. Zuzka, o tu satku uz nemas zaujem? Som zpusitla dvanast eur z povodnej ceny, lebo predsa je rozbalena, ale inak nepouzita, novucka 😉
Dnes som skocila s Kajkou ryche do optimy HM, kupit jej take úletene dierkovane ciapocky na to prechodne pocasie, a jej len tak uviazol dazdnik v ruke, tak som musela kupit ho, inak by spustila rev na cely obchod. Viem, ze nerobim dobre, ze je vsetko dovolim, ale neviem, jej vzdy povedat nie a bude vlemi rozmaznana 😒

zuzu1980
21. mar 2010

no ale aby som neprehanala... boli tu vcera taki 3 cernosi kuknut byt nas prenajom, a maly spustil taky zalostny plac ked ich zbadal. proste sa mu nepacili 😕

strapco13
21. mar 2010

zuzu..ale spravte mu surodencov.,,prosiiim 😀

gabika...ber to tak, ze si ten dazdnik aj tak chcela kupit..na vychovu este casu dost

kkiki
21. mar 2010

zuzu 🙂 stella ked mala nieco cez tri roky , kamarat tu mal na navsteve takeho cernocha hudobnika z cuby a sedeli sme na obede a stella ze ... mami nech sa ten ujo tolko neopaluje, kukni aky je pripeceny 🙂)))

strapco13
21. mar 2010

kkiki..zlata hlaska od malej 😀 deti vedia utrusit

gabika11
21. mar 2010

strapco, ano utesujem sa tym, ale to dieta mava s nami ako chce a sa nam to moze vypomstit. Ozaj, tie co vylucne kojite, uz ste zacali davat na noc kasicku alebo nieco, aby babatka spinakli dlhsie v noci?: Lebo Davidko chce v noci byt casto na cici. Sice nepamatam kolkokrat, lebo mu ju davam s polospanku, sme na jednej posteli, ale mam pocist ze dost casto.

kkiki
21. mar 2010

baby co som nasla stahujem fotky z iphonu 🙂 och mi to male babo zacina chybat ... milovala som ked mi ho rano o piatej doviezli na izbu takeho vonaveho vymasteneho 🙂)) ocesaneho 🙂))

kkiki
21. mar 2010

inak uz som odniesla tie vecicky do porodnice ... taaaaaak sa tesili 🙂

zuzu1980
21. mar 2010

strapco, neboj, spravime mu surodencov 😉

kkiki, ze pripeceny 😀 😀 😀 ja som sa s mamou hadala ze tie tmave deticky v jaslickach nie su cigani, ze oni su len taki opaleni... no, v januari asi tazko ! A tiez som raz na plnu hubu na jedneho cernoska ze ahaaaa cernoskoooo... (asi studoval alebo pracoval na slovensku tak samozrejme aj rozumel.)

strapco13
21. mar 2010

zuzu..to ja som do 1. triedy nastupila po dovolenke v juhoske..cierna...nikto sa so mnou nechcel bavit, lebo si mysleli, ze som ciganka ☹ ..kym som nevybledla

zuzu1980
21. mar 2010

strapco, si bola pripecena ? 😀

strapco13
21. mar 2010

riadne...jak horka 90% cokolada

kkiki
21. mar 2010

nooooo a kupila som si taku speci tasku na neo .... jaaaa sa tak tesim ked uz budeme moct tu byt 🙂)))))

zuzu1980
21. mar 2010

kkiki, mozes zatial kocik vyuzivat ako stolicku k pracovnemu stolu 😀 teda bez tej striesky 😀 😀 😀

zuzu1980
21. mar 2010

😀 to len z tej fotky ma tak napadlo... inac super kocik 😉

kkiki
21. mar 2010

zuzu aj je .... nemenila by som .... ved to pouzivam po celom byte, ale zatial s vajcom ...

deina
22. mar 2010

Dobre ranko. 🙂 Dnes ma Matko 6 mesiacov! 😨 Zachvilku uz doma nebudeme mat babetko...

Teraz sa tu tvari ospalo, kedze vstal o pol piatej a uz sa nie velmi dal presvedcit na spanie, do siestej sme podriemkavali, potom sme vstali.

tatuska1
22. mar 2010

čaute kočeny!!!!!!!!!!
Maťko všetučko najlepšie ty náš novembrový pokladík!!!!!!!!!!!!!!!!
deini my sme hore od 5:15 ☹ teraz zaspala

janka1874
22. mar 2010

Ahojte žienky
RtE mvbhh asistuje mi pri písaní aj Sendy tak t o berte s rezervou 😀

