icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
24. mar 2010

chrumi ze zobrala hracku... 😅 no to budes mat zabavne teda...heh a ked zacnu lozit obidve a kazda sa rozbehne inam... 😅

tatuska1
24. mar 2010

chruminka tak tie tvoje ježibabky su chutnučke a veľmi šikovné ,no presne baby naše detičky su jak počko 😀
no naša dnes toho veľa nenaspala ale krásne sa hrajká a je tíško aj sme spolu navarili,čumakovala na mňa !!!
už máme obed sa sebou tak nech jej trošku strávi a aj my ideme vonku 😉

adka_praha
24. mar 2010

my pojdeme von az trocha neskor, ked sa slecna vyspi, lebo kedze nespi riadne v kociku, tak neviem kto by to s nou potom vydrzal do vecera... 😕

deina
24. mar 2010

Hello. 🙂 Nadherne je vonku, cele doobedia sme boli vonku, najprv nakupit dole v Bille, potom sme sli na urad, kedze mi pomaly konci materska - na socialnu sa da ist aj s kocikom, to je fajn, len potom to zobrat na UPSVaR, no to bude radost, druhe poschodie, kopec schodov, ziadny vytah a ze urad RODINY. 😝 😠 Misulo na urade objavil dvere, co riadne buchali (ma uchylku na dvere, fuuurt nejake otvara, porazi ma uz z neho), tak bud nimi trieskal alebo stal pri hlavnych dverach a len som cakala, kedy mi zduchne, ale zvladli sme to. 🙂 Este aj v papiernictve sme boli, aj na ihrisku sa pohojdat a polozit, no parada, Matko cely cas spinkal.

Ja este stale neviem, aky novy kocik kupit. Viem, aky chcem - predne kolieska otocne, otocna sportova sedacka, spojena rucka, nech je dobre kryty na zimu... samozrejme, dobra cena, pekna farba, priestranny... som zvedava, ake su tie nove Jane Unlimit, dost sa podobaju Concordom, ale maju otocnu sedacku, hoci pocula som, zevraj su uzke. 😒

Granulovane caje nedavam, strasne su sladke, bleee... ale maly ma velmi rad nesladeny bylinkovy caj, radsej ako vodu.

deina
24. mar 2010

Chrumi, to je podarene. Ale zase neskor sa ti spolu pekne zahraju. 🙂

miska2220
24. mar 2010

juj deina ty mi robis strach 😝 neviem ci naozaj chcem uz nadruhom dietati pomaly pracovat 😕

adka_praha
24. mar 2010

deina ja ich nerozrabam tak ako je tam pisane, ale vsetko ked malej robim na pitie, tak aby to bolo len jemne ochutene, lebo cistu vodu nechce...(samo okrem mlieka 😀 ) 😝

janka1874
24. mar 2010

deina presne poznám naháňačku aj hranie sa z dverami 😀

miska veru dobre pouvažuj lebo mne najviac vadí že sa nestíham poriadne venovať ani jednej a vyrastú mi ani nebudem vedieť ako a to že sa potom pekne zahrajú je podľa mňa slabá výhovorka lebo všetko je o povahe aj s väčším vekovým rozdielom sa vedia pekne zahrať

chrumi podarené

ktoto chcel ten CAM PORTOFINO - no ja by som ho radila skôr ku golfkám je dosť úzky v zime sa ťažko manévruje s kolieskami sú dosť malé a jedna vec čo mne vadila že nemá no ako by som to nazvala tam kde bábo sedí to aj končí nemá tú podporu na nôžky čiže ak zaspí a dáš ho do ľahu tak nohy dieťatku vysia ako keby sedelo (chápete čo chcem povedať) len všade som našla fotku len s nánožníkom tak to nevidno kamoška ho mala no nebola spokojná tak ho predala

caterine
24. mar 2010

jani sa som chcela ten cam no to som nevedela že sa nedaju polohovat nožičky, tak nič, kuknem nejaky iny.... ja druhe dieta nechcem možno si to časom rozmyslim, ale kedže cez tehu som mala problemy a lekari mi povedali že by sa pravdepodobne opakovali aj pri dalšom tehotenstve tak zatial nam jedno stači, aj na radosti a aj starosti 😉

caterine
24. mar 2010

mala zalomila, som zvedava dokedy, dúfam že sa stihnem aspom najest, nie ako včera a to by som chcela ešte niečo pozehlit, ale či stihnem, netušim....

janka1874
24. mar 2010

my sme vždy chceli dve deti ale tak že Sendy už bude nabehnutá do škôlky ja sa aspoň na chvíľu vrátim do roboty hoci aj tehotná tak by som si ich skôr užila ale teraz čo stvára Sendy a ak by som ju dala do škôlky tak by som u nej ešte vyprovokovala žiarlivosť že ju odkladám vidím ako reaguje na našich ak ju chcú viziať oni bez Viki
a okrem toho by už aj Sendy bola podstatne samostatnejšia ako teraz

adka_praha
24. mar 2010

nooo super...sekol mi fb takze mozem nahravat odznova... 😝

deina
24. mar 2010

Aj my sme vzdy chceli 2 deti a ja som chcela tak, ze potiahnut matersku za sebou - ale nie az takto, ze 20 mesiacov rozdiel. 😅 Chcela som vekovy rozdiel asi tak 2 a pol roka.

