icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

didiana333
6. apr 2010

Ďakujem deina,ten krémik hned kupim... 😀

mayka
6. apr 2010

deina, tu je info z oficialnej stranky.
http://www.gesslein.de/f4-kinderwagen.htm
do kelu som na neho uplne zabudla. Som si nasadila chrobaka do gebule. Slak ma trafi. 🙄

Skocim do forbaby a zistim ako sa maju veci. Aj ked na buggy je dost tazky. Ma 9 kg.

Inka do kelu moj kocik zacal pipat v predajniach. Uz sa mi to astalo treti krat. Dnes v BM mi to ochotni predavaci kontrolovali co tam pipa a nedosli na nic. Najprv sme s terezkou na rukach skusili my ci napipame a nic, potom kocik a ten pipal . Zvlastne bolo ze ked som odopla z konstrukcie autosedacku tak nepipalo ani jedno ale spolu hej. Chapete to? 😀 😀 😀 A ked som odchadzala z predajne tak sme uz nepipali. Akoze neviem v com je problem.

deina
6. apr 2010

No to je na moju stredoskolsku nemcinu privela. 😀

mayka
6. apr 2010

adka, tych stoliciek je desne vela. Mam z toho riadny gulas. Ani neviem aky he v nich rozdiel a na co vsetko mam kukat. A ani sa mi nechce. Kamosky uz tri mi odporucili tu peg perego. Ona bola dost draha a som si povedala ze viac nez 100 e za nu nedam ale kurnik dnes som videla tie peg perega v akcii tak asi ju zbehnem zobrat kym je. Uvidim co povie muz. Asi sa mu to moc lubit nebude. No som zvedava. Ale je pravda ze o mesiac uz ju potrebovat budem.

mayka
6. apr 2010

deina nemas ten prekladac nainstalovany?

deina
6. apr 2010

Mam, vyskusam. 🙂

mayka
6. apr 2010

ale ani tam to neuvadzaju . Asi bude istejsie opytat sa predajcu.

mayka
6. apr 2010

tato peg perego stolicka sa mi paci

http://www.bambini.sk/sk/product/285/peg-perego...

mayka
6. apr 2010

no nic idem trosku upratat. A mam pocit ze sa mi dieta budi. Babyfon sa ide zblaznit. 😀 Asi sa tam uz vrti.

zuzu1980
6. apr 2010

mne sa pacia tie stolicky co ma deina, take pekne farebne 🙂
hlavne aby sa tomu dal odmontovat nanoznik, na to sa uz viaceri rodicia stazovali ze sa im tam deti potom postavia, a nas maly sa teda zapiera nozickami jedna radost, neobsedel by ani keby tam bol prilepeny a s popruhami 😠 .

tilly
autor
6. apr 2010

deina, presne ten v tej farbe len bez brzdy mam 😀

stolicku mame este po domcovi, tu plastovu, vtedy to bolo desne drahe...

tilly
autor
6. apr 2010

ozaj, adamko, ako sa tak plazi, tak strasne grcia, cely je stale zagrcani, uz som ho dnes dva krat prezliekala, lebo on sa pogrcia a nasledne na to sa v tom vyvala...

adka_praha
6. apr 2010

tilly potesi... 😝
noooo a kedze boli sviatky a 300 ludi u nas, tak mame rezim v prd**i a to nehovorim o tom, ze teraz by sa madam len nosila a co sa robi u nas pred spanim, ciste psycho... 😠 bude ricat, kym sa nevyreve do spania a mozem ju nosit, hojdat, mozem sa aj poskladat do kocky pre mna za mna a ho**o pomaha... 😠 normalne mam uz nervy...teraz sa uz taaaak urevala, ze sme sa na to vytoto a dali pod hrazdicku...no nenapadlo ma to kamerovat ako sa "hrala"...do posledneho zmurknutia musela tou rukou aspon trocha drgat do hracky a potom kooooooooooooooooonecne pod tou hrazdou odkvicla... 🙄 jediny moment kedy sa u nas zaspava bez hentakeho nervacenia je len spanok na noc...
a teraz nemam tucha ako to dat vsetko do povodneho stavu, cely rezim aj to samostatne zaspavanie, lebo doteraz som to riesit nemusela, lebo akosi to islo vsetko same od seba... 😒
uz som si aj poplakala, bo mi z toho jej doslova ricania nervy pustili...

adka_praha
6. apr 2010

a najrajsie na tom celom je, ze ked ju vezmem na ruky zvislo ze ju drzim tak vysmiata jak vajce, takze je to leeeen o jej rozmare... 😨 🙄

zuzu1980
6. apr 2010

tilly, vsak poutiera to po sebe, nieeee?

