Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
jeeej strapco to je super ta satka, stale nad nou uvazujem lebo ja mam iba nosic a v tejto zime si ju este netrufam nosit vonku...ty ju využivas aj vonku...ozaj to si sikulka že sisi to usila sama.....
miska..ved preto ma vytocenu hlavicku na bok..ja ho tiez pri tom velmi nezaujimam ☹ 😀
sila som len tu tmavsiu verziu..teraz si pomaly dorabam taku batikovu a este budem mat jednu taku kriklavu farebnu 😀
na nakupy s nim takto beham..bud medzi jednotlivymi obchodami, ked chcem len drobnosti do igelitky, alebo na velky nakup ked idem sama, tak kocik a vozik tlacit neviem /asi som neschopna 😀 / a ked ho dam s autosedackou do vozika, tak nemam uz kam dat nakup 😅 ...tak ho dam do satky a robime senzaciu..polovica ludi kuka zdesene, ci mi maly nevypadne a druha polka na mna kuka ako na chuda, co nema na kocik 😀
...teda strapco ty sa nezdas perfektne, šijes si rozne kombinacie k oblecku 🙂)) z akeho materialu to sijes je to trosku elasticke?
Strapco, tak to musí byť super. Ja beriem malého do obchodu vždy s obavami, lebo môžem urobiť iba malý nákup do košíka, ten položím na kočík (ešte sme vo vaničke). Ale niekedy ho musím nechať medzi regálmi, lebo všade sa nedostaneme, keď dokladajú tovar a pod., takže pohyb je fakt obmedzený. Toto bude super 😉
...presne viem o com hovoris a viem si predstavit ako na teba pozeraju ☹ stare skoly, dnes moj vokor zacal hovorit že Ninke tam neni dobre že ju musi boliet chrbatik (((((
...ja sa už tiež tesim ked ju už ponosim aj vonku ked bude teplejsie....baby mam chut na suche vinko 😝
nie su elasticke...ta tmava a ta strakata /co este nema kruhy nasite/ su nieco ako saten...take leskle..ja sa ale do latok nevyznam..len som si povedala, ze ked viem zasit ludi, zvladnem aj toto 😀 ..ta batikova je akoby plachtovina..na nej mi chyba uz len par stehov na dofixovanie kruhov..len som sa k tomu teraz nedostala
a ta origos kupena mi pripomina utierku na riad materialom 😅
inak to su moje jedine vytvory ala rucna praca/nemam sijaci stroj/..ja som v tom nemehlo..este som usila v rukach oblecko psovi
kkoperni ..presne..len zabudli, ze nase stare a prastare mamy sa dakedy tiez nosili...ved neboli vzdy kociky
ja mam strasne rada satku na nakupy...maly v tom kukuckuje..sa mu paci tolko ludi, ja mam ruky volne...jedine ked vykladam nakup, tak si maleho preistotu pridrzam, a vykladanie nakupu jednou rukou je pomalsie, ale uz sa mi stalo, ze chlap za mnou v rade mi pomohol vykladat nakup 😉
no pekne sakura 😉 mi mame nosič ale,ked sme boli na nakupi tak bol unaveny z tolkeho pozerani po regaloch 😀 a vautosedačke sa zas nevedel uložiť,nevedel tam spinkať tak bol zas nervozny,no radosť chodiť po nakupoch 😝
strapco paraaada,psik je fešaaak vtom 😀 😀 😀
no ty maš trpezlivosť ,že ručne 😕 psíka sa ti ešte nepodarilo natočiť smalym?
