icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

janka1874
7. apr 2010

no ženy aj ja som pozerala ten filma na joje a tiež som smoklila som tu len babule objímala že nech sú len zdravé a všetko bude dobré niekedy si ščlovem musí normálne pozrieť taký filma aby si všetko vážil v tejto šibnuej dobe
ale priznávam tiež som čakala typický americký scenár

ženy dnes by som mala ísť na zumbu ale trošku sa obávam aby náhodou som nestratila mlieko neviete môže sa také niečo robiť mimochodom stále mám doráňané prsia a klobúčiky moc nefičia lebo potom nevie vytiahnuť všetko mliečko a je hladná no a mňa to potom bolí takže sa trápime

adka_praha
7. apr 2010

mayka neviem... 😅 a mala spinka, ked mame rezim 😅 tak 3-4 razy... 🙂

miska2220
7. apr 2010

jeej konecne sa mi to podarilo 😅

adka_praha
7. apr 2010

blahozelam... 😀

deina
7. apr 2010

Baby, vy ste ako moja svokra. Ta tiez zboznuje filmy, na ktorych sa moze vyplakat. 😀 Minule pozerala ruzovu zahradu, ze tam nejakej mame umrelo babetko a ukradla ine... no ze taaaak plakala, ze tak jej potom bolo dobre. 😀

No my sme uz boli vonku, nakupili sme v DM, boli sme aj trosku na ihrisku, nech sa Misko moze pohojdat, ale Matko sa tam zobudil, tak sme neboli dlho, skoda. Ked uz bude teplejsie, dam si ho do erga a moze sa Misko hojdat kolko chce, ale teraz ho este nechcem vyberat a ked sa kocik nehybe, tak uz protestuje maly.

miska2220
7. apr 2010

mayka mne maly vstava vposlednom case okolo8-9 hod 😎 potom si okolo obeda hodi taku polhodinku az hodinku ,poobede poprechadzke tak 2 hodinky a potom do vecera kym nejde celkom spat polhodinku este

mayka
7. apr 2010

miska, kokso to ti pekne potiahne rano. Zaaaaavidiiiiiiiiiiim. A kedy ti vecer chodi spinkat?

deina zabijes ma ale skleroza neboli . Vcera som to sedenie nezmerala a teraz nemozem .Terezka drichme. 😀

kkoperni
7. apr 2010

miska sikula - ta stolicka je krasna...
jani - ja som už bola cvicit zumbu asi 4 x a uuuuplne v poho tiež iba kojim a ok...pytala som sa ja cvicitelky a ta mi len odporucila vynechat pocas cvicenia akakcky a trasenie hrudou ( to je v zumbe stale) inac by som doniesla smotanku Ninke, treb acvicit iba kolko vladzes moc sa neprepinaj....

deina
7. apr 2010

Nevadi, Mayka. 🙂

U nas sa spi 2x - raz v kociku, to potiahne aj dve hodiny a potom este poobede, niekedy len pol hodinu, ale niekedy sa da ukecat a spi dlhsie.

Miska, krasna stolicka, super, ako je polohovatelna.

tilly
autor
7. apr 2010

ja cvicim vsetko, chcem aj behat zacat...

nemam sancu vas docitat

adka_praha
7. apr 2010

deina, ked obcas ked je toho na mna moc, tak sa neviem sama vyplakat tak tieto filmy to aspon spustia... 😅 ale zas niekedy ich nemam rada... 😅 dufam, ze pisem ako totalny madar, no neva...hadam sa chapeme... 😅

kkoperni
7. apr 2010

mayka - Ninka spi doobeda 2 hodky a poobede 4 hodky ale už dni jej nieco vadi a budi sa hodke a ž dvoch a už nespi až kým nejde o siedmej vecer spat....

janka1874
7. apr 2010

akakcky to je čo nič mi to nehovorí ja som to totiž ešte nikdy nebola cvičiť a pri Sendy som takéto aktivity začala robiť až po roku čo už mi bolo jedno či prestanem kojiť ale malú by som aspoň do roka tiež chcela kojiť

mayka ja si dám s tebou kafe ale čakám kedy babule zaspia Viki sa totiž zobudila dnes neviem čo je s ňou často sa strháva s plačom zo spánku nechápem

miska2220
7. apr 2010

mayka ved to 😒 vecer nemame pevny rezim 😒 vcera isiel uz okolo 8 hod.inak aj okolo 9,dokonca sa stalo ze okolo pol 10 isiel az spat...ale mne to takto vyhovuje lebo ja si radsej rano dlhsie pospim ako by som mala ist skor spat 😅

