icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

slovakia13
4. apr 2010

deina
konik je tiez moja butlava vrba 😅 chlapi su jak male deti a to doslova 😅
baby keby vas tu nemam tak neviem .....

caterine
4. apr 2010

didiana ale mi takto papavame stale len včera tu večernu davku o pol desiatej vynechala a asi jej ani nechybala ked sa celu noc nezobudila pekne si buvala, len ja som sa furt budila že či si nevypyta papat 😠 ..... tatuska aj moja skoro vobec vnutri nespinka ale vonku potiahne dost dlho, tiež nas asi trapia zubky lebo slintame, včera už mala skoro celu ruku v puse a keby sa dalo tak tam natlači aj druhu, sa čudujem niekedy že sa z toho nepogrcka, ale moc nechyba 😀 😀 ........... inak aj vam krasnu velkonočnu nedelu

tilly
autor
4. apr 2010

ideme na obed k nasim, tak krasnu sviatocnu nedelu 😉

ja neviem, co s tym herpesom, stve ma to

didiana333
4. apr 2010

Teraz má pampersky,aké mám ešte skusiť? Už sme mali aj huggiesky,aj tie prečural,ja už neviem... 🙄
Aj z dm-ky som skušala babylove.

tatuska1
4. apr 2010

tilly mne pomohli tabletky herpexin a aj naplaste na herpes a este som si to potierala z oriflame hojivym zazrakom uz je pekne vysuseny vlastne uz nic nemam len je vydiet este take ako jazvycka ze tam bol herpes.
baby dalši boj za nami neskutocne aka je placliva uz aj teplotku ma zvysenu dala som jej panadol,najradsej by ma pokusala od nervov ☹

tilly
autor
4. apr 2010

didi, neviem, mne sa tiez dominik strasne precuraval... hlavne pampers sleep and play a huggiesky

tatu, dik, idem skusir pohotovostnu lekaren, len sa bojim, aby to maly nedostal..

janka1874
4. apr 2010

ahojte
neviem či mám šancu Vás dočítať kuknem koľko ste popísali u nás sa vo veľkom vyvára lebo včera sme boli na výlete na dedine u mojej tety no Sendy bola hotová z hava, sliepok a zajacov to nevidí každý deň
tak idem kuk čo nové
a juj aj som zabudla svitá mojim prsiam na lepšie časy sa mi podarilo presvedčiť Viki na papanie cez klobúčik síce by bodla odsávačka no nemáme lebo nevie vytiahnuť všetko mliečko tak mám dosť naliate prsia no uvidíme ako nám to pôjde ďalej

janka1874
4. apr 2010

tak nemám šancu Vás prečítať lebo viki sa práve zobudila ale čo som stihla je deina no moja máš to ťažké ale ver že nie si sama (teraz nemyslím seba) mám viac takých kamošiek v okolí a teda nie je to nič moc taký človek nikdy nebude spokojný lebo aj keď teraz bude nadávať že deti sú malé tak to preto potom za bude nadávať že deti sú veľké a podobne stále si niečo nájde treba si len sadnúť a jasne sa porozprávať že čo vlastne chce od života keď sa vyjadruje že toto nie je život

hegina
4. apr 2010

Ahojte babenky,
joj ja som vás už strašne dávno nenavštívila, sľubujem že sa polepším. Celý týždeň mi prešiel s upratovaním a umývaním okien a pod. no ale pustila som sa do toho takže som na komplet vyriadila byt za čo som na seba patrične hrdá lebo z duše nenávidím upratovanie. Ale už mi bolo strašne smutno za vami a viem že síce nestihnem všetko dočítať čo ste za ten čas popísali ale aspoň som kukla posledné dve strany.
Deina,
podľa mňa nie je tvoj starý na dve deti aj môj má 33 ale on je opačný prípad on sa stále cíti na 17 čo je zase na škodu veci lebo niekedy mi pripadá že sa ešte nevyžil a to mal teda riadne búrlivé "dospievanie". On tiež doma pomôže s detmi, s domácimi prácami je to horšie treba ho "dokopkávať" ale keď to naňho príde tak je ako odtrhnutý z reťazí, vtedy len krčma a debata s kamošmi, proste to je preňho relax len škoda že aj s alkoholom. Nevravím že sa ožiera to nie ale stane sa že sa pozabudne prísť na čas. No čo už každý chlap má niečo ale on je premňa bútlavou vrbou lebo ma psychicky podporuje, my sme sa vždy vedeli senzačne vykecať o hocičom a keby to nebolo to by mi velmi chýbalo. Takže toho tvojho fňukoša uzemni že nie je jediný kto nemá súkromie a ty to znášaš 24 h denne nie ako on len od 18.00. 😠

