Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
snazim sa ho natocit, ale ked vytiahnem fotak, tak ho to zaujme a kuka...
tilly no nasa kratka je tiez taka vysadena na "elektrohracky"... 😅
tilly zatial jedna , ze v zlozenom stave tak to ani mna nenapadlo ... boze das im vsetky varianty a chcu este vaaaaaaac ... 😀 no musi sa predat lebo v sobotu mi dovezu ten slalom 😎 a stary sa uz dnes pytal ze dufam ze to nemenis za dalsi ???? hahaha deina ikea neni zla ver ... tie postielky su pevne , kvalitne a este aj krajsie ... my mame vsetky z ikea iba v spalni mame americku ... ja by som nevahala ...
teda v zlozenom stave... 🙄 😕
my mame tiez kopec ikeackych veci, ja nerada na nieco cakam a ikea ma vsetko skladom...
veru ako vám dobre že máte ikeu aj ja chceeeeeem a nie tie blbiny ako asko a kiku ja chcem ikeuuuuuuuuu alebo blavu bližšie 😀 😀 😀 😀 (slovo dialnica radšej ani nevyslovujem snívajte s nami)
caute koceny 🙂)
no bola som na Zumbe a parada super som si zavrtela zadkom 🙂))))))))))))) idem vas docitat.....
ahojte,
pocuvajte, ked mate chore deticky, nelezte sem na konika, lebo nas vsetkych nakazite 😠 sa to tu siri internetom rychlejsie ako vzduchom 😀 😀 😀 my sme zatial zdravi, dufam ze to nezarieknem 😨 vy vsetci sa rychlo uzdravte !!!
akurat si drobec obcas kychne, najlepsie s plnou pusou mrkvy, uz mam vsetky moje jednofarebne tricka bodkovane
dnes sme boli vonku len pol hodku, lebo fucalo, aj zima je... zbehla som kupit jablkovu vyzivku, lebo moje jablka nechcel, tak skusim toto ci spapa. Inac som len zirala ake vyzivky sa tu predavaju. Ze jahodova od 6 mesiacov, a tiez mandarinky s pomarancami tusim od 6m... tu sa s alergiami nes*ru 😨
inac nemame nic nove. o 2 tyzdne sa stahujeme do domu, este som nezacala balit, neviem ako to vsetko stihneme. Vsak nahadzem vsetko do velkych plastovych vriec a potom to z nich vyhadzem v dome, no nie? S nabytkom nech sa trapia stahovaci, pekne 3 poschodia peso, hehehe.
Ja mam Ikeu rada, len som tam nevidela taku postel, aku chcem... ale pravda je, ze som ani velmi nekukala, ine sme vtedy kukali (a milujem ich pepparkakory 😀 ).
Teda Adamko je sikulka, ten ti bude coskoro behat.
To nase male, to je lenive - teda ani nie velmi lenive, taky priemer, na predcasniatko je asi super - ale zato hlas ma hrooozny, ze ako vie vrieskat take malo babo, to je neuveritelne. Dnes mi skoro usi praskli, toto som pri Miskovi nezazila. Nieco trosku meska (mlieko, prebalenie, hocico), uz krici, ale uplne nahnevane, co nahnevane, on je normalne vytoceny. 😅
Zuzu, tak tvoj maly je taky exotickejsi, on podla mna citrusy kludne moze, predpokladam, ze v Tunise je to bezne ovocie.
aj ja mam rada ikeu, len sa tam strasne blbo nakupuje nabytok, tie krabice treba zo skladu nosit, potom tam kde vybavuju odvoz potom zase niekam, clovek tym zabije cely den... a este dieta do toho, no na samovrazdu niekedy. ale ja si tam vzdy dam na obed masove gule a orieskovy kolac a hned mam lepsiu naladu
deina, ja som tiez pocula ze citrusy moze, ale este to so svokrou skonzultujem 😀
ale tu v K je taky mix obyvatelstva, urcite nie je tolko ludi alergickych na citrusy ako napr na slovensku... a tie jahody... ma to pokusa, ved ked je to od 6m tak asi mozem, nie?
