icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

deina
6. apr 2010

No to hej, ja ho otuzujem trosku a ma riadne michelinky, tie ho hreju. 😀

janka1874
6. apr 2010

tak som si vás prečítala
tatuska chpďa ninka ale hlavná vec že sa na to prišlo a už nech to zmizne
ja dnes nevarím máme ešte doť zo sviatkov asi ani zajtra ešte variť nebudem musieť
ja som fusak už odložila aj tu fučí neskutočne tak vonku sa určite nepôjde lebo Sendy v takom vetre odmieta chodiť vonku lebo jej to vadí na očká tak čo narobím máme dnes papučovú kultúru ale ani mi to moc nevadí celé sviatky sme chodili kade tade 🙂
a k vyhádzaniu aj viki je vyhádzaná a netuším z čoho lebo ona papať ešt krem môjho mliečka nič nepapá a ja som nejedla nič nové tak aspoň viem že aj iné detičky sú vyhádzané

kkoperni
6. apr 2010

...no a ja som sa nachvilu otacilaa Ninka skrutena ako paragraf a kukala na telku potvorka jedna 😀 no chcela som pridat aj foto ale nejde mi to 😖 why?????

kkoperni
6. apr 2010

tak tuje ta foto...nas malinky paragraf- televizny maniak...

janka1874
6. apr 2010

tak deti spia tu je bordel ako v tanku a mňa začína z toho počasia bolieť hlava no super deň 🙂 čo viac si môžem priať
a doprala mi už druhá práčka tak idem vešať prádlo a trošku to tu skultúrniť 😀 😀 😀

skybaby
6. apr 2010

my uz sme v sportiaku a fusak veru nemame ... (teda uz opraty a zbaleny) takze otuzujeme .... ale tu pekne svieti slniecko 😉
miska veru neviem .... barbor mala novorodenecke na tvari a toto ma na krku a trosku to zacina byt aj na chrbte .... fakt netusim co to je a kedze sa to drzi uz vyse tyzdna tak idem pre istotu k doktorke .... potom budem referovat .... a mozno to moze byt aj zo zubov??? my uz mame dolne jednotky 😵

janka1874
6. apr 2010

šikovnica ninka a kočica v šatočkách 😀
aj Viki je TV maniak ale nejako to neriešim ona dlho telku nepozerá ju všetko zaujíma

didiana333
6. apr 2010

Malý je vyhádzaný okolo pusiny...vysvetlujem si to tak,že všetko ožužláva a potom mu sliny zaschnu tam a z toho su vyrážky... 😒
kkoperni,krásna je v šatkách...princezná malá... 😵

didiana333
6. apr 2010

My ešte fusak máme,ale len taký tenký...ked je v deke v kočíku,tak sa odkopáva stále.

adka_praha
6. apr 2010

ahojte... 🙂
pred chvilou od nas odisla kmotrusa a spol...si kusok predlzili pobyt u nas... 😀 ale bolo faaaaaaajn... 🙂
slovakia, to mi je luto... 😒
kkoperni to ako terezka nasa, ale ona sa tak vykruca ku vsetkemu moznemu... 😅
momentalne terezka lubi posuvat sa, ked lezi na chrbte smerom dohora, takze to vazera tak, ze ju polozim a za chvilu mozem ist za nou, lebo ma nerva, ze sa nemoze posuvat este dalej a ma vykrutenu hlavku... 😅 ale v noci by som ju za to vystrelila do vesmiru... 😝 😅
sky tak blahozelame k zubkom...my mame dasna dolne 4 spuchnute, cervene, ale stale niiiiic... 😕
didi, jani no mate to riadne pritiahnute za vlasy s tymi rodinami... 😠 nas tiez mm rodina co byva vo vedlajsej chalupe ignoruje, ale keby aj nahodou prisli tak ich mienim otocit na odchod... 🙄
ale daco cudne sa deje a svokrovci akosi zacali pocuvat co vravim...ze sa uz nerozpravam sama so sebou... 😲 nechaaaaapem...co bude nasledovat? 😕

janka1874
6. apr 2010

adka tak ja ti teda neporadím čo bude nasledovať 😀
ja som tu ako tak upratala aj som si stihla dať polievku a aj povešať dve prania tak som na dnes max. spokojná a končím 😀 😀 😀

adka_praha
6. apr 2010

😀
kukam stolicku na papanie pre teri, ale co som chcela drevenu, aby sa dala potom rozlozit na stolik a kresielko, nemaju popruhy... 😒
kukam mimibazar...kde su este nejake pekne veci v rozumnej cene?

kkoperni
6. apr 2010

adi - no presne aj Ninka to robi zdviha zadok a posuva sa dozadu a ked to už dalej nejde tak nervicky 🙂)))

adka_praha
6. apr 2010

baby co si myslite o tomto? nemozem si pomoct ale akosi mi to pride "drobatko" labilne... 😕

adka_praha
6. apr 2010

jezisi sak som link zabudla... 😅
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6981098

janka1874
6. apr 2010

adka drahého kamoš toto mali pre malého a pochvaľovali si to tak neviem ja osobne by som sa tam asi bála dieťa posadiť my máme tú prastarú drevenú

