icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

miska2220
8. apr 2010

idem daco porobit lebo,drobec sa snazi uz prebudit

zuzanka.h
8. apr 2010

Ahojte maminky. Dnes je naozaj krásny dník. Dnes sa vykočíkujeme 🙂

didiana333
8. apr 2010

tak na kočíkovanie sa dnes teším aj ja...v utorok bol vietor,včera som bola mimo,tak dnes si to užijéééééém... 😵

cipuska_
8. apr 2010

Dobre ranko, tak mi dnes asi kocikovat se nebudeme, mam y8pocet 😖 juj ale sa mi nechce.ale sak prerem aj malu 🙂
mz sme vcera teplotovali 38,5 mala vecer, ael uz je dobre ale druhe ockovanie zvladala horsie. ale nastasite uz mame po tom.
idem precitať co ste popísali.

janka1874
8. apr 2010

čaute kočeny máme sa?
u nás je pekne slnečno len Viki mi akosi pokašlieva nechápem z čoho alebo sa mi to len zdá ja fakt neviem ešte ju budem sledovať a uvidíme teraz spinká 🙂
tak sa majte prídem okolo obeda keď budú zas babule spať 🙂

tinika
8. apr 2010

ahojte aj nas pato trocha kycha a smrka :(

kkoperni
8. apr 2010

miska tak to je riadny fiskus 🙂)))))))

didiana333
8. apr 2010

Drobec práve dopapkal...celu misku ryžovej kaše s polovicou banánu... 😀 na obed bude mliečko a na olovrant mrkva so zemiakom...skusim mu to dať že čo povie,lebo naposledy pred týždnom mu to nechutilo... 😕

tatuska1
8. apr 2010

tak ja sa zase budem dnes serkať z obaľovaním mm si rozkázal vyprážaný syr samé diétne jedlá po Veľkej noci no nie? 😀 😀 😀 😀 ach čo pre toho chlapa neurobím 🙄 😀

sakura77
8. apr 2010

ahojte 🙂
tak,kiko v skolke,navarene od vcera,takze vegeeet 🙂
no a malinka troska pokasliava,do kelu,ja neviem mam s nou ist? nie je to vela,ani teplotu nema,tak neviem...nechcem ju zbytocne stresovat,ona tam desne jaci,ked ju vyzliekam u doktorky

kkoperni
8. apr 2010

no dnes je nadherne Ninka už spinka na balkoniku tak dnes ju vyskusam nechat tak dlho ako bude chciet nebudem ju budit a uvidim...kocikovat pojdem poobede akosi sa mi este nechce uvidim mam tu strasnu kopu veciciek pre Ninku od segry co už Lea vyrastla z nich ale problem je že to nemam kde dat (((((
sakura - nechod vsak uvidis do zajtra....
tatuska no syr vyprazany ma aj moj mm rad teda on ho priam miluje ale teraz dietuje tak musim nieco ine a to je niekedy zlozitejsie...ale už ma dole skoro 5kg 🙂

tatuska1
8. apr 2010

sakura ked nie moc tak jej daj nieco proti kaslu ale zase nie že sa jej zhorši a ta zdrbe lekarke jak mna ze som prisla neskoro 😠

sakura77
8. apr 2010

kkoperni,a co,preco by si ju budila?
a aku dietu hodil muz,hod tip,nech sa mame coho drzat 😀

sakura77
8. apr 2010

no,sak pockam do zajtra ,ak to bude viac,tak radsej behnem,lebo ako to poznam,vikend by sme skoncili na pohotovosti 😒