deina to sme boli vcera ockovat a v ambulancii ockovali jedno babo a v cakarni sme sedeli len ja s olim a taka maminka s mesacnym dievcatkom .... no a to v ambulancii plakalo, ale co spustilo to dievcatko to som nemopocula ... mne isli prasknut bubienky to malo taku intenzitu az mi cvendzalo v hlave 😀 😀 😀 ty kokso a ona len tak so sucitom, ze ja to mam stale ked je hore ... ze uz som hlucha veru ...
kkiki, aj kamoska ma takeho maleho, ze jaci uz rok vkuse. Ked bol u nas jej manzel a Adam vrieskal kvoli niecomu (co sa stava uplne vynimocne), tak ten chlap to vobec nevnimal, vraj uz je na detsky plac tak zvyknuty, ze ho dokaze uplne odignorovat 😀
zuzu ty ale to som nikdy nepocula ... to bol zvuk jak nazgul z pana prstenov 😀 😀
deina, tak to poznám, ja sa vždy iba čudujem, kde môj Miško na tie maniere chodí. Aj on vie riadne vrieskať, ale tak, že sa to nedá počúvať. Samozrejme - bývame v paneláku, tak susedia majú čo počúvať. Ešteže je to len cez deň - inak by sme sa asi museli odsťahovať 😎 . Ale zasa - keď sa na mňa usmeje, aj zabudnem, že jačal 😉
veru, mesacne deti su vacsinou ako maciatka, len take ze miauuuu miauuuu... take to bolo zlaaateeee 😀 tato bola nejaka vynimocna 😀 😀 😀
ja vzdy u pediatra vystihnem take jedno uvrieskane decko co sa hadze o zem, take 2-3 rocne. Ked to decko odide, tak zvysnych 30 deti ostane uplne tichucko...
idu spat ani docitat vas nestiham som grogy dobru noc...
kkoperni ďakujem aspoň nejako sa zorientujem
Dobre ranko, este vsetci spíte?
my sme dnes hore už od pol siestej ale aspon v noci dobre buvala, už samozrejme zalomila princezná.
idem vas prečitat co ste popísali
dnes je naozaj krásne rozmýšlam co budem robit, ci sa pojdeme kocikovať do mesta.....
Dobre ranko. 🙂 Tak mne sa Matko ako vzdy raz v noci prebudil, lenze tentokrat mi nie a nie zaspat naspat - dve hodiny som mu dudel podavala. 😒 Ze co to malo znamenat...
Misko je v poslednom case fascinovany Matkovym bimbisom, akurat som ho prebalovala a on mi do toho vykrikoval, ze "dole plienku!". 😀
deini my máme toto nocne zaspávanie už týžden, dnes prvý krát nie ale bola hore skor.
Misko je zlatý 😀
Dobre ranko kočky, aj my sme mali skore rano to sa mi už hadam dva mesiace nestalo že by sa mala zobudila pre siedmou a mm ked o piatej vstaval do roboty hovori mi ved mala je hore, ja hned že nič jej nehovor ona ešte zaspi, no uuuurčite, museli sme sa napapat porozpravat a potom zalomila, dúfam že sa nam nejako nerozhadže režim, nerada by som.......dúfam že sa drobci skoro uzdravia teraz je asi take blbe obdobie na prechladnutia raz je 20 stupnov a na druhy den len 10 hruza.... Deina Mišulo ma dobru zabavku, no aspom sa nenudi 😀 😀
Dobre ranko dievcata,
Deini misulo je zlaty ....
jani ja sa na to mrknem ale dnes nestihnem lebo sem ide mamca navarit mi nieco 😀 tak ja si idem upratovat a poobede ma dojde kuknut kamoska z Martina tak sa tesim...
majte sa tu teda dnes krasne a vela nepiste aby som vas stihla vecer docitat...
