Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
mayka,nič si z toho nerob...aj moj je lenivec...u neho ani náznak pretáčania nevidím... 🙄
ahoj hviezdy
mala mi vrestala cely den-objavila,ze moze kricat a strasne sa jej to paci,no mne uz menej.hlava mi ide prasknut 😅
baby som spominala toho anglana ,tak zistil si adresu a doniesol tie veci pre miu.3 plne vrecia super veciciek hlavne z nextu 😵 tak sa vytesujem
a strasne sa ma hambil 😀 😀 😀 ma to pobavilo......
baby riesite kociky ,stolicky a je to strasne nakazlive sa snazim predat ten co mam az mozem kupit novy 😝
mayka - tak to je už velmi blizko aj Ninka tak zacinala a zrazu sup na brucho o tyzden už budes pisat že sa toci))))) a didi vy tiež )))
didi odkedy sa vracias do prace?
my sme tiez lenivci.mia robi iba mostiky a otaca sa na bok a to je vsetko
no baby ja nejako neviem aký kočík by som chcela ma picne poradte čo je dobré
slovakia - tak to je dobre super viem si predstavit a 3 vrecia fuuuha perfektne, a že hanbil si sa pekne pobavila co 🙂))))
ach jo baby idem si dat nieco sladke 😉 ahoj zatial ....
pozerame s mm ruzovu zahradu a ten sa tu hada s televizorom 🙂)))
kkoperni, no to dufam. Presne ako Slovakia pise. vystiera naraz nohy a ruky a hlavu dviha. 😀 Som zvedava. Toto robi asi 2 tyzdne.
slovakia aj mne by sa zisiel taky mech s next vecickami. Ja nad nimi furt slintam. A neviem sa rozhodnut co objednat. Tato kolekcia letna je zasa nadherna. 😵
janka, ja som tiez zasa mimo z kocikov. Je ich strasne vela. Ake to mali nase mamy len jednoduche. Vyberali len podla farby. 😀 😀 😀
U mna zatial vedie peg perego SI ale ktovie dokedy. 😀 😀 😀
ale ten Si to je len ako golfka? ja hľadám taký pevný šporťák lebo svoj kočík chcem celý predať
kkoperni a prečo sa háda?
janka - stale mu nic nesedi, proste on by zmenil cely scenar a hotovo..... 😀
idem dievčence ja lahnut si k mm ...dobru noc
janka hej je to golfac. Sportsk mam velky.Toto chcem do auta kvoli dovolenke. 😉
Aj ja idem na ucho. Dobru noc. 🙂
Ahojte, tak mi sme dnes prisli z poraden a mame 6 kilov huraaaaa.aj nas ockovali
a pridavame sa k lenivcom co sa len vykrucaju a neotacaju, aj nam dr hovorila ze aby sme trenovali.
mayka aj chem taky golfac do auta, aleten b mobile som uz zavrhla, tento peg rego je dobry ale ja by som chcela spojenu rucku aby som mohla soferovat jednou rukou. mm sa mi uz smeje ze taky este nevyrobili pre mna co by mi vyhovoval.
slovakia tak next by som prijala aj ja 😉
juj žienky už som hotová z tých kočíkov nejako neviem nájsť ten čo by bol ten pravý tie čo sa mi páčia sa nedajú otáčať juj
slovakia ze hanbil... 😀 a to odkiaol pobral tolko veci? 😀 nech aj nam posle... 😅 ja radsej tie vecicky ani neobzeram... 😕 😅
a vyzera to tak, ze na terezku nieco lezie... 😠 (inak podotykam, ze hentaka zblbnuta bola este pred tym ako tu prisiel kratky uchrchlanec) beku zastrelim... 😠 musi chrchlat pri nej jak truba hlupa... 😠 a teraz malej zacina chrcat v nosiku... 🙄 idem radsej spat, lebo ak dostane nadchu tak to zas bude besnota (sa "vyspime" 😝 )...a nech sa k tomu rovno aj tie zuby pridaju, ked uz... 🙄 😅 tak paaa
a didi drzim palce aby si maly rychlo babku vycvicil... 😀
no janka mi hovor mna chytila uz riadna mania, jeden nema spojenu rucku , dalsi ma moc koliecok, potom yas kratka strieska.....a tak stale dokola ani jeden dokonaly
no ja by som najviac uprednostnila veľkú strišku kedže tu často fučí a to prehadzovanie v smere a naopak či rúčku či sedátko to mi je jedno no ja moc zbehlá v hľadaní nie som tak o to horšie pre mňa ☹
ženy pri britax kočíkoch sa dá prehadzovať rúčka?
