icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

ukulelembo
9. jan 2010

Ahojte mamulky.... Tak ako som vcera pisala, ze maly cely den drichmosil, tak v noci buntosil 😠 od 17tej nespal, zalomil az o 1:45, ale o 2:30 uz reval, ze chce papat a o 4:30 zasa a o 7:30 bol hore uz nadobro 😠 A teraz si mlady pan pekne chrapka v autosedacke 😠 Adka a svokrovcov posli do jaskyne, tam netreba nic upravovat 😅 A co sa bojis aj ked nemas vodicak, tak niekto by ta na korbu zobral 😀 , ale nie ved by ta niektora z nas odviezla, dufam 🤐

janka1874
9. jan 2010

ahojte
nešalte s tými zúbkami ja čakám že ustúpia koliky a budú aspoň dva mesiace pokoja 😀 😀 😀 a až tak zúbky u staršej to bolo celkom v pohode až na menšiu nervozitu a v noci vstávala akurát na dudel aby som jej podala a spala ďalej tak to sa celkom dalo uvidíme ako to bude teraz no očakávam skôr horšie kedže všetko zatiaľ je o niečo horšie 😀 😀 😀

ukulelembo ani u nás sa dnes nespalo na 100% od tej 3-tej sa slečinke moc nechcelo spať do tej 5-tej no poteší

ukulelembo
9. jan 2010

Az teraz sa zobudza skrecok maly, dufam, ze sa napapa a bude zas spinkat, tak ma porazi 😖

didiana333
9. jan 2010

Ahojte maminy,peknu a kludnu sobotu želám...my sme boli cele doobeda hore,raz mal taky 10min mikrospanok...teraz zalomil,ale vela šancí na dlhý spánok tam nevidím...asi budeme musiet ist von...pridala som fotečky,pozrite...

ukulelembo
9. jan 2010

JEEJ Didiana krasne fotecky a v tych cervenych gatusach nema chybu 😅 Ja mam od vcera upeceny oblubeny kolacik nasej rodinky, dlazky poumyvane, oprane 😉 deti dojedaju polievocku a my si objedname asi pizzu 😵 Poobede idem navstivit krsneho ku starkej, dosli z Blavy, naposledy tu boli na hodoch 14.11. presne v den porodu a to som sa este na obed stretneme, ale nestihla som 😀

adka_praha
9. jan 2010

no ukulele sak uvidime co bude... 😅 sak neideme randit hned zajtra... 😅

miska2220
9. jan 2010

didsina maly je zlaty,jaky je uz velky 😕 ked porovnam mojho zvasimi moj je este taky drobcek 😅

janka1874
9. jan 2010

didiana pekné fotky 🙂

miska2220
9. jan 2010

vcera som bola prvykrat prec zdomu...priatel to zvladol smalym na jednotku,nastastie sa mu nepostastila pokakana plienka a doknca maly bol velmi dobry vzdy sa zobudil len na flasku a spal hned dalej...tak priatel mal veget stale pozeral sport...ani nenavaril zjedol len cosi rychle a tu spust co tu zanechal...ach jaj...nemal kto chodit zajeho zadkom a upratovat ponom...dnes som mala este co robit..

miska2220
9. jan 2010

teraz mi stale hovori ze sa nemam co stazovat ,ved to nic neni 😒 ale ja narozdiel od neho navarim a poupratujem aj ked maly neni taky dobry

miska2220
9. jan 2010

uf ale ste toho popisali 😨

miska2220
9. jan 2010

baby vy ako kupete drobcekov? tesne pojedle? alebo tesne pred jedlom,presne vten isty cas? aj ich bidite na kupanie?malemu sa to velmi nepaci kupem ho hladneho tak je nervozny 😒

miska2220
9. jan 2010

zas tu nikto nieje ked som tu ja 😖 😖 😖 baby to mi robite naschval?? 😅 oki tak aj ja padam

