icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
2. apr 2010

bodzlomu dakujem... 🙂 ked vseeetky deturence su na zozratie... 😀 a zacinam mat manire jak stare babky... 😲 😅 by som ju do tych naducanych licok stipkala furt... 😅 chuda dieta si to so mnou teda "uziva"... 😀

didiana333
2. apr 2010

adka ,mne je to také srandovné,že malé dieťa počuva mozarta... 😀 no ale na nášho to nejakým zázrakom funguje 😵

bodzlomu
2. apr 2010

didiana - Erik je zlatulinky 😵 a kolko ma hraciek okolo seba a tie vlasky 🙂

bodzlomu
2. apr 2010

nas Matko sa vie naozaj riaaadne smiat 😀

ukulelembo
2. apr 2010

Ahojte zenusky 🙂 Tak mi sme mali taku vcelku dobru noc Drobec zalomil o 21.30 ja som si rychlo lahla o 22.30 ze sak hadam do 4 potiahne, ale o 23.30 taky rev spustil len funel, a chrcal, stale mu sopelik v nohe chrni aj ked mu ho odsajem 😒 Strapco: pomoooc 😀 😀 😀 tak som mu brucho pomastila, soplik odsala, a o 00.30 chudatko zalomil a o 4.30 papal a spal az do 10.00 jak zastreleny, vyzeral ako voskova figurina co tak tuho spal 😵 a drahy hovoril ze maly napilil plnu izbu dreva v noci co tak chrapal 😀 Ja som bola jak odtrelena tak o tom neviem 😅 Ja tiez tieto sviatky moc nemusim, ale aspon mam draheho chvilu doma Aj ked prave teraz je zas na firme a opravuje ten pohukany tirak 😠 takze ho cakam az poobede 😠 Bambolina: zaujimave , ze tam tak sviatky velkonocne neslavia Sak maju Vatikan! 😕

miska2220
2. apr 2010

no veru tu velka noc tiez nic moc 😒 len kazdy kazdemu daruje velkonocne sladkosti a jedlo je velka studena misa,to je vše...ani zakusky su neni 😖 🙄 a krsna musi niečo darovat krsniatku...mi sme dostali rozne oblečko 🙂 Bodzlomu -Matko je tak chutnučky,už taaaak vyrastol 😕 😉 to leti však?

miska2220
2. apr 2010

no stym mozartom veru aj ja rozmyslam 😕 😉 minule som videla peknu decku obrazkovu knihu s roznou muzikou ...mozart a tak...skoda ze som nezobrala

ukulelembo
2. apr 2010

Aha tu je moja svata trojica 😀 A takto sa uz snazime sediet 😅

tilly
autor
2. apr 2010

hmmm, uvazujem, ze mi novy hartan zavadzia v garazi, zatial ho nepouzivam, len neviem, ci ho mam predat alebo nie, aby mi ho potom nebolo luto, ved som s nim ani vonku nebola... ☹

didiana333
2. apr 2010

ukulele...malý sa tvári ako mudrc...tak dôležito... 😀 😀 😀

zusska80
2. apr 2010

ahojte kocenky!

ja vas vobec nestiham ani citat a pisat uz vobec nie. tak aspon sviatky zaprajem... vsetkym vam zelam krasnu VELKU NOC!!!

a z poradne hlasime miery 7400g a 63cm. no mame co nosit 😅 😅 😅

inak na fcb poctivo pokukam vsetky vase videjka a su zlate tie vase deturence. len tak dalej... papa

tilly
autor
2. apr 2010

tieto fotky musim dat sem 😀

deina
2. apr 2010

Tilly, ja ho kupim! 😅 Ked ti tak velmi zavadzia...

Tie deticky su ale zlatucke. 😅 Dominik co robil, pripravoval nieco Adamkovi?

U nas je chvilku klud, doobeda sme si dali s Matkom dlhu prechadzku. Ja tieto sviatky tiez nemusim, nastastie snad uz kazdy naokolo z puberty vyrastol a nebude ma strkat do vane. Ale prajem krasne a pohodove sviatky. 🙂

deina
2. apr 2010

Ale vazne, uz akosi dlho hladam kocik a nejako mi ziadny nesedi, no davno som chcela Hartana.

