icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

kkoperni
7. apr 2010

adka diky za odhalenie mojho preklepu 😀 janka veru žiadny špeci cvik🙂 ja sa vždy ponahlam s pisanim ))))

tilly
autor
7. apr 2010

my mame zas otrasnu noc za sebou, do siestej rano som nespala... a o 8.30 sme vstavali... cize mam za sebou nadherne prerusovane 2,5 hodky spanku...

slovakia13
7. apr 2010

my spinkame raz doobeda 1hod a menej a pobede to iste ,no nic moc 😝 a noc sa tiez pokazila 😝
baby to ja tiez stale spievam ,este ze byvame same 😀 😀 😀 a mia milujem ked zacnem vrestat ako ona 😀 😵
a ja placem aj pri reklame ....a ked pocujem ine babo plakat to je uz koniec 😀 🤐
dnes sme boli u doktora a asi budem mat okuliare 🙄 a mala herecka na vsetkych dookola hadzala usmevy ,som bola taka pysna na nu 😵 😵 😵

janka1874
7. apr 2010

kkoperni pohoda len ja za tie roky na materskej mám už fakt myslenie zaostalé 😀 😀 😀 😀 ale pochopili sme sa to je hlavné
no neviem či ja dnes niekam pôjdem Viki je strašne nesvoja už som jej aj teplotu merala nechápem čo sa deje ale zaspí a s takým plačom sa strhne zo spánku že letííííím k nej čo sa stalo to isté aj teraz na obed spala 2 hodinky a taký plač že hrúza a len na rukách by sa dnes nosila už saz plače v lehátku nechápem ☹ ☹ ☹

janka1874
7. apr 2010

a k tomu plaču ani nehovorte ja som bola tiež riadne tvrdá a teraz za blbosť revem na nervy so mnou

mayka
7. apr 2010

no baby,
ja som stihla uz aj v babetkocve nakupit a objavila som dalsiu fasa stolicku Neonato Multiplo 2010. uzasna je. mate ju niektora?
je o 10 e lacnejsia ako peg perego. Aj na riflicky ostane.haha

slovakia13
7. apr 2010

baby aj vam mali tak prdia?mia ako stary chlap 😕

sakura77
7. apr 2010

slovakia 😀 😀 si pis ze hej a to nechci vediet ake prdy su z HA mlieka 😀 (ty kojis,ze,) tak to je desny puch teda,fuj 😝
my tiez spime tak ze doobeda 1-2 hodky ako kedy,potom poobede okolo tych troch a potom niekedy uz nechce navecer zalomit vobec,ale ked vstane moc skoro ze o pol 4 napr tak este polhodku navecer da....jaj kde su tie 4 apol hodinove spania vkuse 😅
a to mi spi tak ze po 45 minutach vzdy ale vzdy zacne mrnkat,tak rychlo cvalam dat cumel ak je v postielke,alebo "pokocikujem" chvilku
kiko isiel dneska do skolky,hned rano mi oznamil ze on tam spinkat nebude tak som zvedava,dufam ze nerobil bengal okolo toho 😠
fuj,som sa dozrala,robila som si kuracie masko so zeleninou,nalozila to do tortily a zozralaaaa 😀
tilly a vy co,zubky zeby?

sakura77
7. apr 2010

ozaj,baby,pridavame sa k "šupinatym" hlavam,dneska som jej to nasla,dokelu,jak sa toho zbavim...?co na to davate,ci len vycesavat?si to neviem predstavit niecim mazat alebo co ,v tych jej vlasoch 😒

deina
7. apr 2010

Tak a mam chvilku volna. 😅 Kaficko, jedno dieta v postielke (som zvedava dokedy, tiez sa po polhodine prebudi a bezim tam strcit mu spat dudel a prehovorit ho na dlhsi spanok 😀 ), druhe na prechadzke s babkou... no sveta mi je zit. 😀

Joj, Tilly, to nezavidim, coze mu bolo? Aj Dominik takto zle spaval?

Ja som si kedysi myslela, ze nie je mozne, aby babetko nespala, ale Matko ma presvedcil, ze cobyyyy, prve tri mesiace cez den spaval strasne malo. Teraz spinka ovela viac a lepsie, aj cez den, aj v noci.

janka1874
7. apr 2010

ja som práve zistila že môj drahý nechal podvozok kočíka v garáži (čo teda nemáme pri bloku) tak smola dnes vonku nepôjdeme ale aspoň Sendy vezme dedko

deina
7. apr 2010

Matko sa mi takto dnes omotal do deky. 🙂

adka_praha
7. apr 2010

deina zlaty... 🙂
kkoperni za malo, aj na buduce... 😀
ja som spala celu dobu s malou ze 2 a 1/2 hodky ale mne to je maaaaalo... 😝 by som potiahla aj do rana... 😕

deina
7. apr 2010

No mne sa posedenicko konci, idem sa pozriet, co ten Matej tolko vyspava... a pradlo vyvesat, nic sa mi nechce, tiez by som si pospala. 🙂

janka1874
7. apr 2010

no veget začal kedže vonku nemôžme tak išla len Sendy s dedkom Viki konečne po hodinovom boji zaspala tak idem dať sprchu a chystať sa na zumbu večer sa ozvem či žijem 😀 😀 😀 😀

