icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

deina
12. apr 2010

No mne sa dnes Matko posadil - ale len tak, ze z polosedu, nechapala som. Tak som mu povedala, ze to sa nerata, na toto je este maly a polozila som ho naspat do pololezata. 😀

Hm a dnes som chcela, ze nafotime niekde vonku na slniecku Concord a skusime predat... figu borovu, od rana prsi, tak mam teraz tri kociky v trojizbovom byte, pomooooc. Manzel to zatial znasa statocne. 😅 Zda sa mi, ze ho novy kocik chytil, ze ci k nemu nestiahneme nejaky manual - asi sa s nim chce bavkat. 😅

Doobeda tu bola kamoska s malym Jakubkom (moja kamaratka z detstva, vydala sa na vychod, obcas sem chodieva k rodicom), tak sme tu mali dve male dvojrocne deti a jedno 7-mesacne, no zabava, ze kolko bordelu vedia taki dvaja krpci narobit. 😀 😀 Matko mi teraz spinka, nedalo sa mu velmi spat pri tych dvoch certoch, Misko je v postielke, ale ten si tam vykecava... asi nebude spat. A ja by som taaak spala. 😝

Zalozil uz niekto tu novu temu?

ajkaag
12. apr 2010

strapco teeeeda, to ma mrzi, tolko starosti s vyletom, ste toho teda stihli za ten tyzden, ked sme boli my prvykrat u svokrovcov, tiez sme zaspavali len na rukach, ale uz to teraz naposledy bola uplna parada, dokonca malinky zaspal manzelovi pri tom ako mu daval gelik na dasienka 😀, tak uvidis, nabuduce bude zas lepsie
inak nevyhadzal sa Ti maly zas z mykozy?
tak prajeme vela prijemnych kakani, dnes sme boli solidarni a prekakali sme sa az na madrac 😀 😀 😀

nikus5
12. apr 2010

Janka, dala si ho aj na Bazos? ja som po dcére predala tam

deina
12. apr 2010

Ja som tiez predala satku tu na MK a velmi rychlo, aj som sa cudovala. Ale odsavacku mi tu nikto nechce, ale na MB mam uz dve zaujemkyne... tak uvidime.

Strapco, joj, no to ste mali vesele. Ale doma sa vam to uz hadam zrovna. 🙂

ajkaag
12. apr 2010

tilly nic sa neda robit, musis jankin kocik predat Ty 😎
inak dnes som jedla mazanec s lekvarom, no maly ma inak hypnotizoval, aby som aj jemu dala zlatiiicko, ja som mu teda este nedavala ochutnat nic, tak som zvedava, ako zvladneme prikrmy, ale este mame skoro 6 tyzdnov

deina
12. apr 2010

Myslite, ze mam sancu predat kocik (Concord Fusion), ktory ale nie je vo vybornom stave? Ma trosku poskodene madlo (to, ktorym sa kocik tlaci) a chyba mi na kolese ta blbosticka, ktora to koleso drzi... skusim sa este spytat v obchode, ci by mi ju nevedeli objednat.

tilly
autor
12. apr 2010

baby, vytvorila som ju, len na zaciatok som tam dala len par cleniek, takze idem pridat dalsie, prosim, ak som vas tam nedala, napiste mi 😉

deina
12. apr 2010

Tilly, hod nam link.

deina
12. apr 2010

Uz som ju nasla. 🙂

tilly
autor
12. apr 2010
caterine
12. apr 2010

adka a na mna si zabudla ja som sem sice začala chodit až neskor,ale dúfam že si ma tam pridate 😉 .... ja mam už ožehlene teraz zohrievam malej papat, že brokolica a zemiak som zvedava kde ma s tym pošle 😀 😀

hegina
12. apr 2010

ahojte babenky
predvčerom som chválila synátora aký je šikulo keď prespal celú noc od 20,00 do 8,15 rána bez papania, no včera v noci to bol otras budil sa každú chvílu a aj keď nerobil cirkus a relatívne rýchlo zaspal aj tak sa cítim ako vyžmýkaná handra a ešte som aj ochorela lebo som si musela včera dať studenú víneu no hrozné. No ale ráno som skúmala možné príčiny toho čudného spánku malého tak som zistila že mu vyšiel zúbok, ešte ho síce nevidno ale pásik mi už škrabe prst na jeho dasienku.
Tilly,
ak môžeš tak by som rada bola členkou tej novej témy, dík

