Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
haloooo, kde ste vsetky? asi mate pekne pocko a ste vonku... u nas je dnes zima, ale zajtra uz bude zase teplucko. Ale aspon ze slnko svieti. Moji chlapi este spia, mladsieho som bola skontrolovat ci este dycha, stareho netreba, chrape az sa steny trasu 😀 😀 😀
dida,u nás je sice slnko,ale také zubaté a dážd tu visí za nohu... 😒 nič moc...mám migrenu hlavne ked je vietor a takéto menivé počasie...by som vtedy hlavu do smetiaka najradšej zahodila... 😠
drobec spapal jablčko a teraz zaspáva v kočíku...drahý ho uspáva a malý si tak spieva,ked zaspáva 😀 hrozne je to milé,tak spokojne vyzerá.... 😵
zuzu,ja budem dnes asi tiež vo vnutri,lebo fuka vietor... 😒
didiana takp migrénu som mala včera až do depky som sa dostala z toho a poriadnej teda to musím uznať dnes som už na tom o niečo lepšie ale slnko teda nesvieti dúfam, že vonku nezmokneme 😀
najhoršie je,že aj tablezku sa bojím dať,že ju zase vytyčkujem... ☹
no ja našťastie negrciam pri migréne
ja na tvojom mieste by som skúsila veď nemáš čo stratiť
je to také smutné,ked kukám za vygrcanou tabletkou.... 😀 😀 😀
didi, to ti nezavidim. mna boli hlava tak 2x do roka ale to by som vrazdila...
u nas je stale rovnako slnecno, uplne modra obloha, ale ako som uz pisala, jeden den +15, potom -10 dnes okolo 0 a zajtra zase +10. Ja tie pochody pocasia nechapem. Uz som si zvykla ze tu teplota skace ale ze az 25 C za den pritom je stale rovnako slnecno. Tak dnes tiez vonku nepojdem, fakt sa mi do tej zimy nechce...
Baby,idem to asi odležať,zakial malý spí...papa...
Ja som si dala na FB všetky fotky aby ich videli len moji priatelia - aj to tak je, ani komentáre sa neukážu nikomu inému, iba mojim priateľom. Som to skúšala u kolegyni v práci, ešte predtým, ako si ma pridala na FB. Nič nevidela, ani jeden album, ani informácie... Tak paráda...Snáď to tak aj ostalo...
ahojte babule!
didi,drobec spapal,jablcko,to myslis vyzivku si mu dala,ci jablko podusila?
u nas este nic nehrozi,nechce nic,dokonca najnovsie vymysla pri mlieku,zje tak tristvrte beznej davky a potom do toho zacne kecat,vytlacat jazykom flasku a rehli sa mi a sme dojedli 😠 😠 a strasne by si chcela flasku drzat sama-no ale viac je potom vonku jak vnutri,kedze tie jej ruky si tak troska robia co chcu 😅
tam je tých nastavení viac je ale hlavné kategórie sú všetci, priatelia mojich priateľov, len priatelia a prispôsobiť (tam vieš napr. vyhodiť niektorých zo zoznamu) len to treba celé prelúskať a poriadne nastaviť no jasné že nejaký hekery to vedia obísť ale to je o inom
mia, presne to som chcela aj ja odskusat na FB, ze ci sa tie komentare k fotkam zobrazuju alebo nie... ale ked vravis ze nie tak je dobre. Ja mam tiez vsetko len pre priatelov. Lebo ja mam casto pristup k albumom ludi ktorych vobec nepoznam, ked niekto nieco okomentuje... Ale to maju zase oni blbo nastavene, to nie je moj problem
presne tak ono ak si to človek nezmení tak veľa krát je tam že vidia všetci a kto o tom nevie tak to tak má (ale som múdra keď aj mne to bolo vysvetlené a poradené 😀 😀 😀 😀 😀 )
Jani, nie vsetko na FB funguje tak ako by malo. Ja mam napriklad nastavene ze ma nemoze nikto vyhladavat v tom hlavnom vyhladavaci (teda okrem ludi ktorych uz mam ako priatelov, ale nikto novy). Cize moje meno by sa nemalo nikde zobrazit. Ked sa napriklad neprihlasis do svojho konta ale len z hlavnej stranky zadas moje meno tak ma nenajdes. No a zrazu si ma pridal kolega, ze ma vyhodilo na boku ako ze mame vela spolocnych znamych nech si ma prida... skoro ma porazilo. Tak naco som vsade zablokovana ked ma ten blby FB dohadzuje ludom ktorych mozno ani nepoznam... Baby, neda sa aj to niekde zrusit? Lebo som to nenasla.