janka1874
7. apr 2010

u nás sa spí doobedu pól hoďka niekedy hoďka potom na obed 2-3 hodiny a potom ešte poobede tiež pól hoďka niekedy hoďka tak asi tak

adka_praha
7. apr 2010

jani si myslim, ze to mali byt skakacky... 😀

janka1874
7. apr 2010

vidíš adka to ma nenapadlo ja že to je nejaký špeciálny cvik ja som už fakt vadná z tej materskej 😀 😀 😀 dík tak už budem vedieť

adka_praha
7. apr 2010

neboj mna to len nejakou haluzou napadlo, inak je dnes moje myslenie kriticky obmedzene... 😝

catalin
7. apr 2010

caute baby,

ja revem za kazdu maickost odkedy mam malu a to som bola predtym tvrda, ale som zmakla odkedy mam malu, a smoklim za kraviny, mm zo mna nemoze..modre z neba nemozem pozerat, lebo revem jak keby mi za to platili..

moja mala je taka rozkosna, tak sa rozkecala, cela ozila, uz to nieje take male zvieratko co len cumi okolo ale uz krasne reaguje, spieva so mnou, musim ju natocit, pusinka sa jej nezavrie, hybe sa, objavila si nozky, najprv kolena a potom chodidla, cakam kedy budu putovat do pusy.. 🙂

aj ked spanok sa jej pokazil, ale to bude tym ze sme zrusili perinku na noc, tak sa budi ked putuje po postielke, ale snad sa to spravi, a zacala dvakrat v noci papkat, plne 150ml, takze este pockam tyzden dva a asi ideme na mrkvicku.takto ma 7 davok 150 ml, to uz je 1150ml na 24 hodin. zatial jej to staci, uvidime dokedy

adka_praha
7. apr 2010

catalin ani nevraaav...ja som este aj bekine polrocne vysvecko orevala... 😅 priserne... 😅

caterine
7. apr 2010

nooo moje dite spi dlhšie ako pol hodinu, normalne nechapem, zaspinkala sama v lehatku, čo ju inokedy musim uspavat na rukach, tie zuby ju asi trapia ani pozriet dasienka si neda ešte jej len chytim pusinu že jej to pozriem a taky plač spusti, chudatenko moje....... no my vstavame o siedmej potom ešte si pospinka take 2 hodky, potom spinkame o dvanastej o tretej potom okolo šiestej ale to už len tak 30 minutovky, niekedy vonku potiahne dlhšie a chodime hajat o desiatej, skor mi nezaspi ked aj čo robim......ja zase nelubim pozerat take filmy ani modre z neba lebo to revem jak male decko, ale niekedy sa človeku pri tom tak dobre ulavi ked sa tak dobre vyreve

caterine
7. apr 2010

catalin aj my sme objavili nohy asi pred tyždnom kolena ju strasne zaujimaju, stale si natahuje teplaky take je to podarene, aj mala mi keca stale, ved su to baby tak sa musia prejavit 😉

catalin
7. apr 2010

adka tak to si lepsia, ale verim ze ked Mia donesie prve vysvecko tak pojdem do kolien, ja zo seba niekedy nemozem 😀 😀

catalin
7. apr 2010

caterine, ona mi to vracia lebo ja do nej od drobna hucim, spievam, lebo tak bola spokojna, inak by plakala...by som sa nedivila keby mala zo mna hlavybol 😀 😀

caterine
7. apr 2010

catalin aj našej sa pači ked jej spievame vtedy je cela happy, ale ja vobec spievat neviem ale jej to zjavne nevadi 😀

catalin
7. apr 2010

caterine a myslis ze ja viem spievat??? 😀 😀 chudak moje dieta, tyrane matkinym spevom 😀 😀

adka_praha
7. apr 2010

no baby slecna spinka tak ja sa zas stahujem na gauc a dufam, ze teraz neobjavim ziadny dobry film aby mi to dalo aspon trocha zdriemnut si... 😅

caterine
7. apr 2010

😀 😀 😀 aj ja malu niekedy lutujem

adka_praha
7. apr 2010

baby a potom preco je tolko masovych vrahov... 😀 ale nie...podla svojich deticiek sme tie najkrajsie, najsikovnejsie, najmudrejsie mamicky na svete... 😉