Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
Jej, Janko, to mas super, ze ti spia obe naraz. U nas je vzdy niekto hore. 😅 Matko spinkal vonku v kociku, Misko sa medzitym unavil chodenim, tak teraz spi on. Potom pojde von s babkou a bude spat Matko - to bude polhodinka cas na kaficko a chvilku kludu. 😵
Ale co ten krpec dnes stvaral! 😠 Aj po zadku som mu dala, hrozny bol - sli sme zablahozelat kamoske, jej mala ma 2 roky a on, ze nechce ist a rev spustil a reval aj u nej, neustale, zobudil mi Matka, ktory by bol spinkal v kociku... no krasna navsteva sme boli. 😖 Potom sa ako tak upokojil, kamoska obliekla malu, ze pojdu s nami von, my sme zatial cakali dole, nech Matko opat zaspi v kociku a Misko len co uvidel, ze ide aj Sofia, spustil dalsi rev... neviem, co ma proti nej, nikdy mu nic nespravila. Vselijaki smradlavi dedovia na ulici su ok, ale Sofia nie. 😠
Jaj a zase mam tvrde prsia. ☹ Vcera som neodsavala, dobre bolo, uz som si myslela, ze som skoncila a dnes takto...
deina--blbe..ked si chcela odsavat bolo malo, a teraz nechce prestat..neboj..zachvilu sa to spravi 😉
ja uz nezatinam zuby pri kojeni..uz staci predychavat ako pri porode 😀 ..len drobec je zas dlhsie na prsniku..este som mu nemerala teplotu...ale pojdem, zda sa mi teplejsi ☹
No presne, ono toho mlieka ani nie je vela, ale ked neodsajem, tak aj to malo, co tam je, mi to tam upcha. Slak ma z toho trafi...
deina tieto cirkusy dobre poznám aj keď nie kôli niekomu ale že nechce tam ísť potom že nechce ísť preč a tak podobne
ja som mala v pláne ísť poobede vonku ale nejako strááááášne fúka tak teda neviem neviem lebo v takom vetre mi Sendy nechce chodiť lebo jej fúka do očí
vonku fuci jak u drbnu.ych...pes sa boji..len sa ku mne tuli..tak mam teraz dvoch na rukach...este ze sedim na gauci
tak mi sme spali teraz hrooooozne dlho Az 22 minut ☹ 😠 😕 🙄 neviem co furt ma to moje dieta a teraz mrnci v postielke 😒 Deini mam to take iste jak Matko vtedy po tom ockovani, ze ti bol nekludny a mrnkal Tak u nas uz druhy tyzden ani v postielke ani v kociku poriadne drichmat 😖 Este ze v noci je to o.k.
ddeina..sofinka asi nie je jeho tip 😉 ..chce inu holku 😀
chcela som dat krpca pred vchod spat do kocika, ale neviem ci by ho vietor nevzal 😀 a umyla som okno vcera jednu polku a dnes druhu z neho nakolko mlady furt knuci 😒 A fakt fuci jak sproste 😠 Do riti, to uz nemoze byt normal teply slnecny den bez vetra a podobnych hovadin 😠
On uz tu Sofi dlho nemusi, neviem preco... 😖 U nas bolo rano pekne, ale potom sa tiez rozfukalo, no des...
Chuda Simonko. 😖 U nas sa skoncila ta nervozita, co mal po ockovani, ale pokracuje to niecim inym - podobne ako po prvej hexe, ked prestal dvihat hlavicku, tak sa teraz prestal pretacat, uz tyzden nic, az vcera opat zacal. Nejako divne reaguje na tie ockovania... Preeesne rovnaky priebeh ako pri prvej hexe. 😨
otrasny vietor..
ste tu pisali, ze ste mali super noc... my sme mali uz tretiu katastrofalnu noc... maly bol po dve tri hodinky hore.. nic mu nebolo, len sa mu nechcelo spat, otraaas... len neviem, ci to ma suvis nejako s pokrokom, ale hned rano sa dal na 4 a urobil take tri nesmele pohyby, tak neviem, ci bude uz lozit alebo co... a ked som ho dala do lehatka, trosku ho napolohovala, tak si skoro sadol... vytiahol sa hlavou hore, ale dlho tak nevydrzal... takze lehatko predavame... teraz spal 40 min. a uz reve, poraziiii maaaa
a co chuda mama 😀 nic nemam este porobene k velkej noci 😖 no sak aj tak nebudem doma, ale patrilo by sa vyglancovat, sak uz cez okna ani vidno nebude 😀 a na dlazke spust 😝 Este ze od stvrtka maju decka prazdniny, tak im supnem maleho von a hadam co- to porobim 😒 aj teraz tu mrnci v auto sedacke jednou haxnou ho kolisem a druhou pisem 🤐
ja tiez este nic nemam k vn... vo strvrtok nieco s domkom napecieme aspon, inak ani nic robit nebudem, okna urco umyvat nebudem... ja som sama okna neumyvala 4 roky a kocka, co mi ich umyva nema cas...