ojoj zas ste toho popisali,nemam sancu čitat...dnes som bola mimo 😝 nejaky bacil ma chytil 😝 baby co hovorite na tuto stolicku,kupili sme ju v kike za 150 euracov a teraz nam napisali ze musime na nu cakat vyse mesiaca 😠 www.CHICCO Kinderhochstuhl POLLY MAGIC SEADREMS NEU ...jedna mamicka nam potom hovorila ze je neprakticka a ze ju predala...ale preco by bola neprakticka nechapem 😕 len skoda ze nema kolieska 😖
janka to neivem ale zda sa mi ze nie,
mne sa paci tento len skoda ze sa neda dat do lehu a ani neviem ci sa v europe predava
http://www.tiptoeturtle.com/Baby-Jogger-City-Se...
Dobre ranko. 🙂
Janka, myslis takyto Britax? http://www.babymarket.sk/index.php?page=view&co... Ten ma otocnu sedacku. A nepacil by sa ti novy Cam, ze vymenit stary za novy? http://www.samo-kociky.sk/pulsar-cam-2010 😉
Matko dnes taaak dobre spinkal, uz sa spamatal z vikendu. Zobudil sa az o piatej prvykrat a este sme si potom zdriemli, vstali sme o pol siedmej.
dobré ránko babule normálne ma zase namotáte na kočiare a už ma mm vyhodí z domu že čo vymýšľam ale aj tak si ešte kúpim niekedy niečo golfové 😉 keď Ninka trošku vyrastie 😉
baby alergiaaaaaaaaaaaaaaa ustúpila už len trošička to máme taká som šťastná že Ninulienka sa už nebude trápiť.ale je neskutočne nervozna len na ručky a ručky pomooooc ☹
noc bola ok pár mrnčani a jedno papanie 😉
mayka ty odkial objednávaš vecičky z nextu ja som na mmb objednala ďalšie super vecičky a dojde nám balíček z Irska tak sa neviem dočkať 😉
dobre ranko, 🙂 dominik tiez vinimocne spal dobre podlhej dobe sa len raz zobudil na papanie 🙂 papal o pl 8 vecer a potom az o 4 vnoci a este spinka 😕 😎
baby co hovorite na tuto stolicky ? objednali sme ju ale ma prist az ovyse mesiaca 🙄 http://Cgi.ebay.de/CHICCO-Kinderhochstuhl-POLLY...
co som zas zle napsala ze mi to zas neukaze, 🙄 porazi ma z toho 🙄
skusim inak www.kinderhochstuhl-chicco polly magic.de
dobre ránko tak mi noc nic moc mala sa zobudila o druhej na jedenie a do štvrt na 5 sme boli hore, nic len tak ležala avypraval že ona spat nebude, a potom zacala plakat že nevie zaspat tak som ju zobrala na ruky a do 5 minut bola tuha, ach jo...a ja nevyspata.rano uz od siedmej vykecavala.a zobudila sa s teplotou po ockovani takze sme dali uz nurofen ale zvlada to sćelkom dobre.
deini a da sa objednat samostatne len sportak? nevieš kolko ma kilov?

baby, vase deti sa uz pretacaju, lebo nasa nie a nie. Iba nabok sa dava a robi brusaky lebo chce sediet .