icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

deina
13. jan 2010

My mame tiez svetle podlahy, v kuchyni taku velmi svetlu marhulovu dlazbu a v kupelni svetlu oranzovu, ale nic tam nie je vidiet. Ale ta v kuchyni je taka, ze nic leskle, matna a taka akoby prirodzene trosku flakata, tak asi preto.

ukulelembo
13. jan 2010

No Deni uz nevedia, co by za kus latky pytali 😠 ale krasne to je o tom potom 😅 Ale ja radsej nieco na bazare vynuram a za usetrene chcem deckam tabor zaplatit cca300eur- tiez drahe jak slak 😒

monkey3
13. jan 2010

Ahojte, kocky co kojite, davate malym caj ? viem, ze do 6 mes. vyhradne mm, ale moja mala place pri kazdom prde ..este stale a to ma o chvilu tri mesiace .. ☹

ukulelembo
13. jan 2010

Monkey ja nedavam okrem MM nic pit.. a aj malinky prdka tak tvrdo ale ty by si mala pit prldackove caje- caje pre kojace matky alebo si fenikel s rascou zalej vriacou vodou, nehaj vyluhovat a aj bez cukru to ma sladku chut ja to tak robim a je to aj lacne 😅 a to malej prejde do mliecka

ukulelembo
13. jan 2010

to mali byt ,,prdlackove" pisem ako mešuge 😀

deina
13. jan 2010

Ja davam - ale davala som ho viac menej na oklamanie, aby sa mi skludnil v jedeni a nepytal tak vela. Ale nedal sa oklamat. 😅

ukulelembo
13. jan 2010

Deini tento nas byt je cely jak zo zleho filmu rok po komlet prerabke plesen v kuchyni nad oknom 😠 na Silvestra drahy odsunul deckam postele a plesen ako vysita 😠 ma drbne neni nad rožny byt 😠 a ked mi mlady spomenieme zateplovanie alebo novu strechu tak stari sa idu dosrat ze to vydrzi a to este netreba 😠 ANO ale oni do bytu nenadrbkali,, 1 milion sk" ked tu uz 50 rokov susia 😠 😠

monkey3
13. jan 2010

ja som vypila pred poslednym kojenim dva pohare fenikloveho caju, je pravda, ze ho pijem len obcas, ale aj tak mala revala kym... prdla 🙂 preto som rozmyslala dat daco aj jej

inak - ako vyzerate s vlasmi ? u mna uz to zacina - dnes plna vana, zvazovala som dokedy budem kojit .. dala som zatial hranicu pol roka 😒

ukulelembo
13. jan 2010

no ma byt,,mladi" aka hrubka fuj 😝

kessy11
13. jan 2010

ahojte,
tak my sme odcestovali k našim do mesta je to síce iba 10 km ale je to fajn(aby ste rozumeli, bývame nad svokrovcami a oni su fajn aj su zlatí aj nám pomáhaju, ale proste po sviatkoch ako mm začal chodiť do prace svokra mala pocit že musi byť s malým 5xdenne a už ma to nebavilo, som mala pocit akoby mi na chrbat dýchala stále,aj ked ona je ok, no a potom sme boli kočikovať a 2,5 hod po tej dedine som myslela že budem asfalt kusat zo zúfalstva, kocikovat sama je strasne, inak chodime dve ale nie vzdy nam to casovo výjde)
..a tu este len vyjdem a hned niekoho stretnem, pokecame, stretnem baby čo boli so mnou v pôrodnici, pokukame aké su nové obchody, ked tak sa aspon hýbem medzi ludmi 😀 😀 😀 😀
...maly najprv očumoval novu postielku dosť dlho a potom konecne zaspal som zvedavá na noc v novom prostredí, už sme tu sice spali ale to bol uplne maličky, teraz už všetko vníma a sleduje, je to iné...

Sakura my mame hovenko zelenkavé so žltou prímesou, podla toho kolko čaju mi vypije taká je konzistencia, ked málo je hustejšie a zelené a ked dosť tak je žlté ako praženica a redšie 😵
papame nutrilon comfort a smrádeček je statočný 😝

slovakia to musel byt šok, a potom ta kalamita a taxik by som aj sobov zo severného polu zapriahla len aby ma odviezli na pohotovosť, chvalabohu že to nebolonič vážne 😉

ani ja este nemam peniažky nabehnuté ale na nákupy sa pôjde, musím využiť že som tu a užiť si to 😀 😀 😀

monkey3
13. jan 2010

ukulelel, my sme kupili teraz novostavbu a tiez mali decka v izbe plesen - stavba vraj este nevyzrela, treba kazdy den vetrat a velmi intenzivne aj ked kratko. a to je ta stavba kvalitna, aspon moj muz to hovori... ale asi sme mimo babatkovskej temy 🙂

