Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
adka 😀 na zelenu zeleninku sa bohovsky tesim, mam tusaka ze mu nebude chutit... ale ved uvidime.
zase ako sa vravi, ze nememu ani vlastna mater nerozumie... tak doslovne! ako ja mozem vediet co chce a co nechce? Najlepsie je ze ked konecne zistim co chcel tak o 2 dni neskor si vymysli nieco nove a zase mozem tyzden hadat co mu je...
🙂
osa, my kvoli refluxu... z mlieka mu byvalo zle, reflux sa vacsinou poriesi az pri prikrmoch tak mne Dr povolil od 5m (ale zacala som od 4 a pol)
no a nam doktorka povedala ze mame zacat, pravdepodobne koli tomu, ze vypila mooc mlieka, hlados... 😅
zuzu zajtra chcem dat malej konecne skusit trocha bananika...ale ak to dopadne tak ako s presnedavkou, ze ju plula jak keby to bolo neviem co strasne, tak "bomba"... 😝
ja som mu uz dala ozuzlat banan, normalne z neho aj ubudlo 😀 zda sa ze mu chutil, ale nechcem zatial davat aby ho este viac nezapekalo, uz aj tak kaka len tak kazde 4 dni... ani mrkvu by som asi nemala davat, vraj aj z toho zapeka.
aj mne sa zda ze mu jedlo nejako nestaci v poslednej dobe. Ale ked mu potom zvysim davku mlieka tak nespapa, a ked mu dam tolko co vzdy (150ml) tak mu nestaci... nejako sa neviem trafit 😒
no ja skusim len trosku co to spravi...malinka aj tak teraz kaka tak cudne riedko, tak si nemyslim, ze by ju po nom nejak zapieklo...len ci ho bude...mrkvu moc nechce, presnedavku tiez nie, asi jej moc sladke nechuti...zatial... 😅
inak tiez mam akosi problem sa trafit kolko malej nachystat, ci zeleniny, ci mlieka...pred tym papala presne tie iste mnozstva a teraz papa a potom zacne robit preeesne to iste ako pisala aj tusim sakura... 😅
ahojte
tak ja musim kojit z toho bolaveho prsnika..drobec odmieta cokolvek ine umele..dokonca ani od tata flasku nezoberie...tak si to odtrpim ☹ ..ono pomaly sa to lepsi..som na kobinacii calcovej masti a namiesanej masticky od annag..je to lepsie, ale stale musim mat vankus aby som mala do coho zaryvat nechty
neviem, co by sme robili, kebyze pridem o mlieko..vsak by drobec od hladu aj...cize ja vzdat kojenie nemozem..a ani nechcem, napriek potiazam
ale ked je na prsniku je takyyy spokojny....a s takou laskou sa s nim mazna pocas celeho kojenia a vykecava mu tak nezne na konci kojenie 😵 😵
my ideme v pondelok na poradnu a ockovanie
som zvedava kolko drobec vazi...mam pocit, ze malo pribera...ale je vecne v pohybe--naposledy 15.2. vazil 7030.teraz sme kolo 7,5 kg..ale hlavne, ze pribera..a kedze pomenej..aspon vynosime oblecko 😅
adka, ked ja ani nemam vacsie flasky ako tie 150 ml od medely, lebo aj odsavacku mam medelu. Sice mam 2 medely sklenene 250 ml, ale to pouzivam na vodu alebo cajik, a mam velke aventacke flasky ktore neznasam, lebo sa im odkrucaju vrchy a maleho tym pooblievam (pouzivala som ich asi mesiac na zaciatku a potom uz vobec)
Ja uz som rozyslala nad poharikom na vodu, tie su zvycajne od 6m, ale myslim ze drobec by to uz zvladol, vsetko pekne drzi v oboch rukach a strka do pusy, tak poharik by sa ujal 😀
strapco, uz budu len menej a menej priberat. ja sa tiez tesim ze nemusim kazdy mesiac menit oblecenie 😉
jej..dalsie zubky..gratulujeme 😉
ja dnes cakam nejakych ludi co chcu prenajat nas byt.
jedna je zena s 5 mesacnym babom, tak drobec bude mat navstevu 😉 no ale ked zisti ze byt je na 3 poschodi bez vytahu, urcite ho nevezme... s dietatom... vsak neva, aspon budeme mat navstevu.
