icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

meliska
8. jan 2010

jo jo no mam z toho hokej... ale nieco si uz vybrat musim, lebo budem mat ruky jak opica az po zem... 😀 a to ze sa nenajem ani nehovorim... keby chcela byt aspon u mm na rukach, ale ani to nie... 😅 tatko je smutny, aspon, ze kocikovat ju moze aj 3 hodiny 🙂

adka_praha
8. jan 2010

to ti hanicka nechce ani ku manzelovi ist?... 😅 to terezka by sa nosila uplne u vsetkych... 😀 hlavne ze sa nosi... 😅

sakura77
8. jan 2010

no ja zatial neriesim,nosice,zatial to vyzera ze zvladame aj "bez",malinka sa celkom fajn "zabavi" aj sama ,tak to striedam,ze chvilu je v lehatku, chvilu pod kolotocom,potom chvilu so mnou,potom zas na deke dole na koberci-dneska si isla oci vyocit v detskej na koberci a obzerala sa vyskierala na kikvu fotku co ma na stene 😅 a za kikom sa strasne obzera a pozoruje ho-len ked on by jej hned volaco porobil,tak musim davat strasny pozor
akurat vecer byva taka nepokojnejsia,to chce byt viac na rukach,ale inak v pohodicke...

meliska
8. jan 2010

adka: no hanka vydrzi na rukach iba u mna... a mm by ju tak rad mal na rukach ked spinka 🙂 vtedy je taka zlata... ale ona to nejak zazracne vyciti, ked mu ju presuniem na ruky, tak o par minut ma ocka ako lampase a uz kruti pusu a po chvilke spusti plac... 😅 vydrzi akurat na prebalovacom pulte, to sa vedia trosku zabavit... a ja si mozem ist aspon vlasy umyt, alebo rychlosprchu dat 😎

meliska
8. jan 2010

akurat dnes ma Hanka spaci den, nechapem, kto mi vymenil dietatko... doobedu spala na posteli a teraz tiez taha uz dve hodiny... akurat sem-tam otvori ocko, zamrnci, ked ma nevidi a ked dobehnem a lahnem si k nej tak zabuva dalej... nechapem... az sa bojim, co bude v noci 😕

tilly
autor
8. jan 2010

sakura 😀 😀 no hej, vyznelo to tak 😀 ale tak ked som bola tehotna (3 krat), tak ho to vzdy zaskocilo...

tie nosice su dobra vec, aj deticky, co su nosene maju lepsie svaly, aďko zo začiatku jačal u všetkých, chcel byť len so mnou, ale teraz mu je jedno, hlavne, že sa mu niekto venuje 😀

sakura77
8. jan 2010

meliska,na prebalovaku je moja cela vytesena,neviem ci z toho ze na chvilu bude s holou riťulou,alebo co sa jej tam tak paci,ale strasne je tam rada a tam je aj najviac "ukecana" 😅

tilly
autor
8. jan 2010

aj aďuškovi sa páči na prebalováku... a večer ho vždy úplne vyzlečiem, dám na tú nepremokavú podložku do postieľky, zapnem kolotoč, to je radosti, vždy mám pocit, že mi uletí z tej postieľky, tak rozhadzuje ručičkami, nožičkami, usmieva sa, kecá...

