Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
catlin-nechala som sa od teba inšpirovať a vyskušala som aj ja stym bananom na prst...straaašne mu to chutilo...potom mi stale chcel žužlať prst,skušal či tam niečo ešte nezoztalo 😀
bambolina mi este sme tiež nezačali pokial viem catlin ( jej ma tolko čo moj) tiež nie a neviem kto ešte...
ani my sme ešte nezačali a to už sme včera mali 5 mesiacov, dokyna hovorila že stači od pol roka mala je pol na pol kojena aj dokrmovana nutrilonom, ale cez vikend skusime mrkvičku.... s tym bananom to skusim dnes aj ja ako sa zatvari, sice som jej už banan aj jablko dala včera oblizat ale netvarila sa nejako užasne
chruminka tak take 30 minutove spanky poznam ona dlhšie cez den ani nespi len taku pol hodku, možno ked sme vonku potiahne hodinu, ale malokedy
ano, ani risko viac cez den nespi, uz vylucil aj tie dva vacsie spanky z denneho programu...lenze aj v noci sa pokazil, uz vstaval len dvakrat na papanie, teraz kazde dve tri hodiny je hore...myslite ze je hladny?ale to by bol aj cez den , nie?to vydrzi tri aj styri hodky bez papania
tak som ani kavu nestihla dopit,ale zatial su ticho sa hraju same tak ich nechavam ako nahle ma zbadaju tak koniec 😎
ale mali by sme ist cvicit sa mi taaak nechce
bambolina my sme zacali tiez az od ukonceneho 5 mes. a aj to pekne pomalicky takze klud mozeme pokecat o niecom inom 🙂
alexia je uz na bruchu a nevie co teraz a viktoria si keca asi nadava ze kde som ale je to strasne srandovne 😀 😅
miska,zlatučký je... 😀
bambolina mozno cez den nepotrebuje tolko papat a v noci to dohana, ako dlho ti uz takto papa aj v noci??? janka tušim teraz pisala že bol spln a vtedy su detičky viacej nervozne alebo niečo take...... no skušala som jej davat ten banan, som ho rozmagala a dala jej trochu na prst asi tri krat a celkom jej to chutilo, teda si myslim ked sa rehotala a zalizovala sa, možno to take strašne s tym prikrmovanim ani nebude, uvidime čo povie na mrkvu
ahoj
bambolina
ani ja som nezacala 🙂 tu odporucili az od 6.mesiaca a ak by som strasne chcela zacat ,tak najskor od ukonceneho 5.,ze je to obrovska zataz na oblicky atd.... 😅 mozu byt problemy v neskorsom veku 😕
ale milion doktorov ,milion nazorov 😅
Bambolina- ja vobec... a ani sa nechystam. U plne kojených deti , je to iné... 😀
A myslim,, že može byt, že je hladny...
U nas sa splnom a zmenou casu- upne dos-al režim. Do kelu!!! Opat zaspavame pred pol nocou... 😠 Kto to vymyslel,, chuda male ,, pomýlene... Teraz vykecava s kolotocom a sto dvesto ... 😉
https://www.modrykonik.sk/bazar/golfky/vsj2/nov... toto sa mi celkom paci akurat nema preklapaciu rucku ale otocnu sedanku a nie je ani drahy 🙂
babulky neviete kde by sa dal kupit ten skleneny struhak na ovocie ?
my sme stale prechladnuti .... teda len barborka 😒 musime odsavat sopliky a vzdy pri tom straaasne jaci
slovakia kamoska co zije v londyne davala dvojickam ryzovu kasu v piatom a siestom mesiaci a az od ukonceneho siesteho zacala s prikrmom , teda so zeleninou ... ale mas pravdu, kazdy povie nieco ine
🙂 Janka, Caterine- gratulacia k 5.mesiacikom 🙂 straaasne to letíí... skoro o mesiac ste starsie hviezdy ...
Caterine- teraz kuk, že aj vy mate užasny režim po zmene casu... 😝
A ešte som chcela... Kubko cez den spi dlho len v kociku... no inak iba obcas 20 minutovky...
ahojte...🙂 aj my sa pridavame ku gratulaciam... 😉
sky no neviem...ja som tatka naockovala, ze ked pojde na svk, nech mi to donesie...ale take domace potreby by to hadam mali mat...