miska..ale keby si ma pocula ako nadavam pri siti..ja to neznasam a obsivat riflovinu rucne je zaberak..inak usite je to zo zvysku nohavice z rifli 😀 ..na bruchu to ma zapinanie na gombiky a aj kolo krku ide limcek s gombikom
ked je zima a je cerstvo ostrihany /lebo vzdy sa ochladi, ked dame psa ostrihat aj v lete zo 40 na 15..takze za vykyvy pocasia sme niekedy zodpovedni my 😅 /..tak si ti nas havino aj vypyta..neprefuci ho v tom
miska..nie ☹ ..ale skoda..lebo som krmila psa piskkotami a prosil na zadnych labkach a drobec az vyskal ked to videl, jak havino poskakuje...mala som ho pri tom na rukach..uznaj nedalo sa..na jednej ruke drobec a v druhej ruke piskota..skoda, ze nemam 3..alebo este lepsie 4 ruky 😀 😀 ..by sa niekedy zisli
ahojte,
dnes vas vobec nestiham citat, ste toho popisali... Vzdy ked som sa dostala na poslednu stranu tak zrazu bolo o stranu viac...mi to robite naschval? 😠
tak uz som zabudla na co som chcela reagovat...
aj u nas fuci, asi na celom svete dnes fuciiii
deina, ja hned ako som sa rozhodla ze prestanemodsavat, upchal sa mi mliekovod a vytvorili hrcky (to som este bola vramci normalneho odsavacieho intervalu, ani som nebola dlhsie ako zvycajne) Ale vydrzala som o par hodin dlhsie ako zvycajne, len to strasne vadilo, mala som pocit ze prsia su plne, pritom mlieka som odsala tolko co vzdy. Presne ako ty si pisala. Tak uvidim kolko dnes vydrzim, este som neodsavala, zatial som ok.
Vcera som chcela dat cely den len UM, ale vecer som odsala, a dala som malemu flasu. Sice ho potom bolelo brusko, ale aspon to nevygrcal, tak som rada. Este nikdy nebol cely den len na UM...
Este stale mi sem chodia ludia kedze prenajimame nas byt, uz mi to lezie na nervy. Vzdy mi maleho zobudia, lebo pridu inac ako sme sa dohodli. Dnes kvoli tomu skoro vobec nespal, teraz trosku dospava... esteze uz na dnes nemam nikoho.
Strapco, neda sa niekde zohnat taky mini sijaci stroj, taky do ruky, nie to velke hebedo na stol. Ja som take kedysi kdesi videla, vhodne na taketo obsivanie...by sa mi zislo. Tu to nikde neviem zohnat.
zuzu..to mas blbe..to nevedia pochopit, ze mas male dieta, ze treba dodrziavat dohodnuty termin /a to aj keby si drobca nemala/..a ta pani nezobrala ten byt?
nad tym malym sijacim strojom som uvazovala...ale nakoniec som tu myslienku zavrhla..ja som lava na tieto zenske rucne prace
ale tie hrce si riadne rozmasiruj..nie ze dopadnes ako ja..u mna to takto zacalo 😝 ..toto neprajem nikomu
takze malemu tunisanovi, nesedi slovenske mliecko ☹
strapco, co povies na takyto rucny sijaci stroj?
http://cgi.ebay.ca/Portable-Cordless-Mini-Hand-...
boooze, aky dlhy link... za ten dolar by som ho aj kupila, postovne bude drahsie ako samotny stroj, vyzera to ako taka hracka, ale fakt len na taketo veci co sa mi rucne nechce...
vsak ten byt ja riesim az po 15.00 prave kvoli tomu ze rano je tu bordel, potom ideme von... ale tak jasne ze presne na minutu nikto nepride, ale aj tak... zase my ten byt potrebujeme prenajat, lebo inac budeme este 3 mesiace platit najomne + hypo a to ani nebudeme tu, budeme cestovat. Vychadza to priserne draho...
ja blba, je tam na tom napis ze Free shipping 😀 taka haluz, ze? neviem ci to bude fungovat, ci to nieco zosije dokopy, zda sa mi to take labilne...
dobre ranko 🙂 zuzu ja ho mam je oničom 😝 mne sa pokazil šijaci stroj pred porodom,aj ked som vedela že to už nebude co to bejvavalo,že nebudem mať tolko času na šitie,aj tak som si kupila novy....lebo vždy je dačo poobšivať ,skraťit a tak...zide sa a oplati sa ...sakura šetry čas a nervy 😀
joj musim utekat dnes mam cely den nabity,drobec ešte spi ani som sa snim nerozlučila,dufam že bude posluchat tetu
Dobre ranko. Prsi. ☹ Neviem, ako sa dostaneme na ortopediu, no uvidime...
