Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
janka nie košiček 😀 pisala som tak? 😕 tu sa musia krsne riadne buchnut po vačku 😕 😅 na novy rok,na velku noc na vianoce,ked ide dieta do skoly a neviem na čo všetko ešte..a na 18 nasku sa musi dat veeelkyyy dar...a tym to potom ale obdarovavanie konči...moj priatel je krsny a na 18tku daroval krsniatku kona 😕 😨 inak maly dostal vecičky teraz od krsnej na velku noc
no kloperni keby aj moj maval horucky upratovania bola by som stastna 😕 😉 jemu musim x krat vsetko hovorit...npr.aj ked nieco treba opravit tak mi povie otravene pri pozerani telky-nooo niekedy sa na to pozriem,az kym to nespravim sama 😠
už tu asi nik nieje ...tak dobru nocku žienky
Ahojte, uz spite?
U nas dnes bolo leto, 30 C, a cely vikend ma byt takto. No brutalne teplo. Boli sme cely den vonku, malemu som obliekla dlhe body a rifle, lebo ked sme odchadzali z domu tak bolo len 10 C, a chuda sa skoro roztopil cez den. Tak zajtra uz len tricko a kratasy a mamina tak isto. Inac nakremovala som ho UV 60-tkou, asi 2 sekundy bol na slnku a uz ho chytilo. Ja som sa skvarila 3 hodiny a nic, biela ako stena...
Fuj, ja zase taketo teploty nemusim...
Inac, ste preberali sedkanie...Adamko vpohode sedka aj sam, ziadne podopieranie. Chrbat ma rovnejsi ako ja 😀 Tak ale my sa nosime kolmo od narodenia kvoli refluxu, tak asi aj preto. Ale teraz ho bavia nozicky tak sa nahne dopredu a okusava si palce, a to sa mi nepaci tak ho vzdy radsej polozim do lahu.
no pekne zuzu 😀
nooo zuzu pekne... 😕 😀 😀 😀
miska
ze kona 😀 ,tak sa tes 😀 😵
Dobre ranko kočandy...... dneska ideme na cely den k našim tak vam len zaželam prijemne velkonočne sviatky a užite si ich podla vašich predstav 😉 😉 ................ a musim napisat ako pokračuje s prikrmami, noooo neni to žiadna slava zatial dva dni skušame hipp mrkvičku ale to stale vypluva neviem kedy jej to konečne zachuti, ešte dneska dam mrkvu a zajtra uvarim zamiak s mliečkom, uvidim či jej bude viacej chutit......... baby včera si mm všimol že ma mala jednu zreničku vačšiu ako druhu a o dost neviete či je to normalne, ale asi nie, ja som si to vobec nevšimla a už nam idu asi zuby ale nie tie dvojky horne ani dolne ale ma opuchnute a biele dasienka ale dole na bokoch, kamoška hovorila že jej pojdu asi všetky naraz že aj jej syn to mal take napuchnute a išli všetky naraz tak sa mame načo tešit, ale aspom by to mala za sebou, a slinta ale strašidelne to aj ked sme vonku a zoberem ju na ruky tak je hned cela uslintana, neviem či aj von budeme nosit podbradnik, no to bude vyzerat 😀 😀 ...... zuzu tych 30 stupnov zavidim aj ja chceeeem teplo..... fusak som aj ja schovala ale včera som ho musela vytiahnut aj dneska ho asi zoberem k našim pre istotu, vobec neviem ako malu obliect jeden den je krasne a druhy total kosa......... no tak sa tu majte idem nachystat veci a vyražame
nooo aj ja sa idem nachystat,idem si vyrazit k jednej rodine umyvat okna 😝 😀 tak vam želam zatial pekny den
jooj ake by to bolo krasne keby som aj ja bola taka bohata,že si niekoho zaplatim na upratovanie alebo na okna alebo najlepšie aj na žehlenie 😅 ach jo možem snivat dalej 😅
ahojte damy,
nefungoval mi pc tak som ho dala opravit. Nemam sancu vas docitat. Prisla som o nieco? 😀 Idu uz niektorym vasim detickam zubky?
Ja uz by som mala zacat viac studovat prikrmy kedze o mesiac zaciname. Nemam po tom ani sajnu. Da sa to niekde nastudovat? Vobec neviem ako zacat,ci davat potom babetku aj cajik alebo vodu a ako casto tie prikrmy davat. o bude to zaujimave.
zuzu tak vy uz mate leto? To je sila ved nedavno ste tam mali mrazy. Vy asi ani nemate jar a jesen co?
Mayka, jasne, ze sa da. Skus napr tu: www.kojeni.net, su tam tabulky (pravdaze, tie tabulky sa vzdy trochu odlisuju, kazdy zdroj ich ma trosku ine), alebo kedysi Mama a ja malo jedno specialne cislo o prikrmovani - boli tam tabulky, recepty, vzorove jedalnicky, odporucania, ale neviem, ci sa to este da dostat.
