icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
7. apr 2010

ahojte...
no tak noc des a hroza...dnes tusim budem kazde spanie terezkine drichmat aj ja...ona ma sopliky, sa v noci kazdu chvilu budila a nervacila a ja zacinam mat zapalene dutiny s anginou...ledva sa plazim po chalupe...aspon ze mam navarene...
miska som to chcela kuknut ale nic mi tam neukazalo... 😕
kociky- myslite, ze sa este oplati ist na ne do polska? minule mm vravel, ze oslablo euro, ze sa v cechach ani polsku neoplati kupovat...ale kociky tam byvali o hodne lacnejsie...aj o polovicu, to by sa este malo oplatit nie?

miska2220
7. apr 2010

baby preco mi to neukaze celu adresu v modrom? 🙄 joj ja som antitalent v internete 🙄 😝

miska2220
7. apr 2010

adka ked si to das cele do googlu tak to ukaze akosi to tu neviem nahodit ☹

miska2220
7. apr 2010

joj adka to poznam,vcera som mala horucku,dnes ma len hrdlo boli...len trpnem aby to maly nedostal o domna 😒 ja si myslim ze vpolsku sa vzdy vsetko oplati

adka_praha
7. apr 2010

hej hej miska...uz som to objavila...nevyzera zle...ale ta cena... 😅 na svk stranke to vyhodilo 180 eur... 😅

chruminka
7. apr 2010

dobre ranko,citam ze zasa riesite kociky 😀 ,ja mam jedine stastie ze mam dvojicky a tu si clovek moc nenavybera 😠
hlavne ked musia splnat aspon dake poziadavky (u nas je najdolezitejsia vaha a sirka)
S tym bmb co mame som spokojna,prejdeme cez vsetky dvere vsade sa zmestime ,zatial sme este vo vanicko-taskach ale uz sa tam nezmestime a kupili sme ojazdeny golfac taku obyc inglesinu,ze na cestovanie a kratke prechadzky,zatial sme s nim este vonku neboli.
A stolicky na krmenie tiez uz mame aj ich pouzivame ked papame zeleninu,lebo vsak neviem ako by som ich krmila,vsetko mame zababrane,oranzove,je prakticke ze su umyvatelne
No idem robit detom ranajky lebo ich uz pocujem vykecavat v postielkych

kkoperni
7. apr 2010

Dobre ranko dievcence 🙂))

tak aka bola noc, Ninula ma odhalila a rano už nezaspala ani unas v posteli tak som ju dala do jej postielky a čo no zobudila sa o siestej a už nezaspala , Deini zavidim zdriemnutie .-)))
cipuska - tak baby joger mam ja ale ja mam city elite a jej fantasticky lahucky, vela ulozneho prietoru, rychlo a jednoducha sa sklada a este aj super strieska....som donho zamilovana 🙂)))

kkoperni
7. apr 2010

tatuska - tak super že to ustupilo...
Ninka už spi na balkone 🙂 tak ja sa naranajkoujem a upracem, dnes je mm mimo PD tak obed pohoda a ma byt teploucko ale asi dnes budeme vynimocne kvasit doma.....co vy ake mate plany?

miska2220
7. apr 2010

adka mi sme dali 150euracov ale jedna mamicka hovorila ze je neprakticka tak teraz mam zle svedomie ze som ju chcela ☹ skoda ze nema aj kolieska 😖

adka_praha
7. apr 2010

miska sak uvidis aka bude...a ake naroky mala ta mamicka...
terezka akurat zaspala, tak sa idem vyvalit na gauc...hadam sa mi podari aspon na chvilu zdriemnut... 😕

tatuska1
7. apr 2010

tak moja je už hore a hučiiiiiii na mňa tak sa ideme pohrajkať no dlho si slečna nepospala čo už 😖 a neskôr skočime k lekárke sa ukázať a asi zase vonku nepôjdeme neskutočne fučiiiiiiiiii už ma porazí z toho počasia 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
no a ešte sa musím babrať s karfiolom 😒 a žehliť 🙄

kkoperni
7. apr 2010

adka a miska skore uzdravenie....-..
joj idem dat zasa prat

slovakia13
7. apr 2010

ahoj
tak my sa vzdy zobudime o 3-4 s tym ,ze uz je vyspinkana porazi ma.....
adka
on ma v opatere 5 rocnu dceru ,tak po nej a kopec veci este s vysackami 😀

teraz idem ku doktorovi s ocami ,no ak ma nevysmeje bude dobre....ale uz od tehu mam v zornom obraze cierne bodky a je to horsie a horsie 😅 som zvedava co mi na to da

tinika
7. apr 2010

ahojte, ako ste sviatkovali? my sme boli u nasich cele sviatky a mlady začina mat moresy, ne a ne spat musi sa vyrevat a pospi pol hodinu, teraz je uz doma, tak klop klop sice s plačom ale spi uz asi hodinu
tak dufam ze sa to da do normalu

tinika
7. apr 2010

my vačšinou spinkame od 6 do 6 ale dnes vstal uz o pol 5 a večer o pol 9 reval jak najaty neviem čo mu bolo, raz za čas ma take stavy a uz je hore