hegina
4. apr 2010

Inak čo sa malého týka sme celkom v pohode už aj my papáme 2x denne aj iné ako Nutrilon. K desiate som mu pridala nutrilonovú kašu ryžovú ktorú miešam s výživami a podávam husté z lyžičky + doplním mliekom a takisto na obed sme už zbaštili mrkvu, mrkvu so zemiakom, špenát a teraz máme miešanú zeleninu a samozrejme doplňame mlieko. Zatiaľ všetko som len kupovala Hipp a Hami a chutí mu to je spokojný. Papá už dosť veľa na množstvo ale zatial sme ešte neprešli na čisté jedlo bez dokrmenia mlieka, myslím že nato je ešte čas také dva týždne tipujem. Na večer mu ešte stále treba tých 240 ml a zaspinká v pohode dokonca posledný týždeň prespal celú noc až 4x za týždeň čo ma velmi teší. Cez deň papá nutrilonu menej max. 120 ml ale každé 2 hodiny.

hegina
4. apr 2010

jaj, skoro som zabudla 3,5 mesačný sme vážili 7510 gr merať nás nemerali.

cipuska_
4. apr 2010

ahojte, tak mi akrát spinkáme mm diavuje všetky dvere aj kuchynu, a rano som si aj pospapala malu si zobral a do deviatej sa snou hral.
didiana skus pamprers premium care, mne ich este neprečúrala a to v nej vydrží celu noc. s pamperskami tými klasickými nemám moc dobré skusenosti.
no a uspech dnes jej celkom cchutila mrkička ,nateretí den takže som spokojná.

zuzu1980
4. apr 2010

hegi ahoj, ze sa ukazes! inac, dobre miery mate 😉

ja som sa uz tyzden tesila ako vyskusam jablcko, a ze malemu bude chutit... ale tie co som vcera kupila su dost kysle. Tak sa tvaril ako keby citron jedol a po tretej lyzicke zacal vrieskat. Tak som mu to zmiesala s ryzovou kasou, ale nedal sa oklamat. Nakoniec som musela ist zarobit len cistu kasu, ostatne som dojedla ja 😀 No, nebudem ho uz trapit, nabuduce kupim ine jablka. Ale zaujimave ze stavu (vodu v ktorej som varila jablka) vypil a to mu chutilo 😕

chruminka
4. apr 2010

caute,
chcem sa spytat, ked budem davat detom spenat, tak ho musim este aj varit? kupila som mrazene spenatove kocky a teraz neviem, ci im to mozem rozmrazit a hned im to dat, alebo to mam trocha povarit.

hegina
4. apr 2010

dakujem zuzu, naozaj ste mi chýbali
chrumi,
áno ten špenát ešte treba povariť ja som to gabike som to robievala na oleji orestovať, zaliať vodou a ešte trochu povariť ale myslím že to bude treba ešte pre nich aj rozmixovať. neskôr som pridávala aj mlieko a zahusťovala zemiakovým škrobom

hegina
4. apr 2010

žieňočku, na dnes sa musím odhlásiť lebo malý ide von a musím ho prichystať sesterničke lebo mi sme pozvaní na oslavu narodenín, jupí ale zajtra sa ozvem zatial pa

catalin
4. apr 2010

caute baby
chruminka, ja by som ten spenat asi este povarila, to bude urcite surovy, ten mrazeny...
zuzu aj moj mm dal ochutnat malej stavu z jablka, jaaaaaj ta pistala od stastia 🙂 🙂 a tu pusinku ako skladala, no na zjedenie bola, ja uz sa tak tesim ked zacnem s prikrmami 😉 ako bude chutne papkat s tou pusinkou malinkou 😵 😵

ja uz mam favorita na kocik:

https://www.youtube.com/watch?v=bf1IuyJ7BFQ
tilly
autor
4. apr 2010

catalin, krasny...