ronja0013
9. jan 2010

my kúpeme kristínku pre jedením vždy okolo pol siedmej a cca o siedmej sa krmime.....kupel zvláda v pohode smejká sa vo vaničke a vyvaluje okále ale ked ju vyberieme tak spustí hrozný plač asi jej je zima no ale ked sa poutierame a začneme obliekať tak je pokoj ..no a potom papkáma ale zvyčajne sa už na konci obliakania ohlási srdcervúcim plačom akoby ani týžden nepapkala

smileko
9. jan 2010

miska, my kupeme pred papanim, inak by sa pri tom prehadzovani dogrckal

didiana333
9. jan 2010

Aj my kupeme pred papaním a potom ked ho obliekam,tak pozerá do dverí,lebo vie že odtial príde flaša s mliekom... 😀 janka,ty si prečo zrušila albumy? Malinku som ešte ani nevidela.Ten náš herec sa fotí každý den,ako holywoodska hviezda... 🙂 Mám tolko fotiek,že to starší chlapci tuším ani doteraz nemaju...ale snažím sa aj ich fotiť,aby im nebolo luto... 😵

pudo
9. jan 2010

ahojte... zas sa tu pisalo vo velkom
no vidim, ze ideme pokukovat po zenichoch 😉 😉 😉 takych peknych novembrovych chlapov tu mame...
- inak sranda, ake su uz ti drobci velki... uplne inak vyzeraju na prvych fotkach a teraz.
- ja som pridala nejake detail tvaricky - sme gulatucki ze dovi dopo
- ozaj - my slintame, pchame rucicky do pusy skoro stale - ale nastastie ich uz Tami na silvestra objavila a teraz sa uz s nimi hra (skuli pritom ako stary skulko 😵)
- ju najviac fascinuje lampa na strope, potom veci v otvorenej skrini, biele steny, zelena krabica na babylove vlhcene obrusky z DM... hracky ani nie
- podla mna maju deticky nejaku verziu detskeho esperanata, lebo my tocime dookola aguuuuu, auuuuuu, ueeeeee ... a ked je hladna, tak place meeeeeeeeee a ked je ultra hladna tak prejde az do nieeeeeeeeeeee
- bodzlomu, bleelka: ako kakacky? uz sa dari nieco pustit do plienky? ja mam pocit, ze Tami si povedala, ze ide solidarne kakat aj ze ine novembrovcata, lebo pusta do kazdej plienky a prdka delobuchy...ale co uz, ze vraj su deti s refluxom velmi zaplynene.
- slovakia, zuzu: mate tam inak pekelne zimy ako to sledujem v spravach... keby sme my nemohli ist von, tak by ma svihlo... len v kociku vieme zaspat total natvrdo a na dlho

sakura77
9. jan 2010

ahojte mamulky"!
hned v prvom rade zuzu,pudo,didi,krasne fotocky,ale nam rastu ti krpcekovia,didiana,tak presne taky podbradok mame aj my 😀
tak jak som ja pisala ze mala celkom fajn uz vecer zaspava,tak vcera sa rozhodla ze bude mat zurku do polnoci-od deviatej lezala v postielke a kecala si sama so sebou do pol 12,ale neplakala,len take zvuky som odtial pocula-cez baby vysielacku-eeee eee,ehm e hm a podobne 😅 tak raz zacas som ju isla pozriet ale len som strcila cumlik a hned isla prec,neviem co to malo byt akoze-ale potom sa napapala z o 5 rano a a spali sme dalej do pol 10 🙂
a esperanto "aguu" uz aj my mame 😅
miska,noo,sak jasne keby mame sluhu co nam navari,operie,uprace tak je to ozaj materska dovolenka,ze?oni si to ti chlapi lahko predstavuju ze sak to nic nie je,lebo tie ostatne veci co robime beru tak automaticky ze to ani nevnimaju..ale keby sme si spisali zoznam od rana co sme vsetko urobili,tak by teda cumeli::: 😠
cipuska,skore uzdravenie,juuj,neprijemne,no
😒

tilly
autor
9. jan 2010

ono, to môžu byť zúbky, len kým vykuknú, to ešte môže chvíľočku trvať... ale asi to bude niečo v rámci vývoja,keď to robia všetky detičky...