tak ja by som bez vytahu nebrala 😝
ale navsteva moze byt 😀
mne tie schody nevadia, aspon mam pohyb. dokonca si myslim ze mi budu chybat... je to pre mna jediny fitness co mam 😀 ale aj prechadzky s kocikom su dobry zaberak, lebo u nas je vsetko do kopca-z kopca, na striedacku, vsetkymi smermi. Tak som po hodine kocikovania znicena 😀
tak sme pokrsteni 😀 hodim fotos
ha koooonecne som malu nachytala s tym je brrr na kameru... 😀 musela som si pockat, ale dockala som sa... 😀
zuzu no my mame jednu aventacku flasku a vooobec ju nepouzivam tiez pre to ze to viecko povoluje... 😠 som myslela ze mi mala to mlieko spodkom pusy vypluva ale potom som dosla na to, kde bol pes zakopany... 🙄 ja som inak tiez uz rozmyslala nad tym poharikom... 😀 aj som v tescu objavila taky krasny tusim od NUK ale 10 eciek stoji... 😝 ako su aj lacnejsie samozrejme ale do hentoho som sa na prvy pohlad zamilovala... 😀
strapco ako klobuk dole...aj keby som kojila, tak po hentom by som s tym asi fakt sekla... 😖
tilly no este ze tak... 😠 😀 😀 😀 😀 😀
adka, ja chcem taky poharik co ma 2 vrchy, aj velky cumel aj potom uz normalny s otvorom. Kamoska taky kupila len neviem aku znacku a ja to nikde neviem zohnat...
strapco, tiez ti nezavidim...au au... ja uz teraz rozmyslam ako to poriesim s druhym babom... chcela by som prevazne kojit ale zaroven aj odsavat a naucit ho na flasu aby mohol krmit aj tatko a na noc asi tiez budem davat flasu (je s tym viac roboty lebo k tomu treba vstavat a zohrievat, ale zda sa mi ze tak viac spapa a dlhsie spinka... ale to moze byt individualne). Lebo len samotne kojenie alebo samotne odsavanie ma dost nevyhod, tak dufam ze sa mi to podari nejako sklbit dokopy.
myslela som flasu MM nie flasu UM, samozrejme... dufam ze mlieka bude dost, ako pri prvom 😉
ja chcem na nu skusit taky ten poharik s tym "pitkom" neviem ako inak to nazvat...ale az od tych 6. mesiacov...ale som len chcela povedat ze uz mam pre nu vybraty... 😀 a som zvedava co s tym bude robit...rada spekuluje (sak ako vsetky deti), tak bude mat moznost... 😅 😀
adka, aj ja som zvedava ako zareaguje ked zrazu pojde viac vody 😀 hej, ten poharik s tym onym, ako pises, ale maju na to aj taky vrch s takym prechodnym cumlom, a paci sa mi ze sa z neho nevylieva voda, on je tak uzavrety ze tecie len ked dieta taha, inac netecie 😉 (neviem ci sa chapeme, niekedy pisem ako madar...)
fotky su na fb, uz musim ist, adusko je nervny...
zuzu chapeme... 😉
ako terezka ma nejaku schyzu alebo co...jedla som banan a kedze sa nacahovala jak keby mi ho chcela ukradnut, dala som jej ochutnat a tvarila sa ze citron je, ale pri tom sa znova natahovala za nim... 😀 trubka mala... 😀 fakt sa tym detom neda rozumiet... 😅
adka..a ako mam seknut s kojenim /ale aj tak nechcem prestat/, ked maly odmieta cokolvek ine ako moj prsnik?? 😵 ..ono ma to ciastocne tesi, ze som pre neho to naj..na druhej strane, som zvedava ako to bude s prikrmom, ked nechce nic ine..ale mozno, ze ina chut to spravi
zuzu..mozno z flasky viac spapa..ale pri tahani z prsnika sa urcite viac "narobi" 😀 ..je pri tom niekedy spoteny a vzdycha jak keby na poli robil 😀
ale inak pri druhom asi vyskusam flasu skor...ale este uvidim, ak nebude vymyslat pri prikrmoch a bude pit nejaku vodu alebo cajik z flasky pekne, tak mi to neva
ozaj, baby z BA, nedame niekedy stretko? teraz davali, ze bude nejaka promenada, ktora spoji euroveu s centrom BA, tak by sme sa mohli tam poprechadzat...
tiily som to chcela tiez navrhnut 🙂
tilly aky bol fesak v tom saku 🙂
strapco, tak si predstav ze ta kocka s malym babom chce prenajat nas bytik. taka som happy. dali sme si afe a pokecali o detoch, drobci sa ocumovali (taky maly zlaty cernosko narodeny o 2 tyzdne skorej ako adam)... teda, kto by to bol povedal. Dufam ze sa dohodnu s majitelom budovy, to uz je mimo nas... Ale som rada ze v bledozelenej detskej izbe ktoru sme krasne vymalovali, bude maly chlapceeeek
afe-kafe 😀
zuzu..ja mam v detskej bledozeleny nabytok 🙂
sa mi pacia tie vysvetlivky, co sem hadzeme po tom, aklo si precitame, co sme pisali 😀 😀

a to preco sa teraz tak skoro prikrmuje? Mne uz tiez dokica kazala zacat. Pred tym bol pol roka pokoj... 😖