My sme mali nejaku blbu noc, maly raz papal a hore bol asi 3-4x, mozno ten spln za to mohol. A o siestej rano vstal vesely, vyspaty.
Dobré ránko...naša noc super... 😵 😵 😵
včera boli u nás tí naši nájomcovia z nemecka a teta spomínala,že pre deti je velmi dobré počuvať Mozarta...aj v brušku ked su,tak že ich to ukludnuje...tak drahý nabehol na net a posťahoval nejake symfonie...no by ste neverili,ako to dieťa počuva.... 😨 😨 😨 ja som z toho na vetvy.... 😲 teraz už pol hodinku leží pod hrazdiu a ked hudba,sláčiky graduje tak si pri tom aj zavýska,tak sa mu to páči..... 😵 😵 😵 keby som to nevidela,tak tomu neveríííííím......
Ozaj,dnes bude návštevný den u nás,tak ja už mám aj zákusok upečený.... 😵 😵 😵 o osmej ráno,to sa mi už dááááávno nestalo...... 😀
dobré ránko !!!!!!!!!fú ste toho popísali 🙄
strapco a ry ako lekár čo mi radíš mám tie antibiotiká vynechať a dávať jej iba ten vitamín C a calcium alebo čo mám robiť?ako som totálne nasratá na našu doktorku že hneď zaj....atb pritom si ani nič nezistííííííí a jasne som jej vravela že Ninka neteplotuje 😠 😠 😠 😠 😠
my sme mali noc ok ,šak pri mne spíí tak sa jej to páči žabke našej 😀
deini aj tu to vyzerá na dážď a mne to ani neprekáža lebo nemôžeme ísť vonku.
a dnes sa mi totál nič nechce asi sa na všetko vy... no áno a všetko sa urobí samo 😕
baby veď hodte typ čo dnes varíte ja som rozmýšľala nad polievočkou a palacinkami no mm ma hneď zrušil či sa má z toho najesť no neporazí vás len aby dačo jedol 😠 😠 😠 tak pozor!!!!
dida naša malá má maznáčika Cocolu čo hraje Mozarta a tiež sa jej páči 😀 😀 😀
Ahojte krásky 😀 😀 , u nas zaspavanie zasa problem zalomila tak uplne že 23.10 umrem z nej a to som ju uspala dala do postielky a tam velke okale na mna vyvalila toto sa opakovalo asi 4 krat......u nas nie že prsi ale leje, včera bolo tak krasne a teraz toto, hadam sa to nejako umudri ked nie tak dneska kysneme doma, dojte aj segra nas kuk, tak bude veselo..... inak aj mna občas bolieva jazva po cisarskom a hlavne ked malu prebalujem a kopne ma tam, potvorka mala......ja idem varit zapekane cestovinky tak potom sem kuknem ked bude čas
dobré ránko
no my sme mali dnes otrasnú noc nepamätám kedy Viki vstala o 23.40 a potom zas o 1.40 a potom od 4-tej každú hodinu pomooooc čo má toto znamenať nechápem a pritom ani poriadne papať nechce
babule,ktore robite ucovnictvo,muz ked si na mna chce odratat tu odpocitalnu polozku za mna,musi od toho odratat matersku?neviete?

strapco a to si ty sila? šikulka 😉 no moj by tak nemohol otočeny ku mne ja som preneho nezaujimava 😀 on musi opačne ked tak