Maťkovi všetko naj naj naj ale to riadne letí o chvíľu budú mať detičky pól roka neuveriteľné ako ten čas letí 😀

my sme mali zas klasika noc hore o 2.30 a potom o 6-tej

už ju klávesnica nebaví práve telefonuje s kalkulačkou 😀 😀 😀 😀

didiana333
22. mar 2010

Ahojte babule...všetko najlepšie oslavencovi,Matko rastie jak z vody 😀 ale to je asi z mm ... 😀 😀 😀

no ja zatial nejaký efekt z korčulí nevidím...nejak ma tie kilá nechcu poušťať... ☹
hned vedla domu máme taku fajnu cestu,stale sa nám tu korčuliari prehanaju.auto si nechaju vedla našho domu a už fičia...niekedy len závidím,ked nemám čas...

drobec vstal dnes až o siestej,tak bolo dobre.... 😵

caterine
22. mar 2010

Ahojte kočandy.... Matkovi všetučko najlepšie k 6 mesiačikom 😉 ............ baby inak dneska rano ma skoro vystrelo, zase sa nam pokazil kotol a a to nam ho opravovali v novembri ked sme prišli s malou z porodnice.... mne sa aj zdalo že už večer ako som isla spat nejako divne huči, rano sa zobudím a taka kosa tu bola, len problem je v tom že nemožeme zohnat ani opravara ten čo nam ho opravoval je v blave bude tam cely tyžden a ostatny maju roboty plnu r...t. ... tak teraz tu kurim s ohrievačom jak debil................... jaaaaaaaaj super sa začina tento tyžden 😝 😝 😝

adka_praha
22. mar 2010

ahojte... 🙂

caterine no to "potesi"... 🙄

matkovi vseeeeetko naj k polrocku... 😀 koxo, baby, sak nenadvno tu tie babetenka len pribudali... 😅 videli ste Klik-zivot na dialkovy ovladac??? zhanajte ten ovladac... 😀

no mna mala nechala pospavat do osmej...ju som ale od nejakej siedmej registrovala, ze je hore, ale hrala sa s rucickami, tak som si povedala, ze ked jej nechyba nic ku stastiu, ze si este zdriemnem... 😀 som nevyspata jak cip...sa mi zaaaas take kraviny celu noc snivali...jeden sen asi 6x a vzdy som si pamatala, co sa stalo naposledy, ked sa mi snival, tak som sa ho snazila zmenit, lebo som nechcela aby mimozemstania makladli mm do hlavy vajicka 😅 😀 😀 😀 (vravim, ze sa mi voloviny snivali 😅 ) a potom este o terezke, ze som sa zobudila, kukla na postielku a decko stoji... 😅 sa na mna zasmiala a sadla si, ale sedela tak neisto...teda usedela to ale cakala som, kedy sa buchce do tyciek na postielke... 😅

a tak... 😀 a uz 4 dni si poctivo cistim xicht akousi vodickou, lebo to, co mam na tvari, som nemala ani ked so mnou puberta plieskala najviac a kooonecne poctivo jem, ten bylinkovy bordel... 😀 no musim sa dat dohromady... 🙄 😅

janka1874
22. mar 2010

adka aj ja by som sa potrebovala dať dohromady celkovo a hlavne toho brucha sa zbaviť
ja som akurát potriedila veci čo je už Viki malé a idem to ponúknuť na predaj alebo hoci aj niečo darujem je mi to jedno ale musím sa toho zbaviť zaberá mi to zbytočne priestor a v 2 izbovom byte ho teda nie je veľa 🙂

adka_praha
22. mar 2010

jani ani nevraaaav...som sa vcera postavila na vahu a ze 77 kg...boooze kde su tie doby ked som mala o 20 kg menej... 😒

caterine
22. mar 2010

adka ty mas teda sny, aj moje krstnej sa zvyknu snivat take somariny, ale jej skoro každu noc a ked mi to potom hovori.... ona by aj film mohla podla toho natočit 😝 😝 😝 kurenie ešte stale nejde opravar, nenajdeny všetci su na tyždnovkach, asi zdrham k našim, ale segra mala črevnu chripku tak dúfam že už tam nič nechytime

caterine
22. mar 2010

ja mam zas iny problem, by som potrebovala pribrat, lebo 47 kilov nebi buh vi co.... aj pred tehu som tolko važila ale teraz ma aj mala vyciciava tak z toho a pritom stale niečo šrotujem, jak mam ešte pribrat, hodte mi každa po kile a bude to

meliska
22. mar 2010

ahojte babule,
neviete nehodou kolko moze trvat taky rastovy sprut? Hanka ma posledne 3 dni a noci riadne vycuckava 😀 ale tuto noc to bolo uz kazde 2 hodiny... tolko nepapala ani ked sa narodila 😕

adka_praha
22. mar 2010

caterine ja ti dam kludne z fleku aj 10... 😀