adka... toto robieva nas Adamko ked ho chyti reflux, tiez musi byt len zvislo... ale tvoja uz ma 5 mesiacov, tak to uz by sa prejavilo skorej, asi bola fakt len v soku z tolkych ludi, neboj, to sa spravi. alebo zeby zuby? 😝

adka_praha
6. apr 2010

keby to boli zuby tak sa asi neukludni ako mavnutim prutika ked ju vezmem na ruky...si myslim teda ja... 😝 ale pri dalsej tekejto nejakej blbej prilezitosti, ako su taketo sviatky, budem zasadovejsia...oni tu s nou neostanu sami doma... 🙄 a zaaaaas reve...nastastie sa ide za chvilu kupat, napapa sa a hura spat na noc...a ja sa pojdem nalozit do vane a vypnut...potrebujem to ako sol...
dufam, ze zajtra uz bude kludnejsia... 😕

adka_praha
6. apr 2010

inak ja som z tych jej dasien kon...raz ich ma napuchnute ze sa divim, ze este nepraskli, potom ich ma zkludnene akoby sa nic nedialo a takto uz asi mesiac dookola... 😝

zuzu1980
6. apr 2010

adka, asi tie zuby lezu postupne. Mne zuby mudrosti niektore takto isli aj rok, ze chvilu zapalene a chvilo ok. A ten posledny vyrastol za 4 dni s bolestami ze som hubu nemohla otvorit, ale o par dni bol cely vonku ...

adka_praha
6. apr 2010

no aj mne tak lezu tie zuby...len ona ma teraz tie dasna zaaas splaknute...vcera ich mala veru opuchnute, aj som jej ten gel prvy raz skusala, ale viac menej sa ho snazila zjest, tak som to potom vzdala... 😅

kkoperni
6. apr 2010

caute pekny podvecer prajem...Ninula už zalomila, tak idem vas docitat co ste popisali...fuuuu to je kosa vonku 😒

kkoperni
6. apr 2010

...tak stolicky preberate, anisom si neuvedomila že čochvila bude treba, myslelasom tiež že by som tu drevenu rozkladaciu so stolcekom ale ako Adka pises je to bez popruhov a nassa akrobatk aby velmi rychlo skoncila na zemi tak to asi zainvetujeme do stolicky, paradne ste povyberali tie polohovatelne su krasne no ponuram sa a uvidime....

kkiki
6. apr 2010

baby asi som kupila tento kocik 😉 potrebujem na korcule nieco taketo .... a budem musiet predat tu teutoniu ale vobec netusim zaco a kto by o to mal zaujem ... tu v pn je taky obchod bazar keby to zobrali bolo by fajn ...

kkiki
6. apr 2010

tilly aj olino grca furt ... lebo len co doje uz je na bruchu a dneska som mu musela cistit nos co sa tak vyvalal .... 🙄

deina
6. apr 2010

Kkikki, ten je peknucky, dobru farbu ma. 🙂

Tilly, nooo, male prasiatko. 😀 Aspon sa snazi poupratovat po sebe.

Adka, to sa podla mna spravi, pokracuj ako doteraz a ona si zvykne, potrebuje sa ukludnit. Nas maly je tiez taky, ze sa velmi lahko da vyhodit z rezimu, ked je okolo neho plno ludi, takze napr cez vikendy horsie zaspava, ale vzdy sa to utrasie (do dalsieho vikendu 😅 ).

Tilly, ja kukam, ze co za stolicku bez brzdy mas... 😀

Hmmmm... a teraz som si predstavila Adamka, ako fici po kuchyni v stolicke bez brzdy...

kkoperni
6. apr 2010

kikki super je ten kocarek ja som zatažena na trojkolky 🙂
tilly a kkiki aj Ninula ma presne ten isty problem hned ako dopapa sup na brucho a grrrrrrrrrrrrc neskutocne tak sa ju snažim dat nachvilu do vanicky sem tam uspejem 🙂

deina
6. apr 2010

Mates tiez grcka odkedy sa naucil pretacat, tak utieram a utieram... 😅 Ani ho neprezliekam, ked sa uz blizi vecer, setrime body. 😀 Dnes bol cely od tekvice, ani mu velmi nechutila a predsa jej asi bolo dost.

janka1874
6. apr 2010

ahojte tak neviem či mám šancu Vás prečítať ale téma kočík ma začína zaujímať pre istotu chcem byť pripravená

kkoperni
6. apr 2010

My sme dnes vybehli von v nadeji že Ninka sa vrati spat do svojho režimu ale nic zasa o pol tretej sa zobudila mulatovala cely cas potom už velky rev tak som jej natrela dasienka a neskutocne sa ukludnila a baby neuveritelne už aj dudlik chce asi tie zubky tak sa chce asi ukludnit, a potom zaspala n apolhodku a zas kukucka a spanok až o siedmej 🙂)))tak ju budem pozorovat cely tyzden a uvidim....

didiana333
6. apr 2010

Babule,zajtra je u nás pamätny den...Erik ide na cely den k babke,mojej mame...idem do skoly,tak chcem,aby si zvykal,ved za chvilu pálim do roboty...tak som zvedava,ako to spolu zvládnu obaja... 😨
ešte nebol nikdy dlho bezo mna,tak sa aj bojím troska,ked som bola v skole,tak bol vždy drahý doma,ale zajtra má nejaku robotu.Som zvedava...