Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
ahojte tak my sme boli u lekárky alergia je na ústupe ešte máme dobrať dithiaden dnes a zajtra ale mám pocit že na Ninku to účinkuje naopak nie že je spavá ale skôr naopak ☹ od pol štvrtej až o siedmej zalomila no super a nervná je ako nikdy,lekárka vravela že su to zubky.boli smeaj na prechádzke s babami v kočiku pekne spinkala a stihla som si ísť dať ušiť aj nohavice nech ma krajčirka zmeia no hrúza tie miery moje 🙄 🙄 🙄 🙄 zajtra sa chystám na Body stiling ,aerobic a taebo dokopy no na to som zvedava ideme partia tak to sa pošuľam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 moja kondička je v prde........... 😝
no dnes som Domča prechvalila tiez si hodi dnes len kratke doby spania 🙄 a to som bola snim uz druhykrat na dlhej prechadzke 🙄teraz spi pri zvuke inhalatora a ked ho vypnem vreeeskooot ,no je to normalne ze sa mu pri takom hluku dobre spi? 😕 😅 teraz chceme kupit novy inhalator lebo tento mame pozicany a ja mam normalne strach ze co ked bude tichsi 😅
zuzu take som chcela ale tu je to jak u debilov ... ☹
tilly kupila som jane slalom za 150 aj s fusakom taskou co ja viem cim .... ja to na tie korcule potrebujem ... 😉
baby ja toho nasho psa tak nenavidim az sa zato hanbim ☹ moj mm ho viac rozmaznava ako mame maleho ,lebo sa boji aby sa necitil odstreceny...dalsi hlavny dovod preco ho neznasam, lebo nema rad Dominika a dokonca niekedy na neho vycery zuby 😠 ☹ nemozem nechat ani kocik vonku vtakomto peknom počasi, lebo vecne breše a zobudi mi ho 😠 aj vdome ked mi dominik spi tak mi ho niekedy brechanim zobudi...ked ho mam nazemi tak musim davat pozor ked je pes vdome a najviac sa bojim obdobia lezenia ☹ ☹ ☹
neviem kto to tu hladal oranzovy kocik s prehadzovaciou ruckou 🙂 http://detsky-bazar.i-bazar.sk/kociky/bumblerid...
no nas chrustik uz spinka...
tie okuliare su dobre...musim kuknut niekde po takych...
a ta stolicka, no videla som ju na mimibazare, ked som nurala, ale deeeeesne to je... 😝
miska... 😀
no adkaaa,ja sa teda nesmejem ☹
miska sry ja som tym reagovala na to ze sa bojis ze ten inhalator bude tichsi...ten dalsi prispevok tu este nebol, ked som to odosielala...ako toho psa by som vysmarila z domu aj letecky... 😠 a keby sa priatelovi nepacilo, tak ide do budy s nim... 🙄 prepac... 😕 😅
mia tiez uz zalomila 😵
kocik fajny ja som na oranzovu 😀
miska
ja zas neznasam vsetky macky 😠 chodia mi robit hovino rovno pred dvere 😠 😠 😠
a mia sa koooonecne zacala snazit o pretacanie 🙂 uz jej chyba iba taky malinky kustik 😀 😀 😀 teraz cely den nic ine nerobila a tiez vzdy hodila grcku 😝
miska klobaska ... fuj som kruta, ale babo je predsa len clovek ...
dala som ho vonku na chvilku tatinovi, ze hlavne nech nezaspi a co urobil adamko??? zaspal 😠 a teraz sa nechce zobudit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! domco sa pri nom hral, ja som okolo neho chodila, buchala a on niiiic, v noci sa nemozem ani pohnut, aby sa nezobudil, hned je hore...
