icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

kkoperni
7. apr 2010

caute zienky,

tak sme si užili poobedie v meste a Ninka sa zas zobudila po hodke podozrievam zuby alebo si meni svoj rezim no uvidime...ale bolo naaadherne, este zajtra a piatok a potom otras prsanie 😠
miska - otras mat takeho psiska by ma porazilo...
deina- matko je nadherny, krasny kukuc
kkiki tie okuliariky su spicove len neviem ci by ich zniesla no nose Oli ak poslusne sedka s nimi🙂 ja som kupila neterke okulky ta ma 11 mesiacov a dalli sme jej ich na oci a to ste mali vidiet tu rychlost ako ich dala dole 😀 😀 😀 😀
tilly Adamko aky zlatunky a presne to mi robi aj Ninka ked potrebujem aby vstala ani bohovy 🙂

kkoperni
7. apr 2010

janka tak ako bolo na zumbe??????

kkoperni
7. apr 2010

baby!!!!!! vy ste to zobrali vazne že je streda tak ste zaliezli k muzikom 🙂)))))) 😀 😀 😀 😀 😀

janka1874
7. apr 2010

kkoperni môj muž spí s deťmi tak mám smolu malá nasáčkovaná pri nás 😀
zumba zaujímavé len keby som sa riadila tvojimi radami tak by som tam len stála asi to záleží od cvičiteľky no trošku ináč som si to predstavovala

kkoperni
7. apr 2010

jani - to si len musis zvyknut ale faktzaleži od cvicitelky a hlavne od zostav....
Nasla som takuto podoba sa natu jane (neviem kkto ju sem dal) ale tato je lacnejsia

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7940555&tab=0

janka1874
7. apr 2010

podobných za 89 som aj ja našla viac na nete

nikus5
7. apr 2010

Ahojte maminky, aj my máme doma pokladík od novembra 🙂

kkoperni
7. apr 2010

ahoj nikus pridaj sa k nam 🙂)))

kkoperni
7. apr 2010

aha co som nasla, to je nadherne ale ake mastne ((((((
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7497750&tab=0

janka1874
7. apr 2010

pekné ale mne to príde také nie moc praktické potom sa to nedá nejako farebne pomeniť to aby chúďa malo jeden motív až nevyrastie 😀

nikus vitaj

kkoperni
7. apr 2010

..no ved prave a za tu cenu by v nej musela vyrastat asi tak do osemnastky 🙂))) chuda

nikus5
7. apr 2010

My sme riešili detskú minulý mesiac - tiež som sa nemohla vynadívať na tie krásy /a ceny:(/

kkoperni
7. apr 2010

dievcence idem si ja lahnut k spiacemu mm zacal filmik na markize...pa

kkoperni
7. apr 2010

a aj ste nieco vybrali, zistujem že nemamkde davat veci malinkej....

nikus5
7. apr 2010

a ja idem privítať - práve prišiel z práce, dobrú noc 🙂

miska2220
7. apr 2010

vitaj 🙂 a dobru noc klopreni aka kraasna izbyčka...ani nezaspim 😅

zuzu1980
7. apr 2010

nikus ahoj, ake mas nadherne deturence 😀

kkoerni, krasna izbicka, ale fakt neprakticka... ja asi nedam do detskej ziadny nabytok, okrem postele a stolika... mame tam vstavany satnik, takze ziadne skrine a zasuvky netreba, len nieco na odkladanie hraciek a koooopec miesta na hranie 😀

didiana333
8. apr 2010

Dobré ránko...už sme hore a mamina pije kafffe... 😀 kto si dá?

Vitaj nikus,máš peknučké detičky... 😉
Naša noc nádherná... 😉 malý spal ako hrošík,poklad moj a ešte bola aj streda... 😀

Netuší niekto,čo budem dnes variť??? Hodte nejaké typy do placu..... 😅

deina
8. apr 2010

Dobre ranko. 🙂

Nadherna izbicka, my mame nieco podobne pre Miska, Sia Collection: http://www.sia-homefashion.com/index.php?p=maga... (neviem, ci to tam je vidiet, taky modry nabytok s piratmi), ale len par kuskov, lebo vsetko by bolo velmi drahe a aj velmi neprakticke. Takze ma z tej kolekcie len truhlicku, lavicku, stolicky a stolik.

miska2220
8. apr 2010

dobre ranko 🙂 mi sme mali dnes divnu noc...mm spi uz tyzden v inej izbe lebo brutalne kašle 😝 a samozrejme nakazil aj mna 🙄 vnoci som nie a nie zaspat lebo som sa branila kašlaniu aby som nezobudila maleho...tak som sa o pol 2 vnoci prestahovala do druhej izby a zapala babyfon,tak sme kazdy spali každy v inej izbe 😅 no straaašne divne ako keby sme sa všetci pohadali aj s malym 😅 dnes nemam chut do jedla tak spravim len polievku...baby ja nemam dnes hlas 😕 som zvedava čo na to povie Dominik 😕 😅

nikus5
8. apr 2010

Dobré ránko, aj my sme spali super napriek chorobe 🙂
Variť budem asi zapekaný karfiol a zemiačky, už sa teším na príjemnú zmenu po tých všetkých šunkách 😵

tatuska1
8. apr 2010

dobre ránko kočenyyyyyyyyyyyyy 😵 😵 😵 😵 😵 😵
miska nemáš si možnosť kúpiť calciový sirup?ten je naj na hlasivky aj na ten tvoj kašaľ 😉
mňa dajako škriabe v hrdle a herečka sa dnes zobudila už pred šiestou 😠 no tak už máme raňajky za sebou a teraz si sedí madamka v kresielku a je zaujatá mnou 😀
a idem si vás prečítať! 😉

miska2220
8. apr 2010

nikus a čo vam je? 😕

miska2220
8. apr 2010

tatuska dakujem za typ,spytam sa mm

miska2220
8. apr 2010

deine taketo časti nabytku predavaju aj tu,otrasne drahe 😝 chodim sa na to stale len pozerat 😅

nikus5
8. apr 2010

malý má zapálené hrdielko a soplíky , chytil to od sestry /už mesiac nebola v škôlke-stále kašle a soplí- a zase po očkovaní - inak chorá veľmi nebýva-ale teraz to stálo zato/," chudáčik malý"doteraz odolával až mi ho je ľúto, strašne sa zlostí, keď mu ťaháme soplíky ☹

tatuska1
8. apr 2010

nikus vitaj medzi nami kočenami 😀 😀 😀 😀
a čo ja dnes uvarím tak to netuším včera bol karfiol a tak sa mi nechce variť ešte sa spýtam deda keď vstane či by on dačo nehelfol nech sa mm naje ja už dnes nejem večer idem cvičiť a hlavne nežereeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm 😀

nikus5
8. apr 2010

zatiaľ pá, idem riešiť tých mojich maródov 🙂

miska2220
8. apr 2010

naš sa tiež velmi zlosti pri tahani soplikov...ale viete co je zaujimave ? ze vecer sa pri tom este aj smeje...ale tak nasilu...vecer sa snazi byt strasne dobry aj ku mm chce ist stale rehni sa aj ked vidiet ze je unaveny len aby nemusel ist spat...no nie su tie deti prefikane? 😅 😉

miska2220
8. apr 2010

nikus tak skore uzdravenie...