icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

skybaby
24. mar 2010

dobre ranko 🙂
my mame za sebou tiez super noc 🙂 a tiez bravam malu so sebou do sprchy, sedi tam pri mne v lehatku a je maximalne spokojna 😀

janka1874
24. mar 2010

našu Viki takto neviem vôbec zvečniť ani Sendy sa nechcela dať som z toho smutná že ani jednu asi nebudem mať ako bľabotala alebo výskala ako náhle zbadá či mobil, foťák, kameru to je jedno okamžite je ticho ☹ a nedá sa to ani nenápadne lebo hneď pozerá že čo to je

caterine
24. mar 2010

janka presne ked ju chcem nahrat alebo len mi vola mamina a chcem nech počuje malu čo zas vyvadza tak hned stichne tak musim tak nenapadne ten telefon mat aby ho nevidela.... aj ja malu bravam do kupelky ked sa sprchujem, ked nema byt kto pri nej, ona sedi v autosedačke , prvy krat sa tak divne tvarila, nevedela čo sa deje a potom velke rehoty....

caterine
24. mar 2010

bleeka a može z toho jej mala aj hnačkovat, už ma 8 mesiacov a kojí ju len rano a večer, hnačkuje len do obeda, potom až do večera nič tak asi to bude z toho mliečka.... baby včera som sa prežrala gulašu a sa nepytajte jak mi bolo večer zle, taku kyselinu som mala, hlava sa mi točila, ešteže bol doma mm tak bol pri malej ja som bola nepoužitelna, tak dneska budem mat asi nejaky dietny režim, nech sa moj zaludok z toho spamata 😝

adka_praha
24. mar 2010

dobre ranko... 😉
zuzu ty superman... 😀
ja sa sprchujem bud vecer ked je mm doma, alebo cez obed, ked si mala hadze 3 hodinoveho slofika... 😀
a my sme mali celkom v poho noc...sa slecna zobudila az o pol siestej, napapala sa, chvilu kludne polezala pri mne, takze som mohla driemat dalej, dokonca mi ani v tvari neoperovala, ale o 1/4 na 7 toho uz mala dost, tak zacala oxidovat, tak som jej strcila hrazdicku...sa bavila, potom som sa zobudila na to, ako pomrnkava, ze chce spat, tak som ju hodila nazad ku mne a spali sme do 1/4 na 9... 😀
a teraz som jej chladila vodu, ze jej dam ten hipp zriedeny a ona stihla zaspat... 😅
tak si idem dat kafiiicko... 😀

caterine
24. mar 2010

no vidim že tu skoro nikto nie je tak idem odsavat, aj ked už toho moc netečie ☹ ☹

caterine
24. mar 2010

adka a čo ešte je ticha domacnost, ale aspom sa tvoj mm pouči tak možno bude davat vačši pozor, vieš chlapom to niekedy dlhšie trva kym pochopia a ked to nejde po dobrom.....moj drahy je zas až moc opatrny ten vždy kontroluje ako som malu položila, strašne sa o nu boji niekedy to až prehana, minule mi zapoti, mala som rozopnutu mikinu so stojačikom, malu som mala na rukach a hovori že davaj pozor nieže sa mala otoči a vypichne si na tom stojačiku oko, som sa tak rehotala, on to moc preživa 😅

adka_praha
24. mar 2010

caterin mam pocit, ze mu to dojde, az ked mu mala ozaj odniekial zleti... 😠 ale rozpravame sa v ramci normy...no aj tak by som mu za to este najradsej prastila...ako normalne ma tak vystresoval, ze mi az na vracanie bolo... 😖
ja dnes normalne neviem, co robit... 😀 upratane mam, navarene tiez... 😀 kurna tusim sa budem dnes vyvalovat s vylozenymi nohami... 😀 ale vlastne zehlit by mi bolo treba... 😝 ale to este pockaaaaa... 😕 😅

caterine
24. mar 2010

adka este si zabudla napisat okna umyteeee 😀 😀 , mna to este len caka.... dneska mozes vegetit

skybaby
24. mar 2010

adka veru tie umyte okna zavidim ... aj ja by som mala .... ale ked mne sa nechceeeeeee
baby piju vam deti vodu? nasa mala si logne a hned to spodom pusy vypluva 😀

caterine
24. mar 2010

skybaby ani mi vodu nepijeme, ani čajík, ked mala teplotku po očkovani tak som jej skusila davat čajík a trochu ho vypila ale inak nedavam, lebo som rada ked mi vypije aspom mlieko, v poslednej dobe zase strajkuje s papaním.....možno ked bude teplejšie, alebo ked začne papat prikrmy vtedy to skusim do nej nejako dostat, aby ju potom nezapekalo

adka_praha
24. mar 2010

skybaby nasa nikdy nechcela cistu vodu... 😅
caterine okna spadaju do kategorie upratane... 😀
bohatstvo baby ja som sa vcera vytesovala, ze este zo dva dni pockam, aby sa mi ten exem ci co to uplne zahojilo, nech sa mi to nevrati a ze konecne zacnem malu kupat ja a teraz rozmyslam co ma tak ruka stipe, kuknem a tam daaaaalsi ten previt... 😠 mozem to ja j****... 😠

skybaby
24. mar 2010

caterine, no ved prave ja uz davam zeleninu aj kasu, tak preto tu vodu ... a nechcem jej davat cajiky aby si nezvykla na sladke ... tak budem skusat dalej 😉
adka vy pijete nejaky caj? aky?