adka_praha
8. apr 2010

ahojte... 🙂
tak my sme spali vsetci traja pekne v nasej posteli...dufam, ze si na to mala nezvykne a ked bude zdrava ze nebude vymyslat...ono som bola viac hore ako spala a neviem si predstavit akoby som letela kazdu chvilu ku postielke, tak som to poriesila takto, nech si aspon trochu aj ja pospim...sak som neni na baterky... 😝
baby a ten kasel a sopliky je prenosne aj cez net? 😅 sak zachvilu vsetky novembrove detulky budu nasmrchtane... 😕
nikus tak to mas doma vesele... 😒 a odkial si?
a ja dnes nevariiiim... 😀 ze si dame pizzu... 😀 mam na nu uz tyzden chut, tak veget... 😅

sakura77
8. apr 2010

adi,ja som robila vcera poobede zrovna,teda nie zeby somnejak moc chcela ale potrebovala som zabavit kika,tak si vies predstavit ako dolezito sa pritom tvaril,ked mi ju natieral a ukladal tam vsetky tie veci 😅 on ma teraz to obdobie,ze vsetko chce "strasne pomahat",tak mi aj napr vylozi veci z pracky a tak,no zneuzivane dieta a ze detska praca je u nas zakazana... 😅

caterine
8. apr 2010

Ahojte babule tak vidim, že babena su chore, dúfam že nam sa to vyhne ☹ ..... včera bolo vonku krasne tak sme boli dlho vonku som myslela že apsom tam bude dlhšie spinkat, no to uuuurčite, pol hodka a stačilo 😠 😠 ...... večerne zaspavanie hruuuza velky rev, tie hnusne zubiska, ale ona ma opuchnute stoličky a aj očne, možu ist aj tie prve, to sa mi nejako nezda..... baby ked čitam ako vam drobci pekne papaju prikrmy, my skušame už tyžden a všetko mi vypluva aj hipku mrkvu aj zemiak som je varila, potom som skušala hipku zemiak s mrkvou a uspech nulovy... dneska jej uvarim zemiak a mrkvu uvidim či jej to bude chutit, ale ked nechcela ani vyživu tak pochybujem, kolko to može trvat kym si zvykne na tu novu chut, my asi velky papkači nebudeme..... jeeej tie okulare su superne 😀 😀

kkoperni
8. apr 2010

sakura - no budila som ju aby mi poobede spala ako zvykla ale už pat dni sa budi po hodke poobede a to je jedno ci spi doobeda hodku alebo dve ( a spavala mi 4 hodky) talk podozrievam zmenu režimu alebo zuby...
A dietu ma mm oddelenu stravu je to v poho clovek nehladuje a myslim že je to najzdravsia diet, ja som s nou tiež schudla kedysi davno 🙂 ked som dosla s UK o 10kg tažšia presne tych 10 kg a žiadny jojo efekt nenastal uvidime ako u mm lebo on je strasny sladkožrut ....

sakura77
8. apr 2010

no,skusali sme sportak
kiko bude chciet byt urco vonku poobede a malu to vo vanicke nebavi,nic nevidi,takze na dvor vylozime uz takto dneska,nech vykukuje troska

sakura77
8. apr 2010

len kiko bude asi zavidiet...to je jeho "byvaly" 😀 😀

janka1874
8. apr 2010

kkoperni ja s ňou chcem práve začať len nejako mi chýba fantázia na recepty musím čo to poštudovať a podľa toho sa potom na to pustím
ja dnes nevarím idem popratať chladničku čo tam ešte máme a variť sa bude zajtra dnes budú všetci povinne dojedať 😀 😀 😀
už máme doma podvozok z kočíka tak poobede sa pôjde vonku jupíííí
no fakt je to sradna aké sú rovnaké tie babuliatka 😀

kkoperni
8. apr 2010

jani - velmi jednoduche pravidla na zaciatku sa ti to bude zdat zložite a potom to už budes brat ako samozrejmost 🙂
ak budes chciet nejake recepty poslem ti 🙂
Baby co ste odsavali alebo este odsavate davali ste aj odsavacku do umyvacky riadu???? rozhodla som sa že ked mam este mlieko tak si este poodsavam do zasoby na kasicky...))))

