icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

strapco13
22. mar 2010

spomienka na leto...zo svadobnej cesty

tinika
22. mar 2010

nas s tym mal tiez problemy ,davali sme infakol a zrejme pomohlo, my teraz zasen emame kakanie kazdy den ale tak kazdy druhy a zelenu stolicu, uz nam robili vyter- bol ok, kazali probiotika davat do mlieka - nepomohlo, zmenili mlieko - zatial bez zmeny, do konca tt čakat a zase zmenime :( netusim z čoho ani doktorka :( len dufam ze nas neposle na gastro ako hovorila povodne

strapco13
22. mar 2010

tinika...ale ja cisto len kojim...ale som zistila, ze odkedy som davala malemu biogaiu, lebo ja som mala mykozu a jemu sa vyhadzal zadocek, tak mi zacakl kakat menej casto...eaz 2 dni uz ju neberie, tak uvidim..tusim tu uz niekto pisal, ze dieta malo hustu stolicu po probiotikach...ved uvidim

tinika
22. mar 2010

no ja som mala prave ten problem počas kojenia no a probiotika sme teraz brali a stolica akosi je stale riedka tak neviem, asi kadze babo inac reaguje ... drzim palce nech sa to upravi

catalin
22. mar 2010

strapco, aj nasa mala tvrde kaky po probiotikach, odkedy som ich vysadila kaka peknu horcicu 😀 aj ritka sa jej vycistila, sme sa nevedeli zbavit tej mykozy, ale striebro pomohlo, konecne...

strapco13
22. mar 2010

idem spinkat..bru noc

tinika
22. mar 2010

bru nocku

zuzu1980
23. mar 2010

ahojte, tak dnes som vas ledva stihla docitat... rano som mm nahovorila nech zavola do prace ze je chory a nech ostane s nami doma 😀 neviem co ma to napadlo, proste mi vikend nestacil... No a mm povedal ze na 1 den sa mu chorobu hrat neoplati tak ostane doma aj zajtra, hehe 😀

vidim ze ste preberali probiotika... ja som malemu davala UM s probiotikami, drahe jak slak, ale ze ved nech ma to najlepsie. No a stale ho bolelo busko, a do toho este reflux... tak som nedavno skusila vymenit mlieko za take iste len bez tych probio-blbosti, a ako zazrakom je odvtedy pokoj. Takze nam tie probiotika moc nesadli, a kakal aj tak len raz za tyzden, teraz tak kazde 3-4 dni.

zuzu1980
23. mar 2010

strapco, teba som sa chcela opytat...prepac ze ta takto zneuzivam...

drobec si obcas chyta prave usko. Preto som aj lekarovi povedala nech sa na to pozrie, on najskor pozrel do laveho na sekundu, potom do praveho a to pozeral dost dlho, ako keby sa mu tam nieco nezdalo... len potom povedal ze ma vela usneho mazu a dal nam ten peroxid...

podla teba je to ok? lebo drobec bolesti nema, ani neplace, len si proste obcas to prave usko chyti. mozno ho len nieco stekli, alebo po kupani sa mu upcha vodou a vadi mu to... neviem, myslis ze to moze byt aj nieco ine okrem toho mazu?

deina
23. mar 2010

Dobre ranko, opat skore (ale aspon nebol v noci hore, tak ok). 🙂

Strapco, no ty si aky Beduin. 😅 Macke som skusila dat nutrilon len tak, ze ci to vypije, lebo ona nic umele nechce a vypila, tak to asi nebude az taka hrozna umelina. 😅 Ucho je uz dobre, mozno mi ho len vonku prefukalo vcera, stava sa, ze pobolieva, ked fuci (pred nami fuci stale 😠 ).