Aj mne by sa zislo, kebyze mi niekto pozehli a uprace. 😝
zuzu, take pocko zaaaavidiiiiiim, juj, take by som brala...
sakura, naaadherny havo, uplny rex...
Tak cast chlapov mam vonku, Misko siel na vylet s tatinom, strykom a sesternicou (su tu na navsteve z Nemecka) a ja som doteraz zehlila, kym bol Matko vonku s babkou. 😝 😝 Aj my tu mame krasne, ale 30 stupnov veru este nehrozi. Zuzu, to tam mate riadne skoky teplotne, jeden den vam snezi a potom zrazu 30 stupnov.
a nam tu iba prsiiiiii .....
ahojte babule
zuzu,ty neprovokuj tu s 30 stupnami dokelu,my ze 14 😠 😠 zavidiiiiiim.,ja zboznujem teplo 🙂
ja ficim od rana,teraz mam kavickovu pauzu,tak pozeram co nove,inak som bola trsoka na nakup,navarila obed,nakrmila malu-dneska mala hippku mrkvicku so zemiakom,sa isla dozrat teda,aj ked este jej to moc dobre nejde ale chutilo jej velmi,aj sa jedovala ked som jej zobrala,ale tak nechcem jej dat na tieto prve razy celu flasku "zožrat" 🙂 a potom vypila komplet mlieko 180 a potom na mna slahla krasnu mrkvovomliekovu grcku 😀 no a chystam strasne "zdravy" zemiakovy salat a medove rezy a zajtra este jeden zakusok a koncim s velkou nocou-a este keby mi tak mal kto prist upratat ten bengal tak by bolo fajn 🙂
ahojte kočeny tak naša mala bola od rana umrncana v postielke spala pol hodku doobeda tak som ju šupla do kočika a spala do dvanastej uz je po obede a pekne sa hrajka no už mrnči dnes tu toho veľa nepopíšem 😀
bre ranecko 😀
kokso baby, fakt, 30 C, maly sa mi potil v tom dlhom bodinku. A pred tyzdnom v piatok bolo -10, chapete? Ja uz som si zvykla ze 15 C hore dole, teploty skacu, ale ze toto? Dnes v noci bol taky hic, vobec sa nedalo spat. Fuj. Mne staci tak 22 C ku stastiu.
tie tabulky co hodila deina su perfektne, aj ja som ich uz videla a idem vpodstate podla nich, sa mi paci ze nie su take priserne zakazove, ale take skor pohodove...
ozaj, zabudla som napisat ze som malemu dala pit vodicku z poharika... je sice od 6m, ale 2 tyzdne hore dole 😀 Ale je to taky prechodny poharik, ma tam teraz cumel s takou vacsou dierkou a je taky s gulickami ako hryzatko, kvoli zubkom. Krasne si flasu chyti a pije sam, a ked nepije tak sa voda z flase nevylieva. Potom prejdeme na ten cumel co je ako sosak, s velkou dierou.
fiha a to čo je za poharik ?nahod foto
inak ktej tabulke sa neviem nejak dostat sakra 😖
ono je to cosi medzi flasou a poharikom, sa mi to paci... dufam ze k tomu zozeniem aj nejake nahradne cumle...
dakujem zuzu,no to nevyzera zle 😉 a to ti už takto sam pekne pije? 😕 😨 sikulka 😉
Caute baby,
zuzu, ja som dnes drzala v ruke nieco podobne, aj avent to ma, magic cup sa vola, tiez ma taky sosacik a ked babo este nevie pit tym sosacikom, mozes tam dat normalny cumel..tak uz je doma 🙂 aj kacicky do kupela som jej kupila tak uz sa tesim na vecer ako si ich bude obzerat 😉
miska, ty je to o prikrmoch: http://www.kojeni.net/prikrmy.php
catalin, ten od aventu som tiez dnes pozerala. K tomu mojmu som nasla nahradne cumle, ale len tie s mensou dierkou, nie ten vacsi sosak... to uz sa mi skor oplati kupit cela fasa nova s oboma cumlami, lebo tych nahradnych je tam 8 neviem na co mi tolko bude... ja to aj tak len na vodicku budem pouzivat, nie na mlieko.
nasla som ten moj poharik
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?product...
catalin, kacicku nam pred mesiacom doniesol tatino, ma velky uspech. sup zobakom do pusy, sa bozkavaju vo vaicke 😀
haha, ze "fasa" myslela som "flasa"

no zienky aj mne to tu zacalo riadne mrznut asi velky napor 🙂 tak sa s vami lucim na dnes dobru noc....