Zda sa, ze u nas vykuklo slniecko, jeeej. 😵

sakura77
2. apr 2010

ahojte babule 🙂 malinka spinka,a kiko je s tatinom zalezeny v detskej,sa hraju 🙂 teda ale tu mame fotiek zas,krasne mame babtina-teda ako tak pozeram,to uz ani babatka nie su 😅
my noc fajn,klasika,jedno papanie,potom nas kiko zobudil o 7.40,ale sak da sa,no,lepsie jak o 6tej
tu zacina slniecko vykukovat,tak moznoa j prechadzka bude este,uvidime,inak ani ja dneska nic nerobim,nevarim,akurat tak som oprala a umyvacka umyje riady,a vecer klasika pri telke zehlenie 😝
a papali sme troska mrkvicky,uz jej celkom chutila-prva miska skoncila vytrepana na koberci,kopla mi do nej nozickou a bolo ,este ze som mala nachystane viac...tak par lyziciek spapala,ale este jej to moc neslo,najprv polovica von a az potom dnu 😅

deina
2. apr 2010

Matkovi som vcera prvykrat dala kasu, taku tekutu do flasky (Nestle mliecko s kasou sa to vola), no zlupol to jedna radost. On je celkom dobry jedak, ked dostal mrkvu, tak mi tu krical, ze mu ju pomaly daval, akurat zemiak nemusi a hipp brokolica s ryzou, tu nechcel vobec, ale necudujem sa mu. Ochutnala som to a bol to riadny hnus. Hipp mrkvou sa ide zadrhnut. 😅 Ta mu velmi chuti. Ale aj doma uvarena brokolica alebo cuketa, aj tie ma rad.

sakura77
2. apr 2010

no,my budeme teraz dalsie tri dni na mrkve,potom skusim zemiak

tatuska1
2. apr 2010

ahojte kočeny,tak mi sme vyvetrané malá potiahla po prechádzke na čerstvom vzduchu tri hodky a teraz už zase zalomila!
sakura u nás príkrm tiež nič moc ako zje ale nie je to žiadna sláva,doma varené absolútne stále len vypľúva akurát Hipp pohárik mrkvička nám chutí.

sakura77
2. apr 2010

juj,pozerala som si kikove fotky aha co som nasla-to mal presne 5 mesiacov

sakura77
2. apr 2010

ta bezka z roku 3 je este po mne 😀

kkoperni
2. apr 2010

Ahojte žienky,
ake su nadherne dietky:
tilly aky je sikovny to už sedi?
Bodzlomu nadherne sa ameje
ukulembo - podareni su ti tvoji chlopi 🙂
didi -malinky ako vazne sa tvari pri pocuvani mozarta
Myslite že už možem malinku davt do sedu????
Dnes som normalne dala zasa fusak - aka kosa...

kkoperni
2. apr 2010

baby zas tu nik nieje??? mala etste spinka na balkone ale už ju idem zobudit akosi dlho taha od jednej

kkoperni
2. apr 2010

ozaj vždy sa zabudnem spytat vy spolu komunikujete aj cez FB???

tilly
autor
2. apr 2010

ja nedavam do klasickeho sedu, on je len v tych takych "korytkach", sam nesedi...
tiez ho mam v lodgeri, ale to je 4 seasons fusak...

deini, no neviem, este som ho ani vonku nemala a tak som ho chcela... ale nevciem kedy pride jeho cas, teraz pouzivame quinaky...

sakura77
2. apr 2010

kkoperni,aj ja som dneska doobeda vytiahla fusak,bolo 6 stupnov,brrrrrr

tilly
autor
2. apr 2010

kkoperni, len si tam pozerame fotky, obcas komentujeme nieco, pridaj sa 😉

kkoperni
2. apr 2010

tak už je hore nas anjelik 🙂)))malinky spachtosko...baby kde ste vsetky??? ja mam chut na nieco sladke ale co by som si dala???

tilly
autor
2. apr 2010

ja som tu a piekla som 😀 poslem ti?

kkoperni
2. apr 2010

tilly no vsak hlavne kvoli tym fotkam by som vas tam rada nasla..a kde a ako?

kkoperni
2. apr 2010

juuuj tilly a co si piekla hned by som si dala 😀 posli mi...ja nepeciem, lebo by to nemal kto piest lebo mm drži dietu 😎 ale drži sa za 3 tyždne schodol 5 kg ...už aj menej chrape 😀 a do stretnutia chce 10 🙂