Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
No dnes si asi vybrali svoj den... nieco bude vo vzduchu. 😅 Dala by som si Bacardi a Colu... alebo riadne silnu presso kavu.
ahojte tak aj my sme cez vikend otestovali sportak,ale nejako sa im tam nepacilo 😒 ,len neviem cim to bolo ci boli unavene alebo co aj sa akurat vtom case zatiahlo a bolo chladno tak sme sa zhodli ze este trosku pockame a nechame ich vo vanickach ,mne praveze v kocari celkom dobre spavaju ked sa vozia...
a zacali sme aj s prikrmami ale mi sme zacali zemiacikom zatial ho jedli dva krat a moc im tiez nechutilo ,uvidime v piatok chcem vyskusat mrkvicku ,ale zato kase im chutia velmi ,dojedia a väcsinou este hucia ze este chcu.
No jasne, po polhodine je hore a ani za svet zaspat naspat. 😠 😠
deina ja som mala dnes nejake podobne doobedie,hucali jedna cez druhu ,prebalene ,napapane,uz sj vyspinkane tak som nechapala co nim je a co vlastne odomna chcu.....
tak sup cvicit (sme koli ockovaniu par dni necvicili) ze ked uz revu tak to vyuzijem a unavim ich cvicenim ,alexia sa po cviceni dako ukludnila v autosedacke (tu s ktorou akurat necvicim dam pri nas do autosedacky a tam sa hra) sa hrala ,rehotala....akonahle som ju polozila lezat tak rev akoby ju s koze drali....nastastie sa fakt unavili a po cca 15 min reve (asi 5-10 min. som utisovala na striedacku raz jednu raz druhu na rukach) zaspali 🙂
Ahojte,
my sme v sportiaku vpodstate stale, lebo mam sportovy co sa da dat uplne do lahu a prykrit ako fusakotaska. V lahu bol presne prve 2 mesiace, to si pamatam ze sme boli pred vianocami v IKEA, maleho trapil reflux, nemohol lezat lebo sa mu vracala kyselina, tak som ho supla na tu prvu vyvysenu polohu a hned bolo dobre. Kukuckoval okolo a skeril sa na ludi, mali z neho riadnu show. Odvtedy je tak. Ale mal pod sebou hrubu deku, ta ho dobre drzi, sedi / lezi v nej pevne ako vo vajicku, podopiera ho to aj zo stran.
Len akurat vcera som tu deku zrusila a drobec sa zosuval pomalicky dole, tak asi zacnem davat popruhy. Doteraz som ich nedavala...
Tilly, potesila si ma s tymi uskami... asi mu len pojdu zuby 🙂
Ked som bola u pediatra, rozpravala som sa s jednou mamickou co ma 8m dieta, a ked som nadhodila ze maly je nervozny, asi mu idu zuby... taka bola prekvapena ze uuuuz? Tak skoro? No neviem, v 5m sa mi nezda skoro...
ja neviem čo sa to dnes deje ale práve sa mi staršia 2 krát pocikala cez deň a to už chodí na veľký záchod a bez plienok je od septembra normálne nechápem toto sa jej nestalo už ani nepamätám veď už ani na obe na spanie nemá plienku čo je toto za deň
Dohodli sa tie deti. 😅 Ja som taaak unavena... ☹
Zuzu, Miskovi vysiel prvy zub az v 9.mesiaci. Ale tak 5.mesiac sa mi tiez nezda nejako skoro.
Asi som predala satku. 🙂
no ty si šikovná mne tu nikto na inzeráty nereaguje 😢 😢 ani nemám chuť pridávať ďalšie sa bojím že sa s piplem z fotkami zbytočne
ja neviem deina čo im dnes je ale nestíham žasnúť
baby ja vas v poslednom case velmi nestiham, ale chcem zvestovat ze my uz mame zubyyyyyy, teda jeden je uz vonku a druhy sa tlaci 😉
idem vas skusit docitat
my sme tiez v sportiaku a mala je z toho taka zmatena tak neviem ci vratim vanicku, ale mame aj popruhy a da sa dat takmer uplne do lahu .... tak uvidim
a tiez uz papame zeleninu, samotna mrkva barbor nechutila, mrkva so zemiakom uz bola lepsia a dnes sme dokonca pridali brokolicu a celkom pekne papala .... a kasa jej veru chuti
skybaby takze ste uz selmy zubate? 😀 super... 😀
drobec chrni uz hodku a pol... 😀 ale uz by mohla vstavat, treba mi okono v spalni doumyvat...my totiz clin dosiel, som musela cakat kym mm donesie... 😅
ale sa bavim jak cip dneska...vcera som zacala umyvat okna a dnes vsetci susedia naokolo umyvaju jak o dusu... 😀 😀 😀
no vidíš adka určila si čo majú robiť 😀 😀 😀
ja už mám umyté našťastie
Viki má dnes total posunutý režim ale takto by mi to oveľa viac vyhovovalo len to nejako udržať
