Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
Erik už tiež dupačky ani nemá... 😅 len na noc má overal,ale inak len tepláky nosí alebo klasika...rifle a nohavice... už si ho v dupačkách ani predstaviť neviem.... 🙂
bambolina, vy uz ste leteli na sk, vsak? ako to zvladol maly? ja sa trochu obavam, lebo miuska nevydrzi dlho na rukach, ona najradsej na zemi a gulat sa, spolieham sa na to ze je to skory ranny let, Miuska je ranne vtaca, rano spokojne steboce...tak snad nas z lietadla nevyhodia 😀 😀
catalin,sak prinajhorsom ju nechaj gulat a pod sedackami 😀 😀
a letu sa neboj,mozno ti aj prespi 😉 🙂
ahojte
ja by som mojmu krpcovi najradsej na zadok narezala 😠 😀 😀 ..betar maly..naucil sa naschval kaslat..ked nieco chce najnovsie nezamrnci ale kasle..viem, ze nie je chory, lebo vobec nekasle ked spi, hra sa alebo je na rukach..lem ked ide spinkat a vypadava mu dudlik tak kasle...a bavi sa na tom tak ho vypluva a kasle a vypluva a kasle..a ked mu pohrozim prstom, ze no-no, tak v tej chvili prestane a zacne sa usmievat jak slniecko na hnoji..herec je to 😠 😀
jaj, sakura na to by som sa nespoliehala ze to prespi, ale ked cestujuci nebudu chciet pocuvat ten piskot, tak budu musiet zdvihat nohy nech sa madam moze gulat 😀 😀 sak pocas letu nas nevyhodia, nie?
Baby, mna ta zlost na svokru este stale nepresla. Ta dnes asi dostane riadny "lebaszás" (nejaky slovensky vyraz sa akosi nehodi)... Dufam, ze si potom dobre rozmysli, ci si pri vnukovi este zapali.
Ani ja nemam Matka v dupackach, vsak je to uz chlapisko. 😅 Len na noc ma dupacky, v tom spinka.
Inac ako sme boli vcera na ortopedii, tiez sa ma jedna mamina pytala, ze kolko ma mesiacov, ze asi podobne ako jej maly, ten mal 4 a nieco. Nooo... a on ma uz 6. Mne sa nezda nejaky malinky, riadne sa vytiahol v poslednom case, aj macko to je, liciska ma riadne, ale uz sa mi stalo, ze mu hadali menej. Ale to je ok, vsak jasne, ze mu hadaju okolo 4-5 mesiacov, ked tolko by mal mat.
Len aby ste nedostali padak, Catalin. 😀
čaute kočeny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak lekárku máme za sebou ale do riti také nervy mám 😠 😠 😠 išla som tam doobeda po chuj ľudí tak som šla ku kozmetičke aj s malou na obočko hajde domov dať malej jesť,bratovi dať no behala som jak splašena nato volám zase doktorke e či ešte tam je toľko ľudí tak že nie ,oky tak davaj naspäť malá už hotová čo tak by spala 😠 prídrm tam zase po ch...j ľudí ale vyšla sestrička tak nás vzala.no Ninka má hrdielko lepšie,máme dobrať atb a to by nebolo všetko ale som sa rozprávala so setričkou či bolo nutné aby mala brala atb tak že hej veď štyri dni mala teploty,hovorím jej prosím aké teploty to odkial toto máte veď my neteplotyjeme iba som jej vravela že malej odišiel hlások v nedeľu ráno a všetko začalo v piatok kašľom 😠 😠 😠 a ešte že ked som v pondelok odišla tak lekarka vravela sstričke že som dlho čakala že prečo som nešla na pohotovosť ,ako mám z nej dosť ešte ma obrati že sa o decko nestaram a že som ju tak nechala chorúúúúúú 😠 😠 😠 😠 😠
ale baby ako to som mala s malou utekať na pohotovosť keď trošku kašľala a vôbec nič jej nebolo ani teploty ani umrnčana nebola nooooo asi som zla matka ☹ idem si vás prečitať 😒
catalin, my letime desiateho 🙂 ale len na tyzden...
neboj sa, to zvladnete, my sme prvy krat leteli uplne bez problemov, tiez ranny let...pri vzlietania pri pristavani som ho mala prisateho, a medzitym sme si pokecali, pospali a tak...neboj, bude to ok 😉
tatus, a vas neberu s babatkom vopred? 😕 ci to boli vsetko babatina?no,ja by som na pohotovost s kaslom urco nesla tiez
my dupky nenosime vobec,mala asi 2krat jedny na sebe,inak vobec veru
to sa vzdy moja kolegyna byvala smeje ked vidi maluked ma riflicky alebo teplaciky, ze oni do 1,5 roka pchali decka do dupaciek-tak ale zas vtedy ine nebolo ze ano... 😅
sakura boli tak deti-dorast a aj detičky všetko zasoplené,chorľavé hneď som pálila preč nech mala niečo nechytí 😕
a ani naša už dupky nenosííííí veď je už čajočka no nie? 😀 😀 😀 😀 😀
to ja mam drobca stale v dupackach doma..ked ideme von, hodim na to nohavice , mikinu alebo taky jarny overal a ideme
ja by som tiez neletela na pohotovost pokial dieta len kasle a nema teplotu..aj teplotu by som najprv zrazila paralenom alebo pod a iba keby nesla dole tak by som sla na pohotovost..alebo keby bolo velmi zle-ale to je jasne
deina, ze padak 😀 😀
tatus, nic si z toho nerob, ked nejdes na pohotovost tak ta sprdnu, ked ides tak ta sprdnu ze si len s kaslom prisla...tak si vyber 🙂
idem zase do mesta, nech sa mi mala zobudi, idem tie kociky kuknut 😵 tie britaxy tu maju a vela, tak poobzeram..
