Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
My sme ho vyhodili v sobotu, konecne, uz mi liezol na nervy, lebo nas podareny dedo ukazal Misulovi, kade vsade sa da prestrcit, tak furt bol v nom. 😠 Ale este tu mam adventny veniec a vyzdobu na okne, nechce sa mi to upratat.
Caute baby,
tie ktore ste na UM kolko vam deticky vypiju? moja vypije 120ml v noci a o 2 hodiny buntosi ze je zas hladna 😖 sa mi zda ze je to nejak casto, alebo zeby rastovy spurt?
my mame tiez este stromcek ale rozmyslam, ze ak my ostane dnes trocha viac casu tak ho zhodim...ale treba mi zehlit este tak asi az zajtra sa s tym pohram... 😕 no polievku mam a druhe dam do truby ked prideme....okolo jednej malu zobudim, nakrmim, obleciem a pojdem na tu nestastnu postu... 😅 v piatok uz bola zavreta...tak nech mi ju nezavru aj dnes... 😀
catalinmy vypijeme akokedy ale malokedy sa stane ze vypije pod 120 ml...coraz castejsie pijeme 150 a uz sa zo dva razy stalo, ze vypila 180... 😕 no pazravec... 😅
adka,a tiez papate kazde 2 hodky?
catalin a ake mlieko davas? My sme na nutrilone,Erik vypije tak asi 90-110.Niekedy pred spaním aj 150.Dávam mu medzi papaním feniklový čaj...za celý den ho vypije asi 100...a potom prečura všetko,čo má na sebe.... 😀
my tu mame ine mlieka ako vy, vola sa SMA a teraz nam poradili prejst na bezlaktozove, ale ked tak sledujem tak moja mala vypije viac ako vase deticky, ved pije kazde 2 hodiny...
ahojte maminky,
tak my dnes rekord, spala takmer 10 hodin v kuse v noci, az som ju isla rano budit co mi islo prsia rozdrapit...
v stredu mame ockovanie hexou, mam ocakavat teploty? neviete ci to je pravidlom alebo nemusia byt? bojim bojim co s nou budem robit, aaaaaa
AHOJTE...moja mala vypije nutrilonu od 120-180.ale vacsinou je to do 150ml a tak do tych troch hodin vydrzi.v noci sa mi budi len jedenkrat.vecer sa napapa medzi osmov-deviatou a spi tak do tej pol stvrtej.aj cez den mi niekedy vynecha jedno jedenie.....................a co sa tyka kupania,tak ju nekupem vzdy v rovnaky cas.kupem ju tak hodinku po jedeni vtedy,ked je hore.pekne si to tak uzijeme,aj kupanie a obliekanie.vtedy to je bez placu a este sa mi nestalo,zeby sa dovrackala..........maminky,chcem poprosit tie,ktore maju starsie dieta,poradte mi,Timea bude mat dva apol roka,ma teraz take obdobie,ze hracky len rozhadze a vobec si to nechce upratat.napr,na stole ma knizku len sa na nu pozrie a hodi ju na zem.ked jej poviem,ze ju ma zdvihnut,tak sa len pozrie a utecie.aj som sa s nou rozpravala,ale bez uspechu....
bleelka,kup si naplaste flector ep,ta stlmi bolest a aj horucku.nas ockovanie este len caka a dr.mi to odporucila aj pri timke.ta naplast sa nechava tusim 8hodin a potom sa obliepa.mne vtedy timea po ockovani spala a to sme hned s poradne isli do zoo do bojnic.az ked som jej odlepila naplast,tak sa jej teplota prejavila,co uz bolo vecer.dala som jej paralen a spala dalej.vsak vyskusaj a uvidis
ahojte ja len tak narychlo ... musim bezat do skolky o tretej po stelku, lebo rano sa ma ucka pyta co bude chodit na korculovanie. samozrejme ze chcem, ale to som necakala ze uz hned zajtra. som nevedela, bo cely december bola chora ... tak musim ist kupit korcule, helmu a zaplatit za kurz ... tak idem aj so stellou aj s oliverom sama ... bude sranda ... inak noc super, ako kazda ... on zaspi max do 1 a spi do 7 ... dam mu najest a spi aj do 12 ...