Ani ja nemam upratane a o oknach ani nehovorim... este je cez ne vidiet. 😀 Poznate to, bordel v byte, stastne dieta. 😅
Teraz varim polievku, rychlo, nech ju ma Misko hotovu, ked vstane, Matko mi do toho krici, asi je uz unaveny (alebo hladny, skusim mu dat mrkvu, ze co povie), potrebujem odsat prsia, ale nemam kedy... este treba pracku vylozit, nieco pozehlit... no nejako nestiiiiham. 😝 Hlavne, ze sme zdravi. 😀
Inac ja presne viem, ake zeny sa Miskovi pacia - dlhovlase, tmavovlase. Uz od uplneho malicka, sedel mi v kociku a ked sla okolo nejaka pekna dlhovlasa kocka, tak on hned, ze "a baba". Aj nasa rizikova doktorka bola "a baba", pacila sa mu. A Sofi s tymi blond vlasmi a modrymi ocami unho nejako neboduje... 🙂
ja k vn ani nic nechystam..ideme k mm rodicom a k mojej babke do tatier..takze sa nic nepotrebujem
sakra..to budem tyzden bez Vas 😖 😀 ..uz teraz mam abstak 😀 😀
ja okna neumyvam tiez..ja mam na to mm..mam strach z vysok, tak v cinziaku som sa bala..len tu v prizemnom domceku sa uz nemam na co vyhovorit 😒 ..ale mm si to zobral aj tak na starost 😵
deina..ani ty nie si blond, tak mozno preto 😉
aj u nas fuka ale strasne 😝 😝 , ale asi pojdeme von aj tak , ale az ked pride tatino z robotky....a to malo byt dneska u nas 21 stupnov, uz som rozmysla ze malu tak menej obleciem, ale tento vetrisko tak neviem.....slecna spinka ale asi nie na dlho a ja musim ist odsavat 😝 😝 😝
ja už mám okná umyté a aj ostatné ba bolo v pohode len mi treba vydrhnúť kúpelku a to sa mi teda vôbec nechce ja tam mám doľko blbostí (šminky a také hovadiny) že hrúza sa mi s tým nechce piplať ale musím
kebyže som mala len Viki tak vonku pôjdeme jej v kočíku je jedno že fúka ale Sendy bude trucovať
strapco aky mily... 😅 ja som si vsetko sama musela...no musim mm prevychovat... 😀
jej som si normalne ze po dlhej dobe obocie upravila... 😀 no trvalo mi to... 😕 😅 este idem nieco na tvar nagebat a potom ruku zafacovat a mozno aj clovek zo mna bude... 😀
deina to je dobre 😀 😀 , taky krpec a uz ma vkus na baby
deina, tak u nas je tonaopak, domco zboznuje blondinky... 😀
mala by som mycku vylozit, tiez nieco pozehlit, poupratovat, ale lenivost mi nedovoli... zas bude stary pindat... "cely den si doma a nic tu nie je urobene! co cely den robis???" no ja neviem, len sa zobudim, uz je vecer... 😅
adka--moje obocie nevidelo tohtio roku este pinzetu 😖 😠
a co sa tyka sminiek..tak ruz teraz vobec nepouzivam...ved by som mala drobca oznackovaneho od hlavy po paty, a ked sa aj raz za cas namalujem, tak sa zabudnem a pretriem si oci...no mozem rovno do cirkusu 😀
Adka tu ruku by si si nemala facovat, lebo lepsie sa to hoji ked koza dycha A moze byt aj bravcova mast z obchodu 😉 Ja som si vzdy jemnym mydlom ruky umyla a natrela natenko mastou a pockala kym sa to pekne vpije do pokozky- smrdela sa sice jak snicel 😀 ale pomohlo 😉
no tak moje obočko pinzetu vidi pravidelne, ale po dlhom čase som si minule na seba nakydala masku na ksicht, že revitalizujuca, ako nejako ma to stipalo tak so si to hned dala dole, no pred tym som vyzerala hrozne ale potom ešte horšie, niečo mi tam vadilo a ksicht cely cerveny, maska hned skončila v koši..... už nebudem robit nijake experimenty tie masky z avonu mi niektore fakt nesadnu...... no a mna upratovanie k velkej noci tiež ešte len čaka, take to akože velke jarne, ale mm bude doma tak hadam mi pomože, ale aj tak asi pojdeme k našim, ale upratane može byt 😀
ach babule radosť vás čítať,my sme sa napapali zjedla cely pohárik Hipka mrkvičku s jabĺčkom a scucla za tým mličko a už spinká,taká mi je unavenučká.ja dnes nič nerobím,včera som umyla podlahy a aj prah poutierala,prať nemám čo,vonku ísť nemôžeme tak keď Ninka vstane pohrajkáme sa a asi urobím poobede puding.
okná mám umyté a že piecť tak to nehrozí máme objednané zákusky 😉
deini no Mišulo je zlatý že čiernovlasé,štíhle baby sa mu páčia chi,chi 😵 😵 😵
adi ja ešte že tu mám v dedine super kozmetičku a veľmi blízko nás tak vo štvrtok idem lebo už tiež ho mám jak Brežnev 🙄
tak mne už perie dnes 3 práčka obed sa dovára bábovka upečená len sprchu už asi nestihnem pokiaľ budú deti spať no smola
tatuska len ju nechaj spinkať skôr sa dá do poriadku zlatúšik maličký 🙂

ahojte
my sme po ockovani zatial OK..len je zas taky pritulnejsi a neznejsi..to aj minule bol
spinkal suuuupeeerrr..zaspal o 21,15 /posun casu funguje, ale uz sme to stiahli o pol hodku 😎 /, vstal az o 3, potom o pol7, to uz sup do postele ku mne po pol hodke tulkania, vykecavania sme zaspali do 9..teraz vstal po hodinovom spanku..vacsinou dava len polhodky tiez..ale ajminule bol spavejsi po ockovani
gratuluje k 5-mesacnym..skoda, ze tu nie je smailik posielajuci bozteky alebo srdiecka 😉
my tiez este neprikrmujeme...a kedze odmieta aj flasu s MM tak skoro ani nezacneme..no co uz, mam zavislaka na prsniku 😀