ja mam dnes na prd naladu... sme u nasich a mne sa nic nechce, nemam chut sa s niekym bavit, som ako vyblvane leco 😝

idem si pokukat nejake dovolenky, babky sa zabavaju s vnukom/pravnukom a tu je rychlejsi net ako u nas doma, tak si posurfujem aspon 😀

zuzu1980
4. apr 2010

baby, aha aka stolicka... sa mi lubi ale vyzera strasne neprakticka...

http://www.juniorbaby.com/details.cfm?Product_C...

kkoperni
4. apr 2010

ahojko,

zuzu aka scifi stolicka 🙂 taka moc chladna sa mi zda...
idem vas docitat som tu nebola jeden den....

tilly
autor
4. apr 2010

my mame este po dominikovi stolicku, adusko v nej uz teraz cvicne sedava 😀 vyzera, ze sa mu tam paci, ale jest ani za nic... som mu dala cokoladu oblizat a fuuuj, tak ho striaslo... 😀

cipuska_
4. apr 2010

catalin ten smart je krasny aj ja som nad nim uvazovala ale zatial som rozhodnuta pre britax b mobile, len preto ze lje lahsia a kedze chodim kazdy den autom tak to je u mna podstatne. ale uz so mnasla aj na nom muchztak uvazujem ci kupit alebo nie,
mala si tu pri mne vzkecava objavila svoj hlas 😀 havav vav vev

zuzu1980
4. apr 2010
zuzu1980
4. apr 2010

ja zatial len tak obzeram tie stolicky ale kupovat nebudem, o mesiac cestujeme a az do konca jula nebudeme doma... som zvedava ako budeme papat dovtedy, asi len na kolenach, alebo v autosedacke (to som skusala, ale tam sa snazi okrem papania zaroven natlacit nozicky do pusy, a to veru nejde dokopy 😀 )

catalin
4. apr 2010

cipuska a ake muchy ma ten britax b mobile? lebo aj nad tym som uvazovala, ale potom som nasla tento..este si ich pojdem omakat obidva, ale najprv sa zbavim tych dvoch co mam...nechcem mat 3 kociky doma 😖

zuzu, co povies na tuto stolicku? http://www.mothercare.ie/ContentBuilder/Display...

kkoperni
4. apr 2010

...no som vas docitala....ale mm ma sem nepustil 🙂))) ale aj tak sme mali co robit..
Baby neviem co sa deje Ninke už druhy den štrajkuje poobede so spanim už 3 mesiace pava pravidelne 4 hodky poobede a vcera a dnes dala asi hodku...dnes sa zobudila o stvrt na tri a nic ani bohovy tak som ju dala spat o hodku skor spat o siedmej...Tatuska asi taky isty problem ako mate vy myslim aspon že su to zubadla.....no uvidime ci to bude robit aj zajtra - nechapem.....
Catalin - tak to je riadna scifovina 🙂))
zuzu ta daslia stranka mi nejde otvorit...tak neviem teda ktora vyhrva 🙂)))

kkoperni
4. apr 2010

🙂 no a zas tru nik neni, neva ...prajem teda krasny velkonocny pondelok vela vody...papappa

kkoperni
4. apr 2010

ach tie moje preklepy 🙂)))

kkoperni
4. apr 2010

bože a este jedna vec:
Deina - to mi je luto že NEMAS PRI SEBE TAKU PODPORU AKU BY žENA POTREBOVALA...klobuk dole a skus s nim zabojovat a s mm vyriesit tie jeho depky....držkaj sa