icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
10. jan 2010

no neviem...ja mam najradsej to cislovanie na cm...to nas zatial nepustilo... 🙂

zuzu1980
10. jan 2010

ukulele, este buntosite? 😀

ja som o tomto case vzdy na konovi, drobec ma poobednajsi spanok a zarezava. Ale uz sa neviem dockat kedy sa zobudi, budem sa hrajkat.

zuzu1980
10. jan 2010

u nas sa necisluje na cm, hlavne sa tu pouzivaju palce a nie cm, tak ja som z toho debil, doteraz neviem kolko cm je jeden palec 😀

adka_praha
10. jan 2010

ukulele teda malinky ma riadnu vydrz... 😅 lepsiu nez moj chlap... 😅 ten uz min. dve hodky spi na gauci... 😀

zuzu aj ja sa vecen tesim kedy sa mala zobudi...a ked spi poobede dlho tie 3-4 hodky tak uz chodim po chalupe ze kedy uz vstane a manzel len na mna tak divne kuka, ze si asi neni isty, ci nema volat pomoc... 😀

zuzu1980
10. jan 2010

Adamko je taky chutnucky ked sa budi, najprv tak zamracene kuka, ja pridem usmejem sa na neho a on sa na mna vzdy usmeje naspat, zlatusik zlaty. Ja vzdy cakam na ten jeho bezzuby usmev, este ma nesklamal 🙂

adka_praha
10. jan 2010

ja sa vzdy chechcem koooolko roboty ma terezka s natahovanim ked sa budi... 😀 😀 😀 to vyzera akoby sa chcela min. o 5 cm vytiahnut hned okamzite na mieste... 😅

zuzu1980
10. jan 2010

hej, to natahovanie 😀 a tie zvuky pri tom 😀 😀 😀

adka_praha
10. jan 2010

😀 😀 😀 heh pocula si niekedy macky ked to vyzera ze sa rozpravaju? byvaju na to aj take vtipne videa kadejake... 😀

zuzu1980
10. jan 2010

Adka, idem ja, mam uz 3 mesiace rozcitanu knihu (akoze si verim ze popri dietati a domacnosti a koniku sa da zvladat aj knizka) a zatial nie som ani v polovici. A to je taka mala tenka... Tak si idem aspon dalsie 2 strany precitat, hehe

tebe aj ostatnym dobru noc

zuzu1980
10. jan 2010

hej, macky, presne take cosi 😀

ale uz vazne padam, papa

adka_praha
10. jan 2010

tak teda dobru... 😀 idem veru aj ja radsej bo uz je veeeeeela hodin... 😅

ukulelembo
10. jan 2010

BUNTOSIME 😠 Ked si ho dam na plece tak je ticho akonahle ho prehodim do narucia pusti sirenu, ze aj mrtveho by vystrelo 😠 a uz mam take stuhnute plecia a chrbat ☹ chcem masazzzzz 🙄 Zuzu poslem ti maleho v baliku 😅 ked je teda nastaveny na vas kanadsky cas 😅 a Adamko by mohol citat peciatky z toho balika ked uz cita navody 😀 😀 😀

ukulelembo
10. jan 2010

tak dobru noc a vyspite sa aj za mna ☹ ja chcem sprchu a spanok ☹ ☹ ☹

mamacat
10. jan 2010

ja som si medzitym preorganizovala album. 🙂 no a leo sa zobudil, tak ho kojim. on si spi tak vselijako, ani dni ani noci nema rovnake. spi vsak dost vela, co je dobre 😔

zuzu ano ked prestanem kojit pojdem zase na normalne tabletky. ani mna uz nebavi ich brat a tiez sa citim lepsie ked ich neberiem. ale ziadna ina alternativa sa nam nepozdava 😔

zuzu1980
11. jan 2010

mamacat, krasne mas deturence. Ako jasminka, uz si zvykla na lea? a neziarli?

mamacat
11. jan 2010

zuzu mame ten isty uterak tusim ako vy, vsimla si si?
diky za pochvalu. musim fotit viac a pridat aj aktualnejsie fotky🙂 tie posledne kde sa maly usmieva su uz 2 tyzdne stare 😕

jasminka si uz zvykla viac menej. dnes sa s leom aj spolu hrali. leo lezal na deke a jasminka okolo neho davala kocky. maly si vykrucal hlavicku a sledoval ju co robi. stale sa na nu usmieva uz asi vie ze je to jeho sestricka🙂

zuzu1980
11. jan 2010

jej, to je mile ze uz sa spolu hraju 🙂
hej, uterak som si vsimla, nech zije ikea !

Adamko uz pol hodinu obchytkava papagaja, hehe, teda snazi sa. Ale sa mi paci ze je trpezlivy, ja uz by som to vzdala. Teda, neviem po kom to ma 🙂

deina
11. jan 2010

Caute. 🙂 Ja chcem spaaat, ale nejako ma prsia neposluchaju, tak odsavam a odsavam... uz som dnes aj hrcky musela rozmasirovat, neviem, co sa stalo. 😕

Terezka aka zlata v tych nohaviciach. 😅 😵

Mamacat, ta tvoja Jasmin je nadherna s tymi vlaskami, boze, to bude kocka rysavka, aj ja chcem take!