no a papanie ... vy ste pakaci teda .. mne zje nutrilonu max. 110 .... a pred nocnym spanim max. 130 ... cez den papa kazde 3-4h a v noci vydrzi 6 nejest ... ale ja mu davam potom aj z prska ... aspon to troska co mam , vijde to vsak len po nocnom spanku rano a potom az vecer po kupani to je tak o 9 ... a viac ani slza ... minule sa mi stalo ze cuckal z prska a hned nato este vypil 90 nutrilonu ... uz nie je taky tucko strasny, ale sa krasne natiahol do dlzky ... za prvy mi pribral 1,3kg ... uvidime teraz ideme az 15 tak budeme mat este tyzden navyse ... no idem co to porobit ... snad vecer ... tak pekny den babule ...
my sme papali doteraz tych 120,ale uz druhy den tak kazde druhe jedenie asi este dpije do tych 140-150ml,nejako zacina byt viac hladna uz, vecer sa naje okolo 20 tej a potom raz v noci okolo 2-3
a cez den tie tri hodky vydrzi a ked spi vonku tak bez papania aj 4 a pol cca vtedy
ukulele,tak zurka bola,co? 🙂
my sme s kikom po ockavani nikdy nic nemali,akurat bol nervoznejsi potom dovecera,inak nic 😉 tak dufam ze aj malinka to bude tak dobre zvladat
juuj,mlady je uz hore 😠 no nic ,tak musim ist,papa zatial
catalin to co pisala sakura je presne aj u nas s tym papanim... 🙂
inak zas som na poste nepochodila...mali z technickych dovodov iba do 11,30... 🙄 ja sa k tym balikom asi nedopracujem...a ccela som vybrat prachy z uctu (mame tu az jeden bankomat) a bankomat neideeeeeeeeee...panenko skakava to su ine lazy tu... 😲 😖
to už skoro všetky dávate UM?
no vyzera to tak... 😒
fu ha to už nejako skoro sa nám tu rozpadá klub kojacich mamičiek do kelu s kým sa budem radiť 🙂
no jani myslim, ze ty sa nepotrebujes radit, ze ty mooozes radit... 🙂
no adka až taká skúsená nie som aspoň si myslím dobrá rada sa stále hodí aj mne ale ak niekto potrebuje aj ja rada poradím t je tiež pravda 🙂
ahojte babenky
davno som tu nebola, takze v prvom rade vsetko dobre v novom roku, najmä nech sluzi zdravicko a potom s tym pride uz vsetko 🙂
sviatky u nas boli take smutne, najskor Samko doniesol zo skolky toho campylobaktera / to som uz pisala /, bral silne ATB, do toho sa rRskovi zase zapalilo ocko, takze aj jemu dali ATB a mala som doma dvoch marodov. Myslela som, ze uz bude vsjo ok a na silvestra zobrali Samka na Kramare a hned aj operovali, urobila sa mu hydrokela v semeniku, takze ma teraz dve rezne rany, jednu pod bruskom a druhu na semeniku. ale v piatok ho uz pustili domov a dava sa dokopy, chudiatko este nemoze poriadne chodit, ale zvlada to lepsie ako on, ja som si aj poplakala, ked boli v nemocnici, bol s nim muz a ja som sa isla doma zblaznit, ten pocit bezmocnosti a strachu o dieta je fakt sialeny ☹
malo byt-zvlada to lepsie ako ja 😉
sisinka to mi je luto... 😢 ale hlavne ze je ok- maly hrdina... 😉
janka, aj ja len kojim 🙂
a co je to ta hydrokela?
adka, to je vodny pruh, vytvorila sa mu v semeniku tekutina a ta vytlacila vajko az do bruska ☹
adka, ty si z Cadce, je Sneznica daleko od CA? lebo na mape som to nenasla, to je nejaka mala osada alebo?
uz som to naslaaaaa 😀
no tak povedz aj mne, lebo som ostala kukat ako puk ze kde kto co... 😅
sisinka tak potom hento mal aj moj bracho ked bol maly...
adka, to je este pre KNM, myslela som, ze je to az za Cadcou. ja som zo Ziliny a tak to nie je az tak daleko. kamoska nas vo februari pozvala na chatu a tak som zistovala, kde to vobec je 😉

tatuska aj my máme ešte vianoce a nejako sa s tým ani neponáhľam kedže to tak rýchlo ubehlo tak aspoň máme ešte stromček 🙂