ze pol hodku...mala ked zaspi tak vzdy minimalne hodinu taha...na obed 3... 😀
dala som si na noc nivea na zapareniny a teraz sa pojdem sprchnut a potom si to nagebem znova, len si to budem musiet zaviazat, nech to vsade nepoutieram... 😝 a nemaaam domacu bravcovu mast...a rozmyslam, kde by som ju splasila... 😕 ale baby dala by som si take domace jaternice alebo nieco take zabijackove... 😀
zuzu ze 30 stupnov... 😲 😠 😀 zaaaaaavidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim... 😅
aj my gratulujeme 😉
ja uz spanok neriesim 😅 vzdy v noci chce mlada strasne vykecavat 😅 ,ale ked kuknem na ten bezzuby usmev ,no musim sa pridat 😀
dida to neni zmenou casu, my takto chodime spavat, ale uz aspom zvykla do tej pol jedenastej zalomit a teraz toto 😠 😠 , uz sme mali aj take ze zaspinkala pekne pri flasi o pol desiatej, ale to len tri dni a teraz chodime zase takto uzasne neskoro spinkavat, vy ste ako na tom???? keby zaspala do tej desiatej tak este pohoda lebo este pred pol desiatou papame, ona je tak naucena ze o siedmej sa napapa ale to nie vela a o tej pol desiatej sa napraska a vydrzi az do siedmej rana, niekedy aj dlhsie
slovakia... 😀
my sme sa uz brali vecer kooonecne do poslete a kym sa mm sprchoval, ze idem malu este kuknut, pozakryvat a tak...a kuknem do postielky a skoro ma na vsetky svetove strany rozhodilo- mala usmev od ucha k uchu a ze brrrrrrrrrrrrrrrrrrr... 😅 tak dostala mlieko a tym padom sa s nou uz ani kuchynska linka nevybavovala, kedze v noci sa maaaaa spat!... 😀 ale zapla som jej aspon na chvilu hviezdicku s projektorom, nech nema blbe kecy... 😀
mne maly spava doobeda vecsinou polhodku a sem tam malokedy aj 2 hodky a potom poobede take 3-4 a vnoci spi pekne zobudi sa okolo pol6 hod napapa sa ,potom si spieva 😀 a tak zaspi dalej
adka
😀 😀 😀 si ty ale macocha 😀 😉
dakujeme vsetkym za gratulacie babule aj chruminkinim jezibabkam za pusinky 😉 ..... inak v domacich potrebach by ten struhak mali mat a naco ho vlastne potrebujete???..... ukulele celkom pekny je ten kocik
adka ze tri hodiny aj ja chceeeeem
slovakia diiik... 😀
ved ja terezku milujem ale v niektorych veciach so mnou nehne ani vagon... 😅 a uz vobec nie toho, ked idem vecer do postele rozbita jak po maratone a dieta sa na mna usmieva, ze "ideme sa hrat?"... 😅
no ideme s nelkou zehlit, teda ja budem zehlit a ona bude na mna cumakovat z lehatka, tak sa tu majte zatial 😉 😉
my to uz s terezkou mame za sebou... 😀 od pol osmej do desiatej... 😝 ale samo sa to nespravi... 😅
tak žienky obe deti v postieľkach snáď sa tu už bude aj spať a ja môžem dorobiť obed a pustiť sa do toho aby tu bol aspoň trošku poriadok
no jani tak drzim palce nech v tych postielkach aj vydrzia... 😉
ja idem do sprchy...mlada uz je k.o... 😀
bambolina, ja som este s prikrmami nezacala, urcite este chcem pockat, zatial jej staci mliecko, pekne pribera, takze zatial neriesim..
moja mala tiez vymysla so spankom, minule mi spala doobeda 3 hodiny 😕 😕 som nechapala, ale to je vacsinou vynimka, vacsinou da take 45 minutovky, a potom ked sme vonku tak prespi v kociku aj 2 hodky. v noci sa budi raz, a okolo 6.30 je hore..
musime len vydrzat, riccardo z toho vyrastie, neboj sa, urcite si ho nerozmaznala, proste ta potrebuje, vlac ho po rukach, ked sa mu ziada, koj kedy si ziada, vyrastie z neho spokojny clovek, uvidis raz sa ti to vrati..ja to mam lahsie, tiez ju vlacim po rukach ale moja vazi len 6.6 kg, ale tiez moj chrbat dostal zabrat...co uz, ved raz sa to skonci, potom budeme na to s usmevom spominat..
a ta moja mala, nie a nie zaspat, unavena ledva oci drzi otvorene ale polozim ju do postielky a reeeeeeeeeeeeev jak keby ju z koze drali...ach jaj, srdce mi vtedy trha..tak som jej zaspievala, a radsej zaspala ako keby ma mala pocuvat..
😀
adka vydržia teraz by som mala mať tak 2 hodinky pokoj keď sa mi podarí ich naraz uložiť 😀 aj keď dnes má malá poposúvaný režim tak som zvedavá ako to bude 🙂
kávička je dobrý nápad už máme aj bábovku upečenú tak by to nebolo zlé
ja tiež ešte neprokrmujem a ani nehodlám začať skôr ako o mesiac (teda po 6 mesiaci) ak teda budeme naďalej úspešne kojiť 🙂
ďakujeme za gratulácie

baby, je tu este niekto kto nezacal s prikrmami vobec?neviem sa ani zapojit do diskusie...mlady zaspal na cicke, uz je v kociku...ma najnovsiu modu, nezaspavat ani v kociku...hrozne, asi budem musiet zacat vychovavat chrustika jedneho 🙂