adka_praha
8. jan 2010

hihi baby nam sa zacina pacit kupanie... 😀 kupeme ju vzdy v kuchyni, na stole si poroztahujem veci aj s dekou a nepremokavou podlozkou a uz len ked ju tam polozim tak tooolko radosti... 😀 take to je chutne... 😀
ja davam cez den spat malu na nasu postel, vacsinou na vankus dam poskladany paplon a na to ju napolohujem ako sa jej lepsie zaspava a vydrzi aj tri hodky chrniet... 😀 dnes som sa zabudla a dala ju do jej postielky a za pol hodky bola hore... 😅 ale v noci pekne spinka vo svojom... 🙂
akurat riesime ako udrzat flasku s mliekom teplu, bo sa chceme ist kuknut po nejakej chladnicke, lebo mame este taku staru komunisticku a akosi zacala vrcat chvilami jak keby sme mali traktor v kuchyni... 😅 nemate nejaky ucinny typ? v tom termoobale na flasky to teda moc nevydrzi... 😖 a nejak sme dnes nestihli postu a myslim, ze v tom baliku (ktoremu tam je asi dobre) je ohrievacka na flase s pripojkou do auta do zapalovania... 🙄 hlavne ze na listku je napisane ze maju otvorene do 15,45 a na dverach len do 15,15... 😠

adka_praha
8. jan 2010

co su zac tie ergonosice??? a aky by bol vlastne vhodny pre mimi??? ale taky aby som nemusela kupovat dalsi ked podrastie...? ja v tomot mam desny chaoz...fakt je toho desne vela... 😒

kkiki
8. jan 2010

adka ja som si kupila v obchode pre tracking ... termosku co puzivaju horolezci na vystupy ... taku malinku 300ml sa tam zmesti udrzuje teplo aj chlad ... min 24h ... a stala 14eur ... je to dost ale super vec ... kamkolvek pojdes nalejes vodu teploty na mliecko a potom len zamiesas .... a mas cerstve ...

adka_praha
8. jan 2010

fiha to neni zly napad...my sice mame taku malu termosku ale ze by tam ta voda vydrzala nejak extra dlho tepla to sa povedat neda...ale sice zas neideme prec na cely den... 😅 hadam by to stacilo... 😅

kkiki
8. jan 2010

😀 ked som bola v siedmom tak sme boli na dovolenke vo vysokych tatrach ... no turovali sme aj s bruskom ... tak som radsej kupila uz termosku na hory 😀

adka_praha
8. jan 2010

v 7. mesiaci po horach?... 😀 ty koxo sak by som dusu vyplula... 😅 klobuk dole... 😅

mayka
8. jan 2010

ahojte,

nestiham ani citat ani pisat. Do kelu. 😀

adka, v metre vyslki naposledy pampersky c.2 tie klasicke 108 ks za 18,50 eur, hugies clasi c.2 70 ks = 11,80 eur.
A tie nove pampersky co teraz reklamuju pampers premium care č. 3 60 ks = 16,07 eur. Tie sa mi zdaju byt inak najlepsie ale su teda aj dost drahe.

hegina
8. jan 2010

Ahojte,
no ja len s úžasom čítam aké máte fantastické detičky. Ja neviem čo mi to dali v nemocnici lebo toto dieťa ani na rukách ani v sedačke, ani nosiť ani ležať, proste jeho nič nezaujíma čo pokecám s ním tak to je max. 5 minút a koniec, on buď papá alebo spí alebo vrieska - nič medzitým neexistuje je to hrozné. Ale je to možno aj tým že je menší ako vaše detičky veď je asi posledné novembrové dieťatko, nie som si ale istá. No teda sa utešujem tým, že o týždeň-dva to bude lepšie a prehrá sa trošku ako vaše... dúfam aspoň lebo takto je to o nervy. Včera napr. bol hore vkuse od 12,00 do 18,00 keď zalomil na 3/4 hodinku a zase bol hore. Potom by bol odspal po kúpaní o pol 9tej ale sa dogrckal lebo si nevedel odgrgnúť. Nakoniec o pol 10tej zaspal a vstal o štvrť na 1 ale už o 2 už bol zase hore a nasledoval kojací maratón o 2 o 3 o 5 a pol siedmej, som si myslela že ma šlak trafí. Inak sa budil už len 2x - po tej polnoci a okolo 3tej alebo 4tej a potom už len ráno okolo 7mej tak neviem čo mu bolo. Jediné miesto kde kľudne spinká je vonku no ale mi ide driek odpadnúť sa s ním prechádzať 2 až 3 hodky v tomto nečase.
čo sa týka toho tlačenia tak to aj my máme a tiež si neviem predstaviť čo to je lebo prdky mu idú a je aj vykakaný a ajtak iba tlačí a tlačí a to sa ozýva z postielky každé 3 až 5 minútových intervaloch pričom on spí ale my od neho nevieme spať.