monkey3
13. jan 2010

kessy, aj my sme byvali ako vy, po siedmych rokoch som to vzdala a vratila som sa do tt. prave pre dovody ktore spominas. 😒

ukulelembo
13. jan 2010

Monkey- ja nastastie klop, klop s vlasmi.. nepadali pri prvom a ani teraz 🙂 u kadrenicky som bola v pondelok po troch mesiacoh, uz som to mala ako helmu 😀 tak mam teraz lahsiu hlavku 😀 a kojit chcem do polroka urcite, a potom uvidime 😉 uz teraz som borec, bo pri Alexejovi som kojila len 3 tyzdne 😒

monkey3
13. jan 2010

ukulele,,ako zvladas tri deti ? tiez mas niekedy pocit ze z kazdeho kuta na teba pozera domaca praca 😉 ?

ukulelembo
13. jan 2010

MOnkey ja vetram furt a nepomaha ☹ Jaj drobec tu uz funi idem mu dat papkat a potom ,,pradlo tras sa" tak zatial pa pa 😉

sakura77
13. jan 2010

ahojky,krpci sa tvaria ze spia,poobede chceme ist do materskeho centra-uz sice oficialne nefunguje,ale par bab sa tam este stretavame,pokecmae,deticky sa zahraju-tie vacsie myslim 😅

deina,no,lebo aj mala mala take zelene "blato" a odvcera je uz na bebe klasickej,tak total zlta prazenica 😀

slovakia,no,sak to by som aj ja stresovala a moj muz ani nehovorim..
ja este lovaciky nemam nabehnute veru,sak pridu hadam,ja tiez cakam aj "kocikovne" tento mesiac 🙂
monkey a ten espumisan si neskusala,do trosky mliecka dat,moja z toho prdi jak najata potom 😀
vlasy aj ja som uz zbadala padat prve lastovicky pred 2 tyzdnami,tak som hned nabehla do lekarne a kupila si tu kuru proti vypadavaniu,pri kikovi som myslela ze budem fakt plechava,ale zabralo to nastastie-takze od kojenia to nezavisi 😉

tatuska1
13. jan 2010

ahojte maminky
my este spinkame od pol dvanastej co sa napapala a boli sme vonku na velku prechadzku ze sme stali s kmotruskou a klabosili na ihrisku a krsniatko sa blaznilo na irisku okolo nas 😀 prelozila som ju s koca do postielky a este hajka ale doobeda zase bolo placu rano trosku pobuvala ked sme pili kavicku s kmotruskou no potom sa jej uz nic nepacilo.noc ok spinkala pekne jedno papanie a hovienko mame stale prazenickovske, 😀 smradlavucke 😀
peniaze tiez este nemam ja si ich necham na novy kocaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr sportovy 😉 nech je Ninka herečka v novom.
idem si ja vypit kafe a trosku popozerat na net co je tu nove lebo vas vobec nestiham citat 😉

tatuska1
13. jan 2010

a naša Ninka ma dnes presne dva mesiace juuuuuuujjjjjjjjj ale to beží ten čas 😵 😵 😵 😵 😵 😵

mayka
13. jan 2010

Ahojte kocky,

akosi uz neni casu sem tolko chodit. 😅

slovakia, ty kokso. by som sa asi zblaznila. Aj ti povedali ako sa to mohlo stat? 😕 Ale snad to uz bude ok.

deina chcem sa ta spytat raz si tu davala taky link stolickou pre deti takou myslim otocnou - moderny dizajn mala. Sakra ale netusim uz na ktorej strane by som to nasla. nepametas si to? Uz pomaly sa aj obzeram po nejakej.

A citam ze tu riesite ze uz vam nabehol prispevok k narodeniu mimi. kedy ste to podavali tu ziadost? lebo moj muz to tam niesol v piatok a povedali mu ze az buduci mesiac to poslu. Som si myslela ze ked to do 10 teho stihnem tak to poslu hned v tomto mesiaci.

zuzu1980
13. jan 2010

slovakia, chuda moje take stresy, by asi mna musela sanitka odviest lebo by som skolabovala... este ze to nebolo nic vazne. Inac tam u vas ked napadne 1cm snehu tak je hned riadna kalamita, ze? U nas len zahlasia sneznu burku a uz su odhrnacie auta v pohotovosti, nabehnu aj o pol noci a odhrnaju sneh a nakladaju rovno do takych obrovskych kamionov (lebo ved to nenechaju na chodniku, teda aspon v centre, tu pri dome kludne zahadzu chodniky)

Ja uz sa 3 den chystam von aspon zbehnut do drogerie, lebo doma uz zapustam korene. A vzdy je -13, hoci hlasili -2. Tak zase na zajtra hlasia -2, ale uz im neverim...

