icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
22. mar 2010

deini a tu zelenu fazulku (myslim struky), by som jej mohla dat, nie? z toho by nemalo naduvat ako z normalnej fazule, ci? inak to s tym spenatom dobre vediet...takze jedine ten flastickovy...
joj sme boli vonku...ma normalne nohy bolia...od druhej s pauzou na papanie...zacala mala taaak revat, ze chce papat, ze ju museli pocut aj na vysnom konci... 😀 no a potom som ju polovicu casu mala na rukach, lebo strasne protestovala v kociku...potvorka...mam ruky vytahane po zem ako opica... 😅

adka_praha
22. mar 2010

inak k tomu spenatu, sak som videla spenat so zemiakom vo flastickach, sak aj to moze...aj tak mi terezka nic nove bez zemiaku nezje...to musim montovat do zemiaku a potom druhy raz uz v pohode... 😅

adka_praha
22. mar 2010

ehm baby kde ste? 😅 hihi ja som mm donutila povysavat, ja som si popratala "zvrchu" a okno v kuchyni umyla... 😀 zajtra zvysne okna a zaclony vyperiem a potom uz cez vikend len zavesy poriesit a spravit velkonocnu vyzdobu a je to... 😀

didiana333
22. mar 2010

adka,tu som......cele poobedie sme boli vonku,potom malý zjedol pol pohára mrkvy a za pol hodinu 130mlieka...teraz ledva fučí... 😀 😀 😀

strapco13
22. mar 2010

my sme boli dlhooo vonku..2,5 hodky...maly cely cas prespinkal..a zas mi spinka....takto mi nespal ani ako novorodenec 😅
dufam, ze to neznamena, ze v noci bude buntosit

tatuska1
22. mar 2010

čaute kočeny!!!!!!!!!
strapco my sme tiež boli vonku od pol jednej do pol štvrtej a pred kúpaním si zdriemla asi 20min.a teraz už spí no som zvedavá do kedy tak pekne bude spinkať zjedla mi 120ml kašu na lyžičku a ešte čajik dosť vypila ach keby že aspoň do druhej bez revu vydržala ako kedysi ☹
baby mňa chytila alergia ale brutál kýcham,soplím a oči ma štípu och hrôza 🙄

strapco13
22. mar 2010

tauska..aj ja sa tesim, ze zacala alergicka sezona....toto teraz ber z rezervou..odkedy som prestala brat lieky na alergiu, nedodrziavam dietu...ja mam dost silnu aj potravinovu alergiu, a mame v byte psa..tak sa moje alergicke prejavy dot zmiernili...a ocne prejavy takmer nemam..len kycham a soplim, aj to teda o dost menej a exem uz tiez nema, musela by som velmi prehnat s cokoladou alebo citrusmi 😅 ...ale to neznamena, ze si zo mna ma niekto brat priklad 😉

strapco13
22. mar 2010

tatuska..sorry za skomolenie nicku 😅 ..utekaju mi pismenka

gabika11
22. mar 2010

ahojte, tak ja oddychujem s nohami na stole, maly spinka po prechadzke v kociku. Kajka je u starkych. Zajtra s nim idem na kontrolu s tym hnisavym miestom po ockovani proti tbc a potom s kajkou na imunologiu. Ja som taaak veeelmi unavena. Maly druhu polku naoci na prse, netusim kolko a ako casto, elbo hoprkladam k prsu v polospanku, ale je to o nicom vyspatie a kolkokrat dolamana vstavam, na skore ranne vstavanie kajky, ktora vstala dnes rano o 5tej!!!
O chudnuti mi ani nehovorte, ja rsrotujmem sladke zaradom, musim stale nieco sladke jest. Mna zachrani len beh alebo bickovanie, hocaky pohyb. Ale nemam na to cas, mm na sluzobkach, a v praci...ach jo 😒

gabika11
22. mar 2010

a bola som v stvrtok na ortopedii s malym na kontrole, tak uz nemusim balit nasiroko, len na noc a musim s nim civcit na bedrove klbiky, ma skratane adduktory, tak mi pri tom place, a z rehabka cvicime dlasi cvik na brusku, ale to moc nema rad, a ani minejako nejde ho udrzat v tej divnej polohe, ktrou na to treba...

strapco13
22. mar 2010

gabika..gratulujem...to je super vysledok..neboj sa, zachvilu sa budes chvalit, ze uz ani cvicit netreba 😉

gabika11
22. mar 2010

strapco, dikes, moc sa mi do toho nechce, lebo kajka vtedy ked place, tak si zakryva usi, dnes bola taka zla, ked sme dosli z prechadzky v parku, je taka ziarlivka. No, je to fuska byt s dvoma detmi doma a casto sama...