no toto hádzanie spoločných priateľov ináč aj mne ide na nervy
veru, a ked niektorych odtial vyhodim, o 5 minut su tam zas... daju sa inac aj osobitne po jednom zablokovat, potom by som bola pre nich neviditelna, ale kto by sa s tym babral...
ahojte daaamy...no tak prave sme vyprevadili svokrovcov a uz sme zaaas same doma...tatik ich isiel odviezt a vratit auto... 😝
my tu zrovna moc pekne pocasie nemame...tak sme doma... 😉
ahojko tak som sa vratila z nakupu bola som v tescu dala som si pizzu a latte s kolegynkou tak sme super pokecali...Ninka ostala s mmm spinka na balkone už od jednej,...ja teraz odsavam ako das lebo chcem ist cvicit zumbu a zacina sa o piatej a o to by sa akurat mala Ninka zobudit tak sa mm o nu postara hadam nebude vyvadzat 🙂
ženy Viki mi už spí poobede 2 hodiny to tu ešte nebolo
janka, uzi si to, zasluzis si 🙂
čaute kočeny!!!!!!!!!tak my kašleme dosť moja zlatučká je prvý krát chorá ☹ spinkala dobre len dnes cez deň sa budí na ten kašeľ 😠 ale je dobručkááááááááá 😵 😵 😵
dala som ju ku svokre na hoďku lebo sme boli obkukať záhradný nábytok zajtra ho pôjde mm kúpiť lebo dnes by nám nevošiel do kufra toľko tej kôry a hliny a ešte aj dlažbu sme kúpili tak máme čo robiť.dnes doobeda sme už čo to upravili okolo domčeka tak ešte cez týždeň len nech neleje 😠 aj trávička je posadená aby sme sa mali kde s NInuškou blázniť 😵
baby akosi nemozem malu natocit, ako sa zlosti... 😀 vzdy ked vidi ze ku nej pridem s fotakom, ukludni sa...ale ked pridem bez neho, tak si veselo pokracuje...ono totiz zacala robit brrrrr ked sa zlosti len tak z rozmaru... 😅 a just ju chcem natocit a ona just nespolupracuje... 😅
tatus prajeme skore uzdravenie... 😉 vidno ze je to ziena, keby bola chlap tak neviem neviem... 😅 chlapi su padavky... 🙄 😀 noc v zlom... 😉
adka ďakujeme dúfam že jej ten Hedelix pomôže a keď sa to do pondelka nezlepší pôjdeme k lekárke.to od mm chytila by som ho 😠 😠 😠 😠 😠 zjedla a xxxxxxxxxxxxxx-krát som mu hovorila nech ju necica keď je chorýýýýýýý 😠 😠 😠 😠
adka to stým fotením a kamerovaním poznám 😀 😀 😀
no chlapi... 😠 im je vsetko jedno...zdrhnu cez den do roboty, takze s tym nestastnym chorym uzlickom nie su cely den a vecer, ked je zle, sa zoberu este pomaly div ze nie nastvani, ze ONI su chori a unaveni z roboty, do obyvacky alebo kdekolvek inde... 😝 dufam, ze to takto nikde nefunguje... 😕 😀 (ale obcas je to velmi podobne... 😝
baby, to je normalne umenie nakrmit dieta... zozaciatku papal vsetko co som mu dala, potom par dni vymyslal, nic nechcel, mrkvu, zemiak, sladky zemiak, vcera ako tak spapal trosku tekvice... Dnes som skusala dorazit tu tekvicovu vyzivku a mala so este v kelimku mrkvu co som varila... nic nechcel, plakal, vypluval... dala som mu vodicku tak sa napil ale papat nechcel. NAkoniec som to vzdala, dala som mu plnu flasu mlieka a potom este ze skusim ci si neda tu zeleninku, a on dorazil obidva kelimky a este by si dal aj viac.
Tak dobre teda, budeme davat najskor mlieko, potom zeleninu, ked mlady pan takto chce... som citala o prikrmoch ze sa maju davat podla toho ako dieta chce, aj medzi mliekom, po mlieku, pred mliekom, alebo samotne... ze na tom nezalezi.
😅 no dobre to na teba drobec nasil... 😀 ja som bola dnes cela od brokolice, lebo mala prisla na to, ze s plnou pusou robit brrrr a po kazdej lyzicke, je strasnaaa srandaaaa... 😠 😅 😅 no som nevedela ci sa mam na nej smiat alebo ju uskrtit... 😅 tak som sa na nej nakoniec uz len udrbavala... 😀 nedalo sa inak... 😕 😅
dakujem 😅

didi, tak vy uz mate zubok? jeeeeeeej