Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
chrumi, necitaj vsetko, iba dnesok , aj ja to tak robim 🙂 🙂 🙂 a potom debatujem o tom co ste davno prebrali, ale co uz 😀
Adka nudis sa ? ja nie. pocitujem riadnu unavu, do rajcinovej polievky sa mi podarilo vykydnut hrudu cukru, asi taku jak snehova gula .. doliala som vodu 😀 😀 😀 mala by som ist spat, lebo coho sa chytim, to pokazim..
Ahojte mamulky Tak my noc, ze uplna katastrofa ☹ som sa teskala, ze maly uz o 21:30 zalomil, ze sa umyjem, dam do poriadku, aby som mohla iast gynde konecne na kontrolu No a krpec sa 22:30 zobudil s placom, zasa sa nemohol vygrgat tak az do 00:30 som ho len masirovala, cicikala , lebo furt rumazgal, a potom uz plakal od hladu 😠 tak som mu dala jest a o 1:00 konecne zalomil 😝 a ja o 1:15 grogy som zaspala s myslienkou ze sa hadam az o 5tej, ci 6tej zobudi ☹ A figu: uz o 3:30 papal a o 6tej bol zas hore na papanie 😖 A zas si poplakal az do 8smej az potom konecne zalomil a ja vystavena s nim 😒 Spali sme az do 11:20 😔 A teraz drobec drichme- asi bude cely den dospavat 🙄 Tak este par takych noci a ma rachne o zem 😠 Inak je tu niektora z vas, co len koji a doktorka jej dala iba Vigantol a nie aj Kanavit? Dufam, ze maly bude zdravy, ked mu ,,mila doktorka" vobec nedala!!!!
ukule aj my sme mali presnu taku noc, ale iba jednu asi pred tyzdnom. na ten kanavit by som sa radsej spytala, kojene deti by ho mali dostavat..ja som vcera robila poplach, volala som sestricke lebo my ho zas papame dako privela.. ale potvrdila mi to davkovanie tri kv. za tyzden..
monkey ja nestiham ani dnesok 😀 ,jezibabky spia doobeda uz len necelu hodinku a potom sa im treba venovat popritom som triedila veci co su nam male,lebo som mala v komode plno veci co uz neoblecieme,teraz zadriemkali ale to je len take 15min lebo okolo 13:00h budu papat ,potom pojdeme asi von
deina aj ja som mala na dnes velke plany,ale nic nestiham a ked pojdem poobede s detmi von tak zasa 2h v cudu,ale uz potrebujem vzduch,posledne dva dni boli vonku len deti bezomna 😀 ,pod otvorenym oknom v detskej
ahojte žienky potrebujem dve ochotníčky čo mi budú vedieť venovať asi 20minút, ide o prieskum trhu
presne sa to volá ZDRAVIE V TEHOTENSTVE A PRI DOJČENÍ
potrebujem - dve maminky prvorodičky , obec alebo mesto kde bývate musí mať do 5000 obyvateľov, jednu potrebujem aby mala maturitu druhú bez maturity. ktorá máte záujem píšte mi do ip.odmena za čas mne venovaný je malá súprava čajíkov
zabudla som pripísať že bábo by malo mať do troch mesiačikov,
monkey aj ja mavam obcas take dni ze "kalamity jane"... 😅 no dnes sa veru nuim...keby chcel niekto sa aspon zastavit na kavu... 😒 sa mi tu nechce byt samej... 😒
ja tiž niekedy nestíham prečítať viac ako aktuálny deň ale v poslednej dobe sa snažím aj keď ste niekedy veľa popísali 😀
adka dojdi ku nám na kafe síce u nás sa do tretej spať určite nebude akle aspoň bude veselšie 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 no veru aj by som isla... 😀
hrozne...ked sa nudim, tak mam tendenciu jest... 😠
Ahojte
ukulembo..na ten Kanavit sa spytaj...asi zabudla na zaciatku predpisat a teraz na to nemysli uz, lebo tam staci jedna flaska a aj z tej dost ostane
ja vam zavidim tu energiu..moj drobec je sice super, spinka v noci a cez den place malokedy, hrajka sa, cvicime spolu..takze by som nemala byt unavena..ale mne sa tak nic nechce robit,,vyhovaram sa ze to je kvoli tej rehabke, co sme chodili, lebo som musela vstavat o pol7, co je teda skoro aj pre mna aj pre drobca...a nejak sa mi cez den nedari zaspat
maly terau spi v detskej, pri otvorenom okne...trochu bol placlivy, tak som ho ponosila v satke /provizorne si viazem dlhy pruh latky/, kym som si zuby umyla a potom sup do kocika s dudlikom a zaspal s usmevom... uz sa tesim ked mi meliska posle tie kruhy..maly tak krasne odtial kuka, taky spokojnucky 😵 😵 ..len mi ozuzlava okraj latky 😀 😀
inak chce to silu a trening nosit takto dieta..ale lepsie ako na rukach
co ste varili?