mayka
8. jan 2010

Tilly, aj moj muz je zaryty enduro motorkar aj s jeho bratom. Mame doma KTM. A uz teraz rozprava Terezke ze ked bude chciet tak je kupi taku malu ako ju bude bravat do garaze opravovat ju. Aj synovec uz jazdi.

Deina, ty mas potom moderneho svokra rockera, co? 😀 Mne sa to horzne lubi ked tu chodia starsi pani na motorkach. Sak to nie je len zabava mladych.

mayka
8. jan 2010

Adka ,
ten tvoj svokor musi byt ale blb. ja neviem ci si to niektori starsi ludia neuvedomuju ale ja moja svokricka je taka. Byva vedla nas a o malu nema zaujem . Pride ju pozriet raz za tyzden a radsej sa spija doma. Alkoholicka. ja som laergicka ked sa len skloni nad kocik a nieco jej hovori. Strasne mi to vadi. Je to jej jediny stary rodic lebo ostatni pomreli a nemozem jej ju dat ani len na kocikovanie. 😢

didiana333
8. jan 2010

mayka,sme na tom rovnako...moja svokruša to isté...čistá hruuuza...nepochopím také ženy. Ja som najradšej ked ju nevidím...a ešte aj hulí jak komín a potom by sa s malým rozprávala...no fuj.

zuzu1980
8. jan 2010

caute kocky,
nestiham dnes ani citat, ale musim sa postazovat na plienky, taaak ma nastvali 😠
doteraz som nemala problem s obycajnymi pamperskami, nikdy ch neprecikal, prekakal asi len 1x ked som si nedala pozor a bola plienka navolno... ale mm minule kupil take ze Pampers Dry, robia tu na to reklamu ako vydrzia 12 hodin, su ovela drahsie ako obycajne... No, uz od zaciatku sa mi nezdali, lebo maly bol vkuse docurany a bol mokry co sa pred tym nestavalo. A uz 3x mi plienku totalne precural, a dnes aj precural vpredu (pipika davame dole, tak by sa to nemalo stat) a prekakal vzadu, ale tak ze to pretieklo cez plienku lebo je tenka vzadu, nie tak ze po chrbte von ale surovo presiaklo to cez plienku, no otras ! (a to cele za 2 hodiny, nie za 12 !!!) 😠

No, idem vas docitat co ste dnes riesili. Aj ked som dnes nevyspata, nie kvoli malemu, ten pekne tahal celu noc, ale ja som nevedela zaspat dlho a rano zas, tak som dnes ako mrtvolka 😝

zuzu1980
8. jan 2010

aha, tak vidim ze Mayka spominala ze u vas letia akesi pampers premium care, dufam ze to nebude ten isty smejd ako toto co ja som spominala...

zuzu1980
8. jan 2010

aha a termosku aj ja som kupila. Teda vlastne 2, jednu dobru a drahu, 1 liter, ta drzi teplo 24 hodin, mam to odskusane. Druha bola lacna a aj tak to vyzera, vobec nedrzi teplo. Este by sa zisla jedna dobra a mensia, ako kkiki pisala ze 300 ml...

kkiki
8. jan 2010

ano v siedmom uz ku koncu .... na limnickom stite bol bruchatec 🙂 ale dorazila ma belianska jaskyna 🙂))))) tiez som neverila ze tam vyleziem ... chvalabohu na lomnicak isla lanovka 🙂))) ja som taka, nedokazem obsediet ...