Moj maly je lenivec, za hrackami sa mu zatial vobec nechce natahovat, hoci sleduje vsetko. Asi ma este cas, takmer dva mesiace minus od svojho veku.

mamacat
11. jan 2010

deina, diky! akurat dnes som zmazala jasminkin album s profi fotkami. tie jej vlasy vyzerali uplne fantasticky na tych fotkach. musim ju este pofotit vonku aj ja aby to bolo tak krasne vidno. leo vyzera skor na blondacika takze asi nebudu mat rovnake vlasy. jasminka ich mala rysave uz od narodenia 😵

adka_praha
11. jan 2010

dobre ranko... 🙂

deina diik... 😀 jaj strasne rada sa bavim malej s obleckom nech to nejak vyzera... 😀 ani doma neni jak hastrman... 😅 no kdo si hraje, nezlobi... 😅
terezka mi pred chvilkou zaspala, tak idem povysavat...znie to sice cudne, ale vysavac ju nezobudi ani keby som vysavala hned vedla nej... 😅 vobec si ho nevsima... 😅 hadam jej to neostane aj do dospelosti... 😀

adka_praha
11. jan 2010

hehe tu sa este spi?... 😅

didiana333
11. jan 2010

Haloooo...vstávajte...Dobré ránko...Erik dnes spinkal az do osmej...to sa ešte nestalo...papal v noci o štvrtej a o šiestej,to sa tiež ešte nestalo... 😀 Myslím,že keby ho netlačil prdík,tak by spinkal aj dlhšie.Teraz už buva zase...zistila som,že ho musím davať častejšie spať,lebo ked je dlhšie hore ako 1,5hod,tak je potom velmi nervozny a nevie zaspinkať...tak uspávam ako sa len dá... 😀 😀 😀

slovakia13
11. jan 2010

didiana
presne aj moje ked spinka castejsie,tak vobec neni problem so zaspavanim 🙂
tiez este spinka,ale musim ju zobudit a idem sa dat zaockovat na rubeolu ,ze nie som imuna 😒 😝

adka_praha
11. jan 2010

didiana my vstavame uz len okolo tretej na papanie... 😀 normalne luxus oproti tomu ked sme prisli z nemocky... 😀
slovakia ides si pre vcelicku? 😖 uff drzim palce aby si to mala potom bez problemov... 😉

ostatne maminy este spite?... 😅

deina
11. jan 2010

Coby sme spali, makame ako vcelicky. 😀 Uz som stihla prechadzku s drobcami, obaja su najedeni, ale jeden je nejaky nespokojny (Mates), asi by sa nosil...

monkey3
11. jan 2010

no, ja nemakam, sedim pri PC, pocuvam radio a mala chrni v koliske. prvacka a druhacka su v skole a mne sa nechce absolutne ni. Deina, mas moj obdiv, ze uz mas prechadzku za sebou, akcna zena.. 😀

adka_praha
11. jan 2010

😀 no kedze tu nikoho nebolo, tak som sa pustila do upratovania a teraz som zahajila varenie... 😀

sakura77
11. jan 2010

ahojte!
tak ja som dneska musela rano privstat-teda -mala papala o pol 7,tak uz som ostala hore,vychystala kika do skolky-po dvoch mesiacoch kooonecne,cakala som horory,ale uplne v pohode isiel,tesil sa-no ale sak ked zisti ze zas kazdy den ma chodit,tak mu to nadsenie rychlo opadne 😅
inak noc super,jedno papanie okolo pol 3 a potom ako sa rano napapala,tak spala az do 9.45-a teraz zas driemka 🙂
adka,ja som si bola tiez dat predpisat antik a pytala som sa na to ci mam cakat do kramov-lebo sak bohviekedy dojdu a co my dovtedy? 😀 a ona ze kludne si ju mozem nasadit,normalne mi potom po vybrati balenia dojdu ako vzdy-takze da sa 😉
no poobede ked pojdekiko spinkat aj sofinka,tak pokukam fotocky vase zas troska,zatial sa tu majte 🙂

janka1874
11. jan 2010

ahojte
ako vidím som sa kľudne mohla pridať na nočnú žúrku 😀 Viky sa proste rozhodla že sa jej spať nechce a to pritom nespala celé poobede no poteší a som zvedavá ako to bude dnes
adka aj ja somzahájila varenie a kým som Vás dočítala tak mi už moc času neostáva na kecanie no moja staršia ešte stále nespí a už sa jej aj podarilo zobudiť Viky ale našťastie opúť zaspala len do kedy tak idem dokončiť obed lebo potom by som chcela ísť s nimi von aj keď si to neviem predstaviť lebo tie záchvaty zlosti čo má Sendy sú o nervy (teda pri obliekaní a chodení po schodoch)

tatuska1
11. jan 2010

ahojte
u nas sa nocna žurka nekonala papale o druhej a chrnila po tom o pol siestej no a od siedmej ju drzi bojova nalada nervna je madamka dnes ma urevany den hadam ju to prejde ked pojdeme von.stihla som si poupratovat a viac asi nehrozi lebo dcerenka protestuje a ani sa mi nic nechce 😝 stromcek by som mala zhodit ale to je na dlhsie asi to necham na vykend no co u nas este vladne vianocna atmoska 😀 😀 😀 😀