sakura jo v neo ... to ked das do lahu je to take nizsie vajicko, takze vbec nezatazuje chrbticu a este aj kukuckuje 🙂 a tesi sa vo vanicke by mi robil bordel ... mam sice polohovatelnu, ale prd ztoho, by sa zosuchoval a potom by sa zas posuval hore a to na nervy, lebo mu je tak akurat 3cm ostali volne a nervaci sa bunda kade tade ciapka tiez .... tak ho len prikryjem dekou a dam ten nanoznik aby sa nezosunula ta deka a basta ... a tvari sa velmi spokojne ... dneska sme vypadli z domu o 10 a vratili sme sa asi pred hodinou 🙂
Jani,ja som už na bazári MK predala dve supravy...ale nejak tiež velký záujem nevidím.Asi by som mala dať tam,že darujem.... 😀 😀 😝
baburkyyy, ja Vas brutalne zanedbavam, ale ked mi to uznate ako vyhovorku, tak v sobotu sme mali krstiny, takze od piatku sme tu mali moju segru, babku, svokrovcov, svagra, svagrinu s muzom, 5-rocnou dcerkou a 2-mesacnym babetkom, babku a dedka mm a odchadzali v nedelu okolo obeda, no a aby nam malo nebolo, moj dedko je od piatku v nemocnici. A este sme sa boli vcera ukazat u mna v robotke a dnes u mm, to ale malinky vyhlasil ze dost a od pol stvrtej spi a neviem kedy sa planuje teda zobudit na kupkanie, co sa zvykneme tak o pol siedmej... takze tak 😉 dufam ze sa vsetky mate dobre 😉
ahojte no tak nakoniec sme nešli von v šporťaku lebo slniečko sa schovalo a madam domka nespala tak sme boli po starom ale vybrala som jej fusak a dala len fusak čo máme do autosedačky to flesove z emitexu a prikrila dekou a bola spokojnučká.
----sakura nezúfaj moja varenú mrkvu všetko vypľuvala a všetko čo jej dám doma uvarené jej vôbec ale vôbec nechutí tak som to varenie vzdala a kupujem jej poháriky no a čuduj sa svete chutí jej to,dnes papala mrkvičku v poháriku ako divááááááááá 😀 a výživky má najradšej 😵
janka no a co im vymyslim zajtra?... 😀 😀 😀
my mame tiez akosi posunuty rezim, ale blbo, lebo slecna musi este 1/4 hodky vydrzat do kupania...poobede sa ulozila na spanie o hodku skor, tak teraz sa jej usta otvaraju, ze nas za chvilu asi zje a toho krikuuu co tu teraz mame...zo seba robime opoicky s mm ako sa len da 😅 ...ale hold smola...musi vydrzat...
adi uznavam ti tvoju vyhovorku... 😀 drzim palce, nech sa vam dedko skoro vrati z nemocnice... 😉
ahojte, chcem sa opýtať, kúpali ste detičky po prvom očkovaní? zabudla som sa lekárky spýtať 😒
adi máš na teraz odpustené 😀 😀 😀
mne prišiel teraz drahý domov tak sa momentálne s babulami hrá on
adka čo tak prášiť koberce zajtra 😀 😀 😀 😀
kwatka ja som nekúpala ani po prvom očkovaní ani po druhom sestrička vravela nech nekúpem
vy sa ešte hráte?my už spíme od pol siedmej už len odkvecla
kujeeeeeeeeeeeeeeem polepsim sa, a dakujem za dedka, ma cukrovku a vobec neposlucha co sa diety tyka ach jaj ☹ kwatka, my sme sa kupali, malinky sa vo vani najlepsie uvolni, nemali sme to srdce ho o to obrat 😉
Ajojte!mozem sa opytat.Mam malemu odobrat moc a mam aj sacok.len neviem kolko ma byt v tom cacku a ako ho mam pouzit.viete poradit???
berus no kolko bude, tolko...asi...uz nepamatam, kolko tam to nase trdlo nacikalo, ale jedno cele cikanie sme v tom odniesli... 😅 a co sa tyka pouzitia, mozes mu to prilepit akolo pindika a zabalit do plienky ale my sme to spravili tak, ze sme to terezke nalepili, pod nu dali latkovku jednu a tak sme s nou sedeli, kym sa nevycikala, aby sme to mali pod dozorom...hadam som aspon trocha pomohla... 😅
jani to sa mi nechceeeee... 😅 zajtra pojdem do zahrady cibulky zasadit, co som uz na jesen nestihla...hadam nezdochnu, ked ich teraz zaryjem do zeme... 😅
a my sme tiez kupali normalne po ockovani...ono to mame proste vecerny ritual a ona sa vo vode tak nejak rozptyli a prijemne unavi, takze som nemala chut skusat, co to spravi, ked ju kupat nebudeme... 😕
berus ,to len nalepíš a daj normalne plienku,náš tam nacikal len trochu a v tom sačku to možeš zobrat aj tam...tak mi v lekarni povedali a ja som tak aj odniesla...

sorry deina skomolila som ti meno