my sme mali trošku horšiu noc, ale bez vrešťania, len asi 6 kojení, neviem, či je to zas nejaký rastový špurt, ale cici mám vyžmýkané ako citróny... hrúza a máme skoro 6,5 kila 🙄 😀 a konečne ná rastú vlásky 😀

ukulelembo
9. jan 2010

Hodila som nove fotos do albumu, tak ...kuk, kuk 😉 este ich mam kopu, nemam cas vsetko zmensovat, ideme na navstevu Tak zajtra dolozim ostatne Tak zatial pa, pa

pudo
9. jan 2010

tilly - mame poradnu v stredu a ja mam fakt pocit, ze vas vahou dobiehame...tak som zvedava
- ozaj, ked sa to znovu tvori mliecko, citis to? ak ano, tak ako?

Sakura- Sofi je aka zlata vlasatucka
ukulembo - ta fotka som hladnyyyyy.... - moze ist rovno do reklamy

zuzu1980
9. jan 2010

miska, uz aj mne sa stalo ze som maleho nechala doma s mm, maly to prespal, a ked som dosla domov, tak mm pred telkou, ze aka pohoda, ze on by so mnou menil. Hlavne ze riady neumyte, smeti nevynesene, v byte bordel... Ale inac ja sa nestazujem, mne drahy velmi pomaha, len ho obcas treba trosku nakopnut 😉

jeeej, pudo, didi, ukulele krasne fotky! Veru, ake su tie deticky uz ine...

no a miska, ved jasne ze tvoj je malinky, ved ma este len mesiac, a nas uz takmer 3 mesiace...

A co este? Ja som zase nevyspata, lebo najnovsie do 2 rano neviem zaspat. Hlavne ze drobec chrni uz od 23.00.

pudo
9. jan 2010

ja som este tu... mini Tami spi uz skoro 4 hodky - nechapem
zuzu - Adamko je velky fesacisko... a s modrymi ocami by bol asi rarita 😉 Uz je super velky, to sa nam paci samozrejme... nech Tami nie je sama s faldikmi na ruckach a nozickach 😀
ja som to mala prvy mesiac, nie a nie zaspat a potom som bola uz aj tak okolo 5tej hore... teraz je to supis

zuzu1980
9. jan 2010

pudo 😀
neboj, z tych faldikov nam deticky vyrastu a potom budu krasni stihlunki 😉 zatial sa z neho smejem ze je tucko 😀

ja este stale dufam ze drobec bude mat modre oci, totiz svokor a polka manzelovej rodiny maju modre oci, takze je tam 50% sanca... jeho bratranci su taki ze tmavi s modrymi ocami 😀

dnes asi zalahnem skorej, hned ako maly zaspi... ale to si vravim kazdy den a nakoniec som do 2 rano hore
😠

slovakia13
9. jan 2010

ach baby mame krasne deticky 🙂 😀 kukala som fotky 😵
dnes som sa iba tak vybrala do mesta a malinka cusala v kociku asi soknuta z tej zimy 😝 ,inak mrazy tu dole na juhu walesu vzacnost-uz aj mne bola dobra kosa 😀 a to mam horskoslovensky odchov 😀
miska
ja kupem pred jedenim,inak by mi vsetko vygrckala

a faldiky mame aj my ,hlavne prsty na nohach su nenormalne tlste 😀 a idem k malej zalahnut 🙂 tak dobru noc 🙂

deina
9. jan 2010

No ake krasne deticky tu mame. 🙂 😵

Ja si musim zaklopat, ze odkedy skoncili koliky, mohli sme nabehnut na aky taky rezim (aspon vecerny, cez den je ten spanok vselijaky, ale aspon raz denne spinka, ked Lord Misulo dovoli 😝 ) a Matko potom v noci pekne spinka. Pre zmenu sa nam "pokazil" starsi, vzdoruje statocne, mna z neho uz ide porazit, tak asi vytiahnem von na kavu bezdetnu slobodnu kamosku a ani slovo o detoch, budeme rozoberat nieco ine. Potrebujem vyresetovat hlavu, teraz je to u nas same "nerob to, nesmies, no no, nechaj to, nechod tam, nebuchaj tym, nie nie..." Clovek by aj chcel byt pozitivny, ze pochvalit, ale momentalne nie je za co, potvora mala, snad ho to rychlo prejde.

