Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
no uz spinkame..posledne 2 dni ho ucim lahnut do postielky a spat..chvilu pri nom a potom uz len beham podavat dudlik 😀 😀 ..doteraz zaspinkava v mojom naruci..sedela so na gauci, konikovala a on pri tom zaspinkal..ale som sa vcera rozhodla, ze ho naucim zaspavat v postielke..no a vyzera, ze sa dari 😵 😵 zatial ani po dudlik behat nemusim.lezal 5 min v postielke a uz si spinkal
didi..asi sa mu nepacila malovka a dal najavo svoj nazor 😀 😀
adka..skus ju zacat uspavat skor ako zacne byt nervozna..mozno sa jej chce uz velmi spat..aj nas ked dlho nespi, tak je potom nervozny a to horsie zaspava..ale u nas to je nastastie malokedy..my placeme len od hladu, na rehabke a pri obliekani
strapco to tym neni...na to si davam pozor aby nebola dlho hore...zacne to okolo 6. vecer, ked papa....po zobudeni...sa furt vrti, nenaje sa poriadne ( zje mozno 60 ml), potom je nervozna asi ze je hladna, ale ked ona dvarazy potiahne a zacne plakat a furt hentak dookola...alebo zacne mlieko vypluvat...a cez den a v noci mi to ale nerobi...potom sa mi ju podari vacsinou az okolo pol osmej ukludnit, ze zadriemka...okolo pol deviatej ju budim na kupkanie a to ma uz zas dobru naladu, ze sa potom pekne napapa a spinka...ale ku veceru vzdy taketo sceny sa u nas robia...
adka, moja presne to iste. aj dnes vecer. rev a rev a rev, ani papat ani kakat ani spinkat. nevedela som co s nou...pomohla poloha na tigrika zaspala mi na ruke
adka..skusme najprv vyradit, cim to nebude...takze: kakanim, kedze kakala uz.. mlieko..inokedy to nerobi... unava..kedze je to po zobudeni
no mozno nechce papat vtedy..kedy predtym papa naposledy..ale najskor to vyzera na "vecernu koliku"..a k tomu je len jedna dobra sprava..o 2 tyzdne bude mat 3 meisce a vtedy by to malo zmiznut
este v akej si nalade o 6 ked sa mala budi..si ty v pohode alebo mrzuta z problemov?
monkey..aj ty spominas tu polohu na tigrika..to je aka???
co je poloha na tigrika???
ja v akej som nalade? no ako kedy...ale vzhladom na to, ze to uz je mm doma a vacsinou sa zas pajedim, ze som jak policajt, tak zeby som jej to robila ja?... 😒
praveze co sa papania tyka, tak najprv si sama pyta ze uz je hladna, chvilu pije normalne a potom to zacne...aj ked vypluva alebo place tak cumel ide zjest ale mliecko nechce...
a nebude to skor ta nervova kolika ci ako sa tomu vravi? lebo sa netvari ze by ju brusko hnevalo...
dieta si polozis bruskom na predlaktie, brada je zhruba na lakti , dlanou ju drzim medzi nohami, na ruke ma byt plienka, no neviem ci sa to da pochopit, druhou rukou ticho capes po zadocku..
jasne uz viem co to je... 😀
🙂 dieta lezi na vnutornej strane predlaktia..
no a po tigrikovi bolo papanie / tentoraz neodmietala, pokial bola u mna na rukach, ja som konikovala - spala. ked som ju polozila - zase plac.
aha..a ta poloha ma sluzit na upokojenie?
adka..nervova kolika alebo vecerna kolika..to by malo byt to iste..tipivala som to..tak potom vydrz..tam pomoze len skusat, co zaberie a vydrzat
no ved sak aj tak uz coskoro budeme mat 3 mesiace tak to hadam dako zvladneme... 😉 nastastie to netrva dlho... teda ale kricat dokaze to moje slniecko riadne...ked ju mam na rameni a spusti, tak mi az zalahne... 😅 idem spat...aj ja sa musim pretocit na rezim skor spat a skor vstat... 😅 dakujem a dobru nocku... 🙂
u nas to bolo brusko, prave som sa vratila z kupelne..ta poloha je na koliku-tym ze lezi na ruke vlastne tlacis na brusko..masiruje sa,teda aspon si to myslim, uz viac krat to pomohlo..