čaute kočeny!!!!!!!!!!!tak my sme ešte stále nervozny dokedy to netuším asi je to na dlhšie achhhhhhhh jaj 🙄 🙄 🙄
včera som bola cvičiť tak dnes mám dosť ale som si myslela že to bude horšie 😀
navarené máme už aj poupratované tak sa s Ninuškou pohrajkáme ,napapáme a pôjdeme vonku len nech neprši.
včera som jej dala športovú časť na Camarelo tak sa jej to celkom pozdávalo kým nechytila nervičky 😀
potom si vás prečítam idem lebo práčka doprala 😉
Caute koceny. 😅 Bodlzomu, zlaty je Matko. 😉
My sme boli vonku, stretli sme moju byvalu kolegynu (ma tak stare dievcatko ako je Misko), tak sme si dali kavu v cukrarni (veru dnes rano som ju potrebovala) a deti zatial trieskali dverami. 😀 Uz som len cakala, kedy vyjde nejaky casnik a znosi na tam... presnejsie, Misko trieskal dverami, to je jeho mania a Laurinka najprv len pozerala, potom sa chcela pridat, ale ona nema az taku silu, aby tie tazke dvere vedela otvorit. No a pochvalila som ho, ze je v poslednom case celkom poslusny... no a taaaaky cirkus mi urobil v meste, ze hroza. Nechcel odist z Orange-u, velmi sa mu dvere pacili, tak spustil riadny rev, ked som ho odtial odtiahla a reval cez pol mesta. Tak som ho tahala, tlacila kocik a on mi do toho reval a zobudil Matka, nadhera. Nastastie sa potom upokojil a Matko este zaspal.
A ked uz dnes tak kavickujem, tak idem este poobede s Didou na kaficko... 😅
Asi budeme mat novy kocik. 😵
vazne Deina aky, konecne sa ti nejaky zapacil 😉 ....baby co obliekate drobcom ked je taketo teplo, u nas je 20 stupnov......skoda ze vikend sa ma pokazit 😠 😠
No tento sa mi paci dlho, lenze je prilis drahy, ale Tilly predava svoj... tak mozno. 😵 Hartan.
Nuz, my sme boli vonku a okolo pol jedenastej sa tak oteplilo, ze som vyzliekla Miska, mal na sebe len kratkorukavove body a dlhorukavove tricko, Matka som nemala z coho vyzliect, ale poobede mu dam len tenku ciapku, body, gatuse a svetrik, nie bundu, lebo fakt je teplo. Vsak je v kociku prikryty, zima by mu byt nemala... a rozmyslam, ze mu odmontujem tu "perinu" z kocika (ten zazipsovatelny vrch).
ahojte
skôr som sa sem nedostala Sendy asi tajne v noci niekam chodila na duracelky alebo neviem čo má dnes toľko energie a ja som ako mechom udretá
tu je šibnuté počasie som pôvodne plánovala že pôjdem s obomi vonku ale zatiahlo sa tak som dohodla že Sendy pôjde s dedkom a babkou trošku po obchodoch a tak vyvetrať sa a zas vykukuje slnko no moje nervy čo je toto za počasie
a držte palce možno poobede príde jedna budúca mamina kuk na kočík
horšie je že ja stále nemám vybraté aký by som chcela keď príde
nejako sa neviem z tých kočíkov vysomáriť 😀 😀 😀

😀 teri spinka...a zatila prekvapivo kludne... 🙂 duuuuuufam, ze ten madrac nasikmo pomoze, lebo ja dalsi den fungovat nezvladnem ak bude terezka uplakana a mna bude tak desne hlava boliet...chvilami sa mi az pred ocami tmie... 😖 nazad sme premontovali postielku aby bola sikmo...tak snad...? mm spi na gauci...aj ten je k.o.... sme sa u nej striedali ako sa dalo... 😕
tilly ja normalne z adka nechapem... 😅 bohovsky je... 😀 kedy ma v plane behat? 😅