Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
adka no čo už ste zdrave ako tak???? catalin to sa malej ani nečudujem, aj ja by som mala čo robit aby som zaspala, ved nove prostredie, ludia a tak, a drobci to vnimaju ešte intenzivnejšie ako my
mala mi tu už vyska v postielke tak ju idem kuk, či ju ešte nerozobrala 😅
caterine mala uz je celkom ok, co som prekvapena, ze to tak rychlo prechadza ale ja uz aj chrchlem jak stary tuberak... 🙄
juj žienky mňa porazí z toho čakania ale ak by chceli ten kočík tak by hádam už aj volali nie?
to jehoršie ako čakať na prvé rande 😀 😀 😀
no nič začnem sa zmierovať že nám zostane ☹
hadam sa preda... 😉 budem drzat palce... 🙂
dík adka 😀 bodaj by si mala pravdu
janka a dala si ho aj na mmb? lebo teta co som od nej kupovala sudokrem vravela, ze cez mk maloco preda, ale zas ja som satku predala tu 😒 ale ufidis bude novy kociar, len tomu daj cas 😉
adka to je supis ze malinka je uz v pohode 😉
zlatá je
ajkaag mám ho všade a nič
ale musím uznať že od kedy je nový bazar na Mk tak sami len tu veci predali
moc som nestihala citat, ale urobme sukromnu skupinu, ovela lepsie sa tak komunikuje, som v dvoch a je to tam take uvolnenejsie... a tabulku novembroviek by sme niekde mali mat, nie... aby sme na nikoho nezabudli...
no tilly neviem či prehdili aj tie tabuľky na nového koňa
janka, aj mne s len tu na mk veci predavaju v poslednej dobe, hlavne kociky som tu predala vsetky 😀
a oni si ten kocik pozerali a povedali, ze sa ozvu??? to nie je dobre, nechcem ta depkosit, ale keby ho chceli, tak ho vezmu hned, mne vzdy odisli vsetky kociky hned, len raz, ze si idu pozriet este iny a ozvu sa... zobrali ten druhy, to je tak, ze ked sa mas rozhodovat, vzdy zoberies ten, co mas prave v ruke...
aha... no ved sem dame odkaz pre tie, co nechodia az tak pravidelne, ze nech sa ozvu zakladatelky sukromnej skupiny a pridame ich...
tak ako
otazka do plena: ZALOZIME SUKROMNU???????
urobime tu zoznam, kto si na koho spomenie, toho pridame a niekto sa prida neskor, co poviete?
tilly a co,buzz sa tiez podarilo strelit hned?
ja so "za" sukromnu skupinu
tilly jak je libo... 😀
inak mame aj tie nase tabulky novembroviek... 🙂
tak ja idem robit vycuc z tabuliek kto tu chodieva a zvysok sa prida dodatocne ked tak? 😕
adka krasna je expertka, drzim palceky aby ste boli skoro v poriadku obe
tilly v tabulke novembroviek som bola a potom ako sa prerabala som sa z tadial stratila, tak na mna nezabudnite, dobre? 😉 a urcite sukromnu ano, predsa len clovek ma tie fotky svojich zlatuchov aspon trosku chranene
Čaute, maminy, tak aj nám je už konečne lepšie, tak som späť, fakt to vyzeralo ako keby sa tie choroby šírili cez net, hlavne, že už nesoplíkujeme a nekašleme
staršia už išla dnes do škôlky a akurát na fotenie 🙂 , tak je celá happy
ostatné novembrové pokladíky sú už dúfam tiež zdravé
adka daj potom tu ten zoznam a založíme
tilly veď to mali ešte jeden dohodnutý že idú pozrieť cez víkend tak preto sa obávam že sa nepredá no čo už musím sa s tým zmieriť no nič život ide ďalej
scarlette, deina, zuzu1980, chruminka, bleelka, monkey3, kessy11, osa, mamacat, janka 1874, skybaby, bodzlomu, katka23, to.beruska, adka_praha, zuzka80, linnetka, tilly, cipuska, mayka, strapco13, Kkiki, gabika11, juliett99, janulla35, carmen86, tatuska1, sakura77, ukulelembo, bambolina, kkoperni, zuzka88, zusska80, didiana333, slovakia13, ajkaag, nikus5
to su myslim vsetky co tu este z casu na cas chodia...a ked sa objavi niekto dalsi, tak im tu nechame odkaz, komu maju napisat a hotovo... 😅
Ahojte
tak toto nemam sancu docitat 😀
my sme nejak cestu na vychod prezili...ale potom sa to nejak dototo...hned v den prichodu sa mi drobec sklzol z gauca na zem..ale je OK.