bambolina
8. apr 2010

ahojte, no tak maly trosku spinka vonku na terase, ale ani on uz nespava tie svoje dvojhodinovky vonku ani doobeda ani poobede, uz len polhodinovky...skoda....a soplikujeme a kasleme stale, menej ale predsa...
a zajtra uz balim, v sobotu rano letime na slovensko, tentokrat sa bojim, lebo tie sopliky, bude ho bolet hlavicka a uska...skusim ist dnes lekarne, ci nemajuneake stupliky a kvapky na ukludnenie...idem sama, to zas bude ale zase tesim sa.... 🙂
takze zehlim, perem, a zacinam chystat...poobede pojdeme von,mame tu krasne a 2O stupnov , takze bude nam lepsie vonku...aj ked maly sa uz vo vavicke tiez nudi, tak berem vajicko a aj nosic pre istotu....pekny dnik...

sakura77
8. apr 2010

kkoperni,ja som bezne davala do umyvacky,vsetky casti-teda ak nemas elektricku 😅 😉
bambolina,urcite dobre dojdete,neboj,aj ked tie uska,noo,neviem ako to vnimaju babatka,ale ja pri vzlete placem od bolesti,jak keby mi noze pichali cez usi do hlavy... 😖 no ale napr kiko,ani muz,nic,akurat im zalahne v usiach...

didiana333
8. apr 2010

drobec zalomil v kočíku a ja už len granadír hodím na cibulku...a je uvarené... 😀
Robila som zemiakovu polievku mliečnu a granadír,mnááám...
ked sa zobudí,pojdeme von,tešíííím,tešííííím... 😀 😀 😀

adka_praha
8. apr 2010

baby aj vam deti ovela menej papaju, ked su nachladnute??? terezka mi rano zjedla sotva 100-ku (o pol deviatej) a teraz som do nej natisla asi 80-ku a viac ani bohovi... 😒 netvari sa ze by ju bolelo, alebo co, len ma tie hlupe sople...a v noci sa spotila a popri tom vypila 200 caju...

sakura77
8. apr 2010

adi,tak sofi hodila do seba cely poharik brokolice-mala prvykrat a strasne jej chutila a za tym este 90ml mlieka,tak snad by aj mohla mat dost 😅

kkoperni
8. apr 2010

dik sakura tak ju vyvarim a elektricku veru nemam 🙂))))
adka - mne tiež pripada že sa to prenasa cez comp vsak same chorobky su tu 🙂 nas to chvalabohu zatial obchadza tuk,tuk, tuk na celo....adka a nemam este skusenosti s chorobou ale je to logicke že menej chuti ozaj segrina Lea ked bola chorucka (soplikovala) tak mala nechutenstvo....
baby Ninka este stale spi od deviatej tak to vyzera že si prehodila režim opica jedna...a bez mojho vedomia 😀
...len ma to trosku mrzi lebo od maja zaciname plavat a to bude okolo 11 ((((

adka_praha
8. apr 2010

super... 😉
terezka tiez hodne spapala ale dnes akosi skoro nic... 😒

tatuska1
8. apr 2010

tak zemiaky sa varia a slečna od toho jedovania sa aj zaspala 😠 bola som s ňou v obchode to ste mali počuť ten rev keď spustila že v kočiku byť no isteeeeeeeeeeee tak som ju vybrala a nakupovala s nou na rukach tak usmev od ucha k uchu a nasadila som športovu časť a poobede pôjdeme takto a nech kukáááááááááá ja ju po rukách vláčiť nebudem .
adka no moja tak je stále my sme s mliečkom šli veľmi nízko najviac vypije 150ml ale to len v noci cez deň papá aj ovocie aj zeleninku tak jej stačí 120ml niekedy len 90ml
dnes mala karfiol,mrkva,kalerab a zmiešane so žltkom uvareným zvýšilo sa zo včera urobila som toho viac 😉