a ktore su dobre do terenu? aj do lesa aj na nerovny povrch, poradte mi
a s dietatom si mozem sadnut kde chcem?lebo letim s ryanairom takze tam nemaju miestenky. myslela som ze by som si sadla do stredu ku nudzovemu vychodu, tam je trocha viac miesta na nohy...
my dupacky uz davno nenosime, pride mi to neprakticke.. teplaciky su tiez pohodlne, makkucke...
ja som dnes na nervy, obidve deti doma 😝 ale nastastie sme teraz zavolali natalku (dievcatko od susedov) a teraz sa hraju s dominikom na dvore, zamkla som ich tam, tak dufam, ze nevylezu na ulicu druhou stranou, kde mame teraz odcvakany plot kvoli stavbe altanku...
adko spinka, tak mam konecne chililinku pokoja 😝
som zvedava, ako potom okomentujete let s dietatkom, ja stale neviem, ci v lete letiet, alebo ist autom...
tilly, ja kakam bobky uz teraz, ze ako to mala zvladne, ked bude revat 2 hodiny tak dakujem pekne...tiez by som najradsej sla autom ale 2 dni trepat sa domov sa mi nechce, tak snad tie 2 hodiny vydrzime..a ja naskoncim v blazinci potom 😀
mas nejaky nosic? satku alebo tak? ci beries kocik a ten das rovno pri lietadle do batozinoveho? ak dojcis, tak je to v pohode, das jej v lietale didku a ona sa ukludni...
mam satku, tak ten presun nejak zvladnem a s kocikom pojdem az do lietadla. nekojim, ale dudel to isti, aj veeeeeeeeeelka flasa s mliekom 😀
tatus kasli na nu... 🙄
my sme tiez este v dupackach... 😀 ked mne sa to tak paaaaaci... 😅 ked je v dupackach tak vyzera este stale ako take miminko, ale v teplacikoch a nohaviciach uz vyzera taka veeelkaaa... 😝 😅 teda aby ste si nemysleli, vonku mava nohavice ale na doma mava dupacky, lebo ked sa hra, tak vecne zkope ponozky a mna to straaasne nebavi davat tie malilinke ponozticky na tie malilinke nozicky... 😝 😅
tilly sorry bola som rano po recept na mlieko a teraz sme trochu posunuty tak nam obed nevysiel.Adusko je uzasny a ako sa smejka 😵
ozaj baby dr. mi uz dala recept na BEBU 2,ktora je od ukon.6 mes.,povedala ze to je aj podla vahy a ked dobre znasaju jednotku a papaju uz prikrmi ze mozem dat uz dvojku,no ja fakt neviem ked oni od narodenia z mliecka dost grckaju.Myslite ze im to mozem naozaj dat?
A co je cudne ze ked som sa na prikrmovanie pytala po ukon. 4 mes. tak povedala ze mam pockat aspon do ukon.5 mes. a teraz zrazu ze ak pekne papaju mrkvu,....tak uz im mozem davat aj ovocie a vlastne mozu uz jest vsetko,okrem exotiky 😨
Mna hlava boliiii. Bola snaha o varenie, ale Matkovi sa nepacilo, furt mi do toho reval... ☹ Tak mame urevany obed, som zvedava, ako tu chuti, az na zajtra bude. 😀 Som tam len vsetko nahadzala a hotovo, snad sa to bude dat jest. Kulinarskemu umeniu sa budeme venovat az vtedy, ked deti podrastu a konecne budeme mat svoj domcek.
Kupila som Matkovi ryzovu kasu, taku tekutu, ze do flase naliat, tak vyskusame, ked sa zobudi, este som kasu neskusala. Zatial dostaval len zeleninu, skusim tu kasu este a potom trochu neskor masko, na to som zvedava. 😅
Aj u nas beru babetka dopredu, ale jasne, v cakarni sedi kde to, niekedy sa proste neda vyhnut chorym... aj som zvykla najprv zavolat, ci tam maju vela ludi, ale to akoby naschval, ked som volala, nikto tam nebol, sestricka, ze rychlo pridite a pridem a uz je plna cakaren, oni snad maju odposluch.