Adamko teraz papa velmi divne, tak 40-60 ml a dost. Ale papa tak kazde 2 hodiny (to uz natahujem cas ako sa da, inac by aj kazdu hodinu pytal) a vysmiaty je ze mu staci, tak zatial ma to az tak netrapi. O tyzden ideme na poradnu, uvidim kolko pribral. Uz by nemusel tak vela priberat, lebo kazdy mesiac vyrastie z jednej velkosti oblecenia.

pudo
13. jan 2010

ahojte... no zomlelo sa toho dost tu ako citam...
Slovakia - ty budes po vsetkom tak skusena mamina s praxou... uz si si toho odskakala celkom dost... tak len drzim paste, nech uz je podobnych scenarov co najmenej.
my sme mali v nedelu 2 mesiace... dala som oslavenkynu do albumu
a dnes sme prisli z poradne - 5860g.... ze vraj vaha 4mesacneho babatka 😀

inak mne sa zda, ze je nas tu stale pekne vela kojacich mamin, takze len tak dalej

strapco13
13. jan 2010

ukulembo..my mame tmavu dlazbu..vidiet na nej kazdu miniaturnu smietku 😠 😠

deina..pekny nosic..mne sa paci tento:
http://www.biga.sk/index.php?page=6&itm=40593&a...

slovakia..este ze to dobre dopadlo 😵 😵

my sme tiez na dedine..teraz v zime mi nevadi, ze kocikujem sama..alebo s drahym..ale akonahle bude lepsie, tak sa asi budem chodit kocikovat do mesta..sadnem do auta a pojdem

zuzu1980
13. jan 2010

pudo, ze vaha 4 mesacneho? Aj nas maly mal v 2 mesiacoch presne 5900 a povedali ze je presne podla tabuliek. Aj na nete som kukala na grafy, tak je to len mierne nad priemer, priemer je 5,5 kg 🙂 (pre chlapceka, u dievcatiek asi trosicku menej)

zuzu1980
13. jan 2010

baby, ja len ziram kolko u vas stoja tie nosice, a teda vlastne vsetko... 😠 😠 😠

strapco13
13. jan 2010

zuzu..tu je vsetko tak strasne predrazene 😠 😠 😠
aj som jeden cas rozmyslala..ze miesto si kupim dlhyyyy pas latky a nebudem kupovat tu satku co viaze, ale zas do toho by som manzela nenavliekla...tak sme sa dohodli, ze si to kupime na narodky..drahy ma 6.2 31 a ja 13.2 3O.tku..tak aspon nemusim vymyslat co kupit

my mame 2 mesiace a viac ako 6..tak potom my sme co..polrocny? 😀 😀

zuzu1980
13. jan 2010

Ale ved po pol roku sa ten rast a hmotnost takmer zastavia a uz priberu do roka len nejake 2 kilecka 😀
Fakt su deti co v 1 roku vazia necelych 7 kg, aj kamoska mala taku dcerku, strasne bola zlatunka, behala ako taky maly chrobacik, vyzeralo to ze pol rocne babo uz chodi 😀

zuzu1980
13. jan 2010

teda blbo som to napisala, rast sa nespomali, len hmotnost 🙂

strapco13
13. jan 2010

hej..moj kolega ma syna..ten pribral po 1 roku za rok len 600g...a jedol riadne..ale vsetko vybehal 😀 😀

gabika11
13. jan 2010

ahojte, tak dnes som bola s malou u krcnej a tak nam povedala, ze kvoli castym zapalom mame ist na adenotomiu, teda vyber nosnej mandle, tak z toho nie som vlemi nadsena, lebo by ju oprerovali v narkoze. A bud by sme sli s nou do Humenneho, tam by to bolo mozne hned, a tu je vraj cakacka 4-5 mesiacov. Ale asi si radsej pockame ten cas. Maly je teraz este malinky velmi a to bude trvat jeden den, takze neviem neviem ☹ .
Mne tiez vyberali nosne mandle, ako az na zakladnej skole, teda v lokalke, tak to bolo ine kafe.

tilly
autor
13. jan 2010

ahojte, adko je nejaky nervny stale, ani v moci poriadne nespí cez deň reve, lebo je unaveny, ked ho dam spat, tak za hodku je hore... neviem, ci na neho nieco nelezie, zda sa mi, ze chrci a ma vnutorne sople...

ja chcem tiez satku...
inak este k tym nosicom, hentie klokanky vobec nie su vhodne, ja som chcela nieco, aby sa mi mohol maly pozerat von, ked ho nosim a baby nosicky ma sfukli, ze klokanky tlacia na genitalie, vlastne tam babo visi za rozkrok a chrbatik nema v spravnej polohe...