sakura77
6. apr 2010

😝 caute kocenyyyyy 🙂
my dneska des des noc,do druhej sa budila kazdych 15 minut a mrnkala-ale doslovne kazdych 15 minut 😠 potom sa najedla a spala do 6.20 a koniec 😠 😠 to vyliezol aj mlady potom,takze dvaja upistanci nevyspati cele doobedie,viete si predstavit,isli sme do mesta troska ,samozrejme v tescu cirkus lebo chcel sa ist hrat na taky ten automat co "chyta" hracky,ja som mu to nedovolila,takze sme isli k autu stylom ja tlacila vozik,na nom autosedacka s malou ,nakup,a vrestiaci kiko zaveseny na nohe a tak som ho tahala,no divadlo pre cele parkovisko-a na zaver mi s rozbehom skocil do najvacsej mlaky aku zbadal 😠 😠
no a teraz obaja spia,to je ulava.....
jajaj,a mal pokasliavatrsoka dokeluuu
pozeram ze rodina sa preberala,nooo,nie je to vsade idealne co?ja som zas mala desny vztah so svokrom-zo zaciatku,takze boli veru ignoracie z mojej strany,ja prednasky pocuvat nemusim teda-ale-po narodeni kristianka strasna zmena-strasne na nom visi,,plus prekonal mrtvicu a odvtedy sa hrozne zmenil,ma svoje muchy stale,ale uz sa to neda ani porovnat...k lepsiemu myslim...tak to je ten lepsi pripad,no
miska,no telka,nie je pre nikoho dobra na oci 😅 tak ale im sa to paci,ked je hokej,mala sa ide zblaznit,otoci sa jak raketa len aby videla-lebo ju vzdy natocim naopak od telky nech na to stale necumi,no my mame problem ze telka v kazdej miestnosti,no maniaci televizni sme ,sa hanbim uz aj.. 😀 😀 koperni,no tak dajak aj u nas a potom si to obehne okolo vlastnej osi este 😀
adka,ja neviem,ja by som sa tam bala dat to nase torpedo teda...

janka1874
6. apr 2010

sakura veselé to doobedie si mala ale táto chvíľka kľudu ťa určite poteší poznám poznám 😀 😀 😀

didiana333
6. apr 2010

adka a pozerala si tu na MK bazár? Aj tam su celkom fajn,len nie nové.Ja mám tiež drevenu,ale malý tam nechce ešte byť,lebo sa nedá polohovať,tak len zavadzia v kuchyni zatial...ale tuto drevenu chcem dať k mame,ked tam bude malý(ked pojdem už do roboty) a domov chcem kupiť nejaku polohovatelnu...zatial papká len v autosedačke,alebo mne na kolenách... 😅

adka_praha
6. apr 2010

no henta sedacka je jedna z tych veci, co moc nechcem pouzivane... 😕

sakura77
6. apr 2010

stolcku mam aj ja polohovatelnu,aj vyska sa da nastavovat,ten stolik odpojit a prisunut k stolu,ked su uz vacsi,to je fak t super vec,mam taku do 15 kg-kiko mi v nej doteraz sedi,takze uz ho budem musiet vysackovat odtial 🙂

adka_praha
6. apr 2010

myslela som stolicku na papanie vseobecne... 😝 az teraz kukam, ze som to dost divne napisala...

adka_praha
6. apr 2010

saku a co je to za stolicku?

sakura77
6. apr 2010

adka,znacku ti nepoviem,kiko ju odlepil,ale take neico ako toto

:http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7013852&tab=0
akurat nasa stala cez sto eur a ma ine farby,ale inak take iste da sa povedat,klasika

adka_praha
6. apr 2010

nieco taketo http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6111676&tab=8
to sa da cela ta tacka odmontovat ze je to len stolicka s popruhmi? 😕

sakura77
6. apr 2010

adi,ano take nieco,len v ina znacka,inak vyzorovo aj funkcie to iste,su fajn,ja som s nou velmi spokojna

adka_praha
6. apr 2010

lebo som bola presvedcena o tom ze chcem drevenu stolicku co sa da rozlozit, ale kedze to nema popruhy tak radsej to doma nechcem...sice som nasla aj umele s popruhmi rozkladatelne na stolik+stolicka, ale ten stolik vyzera na tych obrazkoch dost divne, neprakticky a hlavne maly... 😝 a ked kukam na ceny stolikov a stoliciek detskych tak vidim, ze to neni az taka palka, takze kaslem na to...radsej vyssia bezpecnost ako multifunkcnost... 😕

adka_praha
6. apr 2010

tak toto je bohove...ale ta paaaalka... 😝
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7365359

sakura77
6. apr 2010

adi,tu drevenu mam u nasich,ale nemenila by som,do tejto moze ist ovela skor,ked je este aj tak napololezato,tam uz az ked sedi celkom,tak ale zas lepsie jak nic,a tieto si mozes dat potom k normalnemu stolu,tak stolik netreba

deina
6. apr 2010

Adka, podla mna ber plastovu, ja mam tiez neco podobne ako Sakura a je super (tuto mame: http://www.mimibazar.sk/bazar.php?id=1490070, zltu). Okrem toho, ze sa daju polohovat (velka vyhoda pri detoch, ktore este nesedia), pultik sa da odpojit, popruhy to ma a predovsetkym su stabilne, lebo co tam ten nas maly obcas stvaral... kebyze mame obycajnu drevenu, tak je po nom. 😀 Tie detske stolicky a stoliky su take krasne a vyber je uzasny, to je skoda nekupit. 😉