janka1874
8. jan 2010

tak ja o záujme rodiny radšej ani nepíšem pre istotu už raz ma tu riešili a nepotrebujem aby sa to opakovalo mám toho totiž akurát dosť ale taaaak by som si pustila hubu na špacírku že hrúza ako Vás tak čítam ste na tom niektoré tiež zaujímavo ale aspoň to viete dostať zo seba 😀 😀 😀

bodzlomu
8. jan 2010

janka - tiez je nas takych viac, co by sa rozpisali 😉 🙂 😵 nie si v tom sama... teba teraz ale zrejme viac "monitoruju" 😠 😀 si pod drobnohladom... 🙄
ale ja si poviem, ze mam doma pokladik a viac sa nestaram... aj ked tiez by som vedela niekomu tak od srdca povedat, ze az hehehehe 😀

deina
8. jan 2010

Hegina, to prejde, s Matkom som to mala podobne. V nemocnici to bolo pokojne babo, co vela spalo a doma? Oni im tam snad davaju makovy odvar... on bud plakal alebo jedol, spal minimalne. Ale uz je dobre, uz by spinkal viac aj cez den kebyze mu starsi dovoli.

Ja mam liliputi satku a malemu sa v nej velmi pacilo, kym bol malinky (okolo 2.5kg), ale teraz sa mu tam uz tak nepaci. Mozno ju zle viazem, neviem, musim prestudovat, ale mam taky pocit, ze sa mu viacej paci byt noseny tvarou odo mna. A to tazko s nejakym nosicom alebo satkou, iba klokanky su obratene od matky a tie nie su vhodne pre deti. Mame doma este Ergo, tak ked podrastie este trosku, pojde tam a dufam, ze si zvykne (Misko si nezvykol, nepacilo sa mu tam, ale on je take mierne divne dieta 😀 ).

Mayka, nie svokor, ale moj otec, od "malicka" je motorkar (odkedy mohol mat vodicak, hned ho mal, takze od 15-tich), neskor motorku predal, ale na stare kolena asi dostal nejaku krizu alebo co (kriza stredneho veku 😀 ) a na mamine velke potesenie si k 50-tke kupil motorku (namiesto novej brany). Odvtedy ma uz druhu, tusim je to nejaka Honda? Ani neviem... Ale pekna.

tilly
autor
8. jan 2010

mayka, tak to sú potom v rakúsku lacnejšie tie plienky, tam premium care, len tam sa to inak volá a trošku inak vyzerajú, ale to vnútro je také isté, tam vyjde 60 ks (3) na 12.99... a sú super, ani raz sme ich nemali precikané... včera sme ich kupovali, len treba bipa kartu...

baby, mňa odvčera večera bolí hrdlo, najprv som si myslela, že z toho suchého vzduchu, ale teraz neviem, úplne sa tak laryngiticky cítim, dúfam, že to neschytá aďko, to by ma porazilo ☹

to.beruska
8. jan 2010

AJojky!dlho sme tu neboli ale nestihame.mala som domka segru z anglicka,stale navstevy.Uz sme aj pokresteny.Pondelok sme boli na poradni a mame 60cm a 4970g.a ako ste vy na tom.CHcela som sa spytat je mozne aby zacali u 2 mesacneho babätka zubky?mali ostal posledne dni taky,ze vypluva dudlik a dava si obidve pästicky do ust,strasne zacal slintat,strasne malo spinka a ked spi stale sa trha alebo znicoho nic zacne aj plakat

tilly
autor
8. jan 2010

beru, zubky... to je strasne dlhy proces, on moze mat uz teraz priznaky a zubky pridu az v siedmom osmom mesiaci... a to, ze si dala rucicky do pusiny, to je objavovanie, nemusi to mat nic spolocne so zubkami ani hladom...

adusko je teraz tiez nejaky nervoznejsi...

janka1874
8. jan 2010

no tilly ale môžu to byť aj zúbky lebo poznám deti čo už ako 4 mesačné mali prvé zúbky