adka_praha
24. mar 2010

sky no bud jej davam tie granulove cajiky od hipp a teraz najnovsie skusame uz tie hotove stavicky hipp, ale iby trosku davame do flasky a zvysok dolejeme prevarenou vodou...

caterine
24. mar 2010

akej teploty davate tie štavičky, take ako mliečko alebo chladnejšie, ozaj už minule som sa chcela spytat či ešte prikurujete drobcom ked ich kupete, lebo ja ešte chvilu pred kupanim zapnem ohrievač, aby jej nebola kosa

adka_praha
24. mar 2010

no tie stavicky normalne izbovu teplotu...a neprikurujeme uz...mame doma dost teplo... 😉

dida81
24. mar 2010

Ahojte maminy.... snad si na mna este pamatáte..... 😅 😅 😅
-tak my spime od 22-10h. a sme raz hore,,, čiže v pohoooo 😀 tak fungujeme asi mesiac. Obcas výnimka, tj jasné...
Ja ešte prikrmy vobec neriešim, pokial kojim.. až tak okolo pol roka.
Obcas zvyknem dat cajik.../hipp- su rozne druhy/
Ja ked sa dopoludnia sprchujem /taká rýchlovka/ malému zapnem kolotoč a chvilu vydrži v postielke,, ale neviem, čo je tým drobcom smiešne,, bo ked sa pri nom obliekam po sprche- je to straaaašne smiešne... 😀
Co sa týka fotenie a kamerovania- aj my sa k vam pridame.. urehotaný je a uvidi "instrument" a koniec ...

adka_praha
24. mar 2010

jeej dida ty si na nas nezabudla?... 😠 😀
ze od 10 do 10 s jednym budenim... 😲 aj ja chcem... 😅
hihi ja som na malu naraficila hracky na snurke na autosedacku, tak ma toooolko roboty... 😀 este na takeho somarika musim dat snurku, ale na neho to treba prisit, nemam ho ako na nu nevliect...ale to az ked bude malinka buvat... 😀

adka_praha
24. mar 2010

aha... 😀

chruminka
24. mar 2010

baby nieco na tom bude,lebo aj nase jezibaby boli vcera ako z divych vajec som uz bola vecer na prasky a dnes su uplne ukazkove klop klop klop
ja sa s mojimi babami nezmestim do kupelky 😀 takze sa sprchujem len ked je mm doma,ale raz som to tiez riskla ked doobeda spali tak som si dala taku rychlu sprchu a kym som vysla tak Viktoria uz mrncala ,to som bola v sprche max.5min.

skybaby Alexia lubi aj cajik aj vodu vypije zato Viktoria moc nechce pit ,ale teraz som to zacala sledovat a tusim ze voda jej viac chuti ako caj,ten vypluva.Dr. mi poradila ze jej mozem jednu davku mliecka trosku viac zriedit aby mala viac tekutin tak tom obcas tak robim.

dida81
24. mar 2010

jasne, že nezabudla..obcas vas kuknem..no vela pisete a ked nepozriem každy den..potom sa strááácam... 😅
juuj,, tj krááásne slniečko,, vsak?

ajkaag
24. mar 2010

ozaj baburky, viem ze tema sportaky bola davno ale vcera som objavila toto a asi neodolaaaaaam 😉

http://www.jako-o.de/shop/Reise-Buggys-Co--Drei...

adka_praha
24. mar 2010

adi kuknem neskor...teraz davam zabrat pc, nahravam na fb video...ze hodinu a pol to potrva...no "super rychly" net... 😝 ale aspon nieco... 😅

caterine
24. mar 2010

baby mne sa celkom pači CAM PORTOFINO, len som ho ešte nevidela naživo, zatial len na nete, nemate s nim niektora skusenosti, velice silno nad nim uvažujem.... potrebujem nejaky lahky, čo sa da polohovat do lahu, plus polohovat nožičky

dida81
24. mar 2010

aj ja sa chystam kupit sportak... stale sa rozhodujem,, paci sa mi concord neo - ale zda sa mi malýy.. a aj casualplay je pekny....no nevieeeeem 😀

chruminka
24. mar 2010

no jezibabky su uz hore ,ideme sa trosku hrat a potom papat a sup von ,dnes je tak nadherne 🙂

caterine
24. mar 2010

no ved to ze tych kocikov je tolko ze si je tazke vybrat 😠

chruminka
24. mar 2010

ja som s nasim kocikom spokojna akurat zvazujem ci ich mam dat dnes do sportaku ked je tak krasne,staci mi vybrat vanicky a prehodit striesky a mame uz doma aj bugynu taky golfac hrkaci ale na cestovanie je ok
Deti sa hraju na zemi na deke a alexia sa otocila na brucho a snazi sa priplazit k viktorii aby jej zobrala hracku,uz dva dni sa zacala pohybovat smerom dopredu takym cudnym sposobom akoby plazenim,ale ide jej to este tazko a pomaly tak sa pri tom jeduje a hlavu sucha po deke ,ale posunie sa aj pol metra pomalicky

miska2220
24. mar 2010

adka uz sa tesim na video...a ake nahravas? no moj maly je dnes ukazkovo dobry spal doobeda az 2 hodky co nezvykne...zvykne max.polhodku,teraz sa zobudil a sam si rozprava uz dlho 🙂

adka_praha
24. mar 2010

miska ako strasne bola moja dcera zaneprazdnena, ked som jej dala hracky na snurky... 😀 no chvilami sa u toho tvarila straaaasne dolezito... 😀