a zas som o nieco mudrejsia...ale dufam, ze ju nevyuzijem 😉 ..teda ja maleho zvyknem po byte nosit niekdy podobne..ale bradu ma na dlani...ukazujem mu byt, robim lietadielko a tak..hmmm..mozno preto nemame koliku..predchadzam tomu 😀 😀 ..tak neprestanem ho tak nosit..minule mi tak zaspal na rukach 😵 😵 ...len mne skor pripada vtedy ako leopard ci gepard..tie ziju na stromoch..pod takym tigrom by sa asi zlomil kazdy konar
mne tiez nejak suvislosti unikali, nazvala by som to poloha grci grci, alebo koliladokelu, ale tiger..
Aj my nosíme Erika ako tigra...mám to aj v albume,velmi sa mu to páči,ved aj na tej fotke drieme... 🙂
Ukludnuje ho to,a najlepšie ju vie tatino,lebo má dlhšie ruky ako ja...
caute, tak ja si uz vobec neoddychnem pocas dna, lebo moja dcerka uplne odmieta spat poobede. Mama mi hovorila, ze sme obaja aj s bratom boli taky, a zurila. A teraz to poznam aj ja. Ona ma este aj o osmej vecer energiu. Ale nema si ju teraz kde velmi vybit, lebo sme doma a berieme atb. Inak je zulatunka, sama sa zahraje, ako keby vedela, ze mamka je tu so mnou ale bud odklada riad v kuchyni, alebo vari. Ale ked je u starkych, tak ich hned zmanazuje, aby sa jej naplno venovali.
Ale zacla uz dost ziarlit,niekedy ma za den aj niekolko takych tych vzdorovitych zachvatov, cokolvke poviem neguje. vtedy je to strasne. Ale co sa da robit, ked sme v takom veku, aj tak ju lubim, moju princeznicku 😉
ahojte!
u nas noc v pohodicke,mlada este dospava 🙂 tak cakam kedy sa zobudi a chcem ist na taky maly nakup-len s kocikom,takze moc toho nebude 🙂 takze to zas budeme spat 🙂
strapco,zuzu,aj ja som bola na dovci v tunisku,no to bola hruza ked sme isli mimo hotela-po muzovi vsetci predavci vykrikovali:hej rambo!!hej rambo!!! 😀 😀 a na mna sa vyskierali 😅 som bola komplet dobiela blondina vtedy,no strach 😝
no rozoberali ste "ksichty a vlasy" 🙂 tak ja vlasy zatial len minimalne padaju-ale za to tvar jak v poslednom stadiu puberty 😖 ale mam mprvu mrchu,tak mozno je to aj tym,kym sa mi tie hormony daju zas dokopy troska..
didi,tak ste malovali vcera?? 😀
tigrik aj u nas zabera,ked uz sa nijako inac neda... 🙂 vzdy si pritom odgrgne jak stary chlap po troch pivach
😀
gabi,no joo,to pozname,ked su stale doma,tak nevedia co so sebou...my sme tak boli cely december,bol chory,potom v skolke prazdniny,no uz som bola na nervy z neho...teraz je to uz lepsie troska-a o ziarleni ani nehovor,u nas teda brutus,aj ked uz sa to zlepsuje...
ahojte... my noc ok, ale ked som ju isla teraz uspavat, tak revyyyy jak keby ju na noze brali... 😕 hehe a stal sa z nej velky cestovatel... 😅 rano idem terezke dat cumlik, ze kym este len mrnka, nech podrieme kym spacham mlieko, pridem ku postielke a automaticky idem davat cumlik dietku (kedze som cakala ze ju najdem tam, kde som ju v noci nechala) a ono nikde... 😅 bola az dole pri nohach a otocena na tu kratsiu stranu... 😀 som ju cvakla, na co sa sice zobudila ale neva...no ine psycho... 😅
ahojte, tak mna prepadla totalna lenivost, hruza so mnou, vobec nic sa mi nechce, asi sa budem musiet ist prejst aspon do obchodu, lebo inak asi zhnijem... maly teraz spi v lehatku tu vo vnutri a mne sa tak nic necheee, koniec sveta so mnou 😠
ahojte dako nestiham 😅 este som len dakde minuly tyzden v citani....
