Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
inak k tomu spenatu, sak som videla spenat so zemiakom vo flastickach, sak aj to moze...aj tak mi terezka nic nove bez zemiaku nezje...to musim montovat do zemiaku a potom druhy raz uz v pohode... 😅
ehm baby kde ste? 😅 hihi ja som mm donutila povysavat, ja som si popratala "zvrchu" a okno v kuchyni umyla... 😀 zajtra zvysne okna a zaclony vyperiem a potom uz cez vikend len zavesy poriesit a spravit velkonocnu vyzdobu a je to... 😀
adka,tu som......cele poobedie sme boli vonku,potom malý zjedol pol pohára mrkvy a za pol hodinu 130mlieka...teraz ledva fučí... 😀 😀 😀
my sme boli dlhooo vonku..2,5 hodky...maly cely cas prespinkal..a zas mi spinka....takto mi nespal ani ako novorodenec 😅
dufam, ze to neznamena, ze v noci bude buntosit
čaute kočeny!!!!!!!!!
strapco my sme tiež boli vonku od pol jednej do pol štvrtej a pred kúpaním si zdriemla asi 20min.a teraz už spí no som zvedavá do kedy tak pekne bude spinkať zjedla mi 120ml kašu na lyžičku a ešte čajik dosť vypila ach keby že aspoň do druhej bez revu vydržala ako kedysi ☹
baby mňa chytila alergia ale brutál kýcham,soplím a oči ma štípu och hrôza 🙄
tauska..aj ja sa tesim, ze zacala alergicka sezona....toto teraz ber z rezervou..odkedy som prestala brat lieky na alergiu, nedodrziavam dietu...ja mam dost silnu aj potravinovu alergiu, a mame v byte psa..tak sa moje alergicke prejavy dot zmiernili...a ocne prejavy takmer nemam..len kycham a soplim, aj to teda o dost menej a exem uz tiez nema, musela by som velmi prehnat s cokoladou alebo citrusmi 😅 ...ale to neznamena, ze si zo mna ma niekto brat priklad 😉
tatuska..sorry za skomolenie nicku 😅 ..utekaju mi pismenka
ahojte, tak ja oddychujem s nohami na stole, maly spinka po prechadzke v kociku. Kajka je u starkych. Zajtra s nim idem na kontrolu s tym hnisavym miestom po ockovani proti tbc a potom s kajkou na imunologiu. Ja som taaak veeelmi unavena. Maly druhu polku naoci na prse, netusim kolko a ako casto, elbo hoprkladam k prsu v polospanku, ale je to o nicom vyspatie a kolkokrat dolamana vstavam, na skore ranne vstavanie kajky, ktora vstala dnes rano o 5tej!!!
O chudnuti mi ani nehovorte, ja rsrotujmem sladke zaradom, musim stale nieco sladke jest. Mna zachrani len beh alebo bickovanie, hocaky pohyb. Ale nemam na to cas, mm na sluzobkach, a v praci...ach jo 😒
a bola som v stvrtok na ortopedii s malym na kontrole, tak uz nemusim balit nasiroko, len na noc a musim s nim civcit na bedrove klbiky, ma skratane adduktory, tak mi pri tom place, a z rehabka cvicime dlasi cvik na brusku, ale to moc nema rad, a ani minejako nejde ho udrzat v tej divnej polohe, ktrou na to treba...
gabika..gratulujem...to je super vysledok..neboj sa, zachvilu sa budes chvalit, ze uz ani cvicit netreba 😉
strapco, dikes, moc sa mi do toho nechce, lebo kajka vtedy ked place, tak si zakryva usi, dnes bola taka zla, ked sme dosli z prechadzky v parku, je taka ziarlivka. No, je to fuska byt s dvoma detmi doma a casto sama...
ste spominali vypadavanie vlasov, mne vypadavaju tak normalne, asi ako vzdy, ale pravidelne uzivam to calibrum mami, dve tablety denne, tak mozno preto, ale ktovie,mozno to u mna len zacne... 😉
baby ja uz sa tiez "tesim" az zacnu tie pele, ktore tak "oblubujem"... 😝 netusim ktore to su, ale minuly rok som myslela ze umriem...kiezby tento rok bol ok...niektore roky mam take ze ani lieky nepotrebujem a inokedy musim aj dvojnasobne davky davat aby som sa dokazala preplazit dnom... 😖 des...
