Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
Dobre ranko devenky 😀 😀 Tak zasa sa nam to pocko posralo 😠 My sme mali noc celkom o.k. zalomil o 21 a spal do 5.00 napapal sa a potom trochu vymyslal so znovu zaspanim 😖 ale o 6 zalomil aj ked sem tam mu dudla vypadla a zafunel a hladal a zobudili sme sa az o 9 . Ja som objednana zubarke na 11.30 na preventivnu, uz som sa raz preobjednavala kvoli tomu ze maleho nemal kto varovat a teraz je to zas rovnako ☹ A co kaslem na to sak ma doktorka nezastreli za tu chvilu co bude maly v kociku v ambulancii 😀 Akurat musi prsat, ale nech to mam za sebou 😝 Haro som si umyla, a behnem aj na socialku opytat sa na ukoncenie MD a na prechod na RD, lebo keby ste to tu nerozoberali tak by som na to uplne zabudla, ze zas treba po uradoch behat 😉 na MD som sla 5.10. - no dufam, ze som to uz nepresvihla, lebo budu mat na socke pindy 😠
juj,ukulele,sak to aj ja musim,ale urco sme este nepresvihli,myslim,ved este nam to neskoncila MD,nie?inak potom to treba,ja som to pri kikovi nevedela a prisla som o dva roky dochodkoveho poistenia 😠 😠
materska trva tusim 26 tyz. ak sa mylim opravte ma niekto 😕 Sak si hadam necakal ze ti poslu list, ze pani Benuskova ak chcete od nasho posrateho statu peniazky tak doneste taky a taky papierik 😠 😀 😀 to sa este nacakame 😀
u nas noc co sa tyka Sofinky fajn,zalomila o 20 tej,o 3 papala a spala do 8.10 ,ale za to kiko vystrajal,chcel spat bez zabrany na posteli,samozrejme o polnoci rachot co sa vysypal,potom hucal,ze on bude spat na podlahe a tak podobne-a to bolo 3krat,potom som sa uz nastvala dala mu tu zabranu naspat,hucal ze ju nechce,no ale nakoniec zaspal...jajha,co som mohla mat kludnu noc,tak zas toto,to ked jeden je ok a spi jak drevo,tak zas druhy voalco vymysla astale dokola,no... 😝
ukulele ja som tak bola pár krát ešte keď som mala len Sendy a s malou sa zatiaľ bavila sestrička v pohode sme to zvládli
no,ukulele,ale sak oni su jak na hlavu,ved rodicovsky mi chodil bez toho aby som volakde volaco nahlasovala,tak akoze co...vobec ma to nenapadlo ze na socialnu poistovnu si to mam ist nahlasit,lebo sak do dochodku by som aj volaco dostat chcela,nie? 😠
a kto nam na tie dochodky za par rokov bude zarabat ☹ 😠 😕 len aby sme take nieco este vobec dostavali 😖
sak kes si nasporis doma do ponozky,tak budes mat 😀
Sakura to aspon do nadkolienky, nech sa mam ja rakusky ci nemecky dochodca 😀 😀 a pri mojom stasti by som nasla po case na tej fusakli dieru 😀 😀
pozerám že máte dnes vtipnú náladu ja sa skôr obávam či sa toho dôchodku vôbec dožijeme podľa mňa to skôr takto naša vláda plánuje kedže sa stále posúva dochodkový vek 😀
Devenky,MD ja 28týždnov...zatial stíhate... 😀 ukulele,ked si nastupila 5.10...pet dní predo mnou,tak aj končíš pet dní predo mnou...mne končí 23.apríla...tak rátaj.... 😀 😀 😀
ahoj
tak ja nevyspata 😅 mala o 1 v noci vyspata a vykacava po hod zaspala a to iste o 4 😕 a to tak krasne spinkavala v noci 😝
teraz spinka ,no cakam kedy sa zas zobudi....vetrisko mame aj my dokonca aj nasnezilo na severe-krasa 🙄
Didi, zeby 18.aprila 😀 som sa normalne zapotila 😀 Jani, ked je pocko na ho..o tak nech sme aspon vtipne, no nie? 😅 Idem od vas Zatial pa pa 😉
veru veru treba aj trošku posrandovať nech nám nešibne
slovakia presne poznám pocit že krásne spala v noci a zrazu zmena ☹ ☹ ☹
tak tu je tma ako pred lejakom tak uvidíme čo z toho bude možno aj snežiť začne v tomto počasí ma už nič neprekvapí
ahojte.. rovnako ako po minulom ockovani, tak aj teraz mame rezim v prdelke...vstava skor, castejsie je hore, cez den chce viac spinkat, nechce sa hrat, len u maminy je mu dobre, to sa vie aj rehlit...len samemu sa mu nechce ☹ ..no co par dni to vydrzime a potom sa budeme zas mesiac davat dokopy
ja idem na RD uz 6.4..zas bude menej euracikov na ucte 😠
ahojte, tak mi sme boli v4era v tej blave na ortopedii, zatial všetko ok hybnosť je 100 % a klb je v uplnom poriadku este nás čaka sono bruška aj hlavy, nefrologia a kardio, tak uvidime,
my máme teraz teiž ežim narušený, včera spala len dve hodky, večer išla spať o osmej zobudila sa až o tretej ale potom už nezaspala, až do pol šiestej už som nevedela ako ju uspať, stále grckala . tak som si ju dala na brucho a za tri minuty bola uplne tuha zobudila sa potom o siedmej riadne naložila plienku a spala dalej no a nadobro vstala o štvrť na deväť ale to už ma bolel celý človek.