gabika11
22. mar 2010

ste spominali vypadavanie vlasov, mne vypadavaju tak normalne, asi ako vzdy, ale pravidelne uzivam to calibrum mami, dve tablety denne, tak mozno preto, ale ktovie,mozno to u mna len zacne... 😉

adka_praha
22. mar 2010

baby ja uz sa tiez "tesim" az zacnu tie pele, ktore tak "oblubujem"... 😝 netusim ktore to su, ale minuly rok som myslela ze umriem...kiezby tento rok bol ok...niektore roky mam take ze ani lieky nepotrebujem a inokedy musim aj dvojnasobne davky davat aby som sa dokazala preplazit dnom... 😖 des...
mala uz je v postielke ale vykecava si tam, ako by bol obed a nie cas na spanie... 😠 zvonkohra jej dohrala, tak som zvedava kedy sa zacne jedovat...dohodli sme sa s mm, ze jej to budeme pustat len raz (hra to 10 minut) a potom dost, aby sme ju naucili, ze treba spinkat a nie kukat, lebo to ma este ten projektor na strop...tak uvidime, aka bude odozva... 😕
gabi veru aj my blahozelame, ze ste sa zbavili aspon denneho balenia... 😉

strapco13
22. mar 2010

baby..preco dieta vzdy ogrcia to druhe pleco ako mam plienku?? 😠 😀 😀 ak mam plienku na oboch pleciach, tak ogrcka seba 😠 ..uz mu uvazujem podbradniky, ale zazrakom ich minie a aj tak sa ogrcka 😠 😠
mam len ja doma taky zazrak??? 😀 😀 😀 😀

gabika11
22. mar 2010

adka, dikes, tak planujem taky mesiac maximalne dva este balit nasiroko cez noc, a potom uz nie a na kontrolu s pohyblivostou ideme az o tri - styri mesiace 😉

strapco13
22. mar 2010

inak musiom zaklopat na drevo...konecne nam zabrali kremiky a zbavili sme sa supiniek na hlave, mokvajucich vyrazok za uskami a exemiku na tvari 😵 😵
takze mam konecne dietatko s cistou pletou a nic ho nesvrbi--najviac ho trapili tie pupaky za uskami, ostatne asi ani nevedel, ze ma

adka_praha
22. mar 2010

strapco hlasim sa do klubu "ogrckaj tak, aby bola skoda co najvacsia"... 😀

strapco13
22. mar 2010

ako ked mi ogrcka dlazku to mi neva a pes sa tesi..chuti mu detska mliecna grcka 😀 😀 aspon nemusim umyvat dlazku 😅

strapco13
22. mar 2010

vzdy ked mu dam nove ciste oblecenie, ze ho nemal ogrckane, len uz ho mal dlho..tak v tej chvili ako mu dam ciste tak hodi taku grcku, ze mozem prezliect este raz..ak ho prezliekam, ze sa precikal alebo prekakal, tak sa nepogrcka hned..len ked ho prezliekam akoby z cisteho do cisteho

deina
22. mar 2010

Teda Strapco, co to mas za nechutneho psa? 😀 😀

Moj vacsinou grcka tak pekne, ze ma minie a ide to na dlazku. Aj to len zriedkakedy. Nie ako pri Miskovi, ten mal reflux, casto mi celu davku mlieka vyvratil a ked sa zacal pohubovat, no radost, behala som za nim s handrou. Esteze existuju tie penove puzzle ako koberce. 😅

adka_praha
22. mar 2010

no tvoj pes ma teda zvlastne chuuutky... 😅 ale posli aj tu, tiez by som mala pre neho robotu... 😀

no idem ja od vas...cely clovek ma boli...nohy si necitim a cosi mam s kostrcou alebo cim, lebo ledva sa hybem...neni su to krize, ale trocha nizsie pod nimi... 😖 dufam, ze sa z toho vyspim, lebo chcem zajtra dorobit zvysok chalupky, nech mam pokoj a dobry pocit... 😀

takze paaapaaa... 😀

strapco13
22. mar 2010

deina..to vies..jedny,m mliekom nakrmim dvoch 😀 😀 😀

deina
22. mar 2010

No ktovie, co by nase macky povedali na mm. 😅 Ale asi by im chutilo... su strasne vyberave, nezjedia nic umele, napr mamine polievky vychlipu jedna radost, ale nad sackovou ohrnu nos. Mlieko vypiju, ale uz ked je v nom granko, tak ani za svet, nic umele. Viete, ako som sa bala dat im ochutnat nutrilon? 😀 Ale vypili.

Adka, tak si pekne oddychni. 😉

Tusim ma ucho boli, to ma byt zase co? 😠

strapco13
22. mar 2010

deina...preco si im davala nutrilon??? 😀 😀

strapco13
22. mar 2010

deina..opis mi charakter bolesti, ine priznaky okrem sjogrena..nadcha, gteploty, infekt a tak

strapco13
22. mar 2010

kde steeeee???? hallloooo?????

tinika
22. mar 2010

ahoj strapco ja pracujem len tu nakukam sem-tam 🙂

tinika
22. mar 2010

my sme dnes papali mrkvovu vyzivku, celkom mu chutilo 🙂)

strapco13
22. mar 2010

drobec ma strasne huste kakinko, sice neplakal, ale tlacit musel velmi..uvidim, pockam, ci ho nieco nezapieklo, a ked sa to bude opakovat asi mu budem musiet dat pit nieco..vodicku skusim