kkiki
7. apr 2010

ahojte babule, tak kocik som kupila, v sobotu mi ho dovezu ... mam ku tomu aj tasku aj fusak ta dobre .... lebo na korculiach sa neda ani s jednym co mam tak a ólinka nemam kde nechat tak casto 🙂
no dneska nas 2x ockovali ... dvakrat zvyskol, trosku sa nahneval, vobec nereval ... chlap, hrdina, dub, stroj 🙂
no a teraz spinka tak uvidime ... a som mu kupila okulare, strasne sa jeduje na slnko .... ved davam uz aj slnecnik a furt sa jeduje ... 😀

kkiki
7. apr 2010

chicco polly magic mam ja , je vyborna ale kolieska nema ... mne to vsak nevadi velmi lahkosa prenesie ... ja ju pouzivam od 2m ...

didiana333
7. apr 2010

Ahojte kočeny...no dnes blbý den za mnou...až v škole zisťujem,aká som blbáááá... 😅 😅 😅 to učtovníctvo ma nebaví a nebaví...a že maturovať z neho... 😕
Malý bol u babky spokojný,asi ju správne vycvičil... 😉 celá bola z neho happy,že aký je dobručky...dufam,že jej to nadšenie vydrží.
kkiki,tie okulky su bombovéééé...

miska2220
7. apr 2010

oliverko dobry frájo 😎 joj baby ako vam zavidim ze si cez den pospite,ja som vcera tak chcela ,ked som mala horucku...ale mm tak rozmaznal psa ze mu treba stale robit vratnika 😠 stale pustat dnu a von,hore dole...kolkorazy si poviem ze nech si len zostane vonku,ved je pekne,ale on vie tak nechutne stekat pritych dverach ze od jedu ani nezaspim 😠

zuzu1980
7. apr 2010

deina Matko aky zlaty 🙂
kkiki, Oli je frajeeer, s okuliarmi 😀

jaj, aj moj drobec je strasne nervozny v poslednych dnoch. Nevydrzi sam ani 5 minut, a to doteraz sa vzdy sam pekne zahral, uz od narodenia bol samostatny a teraz toto... Ticho je jedine v postielke ked sa zobudi, tak sa vykecava. Ale akonahle ho prenesiem na hraciu deku alebo kamkolvek, tak uz len mrnci a mrnci...

Spinka aj 4x denne, co pol rocne babo by malo 2x denne... ale ved sa nestazujem, nech buva ked chce 😀

adka_praha
7. apr 2010

kkiki maly aky bohovskyyy... 😀 a to ti uz tak pekne sedi???? 😲 🙂 veget... 😀
ja som si hodila zas hodinoveho slofika...dnes spim aj za terezku... 😅 ma ta blba nadcha zmohla jak chlapa... 😅
miska by som tomu psovi asi izolepou papulu prelepila... 🙄 sry, ale co je moc, to je moc... 😕
inak tiez som rozmyslala, ze terezke kupim nejake okuliarky, lebo tiez jej hrozne vadi slnko...jej zasvieti a jaci na pol dediny... 😝 ale neviem si predstavit, ako by vydrzali na tom nose... 😅

zuzu1980
7. apr 2010

adka, aj ja som rozmyslala nad okuliarmi, u nas maju taketo, aha

http://www.tjskids.com/fashion-gear-c-81_93.html

zuzu1980
7. apr 2010

a na tej stranke maju aj taketo odveci stolicky, teda mne sa to voooobec nepaci a tolko prachov za to chcu !!!

http://www.tjskids.com/stokke-tripp-trapp-high-...

catalin
7. apr 2010

caute baby,

😀 😀 😀 🙂 🙂 🙂 takuto mam naladu 🙂 🙂 vonku svieti slnko, ja len v tricku, 4 hodinky sme boli vonku, mala cely cas spala alebo cumela von...podarena je..doma bordel jak v tanku, vsetko islo bokom, lebo ta moja princezna sa vykecavala, a smiala a taka chvila sa nema prepast..riady pockaju, aj vysavanie a bordel okolo.. ale usmev mojej dcery je najkrajsia vec na svete 🙂 🙂

zuzu, to je stolicka??ja ze rebrik 😀
kkiki, maly oliver je bohovsky 😉
deina, matko je sladky, a tie okale, dostal ma, Mia ma napadnika 😉

este dobre ze tu mame tolko fesakov, bude z coho vyberat 🙂

catalin
7. apr 2010

miska a tvoj domco je na spapkanie 🙂

tilly
autor
7. apr 2010

sakura, na zubky to nevyzera....

teraz si okusava nohy 😀 zuzu, to ma od tvojho adamka

kkiki a aky kocik si kupila?

deina, neviem, co mu moze byt, domco ani uz neviem ako spaval...

potrebujem novy ntb, neviete aky a kde mam kupit?

tilly
autor
7. apr 2010

catalin az ma myklo 😀 tiez som miska a mam domca 😀

miska2220
7. apr 2010

tilly 😀 😀 😀

miska2220
7. apr 2010

dakujem catlin 🙂

miska2220
7. apr 2010