my začíname s prírmami buduci týžden tak som zvedavá že ako jej bude chutiť, aka zeleninka je najlepšia? mrazená alebo z tesca čerstvá alebo je lepšie z obyčajného zelovocu?
ahojte, tak my sme obidvaja choriiiiiiii, ma poraziiii...ja mam uz zodratu kozu pod nosom, a furt len tecie a tecie z neho, kaslem, hlava ma boli...a risko dnes uz to iste, chudacik...tak opat odsavat,a kvapky na kaslik...ja co si mozem dat. nevladzem stat ani na nohach
teraz spinka v kociku malinky a tak chrapci, chuda moje
bambolina..preúplach nosa morskou solou /obaja/, nasledne nosne kvapky..ak kojis, tak pouzi detske..nasivin alebo nieco podobne, mozes si dat paralen, vit C..je hnusne virozove obdobie
tatuska..ak uz si malej dala nejaku davku ATB tak treba vyuzit cele balenie..aby ucinkovali aj v buducnosti
Chuda Risko a to mas tazke, ked vas to oboch chytilo. ☹ Podla mna kvapky do nosa kludne mozes, ja som si davala klasiku nasivin, ved to sa aj detom dava a k tomu vela C vitaminu, caj, paralen alebo nieco podobne...
Ja mam MD do 5.aprila, takze zacinam RD ako Strapco. 😅 Isla si na MD v den, ked sa nam Matko narodil (22.sept)? Mne to rataju odo dna porodu.
U nas prsalo cele doobedie, maly takmer nespal, len tu svoju polhodinku, tak som ho dala spat aj teraz (strasne bol unaveny, skoro si ocka vysuchal), aj Misko uz spi, nejako ich to pocasie zmohlo. Aspon sme povysavali, ked sme uz raz doma... Ja som vysala, Matko do toho krical a Misulo mi tu behal okolo vysavaca a bral mi ruru. 😀 😀
dik strapco, myslela som na to, ze pouzijem jeho kvapky,snad pomoze....a v utorok mame ist na ockovanie, snad budeme dovtedy ok...myslis ze mozme ist von?tatial sme radsej doma
deina..hej..od 22. sept..to je nahoda 😀
😅
Nas dnes caka ta ortopedia, strasne sa mi nechce. Aj tak neviem, naco tam akoze ideme, ze kontrola, pritom prvykrat, ked sme tam boli, to mal vporiadku, mali sme balit nasiroko do 3 mesiacov a ze kontrola az okolo pol roka. 😝 Nechce sa mi tam...
Vynimocne mi obe deti spia a tu nikto?
Ani tento kocik nevyzera zle: http://212.89.182.11/webshop/shop/index.aspx Taky lacnejsi, ale pacil sa mi, ked som ho kukala v Kike a ja aj tak tie kociky hrozne donicim, skoda mi drahy kocik... 😝
deini pekný kočík a má všetko čo chcem aj ja . pojdem ho niekde kuk na nete aj nejaké infošky o nom, sa mi nechce stále sa terigať s tým slonom ked každý den chodím autom.
caute hviezdy... 🙂
Tak ked sa mi skonči materska to mam ist na socku??????????????????? To som nevedela,, ja by som cakala... 😅
Mys sme zaspali vcera "už" o 22,45 h. ale spinkal vkuse do 9... tak oki 😀
Dnes som robil rizotko,,, milujem. Sakura- ten vcerajsi recept mnam,,, aj ja ho urobim.../na buduce/
Tak mam zhánat Mozarta??? No som zvedava,, ci to bude aj na nasho drobca posobit..potom napisem. 🙂
Toto počasie ma ubíja... hlava mi trešti,,spala by som, spalaaa....
Deina- ten kocik je pekný,, velmi.
Baby su sprtaky trojkolky ,, s otočnou sedackou,, alebo rukovetou? Bo co sa mne pacia,, tak nie..a bodlo by asi... 😉
Bambolina- skore uzdravenie...obom.

strapco tak zdieľam plne s tebou bolesti pri kojení malá mi tak doráňala obe prsia žekojím cez zaťaté zuby no koniec a to som si včera myslela že sa to zlepšuje ale v noci kedže bola často hore mi to zas pobabrala a poriadne a pritom poriadne jesť nechce len sa hrá a to bolííííí