Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
bru noc, kocky
no zuzu vy ste vynimka ako vysita... 😅
inak dobre ranko....je uz niekto hore s nami ci len mi dve tu bunosime... 😅
a prisla som na to, cio bude robit... 😀 sladke len doobeda a len trochu... 😀 predstava pekna, teraz to este tak dodrzat... 😅
Dobre ranko Tak mi zasa blba noc 😖 šimonko zaspal o 21:30, co sa este nestalo, ale o 22:45 uz chcel papat, potom o 1:00 bol zasa hore na papanie a o 4:30 zas a o 7:00 zasa 😠 som si myslela, ze aspon do 11tej teda potiahne a figu 😝 od 7mej do 8smej pridriemal ale furt sa mrvil, natahoval a dudel mu stale vypadaval a vo finale si sluhol do plienky 😵 tak som to vzdala a isla som hore 😖 Pijem Caro a papam rohlik A je tu niekto? 😖
ahojcek ukulelebo, takto nejako ako si opisala u nas vyzera lepsia noc ☹ dnes sme boli hore kazdu hodku a pol bublinky a bublinky no v kuse sa nadrapoval ze mu treba grgvosit a ked som ho nezobrala, tak si grckol, no pohodka
no vidis ake mam oci do kriza este som Ti aj meno skomolila prepaaac 😉
Ahoj Ajkaag No tak tebe nie je tiez co zavidiet Ja davam aj Espumisan od predvcerajsku vecer aj grgal ako stary chlap ale v noci sa furt osiva 😒 A prvorodeny Alexej bol taky -furt hore aj 4-5 krat v noci co jedol a to bol prosim pekne na UM, a ze sytejsie no figu, sak to bolo aj na nom vidiet 😅 A ten nick ma uz vseljake verzie 😀 tak v poho
ahojte tak aj my mame za sebou blbu noc do kelu Ninka zaspala s placom vecer jasne mali sme navstevu tak ako vzdy po navsteve cirkus o jedenastej sa zobudila s neskutocnym zalostnym placom tak sup ju ku nam do postele mm sa odstahoval potiahla do pol jednej potom zase plac napapala sa ako tak zadriemkala potom o piatej a od osmej je hore najedena,oblecena skusala som ju poumyvat v bylinkach babske povery no a hned zaspala neviem sice do kedy ale hajuska baby ja uz neviem ale stale od tej istej osoby ked je u nas mala je potom neskutocne zla a len placka je nespokojna pred vcerom noc a aj den bol suprovy smiala sa,rozpravala s nami hrajkala sa bud v postielke alebo v hrazdicke no proste super a noc bajecna zaspala o osmej a spala do druhej a potom az o siedmej rano sa zobudila.no tak ja uz fskt neviem comu mam verit uz si pripadam ako debil ☹
ahojte!
u nas noc super,zaspala o 9tej-len raz som bola dat cumlik,inak hned jak dudok,papanie o druhej a o pll 8 a potiahla este do 9-tej,potom sa dolefetila a teraz sa tu vyskiera jak slniecko na hnoji v lehatku na macikov co tam ma zavesenych ,my sa este nahlas nesmejeme ale usmevceky uz rozdava dost dlho 🙂
moja dieta je momentalne v troskach 😀 vcera som napiekla-no aktoze to vsetko !požere"?no jasne ze ja!!! 😠
zuzu,po schodoch sa neboj-ked zacne chodit tak aj po schodoch sa coskoro nauci-a este ich to hrooozne bavi-teda aspon mojho 😉 jej a teraz citam ze sendy sa moc nechcelo,my sme zas v tomto boli dobre,behat zacal pred vianocami-to mal 10 mesiacov..
no a ja varim a konikujem...a cakam segru nas kavicku
tatuska o je ozaj zaujimave... 😕 na urieknutie sice neverim ale niektori ludia su proste taki, ze si ani neuvedomuju ale uplne akoby ta vyciciali...sa citis pri nich unavena a podobne...tak kto vie... 😒
saku aj ja cakam kamosku na kafe 😉
ahojte
žienky nám na koliky a podobné naťahovanie začala najviac zaberať kombinácia kvapky sab simplex a probiotika bio gaja espumisan vôbec nepomáhal
tatuska možno je na také veci veľmi háklivá každý človek vyžaruje istú auru a jej asi vadí tá osoba proste stále keď tá návštva odíde jej urob z očí a možno neskôr bude odolnejšia má maličká červenú šnúrku na rúčke?
tatus,no,este je malicka a nedokaze tak spracovat vsetky informacie z celeho dna..tak aj taka navsteva jej moze narusit rytmus a hned je zle...oni su zatial najradsej so "svojimi" ludmi 😉 🙂
adka ja viem ale uz ma to stve lebo naozaj som si to odsledovala a je to tak na nasu malu to velmi zle vplyva ☹
janka ma aj snurku uz som hovorila ze jej uviazem velikansku maslu na krk 😀
ale ja viem proste tym musi prejst ako necudujem sa dietatu ze to takto zle znasa ked aj mne je niekedy od niektorych ludi zle ze mi pride z oči
čaute
malá mala bolesti bruška dokopy 3x (chvalabohu) 🙂 a vtedy som utekala kupit espumisan, ktorý vobec neučinkoval, tak potom mi kamoška poradila sab simplex a zabrali okamžite...