tilly tak to nastve... 😖
ja sa uz pripravujem na dalsiu "super" noc...mala spi 1/2 hodiny a uz 3 razy som bola u nej, lebo mrncala, plakala...aspon ze som si cez den trosku pospala... 😕
tilly naše novembrovčata su proste vychcané už od mala 😀 😀 😀 😀
ale je tak rozkošnýýýýýýýýýýýýýý cmuk adamko 😵 😵 😵 😵
babyyyyy kmotrusa nasa mi pisala, ze beka dostala 4-ku, tak chcela v ziackej knizke sfalsovat jej podpis... 😀 v prvej triede... 😀 (a celkom sa jej to aj podarilo 😅 )
a´dka naša tiež stále mrnči každú hoďku jej podávam dudlík a hladkám 😒
adi dobrééééééééééééééééééééé 😀 😀 😀 😀 😀 😀
baby ide Modré z neba už aj prepínam no ja to nemôžem sledovať minuly týždeň som kuk prvý príbeh a mala som dosť slzy mi tiekli prúdom 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
ze? 😀 ale nechcela by som u nich byt v ten moment, ked sa to prevalilo...ty koxo... 😝 😅 ze myslela ze ju dozabija...a zhabala jej vseeeetko kde bola hanta mantava (hannah montana)....to si ani neviem predstavit, co ta kratka musela od zlosti dorabat... 😅
adi no a je po Hane MOntane 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no moj mm nemal nikoho okrem toho psa,tak ten je pre neho vsetkym 😖 a ziadne dohovaranie ani hadanie nepomoze ☹ ja mam neskutocneee nervy na toho psa a aj na mm ze by nestacil ani riadok takycto ksichtikov 😠 🙄 najradsej by som mu niekedy kozuch vyprasila,ved nech len sa dotkne maleho tak ho to neminie 😠 mm ho berie vsade dokonca aj deckemu lekarovi s malym,no chapete?lebo doteraz bol nauceny ze snim vzdy vsade chodil a ze mu psia trenerka hovorila ze mu nemame menit jeho zvyky 🙄
jj... 😀 ale kde na to to decko doslo, ze sfalsovat podpis... 😅 by ma zaujimali jej myslienkove pochody... 😅
coo aj som zabudla na modre z neba 😕 musim rychlo zapnut ...tak sa majte
Adka, no dobra. 😀 😀
Tilly, jooj, no to potesi. 😒 Ale krasny je ako si tak spinka.
Dakujem za Matka. 🙂 Prisli sme na to, ze on sa nam asi podoba na moju mamu. Uz od narodenia kukame nanho, ze je to dieta nase? Na nikoho sa nepodoba... 😀 Az potom svokra zacala, ze sa podoba na moju mamu, neskor som stretla jednu znamu a ona, ze to je cela mamina moja, no sranda, ale nieco na tom bude. My vsetci ovalne tvare a on ma taku velku okruhlu tvaricku, ale zlaty je.
A tu sa uz spinka, jooj, to mam tak rad, ticho, klud, cajicek... idem k manzelovi.
aj ja idem ku mm sa povenovať žeeeeeeeeeeeee starkýý tu som ale šak dnes je streda baby joj tak to utekámmmmmmmm 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 poometať pavučinu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
brú noc!!!!!!!
adka, my sme falsovali podpisy vo velkom, ale v 1 triede este nie, az tak od 3 triedy... a na gympli som polke triedy pisala ospravedlnenky 😀 No a na intraku som vyrabala falosne preukazy pre kamosky co cheli u seba nechavat frajerov. Lepsie boli ako originaly, aj peciatku sme falsovali, to mi kolegovia v praci vtedy pomahali 😀 😀 😀 Jaj, keby som sa priznala co este, tak ma niekto uda 😀 😀 😀
deina presne tak sme na tom my s Viki ona sa najprv podobala na mňa veeeľmi (možno aj preto ju drahého rodina vôbec nemusí 😀 😀 😀 ) ale teraz už sa vraj stále voac podobá na moju mama 😀 😀 😀 (tak a to ju už celkom u nich odcudzuje na zánik) 😀 😀 😀 😀
jej, uz riesite kto sa na koho podoba? nas drobec bol zo zaciatku cely tato, teraz je moja kopia ked som bola mala. Len ja som bola ako taky chlapcek s blond vlaskami... ale kazdy ked ho vidi tak ze cely tato, len preto ze je tmavsi... No co uz, nebudem sa hadat, nech je tato rad ze je dieta po nom 😀

catalin, ze rebrik 😀 mozno by sme to vyuzili na malovanie...kokos, ze 300 $ za to chcu...
tilly, tak nozicky mu zachutili?
nas Adam sa este stale odmieta pretacat. Akoze za 3 tyzdne sa pretocil na brusko asi 5x (z toho 2x vcera) a z bruska na chrbat viac krat, lebo sa mu na bruchu nepaci. Ale vooobec sa mu nechce, pritom vie ako na to, len je lenivy.