Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
už to mam 🙂 kuknite 😀 www.myvideo.de/watch/2491387/hund_baby_duett
deina a co ti brani v tom unlimite? ved uz ho tusim aj predavaju... a co jazdene neo?
no my to mamelen hodku lietadlom, ale to predtym...hodina cesta na letisko, potom dve na letisku a este samotny let, potom uz len 15 min. a sme u nasich, tiez sa bojim, ci to aj tentokrat bude v pohode 🙂 ale lepsie ako 10 hod autom...urcite
sakura my sme skušali všetko možne,posledne som dala malemu maškrtu pre psa ,akože to mu dava dominik 😅 a on mal strach že mu to dominik zje 😅 😠
bambolina a zkade ideš? mate letisko vo Verone? 😕
inak ktomu videu : keby mi mali takto stale dvaja revat dieta aj pes tak asi skončim vblazinci 😝
mame letisko vo verone, to by som tam bola za dvadsat min...ale ryanair nelieta bratislavu odtial...skoda, tak chodime z bologne, predtym sme lietali z bergama...snad sa v bologni udrzi let bologna =bratislava,je to sikovnejsie pre nas...ty odkial chodievas?
deini, ty si komentovala tuto moju fotku na fcb? http://www.facebook.com/photo.php?pid=30543459&... lebo mne sa tam ukazalo, ze si ju komentovala a neukazalo, ze co si tam napisala...
a my mame takehoto psika, je ale len vylucne vonku
k tomu cestovaniu my sme boli v tatrach a cesta nam trvala okolo sest hodin ... vyrazali sme rano o siestej z BA a prva zastavka bola hned na zelenci na pumpu lebo barborka sa za tu pol hodku stihla pokakat 😀 potom sme stali asi tri stvrte hodku v ziline a potom az na mieste v novej lesnej ... barbor neprespala sice celu cestu, ale vacsinu a ked bola hore tak trochu protestovala ale v ramci normy 😉
ale na letnu dovolenku by som radsej letela, ked som aupairkovala v nemecku tak sme lietali s menej ako rocnym dietatom a maly to znasal uplne v pohode 😉
inak chrumi my sme mali nutrilon HA a po 4. mesiaci nam ho uz doktorka nechce predpisovat 😠
no my babolina ideme autom z Antholzu ( neviem či ti to niečo hovori,bol tu biatlon -blizko Brunecku) nieje to daleko od rakuskych hranic...prechadazame celym rakuskom 😝 to bude cesta budeme musiet stale prestavky robit nielen kvoli flaške ale aj aby sa maly mohol ponatahovat pokopkat si 😒
http://www.xxxlutz.at/alle-produkte/prospekte/s...
veeelmi zaujimavy katalog...
my by sme cestovali na noc, takze to by mali chalani prespat...
skybaby a kde si aupairovala? 😉 ja som bola tiež v aupair v Stutgarte
skybaby preco vam ho nechce predpisovat?Az do 1 roku sa to da!Preco to teda nevyuzit?! By ma rachlo keby som to mala kupovat vsetko komplet,aj tak nam tie predpisane nevydrzia a musime dokupovat...
To mas daku cudnu dr.
veru ja som drahemu tiež navrhovala noc,ale on sa boji mikrospanku,lebo cez den nevie spat 😖
miska ja som bola v mnichove ale to uz je daaaaaavno .... ja uz som stara korcula, zachvilu 33 ... uz som na slovensku od 2004 .... ale mnichov je uzasny a radana tie casy spominam .... a urcite tam niekedy pojdeme aj s malou .... okrem ineho tam maju naaaaadhernu zoo 😉
inak boli sme uz tu v BA v zoo a barborke sa straaaasne pacila zirafa ... bola blizko a hybala sa, tak si ju vsimla 😀
chrumi tiez to nechapem ale nechce sa mi s nou hadat ... presli sme na ten normalny a ten je lacnejsi a aj tak uz papame zeleninu a kasu ... ale nastvalo ma to 😠
mm tiez nechce ist v noci ... raz tak isli s kamosmi dve auta ... a nad ranom ked vychadza slnko to auto pred nimi havarovalo .... nastastie nikomu sa nic vazne nestalo ... ale mm sa boji odvtedy a navyse s malou
ahojte...
pudo, pytala si sa na reflux? akurat som i chcela napisat ze u nas uz je ako tak dobre a prave dnes rano chytil taky zachvat, chudatko. Sme ho 3 hodiny nosili s mm na rukach na striedacku, medzitym grgal a grckal, az kym mi nezaspal na rukach. To uz sa davno nestalo, normalne som si uzivala ze mi drobcek na rukach buva... My sme ho naucili na postielku uz od zaciatku, vzdy pekne zaspaval sam, teda okrem dni ked ho trapil reflux a musel sa nosit. Inac len polozit, podat cumel a spinkat.
Teraz isiel mm do prace, ja som dostala mrchu tak dufam ze zvysok dna sa drobcek nebude potrebovat nosit, lebo ma porazi. Uz ma vyse 8kg, to nie je len tak... Ale kedze uz koncim s odsavanim, tak sa dnes aspon napcham ibuprofenom, normalne sa tesiiiim.