sakura77
7. apr 2010

ahojte 🙂
tak my dneska budicek 6.45,potom som kika chystala do skolky,moc sa mu nechcelo veru po tyzdni volna...teraz bambula spi,ale kazdu chvilu uz bude hore,potom skocime troska na nakup
tilly,to prezliekanie mame aj my uz tristokrat za den,lebo ona nemoze polezat ani sekundu,jak ju polozim,v momente je na bruchu a snazi sa plazit a potom z nej leze vsetko von tiez 😀 nam este to plazenie moc nejde,ale skusa,dviha zadok aj sa chce posunut,ale vacsinou sa len toci dokola 😀
adka,jajha,to aj ja neznasam,ked sami narusi rezim,potom je mala cela vykolajena z toho-a ja tiez
mayka,neboj,zacne sa tocit,aj nasa to zo dna na den-ale ja som jej pustila tiiline video z FB kde sa adko vrti,tak si vzala priklad a do vecera sa uz aj ona vrtela 😀 😀 😀
miska,ta stolicka je super teda 🙂 a na tych zadnych nohach to nie su kolieska?lebo my mame tiez len na zadnych,to ju nadvihnes a tahas

caterine
7. apr 2010

Caute ženy 😀 😀 , tak nam sa rezim moc nepokazil cez sviatky, lebo som sa ho snažila ako tak dodržiavat, ale tiež mame problemy so zaspavanim, ako vždy som ju uspavala na rukach a to bola do 10 minut tuha, ale teraz sa tiež ako vaše potrebuje vyrevat, pojedovat a až potom zaspi a večerne zaspavanie je hruza, to len plače, ale asi to budu zuby lebo vtedy plače tak ako keby ju niečo bolelo, natrem jej to s gelom a potom sa trošken ukludni...... aj rano mi zvykla tak dlhšie potiahnut a hajat ale teraz spi hodinu a konec, takže niekedy vas nemam šancu ani dočitat...... pekne kočiky sem davate,ale ja už mam a s tym vyberom je to fakt tažke ved všetky su krasne

adka_praha
7. apr 2010

no tak slecna je uz hore, ja som samo, ze nezaspala, ale co uz...je dobry film v telke tak mi to nedalo... 😅
saku presne, ja mam niekedy pocit, ze som z rozhadzaneho rezimu (trebars len jeden den je taky zblbnuty) viac na prasky ako terezka... 😝

kkoperni
7. apr 2010

adi co kukas ten na jojke je super už mi od dojatia slza vytiekla ach tie hormony 🙂

adka_praha
7. apr 2010

presne ten...ja tu tiez chvilami smoklim u toho... 😅

kkoperni
7. apr 2010

...ty kokos dobry film....fnuk, fnuk 🙂))

adka_praha
7. apr 2010

no cakala som vselico, ale nie ze to dievcatko zomrie... 😢 ale veru dobry film...

miska2220
7. apr 2010

jej vy uz tu pomaly zacnete preberat lezanie 😕 😨 no a nas mlady pan sa este ani nepretaca 🙄 a dokonca je aj na brusku nerad,takze ani drzanie hlavicky sa mu uz nechce trenovat...a to pekne drzal ked mal uz mesiac 😕 no spohodlnel 😒

miska2220
7. apr 2010

jeej aj mam rada take filmy kde si poplacem 😅 ale na nete si mozem pozret akurat tak modre zneba...

adka_praha
7. apr 2010

miska ved je milionpat stranok, kde si mozes pozriet filmy na ake mas chut... 😉 ja nemozem, lebo mame slaby pc a hrozne by to rubalo... 😝

kkoperni
7. apr 2010

adka - presne cakal som typicky americky koniec že sa dievcatko uzdravy ☹ keby videl mm že to pozeram tak mi zakže 🙂 kvoli tomu aby som nesmoklila... 😀

miska2220
7. apr 2010

adka,vazne? 😕 no musim vyskusat

mayka
7. apr 2010

ahojte damy, da si niektora so mnou kafe?

miska mne sa tiez paci ta stolicka polly magic. Podla mna je to o zvyku.

u mna zatial vedie ta peg perego pappa mia ci ako sa vola ale zda sa to moc dat tolko za stolicku. Neviem ci neni draha len preto ze je to znacka. Tak este kuknem podobne.
Kamoska mi nuka svoju zadara po dvoch detoch ale ked ja chcem novuuuuuuuuuuuuuuuu 😀 Ved ju budem pouzivat aj 3 roky nie?

A kukam ze vsetky deticky skoro vstavali dnes. Aj ta nasa veru mohla este potiahnut. O polsiedmej bola hore.
Ozaj kolkokrat cez den vam deti spinkaju?

nasa okolo deviatej hodi mikrospanok cca pol hodku potom okolo pol jedenastej ideme von. To spi asi 2 hodiny, potom okolo tretej asi hodinku da a okolo siestej ide s nou este von tata na hodinku. A o osmej slecna ide do postielky.

miska2220
7. apr 2010

sakura fakt aj mne sa teraz zda ze ma kolieska,tak super 🙂 skusim este raz nahodit tu stranku stolicky lebo mi to neda pokoja 🙄 😅

mayka
7. apr 2010

baby ako to robite ze stihate aj telku kukat aj internet aj dietas a este aj domacnost udrzite. Mne sa z toho nedari skoro nic. 😀