Miska, ale aspon sa nebudes nudit. 😀 Ale dnes je to pohoda, to s tym behanim za nim, to je len zvyk, da sa. 🙂 Len nehrozi take, ako pri jednom dietati, ze sadnem do kaviarne, kaficko, kamoska na pokec a dieta spinka v kociku, tieto casy sa mi skoncili... hehe.

Baby, tento Gesslein je naaadherny: http://www.malvik.sk/Kociky/kociky-kombinacie/G... Jaj, ale ta cena... 😝 Mayka, ty mas ktory Gesslein? Ale nasla som pouzity za lepsiu cenu: http://deti.bazos.sk/inzerat/3362373/Gesslein-f... 😵 😵

deina
24. mar 2010

U nas nastastie nie je ziarlivost, tomu som rada. 🙂 Inak veru neviem, co by som robila... Misulo je pohodak, toho len tak nieco nerozhadze, aj ked napr vcera mal hrozny den.

janka1874
24. mar 2010

ja som zamilovaná do tohto
http://bumbleride.mimishop.cz/detail.php?zbozi=...

deina asi tak ako ja s druhým bábom ale ja som chcela aspoň na chvíľu nabehnúť do práce nech sa preberiem a zaradím od plienok do reality no nepodarilo sa čo už ale Viki je náš pokladík len ma mrzí že si nestíham užívať každú chvíľku

janka1874
24. mar 2010

u nás nebola pokiaľ si aj Viki nezačala vyžadovať pozornosť hraním a podobne až vtedy to začalo

miska2220
24. mar 2010

deine myslis ze ja mozem na kafe s mojim jednym? ale kdeze...ked citi ze kocik stoji hned sa zobudi a na to ked hybem snim hore dole nenaleti 😅 ine bude vlete ked ho budem moct uz vybrat...ale druhe planujem na jar alebo leto,na zimu ani za svet.... 🙄

smileko
24. mar 2010

deina, ja mam F6 a myslim, ze aj mayka. Asi pred tyzdnom sme nahodili otocne kolieska a je to super. Ja som s kocikom velmi spokojna 😉

deina
24. mar 2010

Smileko, to sa mi paci, ze sa daju menit kolesa. 🙂

No ja som s Miskom mohla hocikam, proste fakt pohodak, kym nechodil, to bolo fakt uzivanie si volna na materskej. Uz mam ale po vegete. 😀

smileko
24. mar 2010

to sa velmi paci aj mne 😉 Na zimu boli dobre velke kolesa, ale teraz v lete si uzivam predne otocne.

janka1874
24. mar 2010

deina presne taký pohodám bola aj Sendy ja si veľa krát robím srandu že teraz koľko reve si dobieha 2 roky života čo nerevala

deina
24. mar 2010

nestras, Janka, snad mi z Miska ten pohodak zostane, lebo kebyze je kazdy den ako vcera, odvezu ma

deina
24. mar 2010

hm, manzel, ze ak sa mi ten kocik paci, mam ho kupit, tak idem napisat o info. Baby, co mate gessleiny, su to pevne kociky? Odvezie to aj viac ako jedno dieta? Ma chytilo toto obchodovanie, super, taska predana, co este predam? 😅

janka1874
24. mar 2010

no deina ja už som zrelá na dovoz ja už sa normálne vytešujem ak je kľudný deň

konečne dofotené už len to ponahadzovať 🙂

deina
24. mar 2010

myslite, ze mam sancu predat zavinovacku do autosedacky po zime?

adka_praha
24. mar 2010

uff no neviem...ale tak haaaadam...
baby terezka je asi na baterky duracel... 😝 uz hodinu a pol mala spat... 😠 uz cakam, kedy konecne zalomi, nech si mozem kafo spravit a skocit do sprchy... 😕

janka1874
24. mar 2010

deina práve o tom aj ja uvažujem či sas to predá ale asi to nahodím kedže sú už aj témy o detičkách na zimu tak maminy postupne kupuju výbavičku ja len na to spolieham sa mi to nechce nejako odkladať 🙂 ale asi som moc naivná keď si myslím že všetko predám 😀 😀 😀 😀

janka1874
24. mar 2010

adka nemáš ich niekde tak že ani nevieš a terazka sa láduje batérkami 😀 😀 😀 😀 😀

janka1874
24. mar 2010

jemine veď mne treba variť obed 😀 😀 😀 😀 😀 a ja si tu fotím a ukladám a zmenšujem fotky

deina
24. mar 2010

Janka, no mile. 😀

Fakt rozmyslam nad tym Gessleinom z bazaru, ten kocik sa mi paci. A je to len tu v Galante, tam nie je problem hocikedy skocit a poriadne ho okuknut. A v sobotu ma tak ci tak prsat... zeby sme ho sli kuknut? 😅 Ked mi Matko zaspi, prestudujem temu o Gessleinoch... uz zacina byt nervozny, idem sa s nim pohrat.