Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
adka ,mne je to také srandovné,že malé dieťa počuva mozarta... 😀 no ale na nášho to nejakým zázrakom funguje 😵
Ahojte zenusky 🙂 Tak mi sme mali taku vcelku dobru noc Drobec zalomil o 21.30 ja som si rychlo lahla o 22.30 ze sak hadam do 4 potiahne, ale o 23.30 taky rev spustil len funel, a chrcal, stale mu sopelik v nohe chrni aj ked mu ho odsajem 😒 Strapco: pomoooc 😀 😀 😀 tak som mu brucho pomastila, soplik odsala, a o 00.30 chudatko zalomil a o 4.30 papal a spal az do 10.00 jak zastreleny, vyzeral ako voskova figurina co tak tuho spal 😵 a drahy hovoril ze maly napilil plnu izbu dreva v noci co tak chrapal 😀 Ja som bola jak odtrelena tak o tom neviem 😅 Ja tiez tieto sviatky moc nemusim, ale aspon mam draheho chvilu doma Aj ked prave teraz je zas na firme a opravuje ten pohukany tirak 😠 takze ho cakam az poobede 😠 Bambolina: zaujimave , ze tam tak sviatky velkonocne neslavia Sak maju Vatikan! 😕
no veru tu velka noc tiez nic moc 😒 len kazdy kazdemu daruje velkonocne sladkosti a jedlo je velka studena misa,to je vše...ani zakusky su neni 😖 🙄 a krsna musi niečo darovat krsniatku...mi sme dostali rozne oblečko 🙂 Bodzlomu -Matko je tak chutnučky,už taaaak vyrastol 😕 😉 to leti však?
no stym mozartom veru aj ja rozmyslam 😕 😉 minule som videla peknu decku obrazkovu knihu s roznou muzikou ...mozart a tak...skoda ze som nezobrala
hmmm, uvazujem, ze mi novy hartan zavadzia v garazi, zatial ho nepouzivam, len neviem, ci ho mam predat alebo nie, aby mi ho potom nebolo luto, ved som s nim ani vonku nebola... ☹
ahojte kocenky!
ja vas vobec nestiham ani citat a pisat uz vobec nie. tak aspon sviatky zaprajem... vsetkym vam zelam krasnu VELKU NOC!!!
a z poradne hlasime miery 7400g a 63cm. no mame co nosit 😅 😅 😅
inak na fcb poctivo pokukam vsetky vase videjka a su zlate tie vase deturence. len tak dalej... papa
Tilly, ja ho kupim! 😅 Ked ti tak velmi zavadzia...
Tie deticky su ale zlatucke. 😅 Dominik co robil, pripravoval nieco Adamkovi?
U nas je chvilku klud, doobeda sme si dali s Matkom dlhu prechadzku. Ja tieto sviatky tiez nemusim, nastastie snad uz kazdy naokolo z puberty vyrastol a nebude ma strkat do vane. Ale prajem krasne a pohodove sviatky. 🙂
Ale vazne, uz akosi dlho hladam kocik a nejako mi ziadny nesedi, no davno som chcela Hartana.
Zda sa, ze u nas vykuklo slniecko, jeeej. 😵
ahojte babule 🙂 malinka spinka,a kiko je s tatinom zalezeny v detskej,sa hraju 🙂 teda ale tu mame fotiek zas,krasne mame babtina-teda ako tak pozeram,to uz ani babatka nie su 😅
my noc fajn,klasika,jedno papanie,potom nas kiko zobudil o 7.40,ale sak da sa,no,lepsie jak o 6tej
tu zacina slniecko vykukovat,tak moznoa j prechadzka bude este,uvidime,inak ani ja dneska nic nerobim,nevarim,akurat tak som oprala a umyvacka umyje riady,a vecer klasika pri telke zehlenie 😝
a papali sme troska mrkvicky,uz jej celkom chutila-prva miska skoncila vytrepana na koberci,kopla mi do nej nozickou a bolo ,este ze som mala nachystane viac...tak par lyziciek spapala,ale este jej to moc neslo,najprv polovica von a az potom dnu 😅
Matkovi som vcera prvykrat dala kasu, taku tekutu do flasky (Nestle mliecko s kasou sa to vola), no zlupol to jedna radost. On je celkom dobry jedak, ked dostal mrkvu, tak mi tu krical, ze mu ju pomaly daval, akurat zemiak nemusi a hipp brokolica s ryzou, tu nechcel vobec, ale necudujem sa mu. Ochutnala som to a bol to riadny hnus. Hipp mrkvou sa ide zadrhnut. 😅 Ta mu velmi chuti. Ale aj doma uvarena brokolica alebo cuketa, aj tie ma rad.
ahojte kočeny,tak mi sme vyvetrané malá potiahla po prechádzke na čerstvom vzduchu tri hodky a teraz už zase zalomila!
sakura u nás príkrm tiež nič moc ako zje ale nie je to žiadna sláva,doma varené absolútne stále len vypľúva akurát Hipp pohárik mrkvička nám chutí.
Ahojte žienky,
ake su nadherne dietky:
tilly aky je sikovny to už sedi?
Bodzlomu nadherne sa ameje
ukulembo - podareni su ti tvoji chlopi 🙂
didi -malinky ako vazne sa tvari pri pocuvani mozarta
Myslite že už možem malinku davt do sedu????
Dnes som normalne dala zasa fusak - aka kosa...
baby zas tu nik nieje??? mala etste spinka na balkone ale už ju idem zobudit akosi dlho taha od jednej
ja nedavam do klasickeho sedu, on je len v tych takych "korytkach", sam nesedi...
tiez ho mam v lodgeri, ale to je 4 seasons fusak...
deini, no neviem, este som ho ani vonku nemala a tak som ho chcela... ale nevciem kedy pride jeho cas, teraz pouzivame quinaky...
tak už je hore nas anjelik 🙂)))malinky spachtosko...baby kde ste vsetky??? ja mam chut na nieco sladke ale co by som si dala???
juuuj tilly a co si piekla hned by som si dala 😀 posli mi...ja nepeciem, lebo by to nemal kto piest lebo mm drži dietu 😎 ale drži sa za 3 tyždne schodol 5 kg ...už aj menej chrape 😀 a do stretnutia chce 10 🙂

bodzlomu dakujem... 🙂 ked vseeetky deturence su na zozratie... 😀 a zacinam mat manire jak stare babky... 😲 😅 by som ju do tych naducanych licok stipkala furt... 😅 chuda dieta si to so mnou teda "uziva"... 😀