Kukala som dnes nejake Espiro kociky, celkom sa mi najprv pacilo, ze nafukovacie kolesa, predne otocne, este to aj perovalo, hupalo, premavala som sa s nim po obchode... ale asi to nie su kociky pre mna. Mam taky pocit, ze ja som uplne spokojna s Concordom az na par drobnosti, potrebovala by som, aby ho niekto prerobil na taky, co ma otocnu sedacku. Mne to perovanie hupanie prislo strasne divne, akoby bol ten kocik rozhegany. 😅 Presne takyto bol aj ten Gesslein, manzel mi aj hovoril, ze to nie je rozhegany, to peruje... Nuz, mozno by mi sadol novy Jane Unlimit, ved to je vlastne ako Concord, ale sedacku otocnu ma.
Chrumi, podla mna na to ides dobre, kludne pokracuj tak ako doteraz, pomaly, nic im neujde. Naco sa ponahlat. Inak ta dvojka UM ma zarazila. Skoncila som nedavno s odsavanim (snad uz naozaj), maly dostal zeleninu a ze teda, ked uz papa zeleninu, treba mu dvojku UM, tak som povedala manzelovi, nech donesie. A potom doma kukam, ze to je od 6.mesiaca. Nejaka zmena nastala, lebo pri Miskovi si pamatam, ze dvojka bola od 4.alebo 5.mesiaca, proste od casu, ked dieta zacne jest aj ine ako mlieko. A teraz az od 6.mesiaca, ktovie preco... 😕
deina ale tusim je aj beba od 4 mes. ta obycajna ale neviem preco je dvojka aj od 4 mes. aj od 6 mes.(videla som obe),ale ta co davame my HA je dvojka len od 6 mes. tak sa bojim ci ich brucha nebudu boliet,vsak len teraz mali 5 mes.
A mas pravdu vobec sa nechcem ponahlat zatial papali len mrkvu,zemiak a cukinku,chcem este pridat tekvicu alebo spenat a mam kupeny aj pastrnak ten tusim tiez mozu,ale pekne vsetko poporiadku a ovocie si nechame na trosku neskor na olovrant.
aku kasu si kupila ked sa mozem spytat tu do flase? Lebo ja som skusala viacere kase a väcsinou som ich musela robit redsie tj.viac vody menej kase aby ju mohli pit z flase,teraz maju z DM tu babylove ale vcera po nej dost grckali tak uvidime co bude dnes.Ak budu grckat tak im ju nedam.Zatial najlepsie im sadla od hami ta prva kasa.
my mate tiež večinou dupačky,prene ako ty hovoriš Adka,chcem aby ešte vyzeral babetkovo a su pohodlne...ked nedavam dupackytak take teplačky znožičkami,tie maju seper široku gumu...tie klasicke teplačky s tenkou gumou sa mi zdaju nepohodlne na bruško...krajšie-rifle na traky a tak sa obliekame ked niekde vyražame alebo ked ma prísť navšteva
Chrumi, pastrnak sa sice detom zvykne davat, ale ak nie je bio, nedavaj. Obsahuje velmi vela dusicnanov. To mam od mamy, ona robi so "zeleninou" (zahradkarstvo a tak). Vraj je to jedna z najhorsich zelenin. 😒 Ale petrzlen mozes, hoci niekde som videla, ze az od 7.mesiaca, v Mama a ja bol tusim medzi prvou zeleninou.
Toto je taka tekuta kasa, Nestle, aj Sunar vyraba podobne.
Uz sa budi...
catlin presne viem o čom hovoríš,ja mam tiež už des stej cesty...keby som ho mohla mat aspon na rukach a tak to by bolo ine...ale on musi byt chudatko stlačeny vtej sedačke ☹ a priputany je tiež nerad...raz sme boli na nakupoch išli sme len hodku autom a to boli vreskoty 🙄 my ideme až začiatkom maja ale už teraz mam cestovnu nervozitu,tu som mala aj ked som chodila sama či dačo nezabudnem a tak...teraz duplom 😝
dnes musim drobca stale nosit na rukach,teraz neviem či mi ho včera tak rozmaznali 😠 alebo ma straži aby som mu zas neodišla
my ideme zajta na vychod...som zvedava ako to drobec zvladne..cca 6 hodin autom 😝
fiha daj potom vediet...to video je super 😉 ja som taka smutna že naš havino maleho nema rad...a tym padom ho už ani ja nemam rada ☹ 😕 velmi sa bojim obdobia lezenia a dalej ☹ už som si pozerala stranky či sa dakej rady nedočitam,namiesto toho som našla pekne videa psikov s babetkami...jedno video je ako drobec stale otvara šuflik a pes mu ho zatvara (aky su ty psy inteligentny však? 😕 ) a ešte jedno video je čo tam babo plače a pes pri nom zavija ...normalne psina 😀 😀 😀 škoda že ja antitalent to neviem sem nahodit 😒 pozri si to sakura...ja som zadala stranku baby und hund

jaaaaaaj, prave som kupila letenku, 11. aprila letim na slovensko!!! aj s Miuskou a tatino pride 25. za nami..aj my sme mali vtedy ist, ale kedze uz je pas tak ideme skor, aspon vybeham vsetko co mam a potom si mozme uzivat dovolenku...juuuuj ako sa tesim 😀 😀 😀