u nas ani espumisan ani sab simplex nezabrali,proste si to musela odrevat....ale uz je to lepsie a lepsie tak do tych 3 mesiacov myslim ze to vymizne-ale espumisan bol dobry na prdiky aspon,na koliku ee
dneska o jednej idem do poradne tak som zvedava kolko pribtrala,lebo sa uz nemozem ani dostat do tych zahybov na stehienkach
😀
baby, moja dcera dnes prespala 1x v živote celu noc od osmej do siedmej do rána 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 čakala som na to už 3 týždne(nakolko je na um) a dnes sa takto poštastilo 🙂 🙂 možno preto, že som ju po dlhšej dobe, čo spávala s nami, dala pekne po papaní do jej postielky, pohladkala a dobrú noc 😀 😀 😀
datkova blahozelam... 😀 my sme zatial spali iba raz 8,5 hodky... 🙂
sakura je to zlatá bábika, taka ,,vyplnená,, kolko mala pri narodení?
janka, bio gaiu sme vyskusali aj my, tyzden paraaaada, az som sa cudovala a zrazu absolutna otocka a dva vecery po kvapkach take polhodinove revy akoby ho rezali, ked sme si cucli zaspinkal a spinkal v jedenapolhodkovych intervaloch a vzdy ked sa zobudil, hned rev, co predtym nerobil, ked sa zobudil na papanie tak len tak cmuckal a iba ked som mu dlho nedala, tak pomrnkal ale takyto rev 😨 v akej kombinacii mu to davas? ty tiez len kojis, ze?
dobre ranko ,noc ako vzdy phodicka ja mam fakt v tomto dobre deticky ze tak krasne spinkaju 😵 ,ale klopem na drevo klop klop klop nech im to vydrzi aspon do puberty 😀
ja davam uz druhy tyzden bio gaia a odvtedy nie je zieden problem aj Viktorii sa upravilo kakanie,pekne sa mi obe vykakaju po alebo uz pri ranajkach tj. ako o 9:00h papaju a potom viem ze uz mam cely den pokoj aj ked este sa im poobede dakedy postasti,ale rano je to previdelne,ziadne krce a tlacenie,predtym sa mi chudatka cely den pucili a tlacili kym sa vykakali...
ja som tiez na akoze druhom poschodi alebo teda jeden a pol je to ale musim tem moj bager vlacit po schodoch,ale uz mam na to system
Tak u nas sab-simplex tiez nezabrali len Espumisan, lebo jeho len duje a nemoze sa vygrgat a to skoro nic nejedavam co pomaly ani cas nemam 😒 A dnes som volala doktorke kvoli tomu Kanavitu, a ze:,,Jaj vy sa len dojcite sak ale to ani nemusite uzivat ved to je len jedna kvapka mesacne, ale ak chcete tak si pridte teda pre recept" 😠 No ja uz teda nechapem!!!!! 😠 Tak skoro vsetky kojace mate KANAVIT 3kv/tyzden a mne povedia ze ani netreba 😒
Idem teda pre ten recept A idem kupit novy fen na vlasy, lebo starym si hodku vlasy fenujem 😠 to je len taky cestovny A mne vlasy aj dve hodky same schnu 😝 TAK ZATIAL AHOJCEK
ukulelembo my mame KANAVIT 2 kvapky/mesiac 😉
no ja jej bio gaiu dávam buď večer pred spaním alebo niekedy poobede 5 kvapiek a za tým jej potom dávam vigantol a papať to je u nás taký rituál už od Sendy vždy som jej dávala večer vigantol a tým pádom nikdy nezabudnem v tom som dosť poctivá uškodiť jej to nemôže a probiotiká sa majú dávať aspoň mesiac prez prestávky aspoň tak mi vravela dr.
zuzu chlapci sú možno lenivejší ale skôr na iné veci t.j. odplienkovanie, rozprávanie a podobne ale nie na behanie a už vôbec nie po schodoch tam sú až moc aktívny aspoň čo ja poznám podobných vekovo Sendy tak tý lietajú a nie behajú čo zas ona keď beží tak vždy čakám kde pristane ona je taká lenivá v týchto veciach a práve kôli tomu vláčeniue som tak skoro neplánovala druhé bábo ale no čo narobím stalo sa 😀 😀 😀 a teraz máme zlatíčka dve tak sa vláčime niekedy aj obe naraz v rámci možností a podľa toho s čím idem ak s autosedačkou tak som zvládam ak s vaničkou tak tam ukecávam staršiu aj za cenu revu lebo to už fakt nevládzem ale našťastie darí sa mi to tak kombinovať že ide buď tatik domov tak si to podelíme aleb sa chudák vláči on
ukulele ta tvoja doktorka je z nejakej vtipnej kase uplacana... 😲 tak vsetky kojace to maju a ked aj len tu kvapku mesacne tak ale maju a tebe to nejakou zahadou netreba... 🙄
ukulelembo no neviem či netreba veď to je na krv tak si myslím že dosť dôležité zaujímavá dr. fakt
my sme na UM a mam to tiez davat raz za mesiac myslim ten kanavit

janka, ale mas to vesele, 2 deti vlacit do schodov... to hadam nie naraz, alebo ano? A tehotna sa natahovat s 2 rocnym dietatom to tiez muselo byt strasne. Ja si teda asi druhe naplanujem az ked drobec bude sam chodit po schodoch, alebo ked sa prestahujeme 😒
s lenivostou uvidime ako to bude, chlapci su zvycajne vo vsetkom pomalsi ako dievcata, ale cest vynimkam 😀