Moze kojenie ovplyvnit vysledky krvi? Idem k reumatologovi o 2 tyzdne a kebyze mi vezme krv na protilatky, nebudu skreslene? Kto vie? Ale dovtedy uz asi ani nebudem odsavat, ide toho ovela menej... ☹

meliska
23. mar 2010

Dobre ranko,
u nas tiez skore 5:30 😅 uz si aj zacinam zvykat, ved takto som kedysi vstavala do prace 😀 😀 😀 Hanka je uz v pohode po vcerajsom karambole 😅 Uz vcera bola odvazna a v jednom kuse sa pretacala a vyvadzala... ako obvykle... mozno aj viac... udrzat ju pri kupani bol niekedy az nadludsky vykon
...na cielku ma slabulinku modrinu.. ale takmer ju nevidno... ale sledovali sme ju vcera neskutocne aj celu noc...

tatuska1
23. mar 2010

čaute kočeny!!!!!!!!!!!!!!!
strapco neva za skomolenie veď rozumieme si no nie? 😉 aké ty berieš lieky na alergiu lebo ja som na alergologii nebola a ani nejdem mama mi nosí lieky buď zodac mi zaberá a teraz som ho doma nemala tak som včera zjedla clarine či jak sa to volá lebo som myslela že zodrem oči čo ma tak svrbeli,ach jaj ☹ neznášam to vyzerala som jak feťačka oči do X,červené,vypúlené.
no aj my sme hore od 5:30 ešte že tak to je v pohode 😀
a samoška večer krásne zaspala no a po 22:00 zase plač ja už fakt neviem čo ju trápi moju krásnu 😒 😔 vypila čajik a zaspala a zobudila sa na papanie o pol jednej.

tatuska1
23. mar 2010

kde ste?

caterine
23. mar 2010

Ahojte ženy 😀 , tak my od včera žijeme ako v dobe kamenej, nemame teplu vodu, lebo sa nam pokazil ten blby kotol, bol tu opravar a povedal že musi objednat tu sučiastku, ale že to vie spravit tak že kurit sa bude ale nebude tepla voda, tak aspom niečo, teraz tu furt pobehujem a zohrievam vodu jak debil, dúfam že to čim skor opravi lebo som z toho na prašky a ešte jedna potešujuca information, oprava bude stat 300€ , ma asi slak trafi...... včera som sem už ani nenakukla lebo sme boli potom v meste kupila som krpani stolicku na papanie a choditko, pozerala som aj nejaky športkak ale nijaky mi nepadol do oka a už ani času tolko nebolo. ..... musim si ist umyt haro to bude zaujímave ked nam netečie tepla voda 😝 😝

caterine
23. mar 2010

inak pozeram že sa tu už stali aj prve urazy, no to poteši, teraz je fakt take nebezpečne obdobie, stači sekunda........ ja sa tiež snažim malu davat tak aby mi nemohla spadnut, ale niekedy sa pretoči celkom inak ako si to ja predstavuje, už ju davam radšej do posielky, ale ona sa pretača aj tam a to si potom nohy zasekne do tych tyčiek, potvorka mala

janka1874
23. mar 2010

ahojte
idem Vás len na chvíľu pozdraviť včera sme boli celé poobede vonku a potom prišli babka s dedkom a večer som už bola k.o.
dnes mám vegetnejší deň lebo netreba variť upratné ako tak v rámci možností je tak idem len nafotiť vecičky na predaj ale to najprv musia babule zaspať

janka1874
23. mar 2010

a potom Vás aj dočítam 😀

kkiki
23. mar 2010

caterine nozicky v mrezkach mi hovor ... aj cez vsetky zabrany sa tam nakoniec dostane a ked pocujem z izby mememememememememememememeeeeeeeee tak viem ze ma nohy v mrezkach 🙂)))))

tilly
autor
23. mar 2010

ahojte,

no, ked pisete o tych psoch, my sme dali nasmu rozmrazene MM a taaak sa dogrcal z toho 😅

inak, mne si adko tiez chyta uska, ale aj dominik si chytal uska a strasne si ich zmolil, ked mu isli zubky...

