icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

tilly
autor
23. mar 2010

ja maleho obcas vozim v buzzovi v sportiaku, ale tam je to polohovanie take ine... a to vtedy, ked viem, ze nebude spat, inak spinka vo vanicke... a v buzzovi mam lodger bunker, takze tam mu zima urco nie je 😀

lul
23. mar 2010

jej ja reagujem a vy ste uz na dalsich stranach 😀 pardon 🙂

uz chcete davat do sportaku? keby sa to pocasie aspon udrzalo... a uz vedia sedkat? ja mam kocik s vloznou taskou co je obrovska vyhoda, zapnem sportak do prvej polohy (taky sedo-lah), taska sa nakloni a drobec kuka a pritom lezi len nakloneny. nenamaha sa ako pri sedeni, lebo lezi, ta taska sa cela zdvihne. takze to je super 🙂

janka1874
23. mar 2010

tak som Vás dočítala len už ani neviem na čo som chcela reagovať
jaaaj strapco moja nebola na kraji postele ale pri mne čiže skoro v strede a kraj bol obložený kajeneckým vankúšom doteraz neviem ako sa picla na zem ale čo už horšie je že aj Viki je taká akčná keď sa začne gúľať to nestíhame pozerať ako to robí

deina kojenie môže ovplivniť, ale vraj len niektoré výsledky krvi, ale už si nepamätám ktoré 😀 to vraj kôli hormónom tak ja neviem no myslím si že nejako moc to určite nebude

janka1874
23. mar 2010

ja mám tiež výhodu polohovateľnej vaničky čo mi vyhovuje

deina
23. mar 2010

Ja by som rada presla z vanicky Concord do noveho sportaku... len peniaze nan akosi nemam, ale uz sporim. 😅 Uvidime, co bude. Ani nemam vybrany nejaky iny kocik.

janka1874
23. mar 2010

deina som na tom podobne ako ty 😀 ale tento môj kočík nejako nikto nechce ☹

caterine
23. mar 2010

aj ja chcem novy sportak, ale zatial tiez netusim aky, kazdy tyzden sa mi paci iny 😀 , kedze som uz mangela ukecala tak si musim nejaky vybrat, ale zasa nie nejako extra drahy tak do tych 200 euracov bude stacit....Deina vcera sme boli v NZ ale nijaky kocik sa mi tam moc nepozdaval ☹ , este chcem skocit do Hlohovca tam je taka velka predajna s detskymi vecami, aj ju tu niekto spominal ale uz neviem kto, maju dost velky vyber kocikov tak hadam tam mi nejaky padne do oka

lul
23. mar 2010

kocky to uz idete menit kociky? ake mate? deina ty mas ten concord este po miskovi tusim, ze?

janka1874
23. mar 2010

lul ja by som chcela zmeniť kočík lebo viac detí mať nebudeme tak nech vyskúšame ešte nejaký kočík 😀 ale ináč som s našim moooooc spokojná

deina
23. mar 2010

Lul, ano, je este po Miskovi. A ako som ho minule pozerala, tak veru poriadne sme ho donicili. 😒

mia1111
23. mar 2010

lul: 😀 ahoj,nas maly Majkl 8.11.2009 a ma 7,9 kg ,takze je to OK ... 😝 take male sumo ....

lul
23. mar 2010

mia uff, mas co nosit 😀

janka a aky mate kocik?

janka1874
23. mar 2010

joooj ženy na mňa ide taká únava že hrúza ale musím potriediť a pofotiť tie veci na predaj ale taaaaaaaaak sa mi nechce

janka1874
23. mar 2010

pozri album - CAM MB X6

adka_praha
23. mar 2010

ahojte...
baby ja mam iny problem s malou...s tym kocikom...my sa vozime uz dlho tak ze ju nemam lezmo ale v tom polosede...uz dlho odmieta spat v kociku trubka...lenze teraz si zmyslela, ze jej to je malo, ze prd vidi, tak sa snazi si sadnut a bude v kociku vrestat dovtedy, kym ju na chvilu nedam do uplneho sedu alebo kym ju nevezmem na ruky alebo kym nezaspi... 😝 vcera ju ozaj pol dediny isto poculo... 😅 uz aby sedela poriadne lebo ma slak trafi... 😕 😅 a ked je na rukach, tak sa uplne hadze, ze by chcela utekat... 😅 no psyschiatria... 🙄 😀

caterine
23. mar 2010

adka aj nasa sa hadze a hlavne vecer ked uz nevie co so sebou, vtedy by sa hadam aj rozbehla keby ju pustim 😀 😀 😀

adka_praha
23. mar 2010

😀 presne... 😀 ale terezka je vecer celkom kludna... 🙂 zato cez den je to haluz... 😅

janka1874
23. mar 2010

no mne Viki spí o polovicu menej v kočíku tiež je úplne iná ako Sendy tej stačilo že sa kočík pohol a spala ako dudek ale Viki tá teda nie ona chce všetko vidieť všetko vedieť a tiež reve keď nevidí ešte že mám na vaničke také okienka tak je to odklopím akuká pokiaľ neodpadne od únavy 😀 ale dlho spať nebude aby náhodou jej niečo neušlo

adka_praha
23. mar 2010

😀 😀 😀 je zvedava jak stara blazkova... 😀 😀 😀 a terezka s nou... 😀
ako ja ked vidim co doraba teraz, tak zbohom kludna kavicka na terase v lete... 😝 a popruhy to istia... 😅