Aj byt uz mame prenajaty, takze mi sem nikto nebude chodit cez den, konecne!
Strapco, ta kocka s polrocnym babom ho zobrala nakoniec 😀
Dupky sme mali asi 3 z ktorych vyrastol prvy mesiac. Teraz ma asi 2 pyzamka take v celku, ostatne uz len normalane dospelacke- vrch a spodok oddelene. Na teplacikoch ficime uz od narodenia, vsak je to velky chlap. Tu u nas sa dupacky ani nepredavaju, len od babiny zo slovenska sme dostali.
skybaby ani ja som neni najmladsia 31 😝 vnemecku som bola ked som mala 23-24 kto by si vtedy pomyslel že nemčina bude rodna reč mojho dieťata 😝 😝 😝 s rodinou som stale vkontakte p,poslali malemu balik 🙂 tiež rada spominam a rada by som sa tam vratila na navštevu,maš pravdu moju super zoo...tu nieje široko daleko žiadne 😠 🙄 no diera 🙄
catalin, co vsetko beries do lietadla? kocik aj autosedacku? ja asi zoberiem oboje, lebo nechcem autosedacku posielat s batozinou, co ak nedojde nacas, to uz sa mi par krat stalo...
Ozaj, a nemaju v ryan air tie lehatka pre babatka? ja som take chcela ked budeme letiet, ale ma zrusili ze to je len do 6m, my budeme letiet v 7m a Adam uz je aj tak velky ako rocne dieta...
zuzu, sedacku neberiem, nieje povolena na palubu, a doma jednu mame..ryanair nedovoli nic, to je nizkonakladovka, platis za vsetko. kocik mozem zobrat az ku schodikom, potom mi ho vydaju ked pristaneme, dokonca aj priority boarding si musis zakupit, nezaujem ze mas dieta a mala by si ist medzi prvymi...a lehatka???dream on.... 😀
Catalin, tak to je blbe... my letime marockymi Royal Air, oni su pohodaci, tam si mozes zobrat na palubu aj slona 😀
inac kociar samozrejme pri vstupe do lietadla zoberu, tak to robia vsetci. Tusim aj autosedacku...jedine ze by nebolo plne lietadlo a mohli by sme dat drobca v sedacke na volne sedadlo, ale to nemyslim ze sa podari.
kikki sak to ze my sa trapime a musime mat hypo na cely zivot a platit odvody na to aby cigani maly byty a prachy ☹
tinika, keby si cigani tie byty aspon vedeli vazit, ale oni to do mesiaca rozoberu, co sa da tak predaju, drevo spalia a zvysok zasvinia a potom budu v TV nadavat ako sa o nich stat nestara, a budu nas tu otravovat okolite staty kvoli diskriminacii...
ja sa tu u nas rozculujem nad zobrakmi. Je ich plne centrum, hlavne v metre. Ja ked som sem prisla tak som si musela najst pracu, nikto mi nic nedal zadarmo. Ale nejaky zdrogovany magor ma bude otravovat ze chce par centov, nech sa strcia. Nedam nikomu nic!
Tilly, ano, to som bola ja. Som sa sla trosku pokochat. 😅 No a ten Unlimit... ani ti neviem, to mi tak dnes zaplo, ze ked mne nejako ziadny kocik nesadol a Concord mi vyhovuje, ale chcem otocnu sedacku, tak toto je predsa velmi podobne. Lenze musime toho vela pokupit, tak neviem, neviem, ci mi nan zostanu peniaze, za nas stary Concord toho vela nedostaneme.
Akurat v Mama a ja pisu o refluxe...
Miska, to je pekny psik, co je to zac?
strapco, tak u nas to je hadam aj podobne s tym kaslom. Snad sa nemylim, lebo Kajka je chorucka, pokasliava, ma plny nos, kycha a uz to chyta aj mna. Ale tiez neskasle ked spinka, a je na rukach, len z toho placu, ked ho nahodou nemozem vziat na ruky z lehatka napriklad, lebo robim nieco s kajkou 😉
ženy zas ste popísali páni kto to má stíhať čítať
precitala som iba posledne 😅
tak zuzu zobraci a este slovenski v centre londyna ,no mala som dost a isla som sa od hanby prepadnut 🙄 🙄 🙄 poculi ako kecam s kamoskou,tak pribehli 2cigosi a pytali peniaze....
baby to my budeme cestovat cely den
rano o 4na letisko, 2hod cesta do bristolu+ 1hodina na letisku+2hod let a este z blavy dalsie 2-3hodky domov cely den 😅 sice ideme az v juli ,ale uz teraz mam dost velke obavy ☹
catalin
tiez ideme ryanairom a vobec ich nemam rada ,ale do londyna 4hod sa mi trepat nechce-letusky sa mi zdaju take smudli 😅
a idem vas precitat

nas havo je hotovy ked drobec place..vtedy ho tak chce oblizovat a len sa k nemu tuli 🙂
akeho mas psa?
ja som dala drobca poblizovat psovi hned v den prichodu z porodnice...a som ho pochvalila, ze bol dobrucky..a on tio nejak zobral, ze uz je drobec medzi nami..ale nas pes je flegmos..ani prestahovanie mu nerobilo problem 🙂