mala uz je v postielke ale vykecava si tam, ako by bol obed a nie cas na spanie... 😠 zvonkohra jej dohrala, tak som zvedava kedy sa zacne jedovat...dohodli sme sa s mm, ze jej to budeme pustat len raz (hra to 10 minut) a potom dost, aby sme ju naucili, ze treba spinkat a nie kukat, lebo to ma este ten projektor na strop...tak uvidime, aka bude odozva... 😕
gabi veru aj my blahozelame, ze ste sa zbavili aspon denneho balenia... 😉
baby..preco dieta vzdy ogrcia to druhe pleco ako mam plienku?? 😠 😀 😀 ak mam plienku na oboch pleciach, tak ogrcka seba 😠 ..uz mu uvazujem podbradniky, ale zazrakom ich minie a aj tak sa ogrcka 😠 😠
mam len ja doma taky zazrak??? 😀 😀 😀 😀
adka, dikes, tak planujem taky mesiac maximalne dva este balit nasiroko cez noc, a potom uz nie a na kontrolu s pohyblivostou ideme az o tri - styri mesiace 😉
inak musiom zaklopat na drevo...konecne nam zabrali kremiky a zbavili sme sa supiniek na hlave, mokvajucich vyrazok za uskami a exemiku na tvari 😵 😵
takze mam konecne dietatko s cistou pletou a nic ho nesvrbi--najviac ho trapili tie pupaky za uskami, ostatne asi ani nevedel, ze ma
strapco hlasim sa do klubu "ogrckaj tak, aby bola skoda co najvacsia"... 😀
ako ked mi ogrcka dlazku to mi neva a pes sa tesi..chuti mu detska mliecna grcka 😀 😀 aspon nemusim umyvat dlazku 😅
vzdy ked mu dam nove ciste oblecenie, ze ho nemal ogrckane, len uz ho mal dlho..tak v tej chvili ako mu dam ciste tak hodi taku grcku, ze mozem prezliect este raz..ak ho prezliekam, ze sa precikal alebo prekakal, tak sa nepogrcka hned..len ked ho prezliekam akoby z cisteho do cisteho
Teda Strapco, co to mas za nechutneho psa? 😀 😀
Moj vacsinou grcka tak pekne, ze ma minie a ide to na dlazku. Aj to len zriedkakedy. Nie ako pri Miskovi, ten mal reflux, casto mi celu davku mlieka vyvratil a ked sa zacal pohubovat, no radost, behala som za nim s handrou. Esteze existuju tie penove puzzle ako koberce. 😅
no tvoj pes ma teda zvlastne chuuutky... 😅 ale posli aj tu, tiez by som mala pre neho robotu... 😀
no idem ja od vas...cely clovek ma boli...nohy si necitim a cosi mam s kostrcou alebo cim, lebo ledva sa hybem...neni su to krize, ale trocha nizsie pod nimi... 😖 dufam, ze sa z toho vyspim, lebo chcem zajtra dorobit zvysok chalupky, nech mam pokoj a dobry pocit... 😀
takze paaapaaa... 😀
deina..to vies..jedny,m mliekom nakrmim dvoch 😀 😀 😀
No ktovie, co by nase macky povedali na mm. 😅 Ale asi by im chutilo... su strasne vyberave, nezjedia nic umele, napr mamine polievky vychlipu jedna radost, ale nad sackovou ohrnu nos. Mlieko vypiju, ale uz ked je v nom granko, tak ani za svet, nic umele. Viete, ako som sa bala dat im ochutnat nutrilon? 😀 Ale vypili.
Adka, tak si pekne oddychni. 😉
Tusim ma ucho boli, to ma byt zase co? 😠
deina...preco si im davala nutrilon??? 😀 😀
deina..opis mi charakter bolesti, ine priznaky okrem sjogrena..nadcha, gteploty, infekt a tak
kde steeeee???? hallloooo?????
ahoj strapco ja pracujem len tu nakukam sem-tam 🙂
my sme dnes papali mrkvovu vyzivku, celkom mu chutilo 🙂)
drobec ma strasne huste kakinko, sice neplakal, ale tlacit musel velmi..uvidim, pockam, ci ho nieco nezapieklo, a ked sa to bude opakovat asi mu budem musiet dat pit nieco..vodicku skusim

deini a tu zelenu fazulku (myslim struky), by som jej mohla dat, nie? z toho by nemalo naduvat ako z normalnej fazule, ci? inak to s tym spenatom dobre vediet...takze jedine ten flastickovy...
joj sme boli vonku...ma normalne nohy bolia...od druhej s pauzou na papanie...zacala mala taaak revat, ze chce papat, ze ju museli pocut aj na vysnom konci... 😀 no a potom som ju polovicu casu mala na rukach, lebo strasne protestovala v kociku...potvorka...mam ruky vytahane po zem ako opica... 😅