A tiez mame doma tucka. Od porodu pribral uz 4 kila, narastol 15 cm a teda dvojita briadka, faldiky paradne, brusisko... 😀 Ale teraz sa skludnil s jedenim, tak som rada, to priberanie sa trosku spomalilo. Uz aby sa zacal viac hybat, lebo sa stale bojim, ze ho prekmim alebo nieco take... Podobne ako vasi krpci, trosku mi zacina slinit, ale predpokladam, ze to bude ako pri Miskovi - okolo troch mesiacov zacal, kupili sme mu nejaku vodicku, ze idu mu zubky a prvy vysiel ani neviem kedy (ale mam to zapisane), o niekolko mesiacov (7-8 mesacnemu?). 😅

janka1874
9. jan 2010

deina presne toto máme teraz aj my doma tak sme staršiu poslali na víkendový pobyt ku našim lebo už sme nevládali z nej a aj tam vraj také skúša ale dá sa ešte zvládať aspoň tak hovoria

a dnes sa Viky prvý krát nahlas zasmiala na tatika no radosť sledovať 🙂

deina
9. jan 2010

My ideme zajtra k nasim na obed, uz teraz sa toho desim, lebo maly ked vidi deda, koniec, to je este divokejsi. 😝 Ale tak ked bude divoky u nich, nech, nemam ale rada, ked ho rozblazi u nas doma a ja aby som ho potom ukludnovala, ked odide. Ten nas dedo je ako zle dieta niekedy. 😠 (to je moj otec, ten motorkar) Snad toto obdobie nebude trvat prilis dlho...

janka1874
9. jan 2010

mi hovor o dedovi Sendy má len jedného (drahéh otec už nežije) tak to by stem mali vidieť ako na sebe lipnú dnes išla spať do jeho postele inde vraj ani náhodou a on lieta 10cm nad zemou ešte asi aj teraz že práve jeho posteľ si vybrala 😀 😀 😀 a keď sa jej aj pýtal že kto to leží v mojej posteli tak vraj spokojne odpovedala že ja 😀 no zlatá

strapco13
9. jan 2010

my mame dnes presne 2 mesiace 😵 😵

nas rezim sa drzi papame vecer, jeden krat v noci a potom az nad ranom..a vzdy je po napapani do polhodky v risi snov

cez den sa hrajkame, kecame...dnes sme objavili pismeno B alebo V..nerozumeli sme mu 😅 😅 , znelo to ako bebe alebo veve...hral sa na deke, buchal do hraciek riadne a kecal si pritom

nam tiz maly zo zaciatku viac spal cez den a menej v noci..ale to boli len prve tyzdne...sme to chceli zmenit, tak sme ho vzdy vecer zobudili..jemne..aby neplakal..no niekedy zaplakal, ale sme mu vzdy ukazovali nieco nove, tak zabudol plakat a velmi rychlo sa to zmenilo, ze cez den spi menej, zato v noci chrni jedna radost..vacsinou potiahne tak polhodku pred obedom, na obed cca hodku a pol..dnes 2, na olovrant tiez asi polhodku az hodku a v noci spime

my kupeme akokedy 😅 kazdy druhy den, ale nie presne tu istu hodinu..niekedy kupeme cca 45 min po kojeni, a niekedy hp zobudime tych 45 min pred kojenim...aby este nebol uplne hladny, lebo inak na konci by uz plakal od hladu