sakura77
12. apr 2010

hegina,to sa NEMOZES pochvalit,lebo hned ti to ukaze krpcek maly 😀 ja si uz ani nepomyslim nic radsej,lebo hned je zle 😅 idem kuknut sukromnicky teda
deina,mna by muz teda hnal 😀 ja mam tiez tri ,ale dva su na terase a jeden v krabici v podkrovi,takze da sa a mutsika asi coskoro predam,kedze som ho kupovala hlavne kvoli hlbokej verzii,sportovu asi ani neotvorim
a linnetku nezabudnite,sice uz dlho nebola,ale keby nahodou...

deina
12. apr 2010

Nooo, Sakura, teraz mame jeden v obyvacke a dva na chodbe pri kuchyni. 😀 Ale ja sa ich nejako zbavim, zostane len jeden.

tilly
autor
12. apr 2010

takze caterine a hegina, kto este?

caterine
12. apr 2010

Tilly možem sa aj ja pridat???

catalin
12. apr 2010

hegina to zavidim to nocne spanie, moja zase vstava 2x, uz asi druhy tyzden, mam pocit ze jej uz mliecko nestaci, tak som kupila hippku, mrkvicku, tak jej zacnem davat po troche aby si zvykala na nove chute. inak baby klobuk dolu, vy tu na slovensku inak carujete, to som len v tescu bola a panenky sa mi otacali, tie ceny, no brutal, spaci vak ze 17,50, ved za to mam v irsku 3!!! a s takymi platmi a materskymi...no neviem..

a ako mam vojst do tej sukromnej supiny???

tilly
autor
12. apr 2010

caterine, si tam, ci nie?

caterine
12. apr 2010

ano tilly, dakujeeem

tilly
autor
12. apr 2010

ok, kto si ss nenasiel, piste mi ip, musim ist...

adka_praha
12. apr 2010

caterine prepaaac... 😅 som to opisovala z tabuliek a ty tam asi nie si... 😅
ja uz mam tiez ozehlene...dietko napapane...strasne jej chuti hippka zemiak-mrkva... 😀 (ale mrkvu ked jej doma spravim, to nechce)...som ju chcela natocit, ale nemohla som fotaku najst spravne miesto, aby bolo dobre vidiet a ja jednu ruku volnu potrebujem, ked si moja draha dcera zmysli, ze chce do pusy aj ruku, nie len zeleninu... 😅

caterine
12. apr 2010

adka nevadi ja som nebola v tabulke lebo som sem začala chodit až neskor, tak preto..... ja som našej krpani skušala davat už aj tuto hippku ale nič, tak skušame dalej.... sa mi ale zda že doma varene jej chutia trošken viacej

mayka
12. apr 2010

ahojte,

aj ja som za sukromnu temu. Aj ked neviem ako to funguje. To akoze si nas nikto iny nebude citat? To by bolo fajn. 😉

Inak dnes katastrofa vonku. A zajtra nam mali dojst robit cestu. No zasa z toho nic nebude. 😠

A bola som dnes v ikea minut prachy a na obede. Tak aspon som zabila cas.

tilly
autor
12. apr 2010

mayka, uz si tam

katka23
12. apr 2010

ahojte.tak som aj ja tu🙂 sice malo chodim na konika ale aspon precitam obcas co mate nove🙂 tusim uz vsetky babatka papaju prikrm.my stale len kojime.
kolko vase deticky spia v noci? prespia celu?

adka_praha
12. apr 2010

kati sup na sukromnu temu... 😉 naroluj si vyssie na stranke, je tu odkaz... 😉

katka23
12. apr 2010

ano adi dik uz som to tam napisala 🙂 normale mam chaos v tom 😀

kkoperni
12. apr 2010

caute babule,
nebola som tu 3 dni mam tu obidve sestricky a malu 11 mesacnu neterku takže o program mame postarane🙂)))
co je noveho?
idem vas zbezne docitat ....a musim najst tu stranu kde sme preberali tie stolicky lebo chceme nieco kupit....

adka_praha
12. apr 2010

kkoperni sup sem...

cipuska_
12. apr 2010

baby ja so masi tatar ja ked na to kliknem tka mi vypisuje že taka tema neexistuje....
😒