ja som vcera upiekla masovy kolac..ze budem mat aj na dnes..haha..vsetko sme zjedli..uvarila zemiaky, rozmixovala s maslom a zmiesala s vajcom a mukou..dala na spodok a po okrajoch gulateho plechu..na to som dala plnku z mleteho masa a sampionov podusenych na cibulke a cesnaku, na vrch zvysok zemiakoveho cesta a smotana a nastruhany syr..zapiekla..mnamky...nabuduce este asi pridam majoranku do toho cesta
idem si asi spravit rezance s makom
ja ked sa nudim, trcim na webe, som schopna cumet do monitora aj pol dna 😲
adka to sa da ako ze nudit? 😀 Mozes prist ku nam ,mam tu dost roboty 😉 ,o chvilku idem krmit dve hladosky teda hadam aj Alexia bude pekne papat,lebo ma z nej porazi
strapco mnam si mi narobila chutky....ja som este vcera vecer robila kurca na smotane klasika ale uz sme to straaaasne dlho nemali
idem nakrmit hladosky 😝
strapco, vyskusam, aj ked na moj vkus zlozite 🙂 🙂 🙂 ja som strasne netrpezliva a vsetko chcem hned rychlo a teraz ..nastastie moja sest rocna strasne rada pomaha pri vareni a peceni, minule ma donutila k babovke
ahojte babenky
zdravim vas po dlhej dobe, predali sme pocitac a kupili notebook tak mam konecne net a uz mozem pismenkovat...nasa babo je krasnucke, zdravucke a dobrucke, noci mame stale super, aj dni su fajn a aj vecerne plakanie bez priciny pomaly prestava a zaspava lepsie.Ideme zajtra na poradnu tak uvidime ci sme nieco pribrali, lebo poslednu dobu mi strasne vela po jedeni vracia, aj hodinu z nej stale vychadza bud potroske alebo prudom musim to s lekarkou prekonzultovat, z ortopedie sme dostali frejkovu perinku mame nozky na siroko ale inac je to super dieta a manzel chce uz dalsie... 😉
chrumi..ja neviem ci sa nudim, alebo sa mi len nechce nic robit 😀 😀
ale to je tym, ze ja doma neupratujem..som zaviedla, ze upratuje manzel, kym sa nenauc kojit 😀 😀
teda strapco, gratulation. u nas tata v nedelu "uvarila" obed, spratal vsetko po navsteve, ale gro je aj tak na mne.
monkey..to len vyzera zlozito..bolo to do pol hodky hotove a potom sa to uz len pieklo..je to akoby si robila lazane..len miesto cestovin zemiakove cesto
inak ked cumim na web, tak zabudam na cas
To poznam. 🙂 🙂 Mne teraz obaja spia, Miska som vonku vynicila a Matyas Kiraly sa tvari akoby celu prechadzku tiez siel peso, chrni v postielke. Polievka hotova, bordel upracem neskor... kocik som nechala na chodbe, nech ho niekto slohne, ale este stale je tam. 😀 Len sa tam susi, tu ho nevezme nikto.
maly spal asi 20 min..a je hore..tak obed bude neskor...
majte sa zatial
ja som lasagne v zivote neskusala ale viem, ze by mi to strasne chutilo 😀 😀 😀 😀 😀 asi pozriem dobrerecepty.sk, nech trochu updatujem chute 🙂
teraz hovoria o tých šatkách na STV1
deina poslem niekoho ?ja som tak chcela aby sa pokazila pracka, aj som ju chuderu k tomu donutila. rychlo som kupila novu a potom nam ju opravili za 300 sk.. isla romom cez inzerat 😀 😀 😀
ahojte,
debata o jedle? Prave som zozrala dve úporice spagiet s nivovosampionovou omackou. Snad to Terezka potom prezije. Ale strasne mi sliny na to tiekli. A ja som dnes taka leniva ze sa mi nic nechce. A to som si chcela urpatat komplet detske izby. Teda jednu izbu Terezkinu a jednu kde spavaju jazvecice. My mame totiz 3 deti.
Monkey, posli. 😀 By ma manzel prizabil, hehe...
Maly je uz hore, neviem, co sa tak skoro zobudil... to asi len dospal trosku prechadzku a ani sa netvari nejako hladne, ale idem mu dat papat, kym nezacne plakal (to by bol hore aj Misko a mam po oddychu, musim este odsavat).
tak moje sú už hore 🙂 lúčim sa
ty odsavat, ja vysavat, ahojte zatial
Odsate. Ale akurat mozem ist zobudit druheho krpca a dat mu jest. Potom by mala prist sestra, tak mozno pri nej budem moct nieco urobit (aspon pracku vyvesat).

deina pridi ku nam na navstevu, nechaj kocik pred dverami a garantujem ti, ze do 5-tich minut by tam uz nebol... 😅
my uz spime ako drievko...takze minimalne do tretej mam cas...a co teraz? 😕 😅