caterine
23. mar 2010

no moje dieta asi nepotrebuje spat dlhšie som ju uspavala ako spala, no neporazi ma, už je vyškerena v posielke cele rukavy na tričku mokre, čo si pcha ruky stale do pusy a ani najest som sa poriadne nestihla... no padam k nej lebo už chyta nervy krpana.... adka presne, metal tomu čo vymyslel popruhy na kočik

janka1874
23. mar 2010

adka urobíš jej výbeh ako pre psíka a kľudná kávička bude 😀 😀 😀 😀 ale nie srandujem 😀 😀 😀
veru leto bude zábavné

sakura77
23. mar 2010

no babule,tak mrkvicka ani naaaaaaaaaaaaaahodou 😠 nechutilo,absolutne,nula bodov,vsetko vonku...boze ked si spomeniem jak kiko na prvykrat "zožral" pol poharika 😒 no,tak asi este pockam teda..sakra,alebo co,mam skusat kazdy den,ze nech si zvyka na tu chut? co myslite?
ja som malu dala akurat spat do kocika a za chvilu asi pojdeme na prechadzku,som zvedava ci bude spat alebo cumakovat zas
lul,ja som mala na mysli dat do sportaka ale nie este sediet,maxi tak troska do tej "najnizsej" vyvysenej polohy..ja vanicku nemam polohovatelnu,co je skoda veru...a na sportaku mam taky hruby fusakovy nanoznik,kym na vanicke len taku tenku "laprtinku",takze zima by jej urcite nebola

didiana333
23. mar 2010

sakura,malemu tak nechutila ryžová kaša...a po týždni som skusila znova a skoro ma zjedol aj s miskou... 😀
Náš spí v kočíku super...a ked sa zobudí,tak je spokojný,že sa vozí...no šak aj ja by som čučala,keby ma niekto vozil... 😀 😀 😀

adka_praha
23. mar 2010

no tak my sme akurat papali a co samozrejme cert nechce tak si mala kychla s plnou pusou... 😅 veget...
saku nam mrkva moc neide, takze mozno jej to nebude len chutit, ze nieco ine spapa...inak preco je zauzivane ze sa zacina mrkvou??? ja malej mrkvu ani moc nedavam, lebo ju po nej desne zapeka... 😖

slovakia13
23. mar 2010

caterine
my o tom istom zaspi max na 30min 😅 a to este pred nedavnom tak krasne spinkala 😝
sakura
no ja som zvedava na Miu,sice teraz ked som bola na vazenie mi povedala,ze mam este pockat aspon do ukonceneho 5.mes

baby robim si trosku starosti,mala ani panovi nechce ist do sedu ked ju chytim za rucicky 😠 teraz neviem ci sa jej nechce alebo co....pritom uz nozicky podsuva pod seba ked je na brusku aj sama robi lietadielka....atd ale dvihat sa nebude iba sa zapre hlavickou a nozickami a urobi mostik....pytala som sa teraz ,ze ci je to ok a zas ma odbili ,ze v 7.mes sa bude robit kontrola ci babo napreduje tak ako ma. myslim ,ze je to neskoro ak by nieco malo byt zle...no neviem 😅

janka1874
23. mar 2010

no ja sa s jedením neponáhľam pokiaľ sa kojíme tak si počkáme na 6 mesiacov a tak tak som to robila aj pri staršej a celkom jej chutilo tak uvidíme ako to bude teraz

katka23
23. mar 2010

ahojte.mam otazku davate este fusak do kocika do vaničky?

deina
23. mar 2010

Sakura, skus pockat tyzden, dva, potom sa mozno chyti.

Baby, moja hlava. ☹ Ide mi prasknut, to co bolo teraz u nas, hroza, konecne je tu trosku kludu. Misko nechcel spat, krical v babyphone ako o zivot. Tak som ho potom vybrala, ze ked nechce spat, tak jeho problem, nech si nespi, ale na obed musi cakat, ine nedostane... zatial som sa starala o Matka, sla som mu rozmixovat brokolicu s mrkvou, to Misko spustil hrozny rev akoby som jeho sla mixovat. Do toho sa pridal Matko, ze co sa deje, vsak bude aj on kricat... potom bol taky rozruseny, ze jest nechcel. Po chvilke sa ukludnil a papal, ale nezjedol tak vela ako zvycajne. Potom zacal byt strasne unaveny, tak rychlo Miskovi dat jest... Matko medzitym uz vrieskal, svokra, ze pride o druhej (vziat Miska von)... som jej skoro napisala, ze to uz ani nemusi chodit. 😅 😝 Misulo vymyslal, ze on chce jest sam, ale nevie to, nejde mu to a akurat len bucha lyzickou, na co som teraz nervy nemala, tak ziadne sam, zase rev... ale potom zjedol. Konecne prisla svokra, to uz Matko vzlykal od unavy (chudatko moje, nemohla som ho dat spinkat skor, lebo ked bude Misko odchadzat, zobudil by ho)... som ohucanaaaa....

Ze preco som ja vtedy nevstala a nesla do druhej izby po ten pharmatex???

deina
23. mar 2010

Uf, tak uz som si vydychla, uz bude snad dobre... 😅 😝 Ale hlava ma teda boli neskutocne.

janka1874
23. mar 2010

dena presne toto mám aj ja dnes doma čo je tým deťom dnes?

a Viki mi ešte stále spí nechápem idem si kávu zaliať to ju určite zobudí