sakura77
23. mar 2010

ahojte§
ale mame krasny dnik,co? 🙂 ja uz mam vybavenu kontrolu na kožnom,nakupy v tescu,upratane,navarene,malinka asi kazdu chvilu vstane
ludia,tak mi doma vyskrekuje ze az am hlava z nej boli,vydrzi 5 minut nieco robit a potom ma zacne vyvolavat-ale doslaovne ze vykrikovat,uz neviem co s nou,nic ju nebavi 😠 keby aspon na rukach vydrzala,ale aj to ju bavi 5 minut a zas vykrikuje,no akoze neviem aky program by chcela madam...
a vcera som isla poobede pre kika do skolky,tak vyse hodiny vycumovala z kocika,hlava vytrcena,len aby volaco videla,jazyk vonku a a"kukala" 😅 neviem ci ju pomaly nedam uz do sportoveho,lebo takto nic nevidi,len strechu a celkom dole jej ju nechcem dat aby na nu priamo nesvietilo,a zas vanicka sa mi neda polohovat ze by som ju troska nadvihla ,aby teda nieco videla...

caterine
23. mar 2010

ahoj sakura tak presne to iste riešim aj ja neviem už ako mam malu zabavit, ani na rukach už nechce byt čo sa jej pred tym pačilo, ale teraz.... a večer je to najhoršie sa s mm striedame, 5 minut je na deke, 10 minut v autosedačke potom ju nosime no hruza a len mrnči a mrvi sa tak že keby ju dobre nedržim tak sa my vyšmikne z ruk...... no už sa zobudza tak ideme papat

kkiki
23. mar 2010

sakura ja som vcera dala prvy krat sportovu cast ved v tej polohe akoze nalezato je to jak vo vajci ale nizsie a panacik bol spokojny 🙂)) vykukoval pozeral a potom zaspinkal ...

sakura77
23. mar 2010

no presne,vecere aj my mame desive a pritom doteraz bola spokojnucka,fakt sa super aj sama zabavila na deke,pod hrazdickou,v lehatku...a teraz nic jej nie je dobre 😅 no neviem co by chceli robit krpane male,jaj uz aby aspon sedeli a vycumovali z kocikov

tatuska1
23. mar 2010

kočeny tak to aj naša presne tak ako vaše krpane
čo myslíte mám ju dať dnes do šporťáku hmmm?keď už to tak riešite 🙂

sakura77
23. mar 2010

tatus,zalezi ci ti spi ked je v kociku,alebo uz čumakuje,my uz pozerame v poslednej dobe,preto rozmyslam nad tym...
kkiki a kde ,do nea sportoveho si uz dala fesaka?

sakura77
23. mar 2010

no,sofinka je uz vybuvana,tak ideme skusit dat mrkvicku "tenkrat poprve" 😅 drzte palce 😉

caterine
23. mar 2010

sakura budeme 🙂 😉 , dúfam že bude mat uspech mrkvička, ja sa už tiež nato chystam len sa neviem nejako odhodlat, žeby lenivost 😀 😀 , ale nie budeme musiet aj my začat nech si slečna zvyka na nove chute..... mne vačšinou v kočiku zaspi, ale ked idem s mm von tak ju trochu ponosim na rukach nech sa popozera, ved už je aj teplejšie, normalne nechape že,, čo to je predtym bola zvyknuta chodit von len v kočiku

deina
23. mar 2010

Aj mne vacsinou v kociku zaspi a inak mame polohovatelnu vanicku, tak kym sa zmesti, nebudem ho davat do sportaka. Akurat varim mrkvu s brokolicou, Misko je v postielke a spat nechce a Matko by sa so mnou rad zabaval, no ale nemozem... aj varit treba. 😝

janka1874
23. mar 2010

mne dnes niekto vymenil deti Sendy je urevaná pre nič za nič už mi ide puknúť hlava z nej reve že niečo chce a hneď na to reve že to nechce no na porazenie ale práve som ju uložila a chcem mať aspoň chvíľu ticha a kľudu prosím

ja ešte šporťák nevyberám pokiaľ sa vtrepe do vaničky tak bude v nej predsa je ešte to počasie také klamlivé a dosť studený vietor fúka nič nám neújde chcem ešte naposledy využiť vaničku ako sa len dá 😀

lul
23. mar 2010

bleelka teba si aj ja pamatam, ako si mala dilemu z kocikov 😀 😀 😀

kolko vazia vasi drobci? moj sa narodil 17.11. a ma uz 7,4kg a pritom nie je nijak extra tlsty, take normalne babo 🙂 ale je husty... 😀