mima595 dakujem za rady,vcera alexia papala trosku lepsi klop klop klop az na to vykrucanie sa a mikanie sa,vobec netusim co to ma...s prikrmami by som chcela zacat po 4 mes.mozno az ku koncu uvidime a tiez len vyskusame a ak to este nepojde tak pockame....tiez som si na zaciatku zapisovala kolko spapali,lebo na zaciatku tiez strajkovali ale to skor zasa Viktoria,ja som ich prve tyzdne krmila cez striekacku,potom sa krasne rozpapali az prilis 😝
a tiez sme donosene rodila som dve dni pred 39tt
mayka ani my neznasame obliekanie hlavne teda ciapky to je horor u nas a rukavice nehrozia este ze su im tie overaly take velke ze maju schovane ruky aj ked uz ich pomalicky vystrkuju....nastastie ich velmi s obliekanim netrapim....v tom co su doma sup do overalu,ciapka popr. trosku prikrit flesovym fusakom (väcsinou len nohy) a na to ten kryt na vanicku a hotovo
ja este stale pouzivam lovelu a bez avivaze,ale ked ju miniem (mam este dake zasoby asi na 2mesiace) tak mam kupeny persil sensitiv ten by mal byt tiez ok
ahojte
tá poloha na tigríka je vraj kôli tomu super že ak je bábo napapané tak si takto lepšie odgrgne a nemá zaťaženp chrbticu hlavne sa to odporúča detičkám ktorým dlhšie trvá odgrgnutie 🙂
dnes som sa rozhodla uprataľ v oblečení kedže najmenšia je už nejaká veľká a už sa kopia veci čo sú jej malé tak už upracem aj Sendyne len neviem kedy to plánujem stihnúť ako tak kukám je toho dosť 🙂
janka ja to postupne vyhadzujem zo skrinky, co je jej male... 🙂 takze ja uz mam zo dve tasky odlozene... 😅
no ja som predtým odkladala ale teraz by som to chcela nejako predať nech sa toho zbavím kedže ďalšie už neplánujeme a v rodine už tiež detičky majú tohto roku nám pribudli 3 detičky počnúc našej Viky takže to už nemáme komu odkladať
baby ja vas absolutne nestiham docitast 😅
No u nás bola noc taká divná,lebo včera nekekal,tak v noci len vzdychal zo sna...ho to tlačilo...a ráno naložil taku kopu,že som ho musela sprchovať... 😀 😀 😀 a potom spal tri hodiny a teraz zase zalomil...tak som to využila a drahého som hned zneužila... 😝 no dnes nejak stíham a darí sa mi.... 😅
didi sikovna si... 😀 mala sa zobudila, pohrali sme sa, napapala sa, znova sme sa pohrali a teraz bojuje...driemka ale kazdu chvilu sa zobudza...hadam coskoro zalomi...teraz by mala take 3-4 hodky spat... 😅
ja o spaní už zásadne nepíšem lebo ledva niečo napíšem tak sa to vždy pototo 😀 😀 😀
dida šikovná si ja ja som akurát oblečenie stihla potriediť už len nafotiť čo je jej maličké a môžme predávať ak sa vôbec niečo predá 😀 😀 😀 ináč neviem čo s tým urobím
Ahojte. 🙂 Dufam, ze Matko mi coskoro zaspi, uz je nalomeny v postielke - boli sme rano vonku, sice nesvieti slnko, ale krasne je, ani zima nebola, dobre sme sa presli. Ku koncu sa uz Misko pytal na ruky, ale nevzala som ho (strasne je tazky v tej zimnej bunde), tak trosku mrnkal, ale zvladol to - hadam mi len neprichadza o kondicku. 😅
Teraz varim este polievku, pritom obedujem a citam si vas, este ma tu caka taka bodka za obedom, kremes. 😀 😝
Mala som kopec planov, ze este pozehlim, povysavam, umyjem predsien a chodbu... asi z toho nic nebude, len tu predsien umyjem, lebo tam sa spiny vela nanosi. Kocik som nechala na chodbe, mohol by ho niekto slohnut. 😀 (museli by sme kupit novy, hehe) Ale este stale je tam.

didiana no to pekne sa trafil... 😅
terezka je posledne dni vecer akasi nervozna... 😒 rozmyslam, ci som nezacala nieco robit inak alebo co, ale neviem sa dopatrat priciny...a crievka to minimalne dnes nebudu bo sa pokadila poobede... 😕 ked je takato tak sa ani poriadne nenaje...