Svokrovci su hlucny..takze kazdu chvilu sa zlakol a rozplakal..odmietol spat v prenosnej postielke, tak sme sa vratili k uspavaniu na rukach...niekedy odmietol aj kocik cez den, tak som ho na rukach uspavala aj cez den, o hrani na hrazdicke uz ani nehovorim
k tomu sa nam asi zacal tlacit zub..takze miesto 2 nocnych krmeni sme mali 4--co si odniesla moja bradavka..z kvacky Nike my spravil mercedes 😅 ..takze pri kojeni som si to uzila 😠 ..a este sa mi drobec z niecoho vyhadzal a zaparila sa mu ritka ☹
ja som bola na velku noc obliata asi prvykrat od 12 rokov...vtrhli tam traja stary chlapy a vykydli na mna studenu vodu..tak som zdrhala rychlio sa prezliect, kym nedostanem este aj zapal prsnikov..toto je vazne drbnuta tradicia
ale potom sa to nejak ukludnilo..nastastie..slio sme do mesta..nakupila som drobcovi plno oblecenia, sudocrem, sebe cicadermu...ale nezaberala
ale konecne sa drobec naucil na flasku...tak sa zacinam hojit..dala som drobcovi oblizat jablko ako som ho jedla...jak mu chutilo..odvtedy sa nacahuje za vsetkym co jem, tak som skusila flasku a funguje to
len uz sa neviem najest s drobcom na rukach..minule mi vyrazil hrncek z ruky 😀
no a este drobec 5 dni nekakal...tak sme spiatocnu cestu preplakali..tak som mu vcera vecer teplomerom pomahla /skusala so uz 3 dni, lebo sa pucil, ale nepomohlo/ a po velkom placi /drobcovom aj mojom/ sme vytlacili take tvrde hovienko ☹ ...plakal ale stale chuda, tak som ho zobrala na ruky..a zrazu si tak prdol, ze sme sa az zacali smiat..isla som ho prebalit a od stastia som sa rozplakala...maly ma celu okakal aj s izbou..a ten blazeny vyraz na jeho tvari 😵 --a dmes rano prekala ciste pyzamko...som taka happy...niet vacsej radosti ako pokakane stastne dieta 😀 😵
a co noveho tu
sedi niektore novembrovciatko? zubky?....dufam, ze ziadne trapenia
sakura, s buzzom som si to rozmyslela 😅 necham si ho... jedna ho chcela, vcera si chcela prist po neho, ale nakoniec neprisla, tak som to stiahla z predaja a nepredam...
janka, nepredas teraz, predas trosku neskor...
inak neviem, cim to je, ale ja som predala aj susedin kocik, ktory nevedela rok predat, ja som ho predala do troch dni 😅 pritom, ona ho mala za 100 v inzerate, ja za 120... nakoniec ho sice dala za 90 (lebo tam nasla nejaku chybu sposobenu skladovanim), ale predala ho...
ahojky strapco... 😀 uz som rozmyslala, ze kedy sa mate vratit a ze kedy sa asi zastavis... 😅
zubky tusim trapia polovicu novembrovciat... 😝 uplna radost... 😅
a tusim nikto este nesedka... 😕
terezka sa minule sama posadila a chvilu sedela ale potom kvicla nazad...a to sa posadila aj tak z polosedu...ale odvtedy ju to strasne bavi sa nadrapovat do sedu...aj v autosedacke... 😅
kukam, ze sa pototo co len mohlo... 😒 hlavne ze ste sa nam zdravi vratili... 😅
strapco, aj ja som dala adkovi oblizat jablko a odvtedy mi vsetko berie z ruky, najlepsie bolo, ze sa mu takto dostala do pusy cokolada ten jeho ksiiiicht 😀 vobec mu to nechutilo
no baby ja idem konecne zehlit, lebo hruuuuza...uz mam vsetko nachystane, ale akosi som sa tu pri vas prilepila... 😠 😀
strapco: trapenia zatiaľ ani nie, ale mám dojem, že zuby sa začínajú hlásiť: cumeľ už nechutí - však palec je lepší 🙂 a sliní nenormálne
oblievačku ani nespomínaj: švagor nás s malou tak zlial - už som myslela, že mu vynadám - malá nebola mesiac v škôlke čo sa nevie dostať z choroby, daktorí chlapi sú jak malé deti
adka, si ma motivovala, idem žehliť 😉

caute baby,
didi, si sa pytala ci mala citi zmenu, ja hovorim ano!!! 🙂 to je taka mala herecka, na kazdeho hadze usmevy, predvadza sa, vcera zalomila uz o siedmej, ale noc nic moc, kazdu chvilu bola hore, ale niet divu, ved tolko vnemov mala, ze isto mala problem to spracovat.
jaaaaj, varit nemusim, 😉
ideme na nakupy, tak zatim papa
a tu sukromnu skupinu...zalozte cim skor tym lepsie 😉